!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
Re: Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
Εγώ σας τό 'χω πει, οι πολλές αργίες δεν κάνουν καλό. Θα πρέπει να καταργηθούν κι αυτές.
Γιατί έχεις το σύνηθες σύνδρομο του καλλιτέχνη που θέλει να προκαλέσει αλλά όταν κανείς δεν δείχνει σοκαρισμένος από την πρόκληση, μελαγχολεί.Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
Οπότε, μπορείς να δεις την προσβολή που σου γίνεται και ως μια αντίστοιχη έκφραση αγάπης.
Ψήφισα το 2.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι.foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:56οι υπόλοιποι ίσως. Εγώ προσβάλλω όποιον θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό του. Δεν έχω ψευαίσθηση ότι υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει την εμφάνιση, τη μόρφωση, το εισόδημα και το συνολικά ανώτερο επίπεδό μου στη ζωή.
Ordem e Progresso.
Πολυ καλοοοο...ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:13Γιατί έχεις το σύνηθες σύνδρομο του καλλιτέχνη που θέλει να προκαλέσει αλλά όταν κανείς δεν δείχνει σοκαρισμένος από την πρόκληση, μελαγχολεί.Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
Οπότε, μπορείς να δεις την προσβολή που σου γίνεται και ως μια αντίστοιχη έκφραση αγάπης.![]()
Ψήφισα το 2.
οριστε βρε εκδηλωθηκαν ατομα που σε αγαπανε
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εννοεί εμένα;
Αυτό δεν κατάλαβα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
αυτό το νήμα είναι είναι ένα καλό παράδειγμα για όσους νομίζουν ότι μπορούν χαραλά να πουλήσουν τρέλα στο πχώρουμ, Οθωμανέλλην πες τους ρε, δε μας την παίρνετε, σας την δίνουμε, κουφάλες.andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:14Πολυ καλοοοο...ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:13Γιατί έχεις το σύνηθες σύνδρομο του καλλιτέχνη που θέλει να προκαλέσει αλλά όταν κανείς δεν δείχνει σοκαρισμένος από την πρόκληση, μελαγχολεί.Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
Οπότε, μπορείς να δεις την προσβολή που σου γίνεται και ως μια αντίστοιχη έκφραση αγάπης.![]()
Ψήφισα το 2.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ευχαριστώ Γαλή καλή μου φίλη.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:13Γιατί έχεις το σύνηθες σύνδρομο του καλλιτέχνη που θέλει να προκαλέσει αλλά όταν κανείς δεν δείχνει σοκαρισμένος από την πρόκληση, μελαγχολεί.Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
Ψήφισα το 2.
Είμαι δηλωμένος αβανγκαρντιστής αλλά έβγαλα το προσωπείο και εκδηλώθηκα σαν άνθρωπος. Τόσο ανάξιος αγάπης είμαι πια;
- Γενιά της Αμαρτίας
Δε βοηθάς.
-
Georg Von Balkanen
Με μπέρδεψες λογοsys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:21αυτό το νήμα είναι είναι ένα καλό παράδειγμα για όσους νομίζουν ότι μπορούν χαραλά να πουλήσουν τρέλα στο πχώρουμ, Οθωμανέλλην πες τους ρε, δε μας την παίρνετε, σας την δίνουμε, κουφάλες.andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:14Πολυ καλοοοο...ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:13
Γιατί έχεις το σύνηθες σύνδρομο του καλλιτέχνη που θέλει να προκαλέσει αλλά όταν κανείς δεν δείχνει σοκαρισμένος από την πρόκληση, μελαγχολεί.
Ψήφισα το 2.
![]()
άμα βγάζεις λιγότερα από 70ε την ώρα ναι, εσένα.
.
.
Όλους όσους γράφουμε στο phorum εννοεί ή τουλάχιστον τους περισσότερους.
έχεις σκεφτεί ποτέ ότι το να απαντάς ανά πάσα στιγμή που σε ταγκάρουν στο πχωρούμ σε λιγότερο από 1 (ένα) λεπτό τι μπορεί να σημαίνει;Οθωμανέλλην έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:22Με μπέρδεψες λογοsys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:21αυτό το νήμα είναι είναι ένα καλό παράδειγμα για όσους νομίζουν ότι μπορούν χαραλά να πουλήσουν τρέλα στο πχώρουμ, Οθωμανέλλην πες τους ρε, δε μας την παίρνετε, σας την δίνουμε, κουφάλες.
![]()
.
.
Ordem e Progresso.
- Λίνο Βεντούρα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 28 Δεκ 2019, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση