Να πάω να την πάρω εγώ;Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:06Ανάποδο πλάσμα.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:01Μα δεν είναι σωστό να υποχρεώσω τον άλλον ευθέως. Θέλω να δίνω δικαίωμα επιλογής πως θα υποχεεωθεί. Αν βέβαια δεν προσφερθεί και τελικά πάρω τον ηλεκτρικό θα υπάρχει η αντίστοιχη συμπεριφορά μετά,μελανά χείλη και χέρια,πω πω τι κρύο ήταν αυτό που έφαγα, και πολύ κρύο μούδιασαν τα χεράκια μου πιάσε να δεις,ελπίζω να μην είμαι με πυρετό αύριο κτλ κτλ ) έτσι ώστε να εκπαιδευτεί κατάλληλα και την επόμενη φορά να προσφερθεί.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:53
"Ελα πάρε με σε παρακαλω, δε μπορώ να πάρω τον ηλεκτρικό".
Τέλος.
Αστειεύομαι φυσικά ε. Θα σφίξω τα δόντια και θα πάω. Θα πάρω και ενα κρασάκι. Μπορεί να το πιω στον δρόμο βέβαια. Αλλά θα το πάρω.
Πάρε τηλ μανούλα μου!
Ζητά το ευγενικά.
Δεν ξέρω κ σε ποιον το ζητάς για να βάλω κατάλληλο επιθετο...
Σας παρακαλώ ...επίθετα... μήπως θα μπορούσες να έρθεις να με πάρεις, εμενα που σε αγαπώ τόσο πολύ κ θέλω να σε δω και να κάνουμε παρεούλα... Μπορώ να ερθω, αλλά κρυώνω...
Εγώ αν δεν ήθελα θα έλεγα... Βαριέμαι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Εσύ ξαπλώσε να ισιωσεις.LEONAS έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:09Να πάω να την πάρω εγώ;Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:06Ανάποδο πλάσμα.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:01
Μα δεν είναι σωστό να υποχρεώσω τον άλλον ευθέως. Θέλω να δίνω δικαίωμα επιλογής πως θα υποχεεωθεί. Αν βέβαια δεν προσφερθεί και τελικά πάρω τον ηλεκτρικό θα υπάρχει η αντίστοιχη συμπεριφορά μετά,μελανά χείλη και χέρια,πω πω τι κρύο ήταν αυτό που έφαγα, και πολύ κρύο μούδιασαν τα χεράκια μου πιάσε να δεις,ελπίζω να μην είμαι με πυρετό αύριο κτλ κτλ ) έτσι ώστε να εκπαιδευτεί κατάλληλα και την επόμενη φορά να προσφερθεί.
Αστειεύομαι φυσικά ε. Θα σφίξω τα δόντια και θα πάω. Θα πάρω και ενα κρασάκι. Μπορεί να το πιω στον δρόμο βέβαια. Αλλά θα το πάρω.
Πάρε τηλ μανούλα μου!
Ζητά το ευγενικά.
Σας παρακαλώ ...επίθετα... μήπως θα μπορούσες να έρθεις να με πάρεις, εμενα που σε αγαπώ τόσο πολύ κ θέλω να σε δω και να κάνουμε παρεούλα... Μπορώ να ερθω, αλλά κρυώνω...
Δεν μπορώ να το ζητήσω ,δεν μου πάει καρδιά να είναι τώρα ο άλλος μπροστά στη φωτιά και να ζεσταίνεται και να του πω έλα να με πάρεις. Τον αφήνω ελεύθερο να το αποφασίσει μόνος του.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:06Ανάποδο πλάσμα.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:01Μα δεν είναι σωστό να υποχρεώσω τον άλλον ευθέως. Θέλω να δίνω δικαίωμα επιλογής πως θα υποχεεωθεί. Αν βέβαια δεν προσφερθεί και τελικά πάρω τον ηλεκτρικό θα υπάρχει η αντίστοιχη συμπεριφορά μετά,μελανά χείλη και χέρια,πω πω τι κρύο ήταν αυτό που έφαγα, και πολύ κρύο μούδιασαν τα χεράκια μου πιάσε να δεις,ελπίζω να μην είμαι με πυρετό αύριο κτλ κτλ ) έτσι ώστε να εκπαιδευτεί κατάλληλα και την επόμενη φορά να προσφερθεί.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:53
"Ελα πάρε με σε παρακαλω, δε μπορώ να πάρω τον ηλεκτρικό".
Τέλος.
Πάρε τηλ μανούλα μου!
Ζητά το ευγενικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πάντως αν μου το έφερνες τόσο πλάγια, θα ερχόμουν να σε πάρω με μπουφάν και σκούφο, παράθυρα ανοικτά και το αιρ κοντιτιον στην ψύξη.
θα ήμουν σωστός άνθρωπος όμως.
θα ήμουν σωστός άνθρωπος όμως.
Μανούλα μου!Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:10Δεν μπορώ να το ζητήσω ,δεν μου πάει καρδιά να είναι τώρα ο άλλος μπροστά στη φωτιά και να ζεσταίνεται και να του πω έλα να με πάρεις. Τον αφήνω ελεύθερο να το αποφασίσει μόνος του.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:06Ανάποδο πλάσμα.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:01
Μα δεν είναι σωστό να υποχρεώσω τον άλλον ευθέως. Θέλω να δίνω δικαίωμα επιλογής πως θα υποχεεωθεί. Αν βέβαια δεν προσφερθεί και τελικά πάρω τον ηλεκτρικό θα υπάρχει η αντίστοιχη συμπεριφορά μετά,μελανά χείλη και χέρια,πω πω τι κρύο ήταν αυτό που έφαγα, και πολύ κρύο μούδιασαν τα χεράκια μου πιάσε να δεις,ελπίζω να μην είμαι με πυρετό αύριο κτλ κτλ ) έτσι ώστε να εκπαιδευτεί κατάλληλα και την επόμενη φορά να προσφερθεί.
Πάρε τηλ μανούλα μου!
Ζητά το ευγενικά.
Τόση ώρα σκέφτομαι ότι είμαι ο άλλος!
Σε αγαπώ πολύ!
Είμαι δικός σου άνθρωπος!
Δε με νοιάζει να φύγω για λίγο από τη ζέστη, για να μην τριγυρνάς με το τρένο!
Ζέστη θαχω στο αυτοκίνητο.
Στη ζέστη θα έρθουμε πάλι!
Με χαρά θα το κάνω!
Αρκεί να μου το ζητήσεις.
Κ να σου πω Μάρθα... Αει πάρε ένα κρασί κ πηγαίνε στη στάση να περιμένεις. Άμα πχια...
Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:10Εσύ ξαπλώσε να ισιωσεις.LEONAS έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:09Να πάω να την πάρω εγώ;Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:06
Ανάποδο πλάσμα.
Πάρε τηλ μανούλα μου!
Ζητά το ευγενικά.
Θα με τεντωσει η Ναΐδα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Τετχοιος είσαι.enaon έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:12 πάντως αν μου το έφερνες τόσο πλάγια, θα ερχόμουν να σε πάρω με μπουφάν και σκούφο, παράθυρα ανοικτά και το αιρ κοντιτιον στην ψύξη.
θα ήμουν σωστός άνθρωπος όμως.![]()
Ναι αλλά εγώ επειδή σε αγαπώ κι εγώ πολύ δεν θέλω να σε βάλω σε αυτή τη διαδικασία, αλλά αν θες να μπεις από μόνος σου δεν έχω πρόβλημα να το δεχτώ.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:13Μανούλα μου!Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:10Δεν μπορώ να το ζητήσω ,δεν μου πάει καρδιά να είναι τώρα ο άλλος μπροστά στη φωτιά και να ζεσταίνεται και να του πω έλα να με πάρεις. Τον αφήνω ελεύθερο να το αποφασίσει μόνος του.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:06 Ανάποδο πλάσμα.
Πάρε τηλ μανούλα μου!
Ζητά το ευγενικά.
Σε αγαπώ πολύ!
Με χαρά θα το κάνω!
Κ να σου πω Μάρθα... Αει πάρε ένα κρασί κ πηγαίνε στη στάση να περιμένεις. Άμα πχια...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μη σου πω θα σε τυλίξω και ρολό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν δε θες να με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία, δε με βάζεις.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:16Τετχοιος είσαι.enaon έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:12 πάντως αν μου το έφερνες τόσο πλάγια, θα ερχόμουν να σε πάρω με μπουφάν και σκούφο, παράθυρα ανοικτά και το αιρ κοντιτιον στην ψύξη.
Ναι αλλά εγώ επειδή σε αγαπώ κι εγώ πολύ δεν θέλω να σε βάλω σε αυτή τη διαδικασία, αλλά αν θες να μπεις από μόνος σου δεν έχω πρόβλημα να το δεχτώ.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:13Μανούλα μου!Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:10
Δεν μπορώ να το ζητήσω ,δεν μου πάει καρδιά να είναι τώρα ο άλλος μπροστά στη φωτιά και να ζεσταίνεται και να του πω έλα να με πάρεις. Τον αφήνω ελεύθερο να το αποφασίσει μόνος του.
Σε αγαπώ πολύ!
Με χαρά θα το κάνω!
Είτε με ευθύ, είτε με πλάγιο τρόπο.
Κ δεν πετάς υπονοούμενα μετά ότι παγώσεις, γιατί με αγαπάς κ δε θα θες να με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία ούτε την άλλη φορά.
Αν όμως κρυώνεις κ χρειάζεσαι βοηθεια, ο πιο εύκολος τρόπος να στη δώσουν, είναι να τη ζητήσεις.
Το πουλόβερ στέγνωσε;
Σιγά τι θα πάθει που θα μπει σε διαδικασία.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:19Αν δε θες να με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία, δε με βάζεις.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:16Τετχοιος είσαι.enaon έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:12 πάντως αν μου το έφερνες τόσο πλάγια, θα ερχόμουν να σε πάρω με μπουφάν και σκούφο, παράθυρα ανοικτά και το αιρ κοντιτιον στην ψύξη.
Ναι αλλά εγώ επειδή σε αγαπώ κι εγώ πολύ δεν θέλω να σε βάλω σε αυτή τη διαδικασία, αλλά αν θες να μπεις από μόνος σου δεν έχω πρόβλημα να το δεχτώ.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:13
Μανούλα μου!
Σε αγαπώ πολύ!
Με χαρά θα το κάνω!
Είτε με ευθύ, είτε με πλάγιο τρόπο.
Κ δεν πετάς υπονοούμενα μετά ότι παγώσεις, γιατί με αγαπάς κ δε θα θες να με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία ούτε την άλλη φορά.
Αν όμως κρυώνεις κ χρειάζεσαι βοηθεια, ο πιο εύκολος τρόπος να στη δώσουν, είναι να τη ζητήσεις.
Το πουλόβερ στέγνωσε;
Και σιγά, πάω και μόνη μου με τον ηλεκτρικό και δε θέλω. Να κάτσει εκεί στη φωτιά να ζεσταίνεται. Κι όταν φτάσω δε θα πω τίποτα. Ούτε κιχ δε θα βγάλω. Μπορεί απλά να ψάχνω τη μύτη μου στο πάτωμα.
Στέγνωσε ναι. Ροζ φουτεράκι με κουκούλα.Είναι το αγαπημένο μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς.
Μετά από όλα αυτά, παίρνεις...
Ρε άντε τσακίσου έλα να με πάρεις την τρέλα μου μέσα!
Κατά το... Εσύ κ ο γρύλος σου...
Αυτό σκεφτόμουν
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εγώ λέω να μην πεις μισόλογα αφού τον αγαπάς και είσαστε αληθινοί φίλοι και δεν θες να τον ταλαιπωρείς,
παρτον από το τρένο και βρίσε τον.
Του έστειλα μνμ τι κάνεις(να δείξω πρώτα ενδιαφέρον) εδώ και 10' δεν το έχει διαβάσει. Βέβαια έχει να μπει 3 ώρες.enaon έγραψε: 29 Δεκ 2019, 16:29 εγώ λέω να μην πεις μισόλογα αφού τον αγαπάς και είσαστε αληθινοί φίλοι και δεν θες να τον ταλαιπωρείς,
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...