Τύπε, εννοείς το παλιό X club (εκεί που είναι το 8ball τώρα); Μου είχε τύχει και μένα αυτό το σκηνικό!Alien666 έγραψε: 30 Δεκ 2019, 13:40Κάποτε πηγαίναμε μια αγοροπαρέα στο πιο διαχρονικό γκοθομάγαζο της μπουγατσούπολης (ξέρουν όσοι είναι από εδώ). Η σερβιτόρα βλεπότανε άνετα, αλλά δεν της την έπεσε κανείς μας. Ετσι κι αλλιώς είχε ωραίες γυναίκες θαμώνες τριγύρω για να μπανίσουμε.
Με τον καιρό η σερβιτόρα μας συστήθηκε (την ξέραμε πλέον με το όνομά της) και πιάναμε συζήτηση (όσο γινόταν βέβαια γιατί δούλευε παράλληλα). Το καλό είναι ότι δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου να το κάνει αυτό και με τους άλλους θαμώνες. Εμάς ήταν που συμπάθησε.
Τελικά η ιστορία είχε μια ψιλο-τραγική εξέλιξη γιατί από κάποιο σημείο κι έπειτα τη βλέπαμε να τρεκλίζει και θολώνει σε σημείο που μάλλον δεν ήταν από το ποτό (πιο πιθανό ήταν ότι είχε μπλέξει με "κακή" ουσία). Στο τέλος την άλλαξαν με άλλη και έκτοτε δεν γνωρίζω τι απόγινε.
Πάντως μου άρεζε ο τρόπος που μεταχειριζόταν τα τασάκια με τα αποτσίγαρα των πελατών (τότε επιτρεπόταν το κάπνισμα). Λίγες ώρες πριν κλείσει το μαγαζί, τα έπαιρνε από το τραπέζι, τα άδειαζε στο πάτωμα και τα ξανατοποθετούσε άδεια. Σου λέει "θα έρθει το πρωί η καθαρίστρια να καθαρίσει".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Λίνο Βεντούρα
Σεβασμός στην καθαρίστρια, ε; Ταξική αλληλεγγύη, να ‘ουμ. Πάλι καλά που δε σας άφησε να χεσετε στο πάτωμαFeindflug έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:21Τύπε, εννοείς το παλιό X club (εκεί που είναι το 8ball τώρα); Μου είχε τύχει και μένα αυτό το σκηνικό!Alien666 έγραψε: 30 Δεκ 2019, 13:40Κάποτε πηγαίναμε μια αγοροπαρέα στο πιο διαχρονικό γκοθομάγαζο της μπουγατσούπολης (ξέρουν όσοι είναι από εδώ). Η σερβιτόρα βλεπότανε άνετα, αλλά δεν της την έπεσε κανείς μας. Ετσι κι αλλιώς είχε ωραίες γυναίκες θαμώνες τριγύρω για να μπανίσουμε.
Με τον καιρό η σερβιτόρα μας συστήθηκε (την ξέραμε πλέον με το όνομά της) και πιάναμε συζήτηση (όσο γινόταν βέβαια γιατί δούλευε παράλληλα). Το καλό είναι ότι δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου να το κάνει αυτό και με τους άλλους θαμώνες. Εμάς ήταν που συμπάθησε.
Τελικά η ιστορία είχε μια ψιλο-τραγική εξέλιξη γιατί από κάποιο σημείο κι έπειτα τη βλέπαμε να τρεκλίζει και θολώνει σε σημείο που μάλλον δεν ήταν από το ποτό (πιο πιθανό ήταν ότι είχε μπλέξει με "κακή" ουσία). Στο τέλος την άλλαξαν με άλλη και έκτοτε δεν γνωρίζω τι απόγινε.
Πάντως μου άρεζε ο τρόπος που μεταχειριζόταν τα τασάκια με τα αποτσίγαρα των πελατών (τότε επιτρεπόταν το κάπνισμα). Λίγες ώρες πριν κλείσει το μαγαζί, τα έπαιρνε από το τραπέζι, τα άδειαζε στο πάτωμα και τα ξανατοποθετούσε άδεια. Σου λέει "θα έρθει το πρωί η καθαρίστρια να καθαρίσει".
![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Καλό σεξιστάκι είσαι και συ, τύπε.Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2019, 13:36οχι μονο η θυληκη.blackpaint έγραψε: 30 Δεκ 2019, 12:31ετσι, η θηλυκη μορφη περιορισμενη στο στατους του διακοσμητικου αντικειμενου, ως ενα ομορφο πραγμα, στο οποιο μαλιστα αναφερομαστε σε ουδετερο γενος για να τονισουμε την αντικειμενοποιηση, που βρισκεται εκει για την αισθητικη μας ικανοποιηση και μονο.Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2019, 11:30 δεν ειναι πολυ διαφορετικο απο το να αναρωτιεσαι τι χρωμα θα βαψεις τους τοιχους του καφε.![]()
και τους αντρες σερβιτορους, στα μαγαζια τους θελουν ευπαρουσιαστους και ταιριαστους στο χωρο. και βασικα ολους τους εργαζομενους, σε ολους τους χωρους που ερχονται σε επαφη με πελατες. πολυ συχνα τους λενε ακομη και πως θα ντυθουν, η ακομη τους φορανε και "στολη" γιατι και η αισθητικη παιζει οτ ρολο της.
αλλα αμα εισαι κολλημενο μυαλο, νομιζεις οτι αυτο συμβαινει μονο με τις γυναικες, επειδη πατριαρχια και πρασιναλογα.
Σε αυτό το σημείο θέλω να δηλώσω ότι στην εργασία μου βιώνω καθημερινώς τον κρυίσμο, τον βροχισμό, τον ζεστισμό, τον θορυβισμό και τον βρωμισμό. Ο εργοδότης δεν προτιμάει καμμία κοπέλα για αυτήν την εργασία (αφήστε κιόλας που δεν έρχονται) και ζητάει με καθαρά σεξιστικά κριτήρια, άνδρες που διατίθενται να εργαστούν υπό αυτές τις συνθήκες.
Πότε θα πάμε να χορέψουμε σε καμμία πλατεία ρε τύποι;
Dein Herz, meine Gier
έχεις καλή καρδιά και εκλαμβάνεις αυτά που φαντάζεσαι ως πραγματικότητα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
τι νόημα έχει να προβάλεις σκηνοθετημένες καταστάσεις ;blackpaint έγραψε: 30 Δεκ 2019, 13:39 Ποπ απ εστιατοριο ηταν ρε κρετινε, για λιγες μερες μοναχα, μια ακτιβιστικη πρεωτοβουλια μιας κλινικης που ειδικευεται στους απασχοντες απο ειντζ.
Θα ξανανοιξει ομως απ οτι διαβαζω, παλι για λιγες μερες![]()
Μέχρι το 2018 είχαν χώρο, κρατήσεις, προμηθευτές, ότι έχει μια επιχείρηση
υγ. 'ποπαπ' και' ακτιβιστικο εβεντ' ειναι και ο σύριζα για να ειμαι ειλικρινης φαμ
Ναι, αυτό εννοώ. Κάποια στιγμή το X Club πήγε πιο πέρα και ο χώρος μετονομάστηκε σε X-cell και μετά σε eightball. Ωραίες αναμνήσεις, ξέγνοιαστες εποχές.Feindflug έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:21Τύπε, εννοείς το παλιό X club (εκεί που είναι το 8ball τώρα); Μου είχε τύχει και μένα αυτό το σκηνικό!Alien666 έγραψε: 30 Δεκ 2019, 13:40Κάποτε πηγαίναμε μια αγοροπαρέα στο πιο διαχρονικό γκοθομάγαζο της μπουγατσούπολης (ξέρουν όσοι είναι από εδώ). Η σερβιτόρα βλεπότανε άνετα, αλλά δεν της την έπεσε κανείς μας. Ετσι κι αλλιώς είχε ωραίες γυναίκες θαμώνες τριγύρω για να μπανίσουμε.
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα οποία είναι; Για πες.Athos έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:29έχεις καλή καρδιά και εκλαμβάνεις αυτά που φαντάζεσαι ως πραγματικότητα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Για να καταλάβεις ότι σκέφτεσαι με στερεότυπα, σκέψου ότι ο κρίπυ τύπος που τη στήνει για να κάνει καταδίωξη, δεν είναι ανάγκη να το κάνει έξω από μαγαζί, σε σερβιτόρα.blackpaint έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:12Ναι, αλλα δεν μιλαμε γι αυτο. Εχω ακουσει απειρες φορες ιστοριες για τον κρηπυ τυπο που την εχει στησει εξω απο το μαγαζι μετα το σχολασμα μιας γκαρσονας πχ αλλα ποτε για γυναικα πελατη που εχει κανει το ιδιο με αντρα σερβιτορο.Alien666 έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:03Αυτοί που φέρονται με απαξιωτικό τρόπο στους σερβιτόρους είναι και γυναίκες. Είναι τα φαινόμενα τύπου "Κάρεν".blackpaint έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:01
Δεν μιλαω μονο για τις προυποθεσεις προσληψης αλλα και τις συνθηκες εργασιας, σε σχεση με τους πελατες. Γιατι γενικως πολλοι μαλακες πελατες φερονται με τον χειροτερο και πιο απαξιωτικο τροπο στους σερβιτορους ανεξαρτητως φυλου, αλλα με τις γυναικες τα πραγματα ειναι χαλαρα 10 φορες χειροτερα. Ρωτα οποια γνωστη εχεις που εχει κανει αυτη τη δουλεια.
Μην μπερδευουμε λοιπον ασχετα πραγματα.
Οποιοσδήποτε κρίπυ τύπος μπορεί να το κάνει σε οποιαδήποτε γυναίκα και σε οποιοδήποτε μέρος π.χ. να στηθεί έξω από το σπίτι της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- blackpaint
Εγω παντως βλεπω εδω μερικους που θεωρουν νορμαλ ενα "ευγενικο" πεσιμο στη σερβιτορα, και μαλιστα θεωρουν καλυτερο να την περιμενουν μετα το σχολασμα για να μην την ενοχλουν στην δουλεια της. Βλεπω επισης και πολλους, που οχι μονο αποφευγουν να καταδικασουν, αλλα υποβαθμιζουν την σεξιστικη αντιμετωπιση τους απο μεριδα πελατων. Οποιος ομως γνωριζει σερβιτορες εχει ακουσει πολλες τετοιες ιστοριες.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:15Αν είχαν όλοι οι άντρες την ίδια νοοτροπία, δεν θα χαρακτήριζες τον τύπο ως κρηπυ, έτσι δεν είναι;blackpaint έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:12 για τον κρηπυ τυπο που την εχει στησει εξω απο το μαγαζι μετα το σχολασμα μιας γκαρσονας
Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα.
Ναι ρε τύπε!Alien666 έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:35Ναι, αυτό εννοώ. Κάποια στιγμή το X Club πήγε πιο πέρα και ο χώρος μετονομάστηκε σε X-cell και μετά σε eightball. Ωραίες αναμνήσεις, ξέγνοιαστες εποχές.Feindflug έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:21Τύπε, εννοείς το παλιό X club (εκεί που είναι το 8ball τώρα); Μου είχε τύχει και μένα αυτό το σκηνικό!Alien666 έγραψε: 30 Δεκ 2019, 13:40
Κάποτε πηγαίναμε μια αγοροπαρέα στο πιο διαχρονικό γκοθομάγαζο της μπουγατσούπολης (ξέρουν όσοι είναι από εδώ). Η σερβιτόρα βλεπότανε άνετα, αλλά δεν της την έπεσε κανείς μας. Ετσι κι αλλιώς είχε ωραίες γυναίκες θαμώνες τριγύρω για να μπανίσουμε.
![]()
![]()
Κάποτε λειτουργούσε μόνο πάνω, το κάτω ήταν ελληνάδικο. Το καλοκαίρι άνοιγε η οροφή και έμπαινες σε ένα μαγαζί στο οποίο άκουγες να παίζει Slipknot, τον πρώτο δίσκο και να πηγαίνουν όλοι πάνω κάτω σαν αυτιστικοί!
Με συγκινήσεις ρε τύπε!
Dein Herz, meine Gier
Τύπε, εσύ την πέφτεις σε καμμία ή γαμάς με συστατική επιστολή του Καρόλου της Αγγλίας;blackpaint έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:38Εγω παντως βλεπω εδω μερικους που θεωρουν νορμαλ ενα "ευγενικο" πεσιμο στη σερβιτορα, και μαλιστα θεωρουν καλυτερο να την περιμενουν μετα το σχολασμα για να μην την ενοχλουν στην δουλεια της. Βλεπω επισης και πολλους, που οχι μονο αποφευγουν να καταδικασουν, αλλα υποβαθμιζουν την σεξιστικη αντιμετωπιση τους απο μεριδα πελατων. Οποιος ομως γνωριζει σερβιτορες εχει ακουσει πολλες τετοιες ιστοριες.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:15Αν είχαν όλοι οι άντρες την ίδια νοοτροπία, δεν θα χαρακτήριζες τον τύπο ως κρηπυ, έτσι δεν είναι;blackpaint έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:12 για τον κρηπυ τυπο που την εχει στησει εξω απο το μαγαζι μετα το σχολασμα μιας γκαρσονας
Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα.
Dein Herz, meine Gier
ότι ο τραβεστί μπαίνει στη φασαρία και τα έξοδα τη θηλυκοποίησης
με στόχο να γίνει η κυρούλα της διπλανής πόρτας
- blackpaint
Γαιτανακι θα παιξουμε τωρα; Ναι φυσικα και μπορει, οι σερβιτορες ομως ειναι πιο εκτεθειμενες. Μην γινεσαι κουραστικος.Alien666 έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:37
Για να καταλάβεις ότι σκέφτεσαι με στερεότυπα, σκέψου ότι ο κρίπυ τύπος που τη στήνει για να κάνει καταδίωξη, δεν είναι ανάγκη να το κάνει έξω από μαγαζί, σε σερβιτόρα.
Οποιοσδήποτε κρίπυ τύπος μπορεί να το κάνει σε οποιαδήποτε γυναίκα και σε οποιοδήποτε μέρος π.χ. να στηθεί έξω από το σπίτι της.
Ναι, μετά το κάτω είχε γίνει μεταλάδικο και ο πάνω όροφος παρέμεινε "νταρκοτέκ". Θυμάμαι είχα δει μια live μπάντα στον κάτω όροφο όπου έπαιζε κιθάρα ένας συμμαθητής της πρώην μου.Feindflug έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:39Ναι ρε τύπε!Alien666 έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:35Ναι, αυτό εννοώ. Κάποια στιγμή το X Club πήγε πιο πέρα και ο χώρος μετονομάστηκε σε X-cell και μετά σε eightball. Ωραίες αναμνήσεις, ξέγνοιαστες εποχές.Feindflug έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:21
Τύπε, εννοείς το παλιό X club (εκεί που είναι το 8ball τώρα); Μου είχε τύχει και μένα αυτό το σκηνικό!
![]()
![]()
Κάποτε λειτουργούσε μόνο πάνω, το κάτω ήταν ελληνάδικο. Το καλοκαίρι άνοιγε η οροφή και έμπαινες σε ένα μαγαζί στο οποίο άκουγες να παίζει Slipknot, τον πρώτο δίσκο και να πηγαίνουν όλοι πάνω κάτω σαν αυτιστικοί!
Με συγκινήσεις ρε τύπε!
Σε κάποια φάση ο τύπος αναφώνησε "ΣΚΑΤΑ" και γονάτισε ανάσκελα πάνω στη πίστα παίζοντας σαν πωρωμένος την κιθάρα του. Για τέτοιο επίπεδο στίχων μιλάμε
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-