Αντρέα εσύ πόσο είσαι; ετών;andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:30Δεν ειναι δουλεια μου να εξετασω τις βρισιες. Ειναι αλλων δουλεια αυτο αν το επιθυμουν. Αυτο που θα σου πω σαν απλο μελος ειναι να μη δινεις πολυ σημασια σε καποιους που σε ενοχλουν. Ασχολησου με τους υπολοιπους που σε γουσταρουν. Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται? Και οπως ειπωθηκε μην εισαι τοσο ευαισθητος. Εξω στη κοινωνια αν στο εκαναν αυτο πως θα αντιδρουσες? Θα ερχοσουν στα χερια? Δεστα τα πραγματα πιο ηρεμα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:23ΔΕΝ έχω κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφοράandy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:16
Δεν σου ειπα οτι σωνει και καλα κανε αναφορες αλλα το δικαιωμα το εχεις αν θες. Ουτως ή αλλως το κανεις και τωρα με θεμα που το βλεπουν ολοι. Αρα δεν σου κανουν σαν νταντα οι συντονιστες αλλα ολο το φορουμ μαζι. Δεν βλεπω να το παλευεις μονος αλλα να προκαλεις ολους οσους σε ενοχλησαν. Καταλαβα λαθος? Αν ηταν να συγχωρεσεις θα μπορουσες να πεις...Συγχωρω οσους μου κανουν μπουλιγκ χωρις να τους εχω ενοχλησει.
Φιλικα στα λεω.
Δες όλες τις βρισιές που μου ρίχνουν
ΟΚ λέω την αποψάρα μου και δεν κρύβω την προσωπικότητά μου
Αυτό έπρεπε να εμπνέει σεβασμό αλλά δεν το επιζητώ
Συγχωρώ όποιον μου ζητά συγγνώμη αλλιώς πως να τον συγχωρήσω;
Φιλικότατα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
-
the comet the course the tail
Re: Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Έξω στην κοινωνία δε μου το κάνουν αυτό (μ' αγαπάνε κιόλας) + ότι δεν έχω τίποτα να φοβηθώ για να ανταποδώσω
σου απάντησα στις υπόνοιες ότι κάνω αναφορές και σου λέω δες τις βρισιές αν δεν πιστεύεις
είμαι νέος.
σου απάντησα στις υπόνοιες ότι κάνω αναφορές και σου λέω δες τις βρισιές αν δεν πιστεύεις
είμαι νέος.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
τι αναφορά να κάνεις ρε τρόμπα,αφού αυτό είναι το ζητούμενο,να προκαλείς για να σε βρίζουν και να είσαι στο επίκεντρο.δλδ περίμενες να διαβάσεις κάτι άλλο εκτός από προσβολές στο νήμα με τον γύφτο που πάτησε την γιαγιά με το αμάξι για μια αλυσιδα και έγραψες ότι "χρειαζόταν περισσότερο τα λεφτά"?
Στις επομενες 15 μερες κλεινω τα 54, θελω τουρτα με κερακια...αν θελετε βιογραφικο μου πολυ ευχαριστως να δωσω. Ακομη και viber αν χρειαστειthe comet the course the tail έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:32Αντρέα εσύ πόσο είσαι; ετών;andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:30Δεν ειναι δουλεια μου να εξετασω τις βρισιες. Ειναι αλλων δουλεια αυτο αν το επιθυμουν. Αυτο που θα σου πω σαν απλο μελος ειναι να μη δινεις πολυ σημασια σε καποιους που σε ενοχλουν. Ασχολησου με τους υπολοιπους που σε γουσταρουν. Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται? Και οπως ειπωθηκε μην εισαι τοσο ευαισθητος. Εξω στη κοινωνια αν στο εκαναν αυτο πως θα αντιδρουσες? Θα ερχοσουν στα χερια? Δεστα τα πραγματα πιο ηρεμα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:23
ΔΕΝ έχω κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά
Φιλικότατα![]()
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
Μη φύγεις, κάστανα.
- Γενιά της Αμαρτίας
να και ακόμα σ' αυτό το νήμα με προσβάλλουν και με βρίζουνnowhere έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:35 τι αναφορά να κάνεις ρε τρόμπα,αφού αυτό είναι το ζητούμενο,να προκαλείς για να σε βρίζουν και να είσαι στο επίκεντρο.δλδ περίμενες να διαβάσεις κάτι άλλο εκτός από προσβολές στο νήμα με τον γύφτο που πάτησε την γιαγιά με το αμάξι για μια αλυσιδα και έγραψες ότι "χρειαζόταν περισσότερο τα λεφτά"?
λοιπόν
ΡΩΤΑΩ ΕΥΘΕΩΣ γιατί με προσβάλλετε;
Τι έχουμε εδώ; ΖΕΙ;;;the comet the course the tail έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:32Αντρέα εσύ πόσο είσαι; ετών;andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:30Δεν ειναι δουλεια μου να εξετασω τις βρισιες. Ειναι αλλων δουλεια αυτο αν το επιθυμουν. Αυτο που θα σου πω σαν απλο μελος ειναι να μη δινεις πολυ σημασια σε καποιους που σε ενοχλουν. Ασχολησου με τους υπολοιπους που σε γουσταρουν. Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται? Και οπως ειπωθηκε μην εισαι τοσο ευαισθητος. Εξω στη κοινωνια αν στο εκαναν αυτο πως θα αντιδρουσες? Θα ερχοσουν στα χερια? Δεστα τα πραγματα πιο ηρεμα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:23
ΔΕΝ έχω κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά
Φιλικότατα![]()
-
the comet the course the tail
andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:36Στις επομενες 15 μερες κλεινω τα 54, θελω τουρτα με κερακια...αν θελετε βιογραφικο μου πολυ ευχαριστως να δωσω. Ακομη και viber αν χρειαστειthe comet the course the tail έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:32Αντρέα εσύ πόσο είσαι; ετών;andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:30
Δεν ειναι δουλεια μου να εξετασω τις βρισιες. Ειναι αλλων δουλεια αυτο αν το επιθυμουν. Αυτο που θα σου πω σαν απλο μελος ειναι να μη δινεις πολυ σημασια σε καποιους που σε ενοχλουν. Ασχολησου με τους υπολοιπους που σε γουσταρουν. Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται? Και οπως ειπωθηκε μην εισαι τοσο ευαισθητος. Εξω στη κοινωνια αν στο εκαναν αυτο πως θα αντιδρουσες? Θα ερχοσουν στα χερια? Δεστα τα πραγματα πιο ηρεμα.![]()
![]()
γιατι δεν αντέχουν ένα τόσο λαμπερό αστέρι
- Γενιά της Αμαρτίας
θα νικήσει η αγάπη στο πολ;
andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:36Στις επομενες 15 μερες κλεινω τα 54, θελω τουρτα με κερακια...αν θελετε βιογραφικο μου πολυ ευχαριστως να δωσω. Ακομη και viber αν χρειαστει![]()
ΜΠΑΚΑΛΗ ΕΣΥ;;
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:44
το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει
εδώ που έχουμε την ασφάλεια της ανωνυμίας έπρεπε να ξεδιπλώνουμε τα ενδόμυχά μας
αλλιώς ποιο το νόημα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ε οχι και μπακαλης? με προσβαλεις
Ειδες θεματοθετα...με προσβαλουν και μενα ...τι να κανω τωρα? να τον σκοτωσω? δεν γινεται
Παντως θεματοθετα σου χρωστω...με το θεμα σου περασα τα 120 ποστ... χωρις να το καταλαβω ...δεν βλεπω να αναβουν βεγγαλικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andy12gr την 28 Δεκ 2019, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
- Γενιά της Αμαρτίας
μα εγώ έχω κάνει την κίνησηBazoomba έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:45Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:44
εδώ που έχουμε την ασφάλεια της ανωνυμίας έπρεπε να ξεδιπλώνουμε τα ενδόμυχά μας
αλλιώς ποιο το νόημα![]()
![]()
που να δείτε τι έχω ακόμα
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:49μα εγώ έχω κάνει την κίνησηBazoomba έγραψε: 28 Δεκ 2019, 16:45Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:44
αλλιώς ποιο το νόημα![]()
![]()
που να δείτε τι έχω ακόμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση