εννοείς ότι ο Όργι δεν έχει; Για το ότι δεν έχει ταλέντο δε ο Αρίστος, ο Ευγένιος Τριβιζάς της ελληνικής ιντερνετικής κοινότητας, δε θέλω να το ακούω κάνΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:04Πόσο δύσκολο να διαβάσεις ποιήματα;Nero έγραψε: 30 Δεκ 2019, 16:58θα το βάλουμε στο ίδιο ράφι με το βιβλίο του οργισμένου και τα essays του ΑρίστουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 16:50 Το λέω και δω μήπως δεν το είδατε στο άλλο νήμα. Η πρώτη ποιητική μου συλλογή θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του καλοκαιριού. Περιμένω υποστήριξη.
Επιπλέον εγώ έχω το ταλέντο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
-
Nero
Re: Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Έχω γράψει σε εφημερίδα το επάγγελμά μου είναι τυπικά αυτό
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δεν απαντάς προβλέψιμα σε ότι δε σε συμφέρει. Δεν θα αλλάξεις ποτέ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:51Δεν απαντάς προβλέψιμα σε ότι δε σε συμφέρει. Δεν θα αλλάξεις ποτέ.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 13:24Και η ισοπέδωση, ελευθεριακό δικαίωμα είναι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 13:05
Γαλή καλή μου φίλη διαπραγματευόμαστε το βρισίδι;
Είδες να έβρισα κανέναν;
Ελευθερία είναι να σέβεσαι την ελευθερία μου τέλος.
Τα ισοπεδώνεις όλα.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ελεύθερος τύπος για τύπος της Κυριακής δικιά μου;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:08 Έχω γράψει σε εφημερίδα το επάγγελμά μου είναι τυπικά αυτό
.
.
πολλες γυναικες κανουν ακριβως το ιδιο.Airman68 έγραψε: 30 Δεκ 2019, 13:00
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι κατά βάθος το ευχαριστιέσαι να προκαλείς και να βλέπεις τις αντιδράσεις.
Το ότι κάποιες από αυτές μπορεί να μην σου αρέσουν δες το σαν παράπλευρη απώλεια.
Η ευχή και η κατάρα ενός φόρουμ είναι ότι δεν μπορείς να τις φιλτράρεις...
Προκαλουν διαρκως και μολις καποιος ξεφυγει απ'τα ορια που εχουν θεσει μεσα τους,ή τους τη πεσει καποιος που δεν γουσταρουν,στραβωνουν.
Αυτο εχει παθει κι ο φιλος μας ο τρολαρας.
Οταν προκαλεις,θα δεχτεις και καθε ειδους επιθεση,αλλιως κατσε στ'αυγα σου και μη κλαψομουνιαζεις.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Γενιά της Αμαρτίας
To θέμα είναι απλό.sys3x έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:16Ελεύθερος τύπος για τύπος της Κυριακής δικιά μου;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:08 Έχω γράψει σε εφημερίδα το επάγγελμά μου είναι τυπικά αυτό
Εάν δεν απαντάς σε βασικά πράγματα που σε ρωτάω και δεν απαντάς σαν άνθρωπος, δεν μπορώ να κάνω κάτι για σένα.
Δεν είναι πρόβλημά μου που έχεις κολλήσει στο κόμπλεξ της μονολεκτικής γραφής. Απλά grow up.
Αν δεν ανοιχτείς εδώ μέσα (που είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο) δεν πρόκειται να δεις τι ωραία είναι.
Αυτά.
Σε τι δε σε απάντησα μανάρι μου;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:34To θέμα είναι απλό.sys3x έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:16Ελεύθερος τύπος για τύπος της Κυριακής δικιά μου;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:08 Έχω γράψει σε εφημερίδα το επάγγελμά μου είναι τυπικά αυτό
Εάν δεν απαντάς σε βασικά πράγματα που σε ρωτάω και δεν απαντάς σαν άνθρωπος, δεν μπορώ να κάνω κάτι για σένα.
Δεν είναι πρόβλημά μου που έχεις κολλήσει στο κόμπλεξ της μονολεκτικής γραφής. Απλά grow up.
Αν δεν ανοιχτείς εδώ μέσα (που είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο) δεν πρόκειται να δεις τι ωραία είναι.
Αυτά.
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
Πήγαινε στο θρεντ και δες το πρώτο μου ποστ. Τόσο απλό.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
"Επιπλέον εγώ έχω το ταλέντο"
Βρε άνθρωπε, άσε εμάς τους φθονερούς,δεν έχεις ένα κοντινό σου πρόσωπο που να σε νοιάζεται, να σου πει δυο σταράτες κουβέντες ως προς το σε τι ακριβώς συνίσταται το "ταλέντο" που έχεις;;; Έτσι σε έχουν παρατήσει οι κοντινοί σου άνθρωποι, με ξεκαπίστρωτο το ουτιδανό σου είναι ;
Άκου γράφει, λέει, και σε εφημερίδα!!!
Βρε άνθρωπε, άσε εμάς τους φθονερούς,δεν έχεις ένα κοντινό σου πρόσωπο που να σε νοιάζεται, να σου πει δυο σταράτες κουβέντες ως προς το σε τι ακριβώς συνίσταται το "ταλέντο" που έχεις;;; Έτσι σε έχουν παρατήσει οι κοντινοί σου άνθρωποι, με ξεκαπίστρωτο το ουτιδανό σου είναι ;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Γενιά της Αμαρτίας
Έχεις γαμηθεί στον κομπλεξισμό. Ξύπνα η αλήθεια είμαι εγώΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:40 "Επιπλέον εγώ έχω το ταλέντο"
-
Von Mackensen
κότα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:38 Πήγαινε στο θρεντ και δες το πρώτο μου ποστ. Τόσο απλό.
.
.
Μπορεί να γράφει τα εφημερεύοντα ρε τύπε.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:40 "Επιπλέον εγώ έχω το ταλέντο"
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πωπω κάτι βυζάρες!
Κι έλεγε θα με δείρε. Βέβαια θα με δείρει, αν μ' αρχίσει στα βυζοσκάμπιλα χάθηκα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
έμμονη ιδέα σας έγινε και τ@ ψάχνετε στο νετ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση