To chocking game η αλλιώς παιχνίδι της ασφυξίας ηταν και είναι στην μόδα ανάμεσα σε εφήβους εδω και τουλάχιστον 20 χρόνια.
Είναι επικύνδυνο και δυνητικα θανατηφόρο και λέγεται οτι μέσα σε 20 χρόνια μόνο στις ΗΠΑ έχουν χάσει την ζωή τους 82 έφηβοι.
Το παιχνίδι αυτό το είχα κι εγώ κάνει στην νεανικη μου ηλικία.
Θυμάμαι σαν να ηταν εχτές που κι εγώ ήμουν 17 χρονών όταν πήγαινα στο σχολείο μου που και αυτό ήταν υπο κατάληψη την εποχή του
"κάτσε καλά Γεράσιμε".
Μια μέρα λοιπόν ένας συμμαθητής μου απο το ίδιο τμήμα και κατι άλλα παιδιά μου είπαν έλα να σου κάνουμε κάτι για πλάκα.Με παραμέρισαν
σε μια γωνιά και μου είπαν θα πάρεις πρώτα μια βαθιά ανασα.Εγω τους ρώταγα περι τίνος πρόκειται και εκείνοι μου είπαν θα δείς.
Για να μην τα πολυλογώ κι εγώ δεν ήξερα τι θα επακολουθούσε αν και μια αοριστη υποψία την είχα στο μυαλό μου με βαση αυτα που μου είπαν.
Παίρνω λοιπον βαθιά ανάσα και ο συμμαθητής που προανεφερα μου περιέσφιξε τον λαιμό για αρκετή ωρα και μετα απο λίγο με άφησε.
Εγώ τρίκλιζα σαν μεθυσμένος και για λίγο έπεσα κάτω ευτυχώς τα αντανακλαστικά μου λειτουργησαν κανονικα και δεν έφαγα τα μουτρα μου.
Μετά απο λίγο κατάφερα και σηκωθηκα σχεδόν μόνος μου και πραγματικά απορώ πως βγήκα αλωβητος απο αυτη την εμπειρία.
Το chocking game είχα δει μπροστά μου να το κάνουν και σε άλλα παιδιά και μαλιστά στον συμμαθητή μου αυτον είδα μπροστά μου να το κάνουν τουλάχιστον 2 φορές απανωτά.Αυτό το παιχνίδι το είχαν κάνει και σε μια πολύ όμορφη κοπέλα στο σχολείο μας και ξέσπασε σε γοερα κλάματα
που δεν έιχαν σταματημό και την πήραν σουμπιτη με ασθενοφόρο.Στο σκηνικό βέβαια δεν ήμουν μπροστά γιατι εκεινη την μέρα δεν πηγα στην
κατάληψη αλλά το έμαθα απο άλλους.
Δυστυχώς αυτό είναι μόδα και στην εποχη μας καντε κλικ στο παρακάτω λίνκ σε ελληνικό ειδησεογραφικό σαητ. https://www.newsbomb.gr/ellada/story/78 ... ria-paidia
Οποιος θέλει να δει πως παιζεται το chocking game μπορει να δει παρακατω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Chocking game
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Chocking game
Τα πιτσιρικια εχουν ξεφυγει τελειως.
Ζουν μεσα στον κοσμο των βιντεογκειμς κ νομιζουν οτι μετα το γκειμ οβερ, θα ξαναμπουν να ξαναμπαιξουν.
Εχουν χασει καθε αισθηση κινδυνου, ακομη και σε οσα ειναι ακριβως μπροστα τους ολοφανερα!
Πως μπορει να μην πηγαινει το μυαλο τους στο κακο που μπορει να κανουν;..
Τι σκατα εχουν μες το κεφαλι τους;..
Ειναι πραγματικα τρομακτικο ολο αυτο...
Ζουν μεσα στον κοσμο των βιντεογκειμς κ νομιζουν οτι μετα το γκειμ οβερ, θα ξαναμπουν να ξαναμπαιξουν.
Εχουν χασει καθε αισθηση κινδυνου, ακομη και σε οσα ειναι ακριβως μπροστα τους ολοφανερα!
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι κιόλας αλλά στην εποχή μου δεν είχαν πολλά παιδιά βιντεογκεημς αλλά τα πιτσιρίκια στην εποχήCustom_F έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:07 Τα πιτσιρικια εχουν ξεφυγει τελειως.
μου κάναν πολλά και διάφορα και οχι δεν ήταν μόνο το chocking game.
Θυμάμαι όλη την αλητεία που υπηρχε στα γυμνασιολύκεια την δεκαετία του 90.
Ακόμα και η αδερφή μου έκανε πειραματισμούς με διάφορα ναρκωτικά εγώ βέβαια ημουν πιο μαζεμένος και απονήρευτος και μου
άρεσε να σνιφάρω διάφορα διαλυτικά που είχαμε σπιτι μας ενω τα πρώτα μου τσιγάρα τα κάπνισα στα 13 μου.
Το σχολείο που πηγαινα ηταν λιγο έξω απο την Αθήνα και ήταν σχετικά καλο.
Για τα σχολεία όμως της Αθηνας άκουγα διάφορα σκηνικα.
Τα παιχνίδια ασφυξίας είναι γενικότερα πολύ επικίνδυνα. Ίσως τα βλέπουν από μεγάλους σε ταινίες κτλ και το έκαναν μόδα. Άλλο όμως αυτό που κάνουν οι ενήλικες που έχουν γνώση(ελπίζω) κι άλλο τα παιδιά.
Και εμείς κρατάγαμε την αναπνοή μας αλλά καμία σχέση μ' αυτό.
Εγώ θυμάμαι σνίφαρα την UHU το τζελ. Και ακουμπούσα με τη γλώσσα το ξυραφάκι της ξύστρας.
Εγώ θυμάμαι σνίφαρα την UHU το τζελ. Και ακουμπούσα με τη γλώσσα το ξυραφάκι της ξύστρας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεκαετία του 90 πήγα κ γω Γυμνασιολύκειο.plouf έγραψε: 29 Δεκ 2019, 10:39Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι κιόλας αλλά στην εποχή μου δεν είχαν πολλά παιδιά βιντεογκεημς αλλά τα πιτσιρίκια στην εποχήCustom_F έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:07 Τα πιτσιρικια εχουν ξεφυγει τελειως.
μου κάναν πολλά και διάφορα και οχι δεν ήταν μόνο το chocking game.
Θυμάμαι όλη την αλητεία που υπηρχε στα γυμνασιολύκεια την δεκαετία του 90.
Ακόμα και η αδερφή μου έκανε πειραματισμούς με διάφορα ναρκωτικά εγώ βέβαια ημουν πιο μαζεμένος και απονήρευτος και μου
άρεσε να σνιφάρω διάφορα διαλυτικά που είχαμε σπιτι μας ενω τα πρώτα μου τσιγάρα τα κάπνισα στα 13 μου.
Το σχολείο που πηγαινα ηταν λιγο έξω απο την Αθήνα και ήταν σχετικά καλο.
Για τα σχολεία όμως της Αθηνας άκουγα διάφορα σκηνικα.
Δε θυμάμαι τέτοια πράγματα.
Στο δικό μου περιβάλλον τουλάχιστον δεν είχαμε τέτοια συμβάντα.
Δεν είχαμε και ίντερνετ βέβαια. Υπήρχε αλλά δεν ήταν όπως τώρα.
Κάνα τσιγάρο, κάνα τσιγαριλικι, οκ... Τα έβλεπα αυτά.
Μέχρι εκεί...
Να κάνεις πειραματισμό με ναρκωτικά;
Ποιος ο λόγος; Σαρεσει το αποτέλεσμα που βλέπεις στους άλλους ή νομίζεις ότι κάνουν πλάκα οπότε λες να σιγουρευτείς;
Όλοι πλέον ξέρουν τα αποτελέσματα αυτών που λες.
Αν τους αρέσουν, έχουν προβλημα, αλλά κ πάλι, ας περιοριστούν στους εαυτούς τους, όχι να κάνουν σε άλλους πειράματα.
Όπως κ ναχει... Μακριά από μας... Ούτε να το σκέφτομαι...
Το μόνο που έκανα με τη κόλλα ήταν να την απλώνω στις παλάμες, για να τη βγάζω κομματάκι κομματάκι.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 10:46 Τα παιχνίδια ασφυξίας είναι γενικότερα πολύ επικίνδυνα. Ίσως τα βλέπουν από μεγάλους σε ταινίες κτλ και το έκαναν μόδα. Άλλο όμως αυτό που κάνουν οι ενήλικες που έχουν γνώση(ελπίζω) κι άλλο τα παιδιά.
Κ αυτό το σταμάτησα όμως γιατί έπρεπε να παίρνω πάλι κόλλα.
Εντιτ... Τώρα που το σκέφτομαι... Όχι κομματάκι, το ιδανικό ήταν να βγει όλη μαζί!!!!
Ναι κι αυτό! Ηταν σαν τις μάσκες τις peel off. Ωραίες εποχές.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 10:49Το μόνο που έκανα με τη κόλλα ήταν να την απλώνω στις παλάμες, για να τη βγάζω κομματάκι κομματάκι.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 10:46 Τα παιχνίδια ασφυξίας είναι γενικότερα πολύ επικίνδυνα. Ίσως τα βλέπουν από μεγάλους σε ταινίες κτλ και το έκαναν μόδα. Άλλο όμως αυτό που κάνουν οι ενήλικες που έχουν γνώση(ελπίζω) κι άλλο τα παιδιά.
Κ αυτό το σταμάτησα όμως γιατί έπρεπε να παίρνω πάλι κόλλα.![]()
Εντιτ... Τώρα που το σκέφτομαι... Όχι κομματάκι, το ιδανικό ήταν να βγει όλη μαζί!!!!![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 10:49 Το μόνο που έκανα με τη κόλλα ήταν να την απλώνω στις παλάμες, για να τη βγάζω κομματάκι κομματάκι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση