!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζηνοβία
Ζηνοβία

Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
- wooded glade
Re: Ζηνοβία
Το Αντιγονάκι μας τα έχει κάνει χ.μ. Αποστόλη.
Δεν μπορώ να πάω στου Μακρυγιάννη για σουβλάκια τώρα.
Δεν μπορώ να πάω στου Μακρυγιάννη για σουβλάκια τώρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ηράκλειτος
- †
God.exe is missing. Universe will restart.
- Λίνο Βεντούρα
[quote=Cavaliere post_id=1020205time=1577707433 user_id=74]
Ζηνοβία έλεγαν το προγιαγιά μου.
[/quote]
Ζηνοβία δε λέγανε ενα τσόκαρο στο ριάλιτι με τα και-καλά-μοντέλα, η οποία το έκανε Ζενεβεφρε για μα κρύψει την βλαχαδερη ψυχή της;
Ζηνοβία έλεγαν το προγιαγιά μου.
[/quote]
Ζηνοβία δε λέγανε ενα τσόκαρο στο ριάλιτι με τα και-καλά-μοντέλα, η οποία το έκανε Ζενεβεφρε για μα κρύψει την βλαχαδερη ψυχή της;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πού να ξέρω εγώ;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:08Ζηνοβία δε λέγανε ενα τσόκαρο στο ριάλιτι με τα και-καλά-μοντέλα, η οποία το έκανε Ζενεβεφρε για μα κρύψει την βλαχαδερη ψυχή της;
Indeed, έχει γίνει ανέκδοτο με τις ονομασίες. Έλεος. Γιατί δεν τους παλουκώνει κάποιος; Τι κάνει η Δικαιοσύνη;
Ordem e Progresso.
Θαρρώ το Ζενεβιέβ είναι το γαλλικό αντίστοιχο της Γενοβέφας, τύπε. Αν και η τύπισσα ισχυρίζεται ότι αυτό είναι το βαπτιστικό της, όπως και της γιαγιάς της.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:08Ζηνοβία δε λέγανε ενα τσόκαρο στο ριάλιτι με τα και-καλά-μοντέλα, η οποία το έκανε Ζενεβεφρε για μα κρύψει την βλαχαδερη ψυχή της;Cavaliere έγραψε: Ζηνοβία έλεγαν το προγιαγιά μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Λίνο Βεντούρα
Α, ναι, σωστά, Γενοβέφα η βλαχάρα. Μαντάμ Σουσού όνομα και πράμα.Feindflug έγραψε: 30 Δεκ 2019, 15:02Θαρρώ το Ζενεβιέβ είναι το γαλλικό αντίστοιχο της Γενοβέφας, τύπε. Αν και η τύπισσα ισχυρίζεται ότι αυτό είναι το βαπτιστικό της, όπως και της γιαγιάς της.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:08Ζηνοβία δε λέγανε ενα τσόκαρο στο ριάλιτι με τα και-καλά-μοντέλα, η οποία το έκανε Ζενεβεφρε για μα κρύψει την βλαχαδερη ψυχή της;Cavaliere έγραψε: Ζηνοβία έλεγαν το προγιαγιά μου.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ατσά, τζέντερ φλούηντ η γιαγιά;
Spoiler
μη στραβώσεις, πλάκα κάνω ε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.