Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
είμαι σίγουρος ότι στο λεωφορείο θα πάνε και θα κάτσουν δίπλα στον τύπο με το μανκίνι σαν απελευθερωμένα άτομα.
Δεν χρειάζεται να το τραβήξεις τόσο. Αντικατάστησε το μανκίνι με απλό μποξεράκι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Έλα μου τώρς φίλη γαλή αν γουστάρει κάποια να ντυθεί ξέκωλα πιθανότατα να φοβάται στο δρόμο
Όλες οι φίλες μου νιώθουν αυτό
Ρώτα τις φίλες σου τι ακριβώς επιδιώκουν με το ξέκωλο ντύσιμο, ποια βαθύτερη ανάγκη τους καλύπτει, ποιο στοιχείο της ανθρώπινης και όχι θηλυκής τους ταυτότητας αναδεικνύουν με αυτό, γιατί έχουν επηρεασθεί τόσο από την πατριαρχία που θέλουν να καταλύσουν και γενικώς τι άλλο να πω; Χαρά στο κουράγιο σου, τίποτα άλλο.
Επιδιώκουν τη σεξουαλική απελευηέρωση
Ο βιασμός είναι το αντίθετο της ελευθερίας
Γουστάρουν να αρέσουν αμαρτία είναι;
Δεν προκαλούν το βιασμό ίσα ίσα που κάνουν μια μικρή επανάσταση ΕΓΩ γουστάρω
Οι φίλες σου είναι το απόλυτο δείγμα των ηλίθιων ακτιβιστριών, στις οποίες αναφέρομαι.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 12:27
Επιδιώκουν τη σεξουαλική απελευηέρωση
Νόμιζα ότι η σεξουαλική απελευθέρωση είναι κάτι που κάνεις στο κρεβάτι σου και στο πως αντιμετωπίζεις τους άλλους που κάνουν ότι γουστάρουν στο δικό τους
Πως γίνεται να θεωρούμε τα καλλιστεία αντικείμενο ποίηση κι όχι το ξεκωλο ντύσιμο;
Και κάπου εδώ, επειδή έχουμε μπλέξει γενικώς τους φαλλούς με τους λωλούς, θα ξαναπώ ότι χρειάζεται επαναπροσέγγιση του όρου "αμαρτία" από τους προχώ γιατί αυτό δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά μια βαθύτατα χριστιανική προσέγγιση των πραγμάτων.
Είναι πραγματικά αστείο να σκέφτεται κανείς τη διαδραστικότητα του χριστιανισμού στο σεξ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Δεκ 2019, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάλι, γατί νομίζω πως μπήκαμε σε έναν νεοσυντηρητισμό, και όλη η σεξουαλική απελευθέρωση του 20ου αιώνα, όσο τέλος πάντων επιτεύχθηκε, πήγε στράφι; Μου φαίνεται πολύ συντηρητική η εποχή μας. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω καθαρό μάτι, είμαι κλεισμένος στην οικογένειά μου και δεν ψάχνομαι, αλλά απ΄έξω βλέπω.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 11:16
Για τις γυναίκες η παρενόχληση είναι καθημερινότητα
Ο βιασμός δε μια απλή πιθανότητα
Άντε μετά να ντυθείς όπως γουστάρεις κ να μη βρεις τον βιαστή σου
Βιαστής δηλαδή είναι και οποιος κάνει καμάκι , αφού αυτό που λένε παρενόχληση δεν είναι τίποτε άλλο από το καμάκι ..