ουσιαστικα ειναι μια κατασταση στην οποια ο ανδρας δειχνει το ποσο δειλος μπετα ειναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
οχι δεν υπαρχει φιλια πριν σπανιων καταστασεων
ουσιαστικα ειναι μια κατασταση στην οποια ο ανδρας δειχνει το ποσο δειλος μπετα ειναι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μα στη συγκεκριμένη περίπτωση ο γενικός κανόνας είναι ότι τα δύο φύλα μπορεί να είναι φίλοι και οι εξαιρέσεις είναι οι περιπτώσεις που αναφέρεις να υπάρχει κάτι από κάτω.Namrail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:54Είπα ότι είμαι ανοιχτός στο να δεχτώ εξαιρέσεις, αρκεί όλοι να παραδεχτούμε εντιμα ποιος είναι ο γενικός κανόνας.Naida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:51 Ιιιι τι παλιοκούναβο είσαι.
Εννοείται ότι παίζουν και αυτές οι περιπτώσεις βρε καμάρι μου..αλλά παίζει και το να είναι σκετο φιλία. Γιατί μπορεί να συμβεί. Αυτό είναι που δεν μπορείς να δεχτείς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υποτιμάς το φύλο σου αλλά δεν ξέρω σε τι σε εξυπηρετεί.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:57 οχι δεν υπαρχει φιλια πριν σπανιων καταστασεων
ουσιαστικα ειναι μια κατασταση στην οποια ο ανδρας δειχνει το ποσο δειλος μπετα ειναι![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 30 Δεκ 2019, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
εννοώ ότι της έδειχνα τι υπάρχει κάτω απ' τη φόρμαthe comet the course the tail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:56τι επίδειξη;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:39και γω με τη «Β» ήμουν ερωτευμένος στο σχολείοthe comet the course the tail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:16 και θυμάμαι αργότερα στο σκολείο, έφηβος, που είδα την Β. ερωτεύτηκα. όποτε την έβλεπα με έπιανε το στομάχι. χανόμουν στα μάτια της. σκεφτόμουν, τι είναι αυτό;;;στο σπίτι όταν πήγαινα όμως, όταν τον έπαιζα, φανταζόμουν τον κώλο μιας άλλης συμμαθήτριας.
αργότερα μου είπε μια φίλη ότι μερικοί άντρες όταν είναι πολύ ερωτευμένοι με μια γυναίκα δυσκολεύονται να κάνουν σεξ μαζί της, να την δουν σεξουαλικά... αλλά σκέφτηκα μετά μήπως ήταν μπηχτή αυτό...
![]()
και όχι μόνο βέβαια αλλά σ' αυτήν έκανα σεξουαλική επίδειξη![]()
τεσπά. όλα αυτά αυταπάτες είναι. ούτε φιλία υπάρχει, ούτε έρωτας. όλα στο μυαλό μας είναι. χαζές εκλογικεύσεις ζωωδών ενστίκτων. της αναπαραγωγής, της επιβίωσης-αυτοσυντήρησης, της αγέλης....![]()
η βαθύτερη φύση του ανθρώπου - και το κατάλαβα αυτό σε ιδιαίτερες ψυχικές καταστάσεις που βρέθηκα - είναι επιθετική, αχόρταγη, πεινασμένη και διψασμένη για σάρκα και αίμα, κανιβαλιστική.![]()
όταν δλδ ερωτευόμαστε για παράδειγμα, είναι το υποσυνείδητο που μας φτιάχνει και μας φοράει μια όμορφη μάσκα και μας πείθει ότι αυτό είναι μια ωραία κατάσταση. είναι όμως σαν τις μάσκες που φοράνε οι δολοφόνοι. μετά τον έρωτα έρχεται ο θάνατος.![]()
εγώ τις γυναίκες τις αντιμετωπίζω ως σεξουαλικά όντα
τώρα αν αυτό δεν είναι ευπρεπές και «φιλικό» για τ@ κάθε ανέραστ@ του πχώρουμ δε με αφορά
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Eθνικοκοινωνιστης
μπα μονο ετσι το τιμωNaida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:59Υποτιμάς το φίλο σου αλλά δεν ξέρω σε τι σε εξυπηρετεί.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:57 οχι δεν υπαρχει φιλια πριν σπανιων καταστασεων
ουσιαστικα ειναι μια κατασταση στην οποια ο ανδρας δειχνει το ποσο δειλος μπετα ειναι![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
the comet the course the tail
καταλήγοντας λοιπόν σε αυτά που έλεγα, ο καλύτερος έρωτας είναι ο ανεκπλήρωτος. 
Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο όσο και να χτυπιέσαι.Naida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:58Μα στη συγκεκριμένη περίπτωση ο γενικός κανόνας είναι ότι τα δύο φύλα μπορεί να είναι φίλοι και οι εξαιρέσεις είναι οι περιπτώσεις που αναφέρεις να υπάρχει κάτι από κάτω.Namrail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:54Είπα ότι είμαι ανοιχτός στο να δεχτώ εξαιρέσεις, αρκεί όλοι να παραδεχτούμε εντιμα ποιος είναι ο γενικός κανόνας.Naida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:51 Ιιιι τι παλιοκούναβο είσαι.
Εννοείται ότι παίζουν και αυτές οι περιπτώσεις βρε καμάρι μου..αλλά παίζει και το να είναι σκετο φιλία. Γιατί μπορεί να συμβεί. Αυτό είναι που δεν μπορείς να δεχτείς.
Εάν βάλεις πόσες εξαιρέσεις υπάρχουν που τελικά καταλήγουν σε φιλιά μεταξύ των δύο φύλων αυτό που θεωρείς εσύ εξαίρεση γίνεται ο κανόνας.Namrail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 21:03Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο όσο και να χτυπιέσαι.Naida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:58Μα στη συγκεκριμένη περίπτωση ο γενικός κανόνας είναι ότι τα δύο φύλα μπορεί να είναι φίλοι και οι εξαιρέσεις είναι οι περιπτώσεις που αναφέρεις να υπάρχει κάτι από κάτω.Namrail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:54
Είπα ότι είμαι ανοιχτός στο να δεχτώ εξαιρέσεις, αρκεί όλοι να παραδεχτούμε εντιμα ποιος είναι ο γενικός κανόνας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πραγματική φιλία είναι αν κρατήσει μετά το σεξNaida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:58Μα στη συγκεκριμένη περίπτωση ο γενικός κανόνας είναι ότι τα δύο φύλα μπορεί να είναι φίλοι και οι εξαιρέσεις είναι οι περιπτώσεις που αναφέρεις να υπάρχει κάτι από κάτω.Namrail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:54Είπα ότι είμαι ανοιχτός στο να δεχτώ εξαιρέσεις, αρκεί όλοι να παραδεχτούμε εντιμα ποιος είναι ο γενικός κανόνας.Naida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:51 Ιιιι τι παλιοκούναβο είσαι.
τώρα αν καταφέρεις και εξηγήσεις πως κολλάνε όλα αυτά με την ιδεολογία και τις πολιτικές σου απόψεις θα σε παραδεχτώthe comet the course the tail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:56 τεσπά. όλα αυτά αυταπάτες είναι. ούτε φιλία υπάρχει, ούτε έρωτας. όλα στο μυαλό μας είναι. χαζές εκλογικεύσεις ζωωδών ενστίκτων. της αναπαραγωγής, της επιβίωσης-αυτοσυντήρησης, της αγέλης....![]()
η βαθύτερη φύση του ανθρώπου - και το κατάλαβα αυτό σε ιδιαίτερες ψυχικές καταστάσεις που βρέθηκα - είναι επιθετική, αχόρταγη, πεινασμένη και διψασμένη για σάρκα και αίμα, κανιβαλιστική.![]()
όταν δλδ ερωτευόμαστε για παράδειγμα, είναι το υποσυνείδητο που μας φτιάχνει και μας φοράει μια όμορφη μάσκα και μας πείθει ότι αυτό είναι μια ωραία κατάσταση. είναι όμως σαν τις μάσκες που φοράνε οι δολοφόνοι. μετά τον έρωτα έρχεται ο θάνατος.![]()
Δύσκολο αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό και να είσαι μετά κολλητός. Αφού υπήρξε ερωτική ελξη, εκτονώθηκε και έμεινε αυτή η οικειότητα της φιλίας.Fluffy έγραψε: 30 Δεκ 2019, 21:09πραγματική φιλία είναι αν κρατήσει μετά το σεξNaida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:58Μα στη συγκεκριμένη περίπτωση ο γενικός κανόνας είναι ότι τα δύο φύλα μπορεί να είναι φίλοι και οι εξαιρέσεις είναι οι περιπτώσεις που αναφέρεις να υπάρχει κάτι από κάτω.Namrail έγραψε: 30 Δεκ 2019, 20:54
Είπα ότι είμαι ανοιχτός στο να δεχτώ εξαιρέσεις, αρκεί όλοι να παραδεχτούμε εντιμα ποιος είναι ο γενικός κανόνας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν δεν κρατήσει δεν υπάρχει πραγματική φιλία εξαρχής, γιαυτό να δοκιμάζετε τους φίλους-φίλες σας πάντα.Naida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 21:15Δύσκολο αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό και να είσαι μετά κολλητός. Αφού υπήρξε ερωτική ελξη, εκτονώθηκε και έμεινε αυτή η οικειότητα της φιλίας.
Όχι. Με άνθρωπο που δεν σου βγάζει ερωτική αίσθηση δεν το επιχειρείς.Fluffy έγραψε: 30 Δεκ 2019, 21:16αν δεν κρατήσει δεν υπάρχει πραγματική φιλία εξαρχής, γιαυτό να δοκιμάζετε τους φίλους-φίλες σας πάντα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γουστάρω όλες τις φίλες μου εκτός από τα μπάζα
Αυτό που έχω τώρα μαζί τους είναι φιλία επειδή δν κάνουμε σεξ
Είναι κοινό μυστικό πως οι αντρες καβλώνουμε με το βιολογικά agreeable το ερωτεύσιμο
Αλλιώς ποιος ο λόγος να έχεις φίλες ή να βγαίνεις απ' το σπίτι εκτός αν είσαι μικροαστός που "διασκεδάζει" χωρίς σεξουαλικά αισθήματα
Αυτό που έχω τώρα μαζί τους είναι φιλία επειδή δν κάνουμε σεξ
Είναι κοινό μυστικό πως οι αντρες καβλώνουμε με το βιολογικά agreeable το ερωτεύσιμο
Αλλιώς ποιος ο λόγος να έχεις φίλες ή να βγαίνεις απ' το σπίτι εκτός αν είσαι μικροαστός που "διασκεδάζει" χωρίς σεξουαλικά αισθήματα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αστα αυτά αν δε δοκιμάσεις δε θα ξέρεις αν είναι πραγματικός φίλοςNaida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 21:22Όχι. Με άνθρωπο που δεν σου βγάζει ερωτική αίσθηση δεν το επιχειρείς.Fluffy έγραψε: 30 Δεκ 2019, 21:16αν δεν κρατήσει δεν υπάρχει πραγματική φιλία εξαρχής, γιαυτό να δοκιμάζετε τους φίλους-φίλες σας πάντα.Naida έγραψε: 30 Δεκ 2019, 21:15
Δύσκολο αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό και να είσαι μετά κολλητός. Αφού υπήρξε ερωτική ελξη, εκτονώθηκε και έμεινε αυτή η οικειότητα της φιλίας.