nowhere έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:35
τι αναφορά να κάνεις ρε τρόμπα,αφού αυτό είναι το ζητούμενο,να προκαλείς για να σε βρίζουν και να είσαι στο επίκεντρο.δλδ περίμενες να διαβάσεις κάτι άλλο εκτός από προσβολές στο νήμα με τον γύφτο που πάτησε την γιαγιά με το αμάξι για μια αλυσιδα και έγραψες ότι "χρειαζόταν περισσότερο τα λεφτά"?
να και ακόμα σ' αυτό το νήμα με προσβάλλουν και με βρίζουν
λοιπόν
ΡΩΤΑΩ ΕΥΘΕΩΣ γιατί με προσβάλλετε;
να γιατί.έφαγα τον χρόνο μου να σου απαντήσω ευθέως αντί να σε πιάσω απλά στο δούλεμα και πουλάς τρέλα
andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:36
Στις επομενες 15 μερες κλεινω τα 54, θελω τουρτα με κερακια...αν θελετε βιογραφικο μου πολυ ευχαριστως να δωσω. Ακομη και viber αν χρειαστει
ΜΠΑΚΑΛΗ ΕΣΥ;;
Ε οχι και μπακαλης? με προσβαλεις
Ειδες θεματοθετα...με προσβαλουν και μενα ...τι να κανω τωρα? να τον σκοτωσω? δεν γινεται
Μωρή μουστόγρια ,που χάθηκες; γαμώ το φελέκι σου και νομίζαμε ότι σου συνέβη το αναπόδραστον , μαλακισμένο εε μαλακισμένο
andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:48
Ε οχι και μπακαλης? με προσβαλεις
Ειδες θεματοθετα...με προσβαλουν και μενα ...τι να κανω τωρα? να τον σκοτωσω? δεν γινεται
Μωρή μουστόγρια ,που χάθηκες; γαμώ το φελέκι σου και νομίζαμε ότι σου συνέβη το αναπόδραστον , μαλακισμένο εε μαλακισμένο
κ. Συντονιστα βαλτε ταξη, τουτος ο κακος με βριζει ...
Δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι αγαπητε...δεν ειμαι μπακαλης ειπα, κηπουρος ειμαι
Στην αρχή μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσες και αυτό γιατί περίμενα να διαβάσω κομμουνιστικά μανιφέστα, προπαγάνδα κλπ. υπέθεσα ότι θα είσαι κάποιος μέλος κομματικής νεολαίας (αν είσαι νεολαία).
Αλλά τελικά καλός είσαι, σαν μια δροσερή πνοή, διασκεδαστικός, γιατί σε βρίζουν;
Antares έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:07
Στην αρχή μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσες και αυτό γιατί περίμενα να διαβάσω κομμουνιστικά μανιφέστα, προπαγάνδα κλπ. υπέθεσα ότι θα είσαι κάποιος μέλος κομματικής νεολαίας (αν είσαι νεολαία).
Αλλά τελικά καλός είσαι, σαν μια δροσερή πνοή, διασκεδαστικός, γιατί σε βρίζουν;
Έλα μου ντε σπάω το κεφάλι μου αλλά μόνο στα ψυχοπαθολογικά και στην τεράστια παρεξήγηση μπορώ να το αποδώσω