!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ [RIP]
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ [RIP]
Από το ΕΚΚΕ στο ΚΚΕ, από εκεί στο ΠΑΣΟΚ και πίσω στο ΚΚΕ νομίζω ότι δείχνει κάτι.Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:30 Μην ξεχνάμε, ήταν και σύντροφος. Εντάξει, πήγε και με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά στο τέλος, γύρισε στο κόμμα της καρδίας του. Αύριο η πολιτική κηδεία του, και αντί στεφάνου η οικογένειά του επιθυμεί λεφτά για τους ασυνόδευτους πρόσφυγες, ή κάτι τέτοιο. Εύγε, καλό ταξίδι, σύντροφε, κι ας μαλώναμε, εγώ ήμουν πάντα ο σπαστικός και είμαι.
Δεν είναι ώρα για γκρίνια, ας τον θυμόμαστε για τη μουσική του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν υπήρξε ποτέ κομματικό μέλος του ΕΚΚΕ. Ναι, ήταν κοντά, μέλος όμως δεν έγινε.Beria έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:32Από το ΕΚΚΕ στο ΚΚΕ, από εκεί στο ΠΑΣΟΚ και πίσω στο ΚΚΕ νομίζω ότι δείχνει κάτι.Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:30 Μην ξεχνάμε, ήταν και σύντροφος. Εντάξει, πήγε και με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά στο τέλος, γύρισε στο κόμμα της καρδίας του. Αύριο η πολιτική κηδεία του, και αντί στεφάνου η οικογένειά του επιθυμεί λεφτά για τους ασυνόδευτους πρόσφυγες, ή κάτι τέτοιο. Εύγε, καλό ταξίδι, σύντροφε, κι ας μαλώναμε, εγώ ήμουν πάντα ο σπαστικός και είμαι.
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Maspoli έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:35Δεν υπήρξε ποτέ κομματικό μέλος του ΕΚΚΕ. Ναι, ήταν κοντά, μέλος όμως δεν έγινε.Beria έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:32Από το ΕΚΚΕ στο ΚΚΕ, από εκεί στο ΠΑΣΟΚ και πίσω στο ΚΚΕ νομίζω ότι δείχνει κάτι.Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:30 Μην ξεχνάμε, ήταν και σύντροφος. Εντάξει, πήγε και με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά στο τέλος, γύρισε στο κόμμα της καρδίας του. Αύριο η πολιτική κηδεία του, και αντί στεφάνου η οικογένειά του επιθυμεί λεφτά για τους ασυνόδευτους πρόσφυγες, ή κάτι τέτοιο. Εύγε, καλό ταξίδι, σύντροφε, κι ας μαλώναμε, εγώ ήμουν πάντα ο σπαστικός και είμαι.
Δεν ξέρω αλλά κάτι κοντινό είναι αυτό:Bipsco έγραψε: 29 Δεκ 2019, 14:51Έχει τραγουδήσει η Πάολα Μικρούτσικο; Θα ήθελα να το ακούσω.Fluffy έγραψε: 29 Δεκ 2019, 07:03Ισχύει αυτό που είπε η πάολα στον Θεοδωράκη, «αμα δεν τα πούμε εμείς αυτά τα τραγούδια, πως θα περάσει σε μια μερίδα του κόσμου που δε θα το άκουγαν ποτέ;». Όπως και νάχει υπάρχει ένα δίλημμα, να είναι αυτά τα τραγούδια χτήμα μιας πιο μικρής ελιτ εκπαιδευμένης ή ναναι χτήμα πιο πλατιάς λαϊκής μάζας; Να τραγουδιούνται στο μέγαρο μόνο ή στις παραλίες τα σοκάκια και τις πλατίες;Cavaliere έγραψε: 28 Δεκ 2019, 21:25 ΟΙ μόνοι δίσκοι που έβαλα σπίτι μου ήταν Ο Σταυρός Του Νότου και Τα Αντάρτικα, και κάποια σκόρπια τραγούδα σε συλλογές. Μια φίλη μου είχε γράψει τον Άμλετ Της Σελήνης, που δεν μου άρεσε. Αλλά Ο Σταυρός Του Νότου ήταν το αριστούργημά του, όσο και αν κακοποιήθηκε σε καράβια, παραλίες, και ταβέρνες με την κιθάρα. Τι να κάνουμε.
Στο 16:25
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Εγώ μονίμως γκρινιάζω. Δεν πειράζει, σάμπως ο μόνος είναι/ήταν; Δηλαδή, για τον Μίκη, τι να πούμε; Ντάξει, άλλο τα πολιτικά, άλλο το ταλέντο και η καλλιτεχνική προσφορά, όσο και αν τα πρώτα καθορίζουν και το β΄συχνά. Και να ομολογήσω πως από τις μουσικές του, μου αρέσει πολύ-δεν αντέχω, θα το πω και ας ντρέπομαι-και η Πίστα Από Φώσφορο, ναι, ξέρω, πρέπει να καταπιείς όλον τον ψυχαναγκασμό της Λίνας να βγάλει στίχο ομοιοκατάληκτο, αλλά βάζεις τη Milva και ξενιάζεις. Όμορφη μελωδία. Και βέβαια, έχει γράψει για θέατρο τεράστια πράγματα, αν θυμάμαι καλά, είχε δουλέψει τη στασική μουσική του Άισλερ για τη Μάνα Πελαγία Βλάσοβα του Μπρεχτ- Γκόρκι σε σκηνοθεσία του πιο ταλαντούχου σκηνοθέτη που είδε η Ελλάδα, αλλά δεν ευδοκίμησε, του Λεωνίδα Τριβιζά.Beria έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:32Από το ΕΚΚΕ στο ΚΚΕ, από εκεί στο ΠΑΣΟΚ και πίσω στο ΚΚΕ νομίζω ότι δείχνει κάτι.
Ordem e Progresso.
Η ντροπή είναι ωραίο συναίσθημα!!!!!!
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
στα τουρκικα βαλ' το, από Sezen Aksu και σε grunge διασκευή από Duman, θα σε στείλει.Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:40 Και να ομολογήσω πως από τις μουσικές του, μου αρέσει πολύ-δεν αντέχω, θα το πω και ας ντρέπομαι-και η Πίστα Από Φώσφορο, ναι, ξέρω, πρέπει να καταπιείς όλον τον ψυχαναγκασμό της Λίνας να βγάλει στίχο ομοιοκατάληκτο, αλλά βάζεις τη Milva και ξενιάζεις.
-
User_601
Ουαου...πολυ ωραια εκτελεση! θενκς.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 29 Δεκ 2019, 19:14στα τουρκικα βαλ' το, από Sezen Aksu και σε grunge διασκευή από Duman, θα σε στείλει.Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:40 Και να ομολογήσω πως από τις μουσικές του, μου αρέσει πολύ-δεν αντέχω, θα το πω και ας ντρέπομαι-και η Πίστα Από Φώσφορο, ναι, ξέρω, πρέπει να καταπιείς όλον τον ψυχαναγκασμό της Λίνας να βγάλει στίχο ομοιοκατάληκτο, αλλά βάζεις τη Milva και ξενιάζεις.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
ενα γερο 30% των τραγουδιων που εχω στο αυτοκινητο ειναι δικα του, τα σιγομουρμουριζω οταν ταξιδευω, τα εχει μαθει και ο γιος μου και τα τραγουδαει, τωρα τελευταια αρχιζει να τα κακοποιει και με την κιθαρα του.
δε θα πεθανει ποτε.
δε θα πεθανει ποτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μαρία Δημητριάδη - Αυτούς τους έχω βαρεθεί
Μαρία Δημητριάδη - Κι ήθελε ακόμη
στο καλό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις