Τους έχω για πολύ γύφτους ρε συ. Δεν ξέρω από που μου έχει σχηματιστεί η εντύπωση. Σίγουρα δεν είναι ένα μόνο πράγμα.
Ποιος είναι αυτός ο Ρόλινγκ πλάκα πλάκα;
Τους έχω για πολύ γύφτους ρε συ. Δεν ξέρω από που μου έχει σχηματιστεί η εντύπωση. Σίγουρα δεν είναι ένα μόνο πράγμα.
δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχεις πέσει θύμα.foscilis έγραψε: 29 Δεκ 2019, 20:27 Δεν ειναι ο ουτε προφερεται νκ
https://www.public.gr/product/books/pai ... rod258258/
Περιγράφεις την Αράχωβα στο πιο light. Μόνο που οι κινέζοι έχουν φράγκα, δεν τα κάνουν όλα αυτά εισπράττοντας 2-3 νοικιαCavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2019, 19:42 Είμαι βορείως της Σαγκάης σε πόλη, το 2015. Έξω ήλιος, ζέστη, και ένας γνωστός ιθαγενής λέει, πάμε για καφέ. Με πάει σε Starbucks σε πλατεία με τραπέζια έξω, και η παρέα του ήταν όλοι αρσενικά, ξαπλωμένοι στις καρέκλες, με καφέ (κάποιοι έπιναν και κρύο) τα μπρελόκ ξαπλωμένα στο τραπέζι και τα αμάξια παρκαρισμένα πάνω στην πλατεία να φαίνεται η Porsche και η Maserati, και δεν ξέρω τι. Χρυσή καδένα 500 καρατίων και 500 κιλών στον λαιμό, και όλη μέρα πουλόπαιγμα, μου θύμισε Ελλάδα του 1987. Ο Κουτσόγιωργας έλειπε.
ρε φίλε φαντάσου κάποιος να πηγαίνει συνέχεια Βιέννη την εποχή που έγραφε όλα του τα έργα ο Μότσαρτ, indeed να κατοικεί εκεί πέρα, να έχει παροικία και να σου λέει "Βιέννη; Έχει καλά γουναρικά, ποια είναι αυτή η Μότσαρτ";Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2019, 20:34 Τι παίζει με την Rowling? Θέλω να πω, ούτε εμένα είναι το σπορ μου, αλλά τι παρελθόν έχει η φάση με τον καραμπαμπισμό και το Λονδίνο;
άτομο κάτω των 35 που αγνοεί το μεγαλύτερο συγγραφικό φαινόμενο στην παιδική λογοτεχνία του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα, με δισεκατομμύρια αντίτυπα και καμιά δεκαριά ταινίες και βίντεο γκέημς πολύ απλά δεν ανήκει στον δυτικό πολιτισμό. Ανήκει στους βλαχαράπηδες και εφόσον ο λαός του έχει λεφτά ανήκει στους καράμπαμπες.sys3x έγραψε: 29 Δεκ 2019, 20:32δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχεις πέσει θύμα.foscilis έγραψε: 29 Δεκ 2019, 20:27 Δεν ειναι ο ουτε προφερεται νκ
εγω νόμιζα πως τους κατηγορούσαν επειδή έκλεισαν/ κυνήγησαν τα καμπαρέ και άλλα ευγενή ιδρύματα ανάλογα με τα στριπτιζάδικα του Βέγκας. Mεχρι και ταινίες θυμάμαι για το θεμα.blackpaint έγραψε: 29 Δεκ 2019, 19:45 Το Λας Βεγκας, με διαφορα. Για να παραφρασω τον Χαντερ Ες Τομσον, η διασκεδαση στυλ Λας Βεγκας θα ηταν οτι θα εκανε ολος ο κοσμος καθε σαββατοβραδο σε ολο το δυτικο ημισφαιριο εαν ειχαν νικησει οι ναζι στον πολεμο.
Αυτό σε λέω ρε, ανήκουν.foscilis έγραψε: 29 Δεκ 2019, 21:53άτομο κάτω των 35 που αγνοεί το μεγαλύτερο συγγραφικό φαινόμενο στην παιδική λογοτεχνία του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα, με δισεκατομμύρια αντίτυπα και καμιά δεκαριά ταινίες και βίντεο γκέημς πολύ απλά δεν ανήκει στον δυτικό πολιτισμό. Ανήκει στους βλαχαράπηδες και εφόσον ο λαός του έχει λεφτά ανήκει στους καράμπαμπες.sys3x έγραψε: 29 Δεκ 2019, 20:32δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχεις πέσει θύμα.foscilis έγραψε: 29 Δεκ 2019, 20:27 Δεν ειναι ο ουτε προφερεται νκ
Οι ασιατικές ταινίες, ήταν όντως χαμηλού επιπέδου σε σχέση με τις αμερικάνικες, με τις αλλά τώρα που το χόλυγουντ έχει μπει σε αυτοκαταστροφική φάση sjw θέματα, το πλησιάζουν ολοταχώς. Όπως τώρα θεωρούμε ήδη φυσιολογικό να πα΄ρουμε xiaomi huawei Κινητό, συντομότατα θα βλέπουμε εντελώς ευχάριστα κινέζικες ινδικές, ινδονησιακές κ.ά ταινίες σε επίπεδα χολυγουντ. Οι δυτικοί τους έφαγε η μαλακία και η φλωροπουστίαση.