!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Ειμαι ψιλοκρυωμενος και οταν πεφτει το ανοσοποιητικο μου συστημα, ανεβαινει η λιμπιντο.
Νοιωθω υπερμετρα καυλωμενος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Daje έγραψε: 29 Δεκ 2019, 14:25 Ειμαι ψιλοκρυωμενος και οταν πεφτει το ανοσοποιητικο μου συστημα, ανεβαινει η λιμπιντο.
Κάνε ντου
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Βαριέμαι να πάρω τον ηλεκτρικό,κάνει και τόσο κρύο και μπορει να μην έχει στεγνώσει το φουτερακι μου το ζεστό. Να μαλαγανέψω λίγο να έρθουν να με πάρουν ή είναι πολύ αναξιοπρεπής προσέγγιση να κάνω πέτρα τη καρδιά μου και να πάρω τον ηλεκτρικό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι είναι ο ηλεκτρικός; Σιδηρόδρομος;Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 14:58 Βαριέμαι να πάρω τον ηλεκτρικό,κάνει και τόσο κρύο και μπορει να μην έχει στεγνώσει το φουτερακι μου το ζεστό. Να μαλαγανέψω λίγο να έρθουν να με πάρουν ή είναι πολύ αναξιοπρεπής προσέγγιση να κάνω πέτρα τη καρδιά μου και να πάρω τον ηλεκτρικό;
Να πεις να έρθουν να σε πάρουν.
Αν κ δεν έχω καταλαβει ακριβώς τι λες...
Ο ΗΣΑΠ; Πειραιάς - Κηφισιά; Πράσινη γραμμή;Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:04Τι είναι ο ηλεκτρικός; Σιδηρόδρομος;Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 14:58 Βαριέμαι να πάρω τον ηλεκτρικό,κάνει και τόσο κρύο και μπορει να μην έχει στεγνώσει το φουτερακι μου το ζεστό. Να μαλαγανέψω λίγο να έρθουν να με πάρουν ή είναι πολύ αναξιοπρεπής προσέγγιση να κάνω πέτρα τη καρδιά μου και να πάρω τον ηλεκτρικό;
Αν κ δεν έχω καταλαβει ακριβώς τι λες...
Έτσι θα κάνω, βαριέμαι πααααρα πολύ να πάρω τρένο τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αααα στην τύχη το είπα!Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:06Ο ΗΣΑΠ; Πειραιάς - Κηφισιά; Πράσινη γραμμή;Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:04Τι είναι ο ηλεκτρικός; Σιδηρόδρομος;Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 14:58 Βαριέμαι να πάρω τον ηλεκτρικό,κάνει και τόσο κρύο και μπορει να μην έχει στεγνώσει το φουτερακι μου το ζεστό. Να μαλαγανέψω λίγο να έρθουν να με πάρουν ή είναι πολύ αναξιοπρεπής προσέγγιση να κάνω πέτρα τη καρδιά μου και να πάρω τον ηλεκτρικό;
Αν κ δεν έχω καταλαβει ακριβώς τι λες...![]()
Έτσι θα κάνω, βαριέμαι πααααρα πολύ να πάρω τρένο τώρα.
Πωωωω... Γεράματα...
Ναι ρε συ, πάρε τηλ κ παρακαλα! Σιγά!
Ε όχι να παρακαλέσουμε. Το θέμα είναι να το φέρω έτσι να το προτείνουν μόνοι τους.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:09Αααα στην τύχη το είπα!![]()
Πωωωω... Γεράματα...
Ναι ρε συ, πάρε τηλ κ παρακαλα! Σιγά!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το θέμα είναι να το ζητήσεις κανονικά.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:13Ε όχι να παρακαλέσουμε. Το θέμα είναι να το φέρω έτσι να το προτείνουν μόνοι τους.
Δεν είναι βλαμμένοι οι άνθρωποι, όταν τους φέρεσαι σαν σε βλαμμενους το καταλαβαίνουν κ ξενερώνουν.
Ρώτα απλώς αν γίνεται να έρθουν να σε πάρουν.
Μα δεν θα τους φερθώ σαν βλαμμένους. Απλά θα πω μα τι κρύο είναι αυτό και πως βαριέμαι τον ηλεκτρικό άλλα τέτχοια. Άμα θέλουν κι είναι σωστοί άνθρωποι θα μου πουν να έρθω εγώ να σε πάρω;Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:16
Το θέμα είναι να το ζητήσεις κανονικά.
Δεν είναι βλαμμένοι οι άνθρωποι, όταν τους φέρεσαι σαν σε βλαμμενους το καταλαβαίνουν κ ξενερώνουν.
Ρώτα απλώς αν γίνεται να έρθουν να σε πάρουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βαριέμαι να πάω να κατουρήσω.
Καλά... Ο,τι νομίζεις.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:21Μα δεν θα τους φερθώ σαν βλαμμένους. Απλά θα πω μα τι κρύο είναι αυτό και πως βαριέμαι τον ηλεκτρικό άλλα τέτχοια. Άμα θέλουν κι είναι σωστοί άνθρωποι θα μου πουν να έρθω εγώ να σε πάρω;Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 15:16
Το θέμα είναι να το ζητήσεις κανονικά.
Ρώτα απλώς αν γίνεται να έρθουν να σε πάρουν.Αν όχι θα τον πιω και θα πάρω τον ηλεκτρικό.ΗΣΑΠ. Πράσινη γραμμή.
Γιατί δεν ρωτάς ομως;
- περαστικος
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
για να τους δώσει την ευκαιρία να είναι σωστοί άνθρωποι, κάτι σαν δώρο τους κάνει.