Ρακί η τσίπουρο με μέλι ζεστό; Ανοίγει τα πάντα όλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είναι το ίδιο μ' αυτό που έγραψα. Το θέμα δεν είναι μόνον το άνοιγμα των αναπνευστικών οδών αλλά και η εφίδρωση.
Για το αναπνευστικό, κάνουν πολύ καλό και οι εισπνοές πάνω από κατσαρόλα που βράζουν φύλλα ευκαλύπτου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εδω να σημειωσω οτι αυτος ειναι απο τους πιο λανθασμενους τροπους να συμπεριφερεσαι σε παιδι. καλα για το ξυλο η την απειλη για ξυλο ταχουμε ξαναπει, αλλα περα απο αυτο ειναι τεραστιο λαθος να λες κατι και να μην το κανεις.ποσο μαλλον να κανεις το αντιθετο.Naida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 11:57
Το έλεγα κι εγώ στην μικρή άμα της έλεγα πρόσεχε μην χτυπήσεις και δεν με ακουγε και πήγαινε εκεί που έλεγα να μην πάει,της έλεγα αν χτυπήσεις θα φας και ξύλο από πάνω. Φυσικά με αγνοούσε και πήγαινε γιατί ήξερε δεν θα φάει ξύλο και άμα χτύπαγε έτρεχα το παιδί!!! Άμα έκλαιγε κιόλας μου έκανε την καρδιά κομμάτια κι άρχιζα σώπα ματάκια μου και φιλάκια,και κούνημα.
απο τη στιγμη που για τον οποιο λογο εφτασες να πεις οτι θα φαει ξυλο αν κανει κατι, οσο και αν διαφωνω με το ξυλο, καλυτερα οταν το εκανε να του εριχνες μια δηθεν ξυλια, παρα να μην το κανεις. ετσι μαθαινει να μην σε παιρνει στα σοβαρα, οτι κι αν λες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Ορέστης 35
Θα ηθελα κι εγω να παω στα κλαμπ να χορεψω αλλα δε μπορω.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω σοβαρά και να μη με πάρει άνθρωπος στα σοβαρά. Μικρός ή μεγάλος.Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2019, 13:53εδω να σημειωσω οτι αυτος ειναι απο τους πιο λανθασμενους τροπους να συμπεριφερεσαι σε παιδι. καλα για το ξυλο η την απειλη για ξυλο ταχουμε ξαναπει, αλλα περα απο αυτο ειναι τεραστιο λαθος να λες κατι και να μην το κανεις.ποσο μαλλον να κανεις το αντιθετο.Naida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 11:57
Το έλεγα κι εγώ στην μικρή άμα της έλεγα πρόσεχε μην χτυπήσεις και δεν με ακουγε και πήγαινε εκεί που έλεγα να μην πάει,της έλεγα αν χτυπήσεις θα φας και ξύλο από πάνω. Φυσικά με αγνοούσε και πήγαινε γιατί ήξερε δεν θα φάει ξύλο και άμα χτύπαγε έτρεχα το παιδί!!! Άμα έκλαιγε κιόλας μου έκανε την καρδιά κομμάτια κι άρχιζα σώπα ματάκια μου και φιλάκια,και κούνημα.
απο τη στιγμη που για τον οποιο λογο εφτασες να πεις οτι θα φαει ξυλο αν κανει κατι, οσο και αν διαφωνω με το ξυλο, καλυτερα οταν το εκανε να του εριχνες μια δηθεν ξυλια, παρα να μην το κανεις. ετσι μαθαινει να μην σε παιρνει στα σοβαρα, οτι κι αν λες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ηπια τρία τσάγια και εννοείται όλα με μέλι. Λεμόνια δεν είχα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 12:15Έχω κι εγώ δύο προτάσεις.
Εύκολος τρόπος
Τσάι, μέλι, μισό λεμόνι στιμένο (με το χέρι) και μια ασπιρίνη μέσα στην κούπα.
Αντρικός τρόπος
Καυτό μπάνιο, μπουρνούζι, ξάπλωμα στο κρεβάτι, κατάποση ενός μπουκαλιού καυτής μπύρας και τύλιγμα με όσες κουβέρτες και παπλώματα αντέχεις.
Για κάποια ώρα ένιωσα καλύτερα και ήμουν κομπλε. Μετά πήγα έξω για καφέ, εκανα κάνα πακέτο στην καθισια και τώρα δεν μπορώ να αναπνεύσω.
Τεσπά θα περάσει με.καποιο τρόπο.
Μάνα, εσύ;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 12:45Δεν είναι το ίδιο μ' αυτό που έγραψα. Το θέμα δεν είναι μόνον το άνοιγμα των αναπνευστικών οδών αλλά και η εφίδρωση.
Για το αναπνευστικό, κάνουν πολύ καλό και οι εισπνοές πάνω από κατσαρόλα που βράζουν φύλλα ευκαλύπτου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σαν τους Έλληνες με τις εκλογές είσαι, τύπε.Namrail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:18Ηπια τρία τσάγια και εννοείται όλα με μέλι. Λεμόνια δεν είχα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 12:15Έχω κι εγώ δύο προτάσεις.Namrail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 11:12
Μάλλον θα καθίσω σε εμβρυϊκή στάση και θα αρχίσω να κλαίω μέχρι να περάσουν. Αντρική αντιμετωπιση.![]()
Εύκολος τρόπος
Τσάι, μέλι, μισό λεμόνι στιμένο (με το χέρι) και μια ασπιρίνη μέσα στην κούπα.
Αντρικός τρόπος
Καυτό μπάνιο, μπουρνούζι, ξάπλωμα στο κρεβάτι, κατάποση ενός μπουκαλιού καυτής μπύρας και τύλιγμα με όσες κουβέρτες και παπλώματα αντέχεις.
Για κάποια ώρα ένιωσα καλύτερα και ήμουν κομπλε. Μετά πήγα έξω για καφέ, εκανα κάνα πακέτο στην καθισια και τώρα δεν μπορώ να αναπνεύσω.![]()
Τεσπά θα περάσει με.καποιο τρόπο.
Dein Herz, meine Gier
Μαλακας με περικεφαλαία είμαι σε ότι αφορά τα θέματα της υγείας μου, αλλά πλέον το έχω αποδεχθει.
Τι έχεις αποδεχθεί βρε βαριεστημενο πλαζμα;
Να είσαι μλκς με περικεφαλαία σε ότι αφορά την υγεία σου;
Μήπως το βλέπεις λάθος;
Μπορείς απλώς να πάψεις να είσαι μλκς.
Λέω τώρα εγώ...
Δεν είναι ότι δεν έχεις τη γνώση, ότι δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Ε... Κάντο!
Custom_F έγραψε: 31 Δεκ 2019, 11:20
Τι έχεις αποδεχθεί βρε βαριεστημενο πλαζμα;
Να είσαι μλκς με περικεφαλαία σε ότι αφορά την υγεία σου;
Μήπως το βλέπεις λάθος;
Μπορείς απλώς να πάψεις να είσαι μλκς.![]()
Λέω τώρα εγώ...
Δεν είναι ότι δεν έχεις τη γνώση, ότι δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Ε... Κάντο!
Απλά έχω λίγο μειωμένο, σε σχέση με το γενικό μέσο όρο, το αίσθημα της αυτοσυντηρησης. Συμβαινει ενίοτε.
Ανυπομονησία να σχολάσω 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Highlander
Ανακούφιση που μου πέρασε το κωλοκρυωμα πριν αλλάξουμε δεκαετία.
-
Ορέστης 35
Μου τη σπανε οι σακαρακες που δεν παιρνουν μπρος απ το κρυο. Ξαπλωνω κι ακουω μπρουυυμμ μπρουμμμ μπρουυυυμ