!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εφιαλτης

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
zteo

Εφιαλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Το βραδυ ειδα εναν περιεργο εφιαλτη.
Ημουν μπατσος και ειχα συλλαβει μια κοπελα(που νομιζω οτι ηταν και συγγενεις μου) η οποια ηταν μαγισσα-μεντιουμ.Αυτη μεσω του υπνωτισμου των αλλων και τις μαγειας εφερνε στα ονειρα των αλλων και στην πραγματικη ζωη τον γκομενο της που ηταν ψυχοπαθης δολοφονος.Τον οποιον ειχα σκοτωσει εγω επειδη ειχε πιασει ομηρρους τους οποιος ειχε κρεμασει με τσιγγελια απο το νταβανι μεταηυ τους ωστε εαν πεσει ο τελευταιος να ξεκισθει τους υπολοιπους.Αλλους τους ειχε ακρωτηριασει και ειχε ραψει τα μελη του σωματος τους σε αλλα σημεια του σωμματος.Ηταν και μια μπασκινα που εμοιαζε την Τζ.Αλμπα που ηταν γκομενα μου,αυτην μαζι με μια κοπελα πρεζονι που μολις εχει συλλαβει τις υπνωτιζει η κοπελα-μαγισσα μαζι με εμενα για να φερει τον γκομενο της ο οποιος εχει μορφη κλοουν.
Μετα πολλα τον νικαω στον υπνο μου σαν μπατσος και οταν ξυπναω βλεπω την κοπελλα-μαγισσα φυτο και εγω να ψανω στο ΑΤ την γκομενα μου εαν ειναι ζωντανη.
Αναρωτιεμαι επειδη βλεπω συχνα τετοιους εφιαλτες εαν πρεπει το πρωι να υοθς γραφω σε εναν χαρτι για να τους δουλεψω σαν σεναρια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Re: Εφιαλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Πίνε πιο πολύ τσάι και τρώγε λιγότερο πεπόνι το βράδυ.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

zteo έγραψε: 08 Ιουν 2018, 09:19 Το βραδυ ειδα εναν περιεργο εφιαλτη.
Ημουν μπατσος και ειχα συλλαβει μια κοπελα(που νομιζω οτι ηταν και συγγενεις μου) η οποια ηταν μαγισσα-μεντιουμ.Αυτη μεσω του υπνωτισμου των αλλων και τις μαγειας εφερνε στα ονειρα των αλλων και στην πραγματικη ζωη τον γκομενο της που ηταν ψυχοπαθης δολοφονος.Τον οποιον ειχα σκοτωσει εγω επειδη ειχε πιασει ομηρρους τους οποιος ειχε κρεμασει με τσιγγελια απο το νταβανι μεταηυ τους ωστε εαν πεσει ο τελευταιος να ξεκισθει τους υπολοιπους.Αλλους τους ειχε ακρωτηριασει και ειχε ραψει τα μελη του σωματος τους σε αλλα σημεια του σωμματος.Ηταν και μια μπασκινα που εμοιαζε την Τζ.Αλμπα που ηταν γκομενα μου,αυτην μαζι με μια κοπελα πρεζονι που μολις εχει συλλαβει τις υπνωτιζει η κοπελα-μαγισσα μαζι με εμενα για να φερει τον γκομενο της ο οποιος εχει μορφη κλοουν.
Μετα πολλα τον νικαω στον υπνο μου σαν μπατσος και οταν ξυπναω βλεπω την κοπελλα-μαγισσα φυτο και εγω να ψανω στο ΑΤ την γκομενα μου εαν ειναι ζωντανη.
Αναρωτιεμαι επειδη βλεπω συχνα τετοιους εφιαλτες εαν πρεπει το πρωι να υοθς γραφω σε εναν χαρτι για να τους δουλεψω σαν σεναρια.
Την Τζέσικα την χρησιμοποίησες στο όνειρο σου για να κάνεις την ξαδέρφη σου ξέρω γω να ζηλέψει για να την ρίξεις στο κρεβάτι που είναι και ο απώτερος σκοπός σου, μπορεί να μην το ξέρεις βέβαια αλλά δεν είναι κακό να το παίζεις και λίγο μπούλης που και πω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
κοολααασηηηη
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κοολααασηηηη »

Πού και πω;
[42] έγραψε: 02 Απρ 2018, 15:36 τι να πούμε και μεις που δουλεύουμε σε φάμπρικα!
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ς
the end
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Τελικα ο εφιαλτης αξιζει να δουλευτει σαν σεναριο η οχι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

zteo έγραψε: 08 Ιουν 2018, 09:19 Το βραδυ ειδα εναν περιεργο εφιαλτη.
Ημουν μπατσος και ειχα συλλαβει μια κοπελα(που νομιζω οτι ηταν και συγγενεις μου)
Ποσους συγγενεις αντιπροσωπευε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

κοολααασηηηη έγραψε: 08 Ιουν 2018, 21:53 Πού και πω;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli »

Κι εγώ τώρα τελευταία όλο εφιάλτες βλέπω. Δεν ξέρω γιατί. Μέρα παρα μέρα πολύ άσχημα και αγχωτικά όνειρα. Μου χαλάνε τη διάθεση όταν ξυπνάω. Είναι πολύ αληθινά.
Σε ένα από αυτά που είδα πριν κάτι μέρες ... μου είχε αφήσει η αδερφή μου τα παιδιά της να τα προσέχω και πήγαμε μια βόλτα και καταλήξαμε σε ένα περίεργο μαγαζί και τα παιδιά μού διέφυγαν της προσοχής και καθόμουν με έναν τύπο σε ένα μπαρ (ο οποίος αργότερα στο όνειρο αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο γιοχάναν, δεν σας κάνω πλάκα) και μου έριξε κάτι στο ποτό μου και άρχισα να μην έχω και πολύ επαφή με το περιβάλλον.
Τελικά, το ένα από τα τρία ανίψια μου απήχθη.
Λίγο πριν έρθει η αδερφή μου να πάρει τα παιδιά και ακόμα ζαλισμένη από την ουσία που μου είχε ρίξει ο γιοχάναν στο ποτό, αντιλήφθηκα ότι το ένα παιδί λείπει και με έπιασε πανικός και βγήκα έξω να την ψάξω πριν έρθει η αδερφή μου και καταλάβει ότι λείπει.
Τελικά την βρήκα την ανιψιά μου κλεισμένη μέσα σε ένα αυτοκίνητο, την πήρα μαζί μου ανακουφισμένη αλλά μας πρόλαβε η αδερφή μου και με ρώτησε τι έγινε (κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε γίνει και δεν μπορούσα να της κρύψω τίποτα) και άρχισε να με βρίζει για την ανευθυνότητά μου και εγώ αισθανόμουν πολύ άσχημα που επέτρεψα να συμβεί κάτι τέτοιο.
Της έλεγα ότι "Δεν έφταιγα εγώ, κάτι μου έριξαν στο ποτό" αλλά μου έλεγε "Δικαιολογίες. Δεν με νοιάζει." και κάτι τέτοια. Ήταν πολύ θυμωμένη.
Και μετά το πράγμα χειροτέρεψε. Από αυτό το μαγαζί που είχα πάει, μας είχε ακολουθήσει ένας τύπος (πολύ τρομακτικός) στο σπίτι και εισέβαλε στο σπίτι μας με σκοπό να κλέψει πάλι τα παιδιά και να μας κάνει κακό. Προσπάθησα να τα προστατέψω.
Τράβηξα τα παιδιά μέσα στο σπίτι, κλείδωσα γρήγορα την πόρτα (η αδερφή μου δεν πρόλαβε να μπει μέσα) αλλά ο τύπος βαρούσε την πόρτα να μπει μέσα.
Εγώ έτρεξα γρήγορα προς το μέρος που ήταν το τηλέφωνο να πάρω την αστυνομία αλλά το τηλέφωνο δεν ήταν εκεί.
Ο τύπος είχε σχεδόν σπάσει την πόρτα, εγώ έψαχνα μήπως βρω κάπου το κινητό μου αλλά μέσα στον πανικό μου δεν μπορούσα να σκεφτώ πού το είχα αφήσει και λέω "Αυτό ήταν. Τελειώσαμε."
Και μετά για κάποιον λόγο ξύπνησα πριν μας αποτελειώσει ο μακελάρης.

Όταν ξύπνησα ήθελα να μπω να βρίσω τον γιοχάναν που με έβαλε σε αυτές τις περιπέτειες και γνώρισα όλον τον υπόκοσμο της νύχτας. Τον είχα για καλό παιδί. :011:
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εγώ είχα δει στον ύπνο μου ολόκληρο το διάσημο πλέον "εισβολή από το διάστημα" που είχε βραβευθεί από το πχόρουμ.gr.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

bizeli έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:22 Κι εγώ τώρα τελευταία όλο εφιάλτες βλέπω. Δεν ξέρω γιατί. Μέρα παρα μέρα πολύ άσχημα και αγχωτικά όνειρα. Μου χαλάνε τη διάθεση όταν ξυπνάω. Είναι πολύ αληθινά.
Σε ένα από αυτά που είδα πριν κάτι μέρες ... μου είχε αφήσει η αδερφή μου τα παιδιά της να τα προσέχω και πήγαμε μια βόλτα και καταλήξαμε σε ένα περίεργο μαγαζί και τα παιδιά μού διέφυγαν της προσοχής και καθόμουν με έναν τύπο σε ένα μπαρ (ο οποίος αργότερα στο όνειρο αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο γιοχάναν, δεν σας κάνω πλάκα) και μου έριξε κάτι στο ποτό μου και άρχισα να μην έχω και πολύ επαφή με το περιβάλλον.
Τελικά, το ένα από τα τρία ανίψια μου απήχθη.
Λίγο πριν έρθει η αδερφή μου να πάρει τα παιδιά και ακόμα ζαλισμένη από την ουσία που μου είχε ρίξει ο γιοχάναν στο ποτό, αντιλήφθηκα ότι το ένα παιδί λείπει και με έπιασε πανικός και βγήκα έξω να την ψάξω πριν έρθει η αδερφή μου και καταλάβει ότι λείπει.
Τελικά την βρήκα την ανιψιά μου κλεισμένη μέσα σε ένα αυτοκίνητο, την πήρα μαζί μου ανακουφισμένη αλλά μας πρόλαβε η αδερφή μου και με ρώτησε τι έγινε (κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε γίνει και δεν μπορούσα να της κρύψω τίποτα) και άρχισε να με βρίζει για την ανευθυνότητά μου και εγώ αισθανόμουν πολύ άσχημα που επέτρεψα να συμβεί κάτι τέτοιο.
Της έλεγα ότι "Δεν έφταιγα εγώ, κάτι μου έριξαν στο ποτό" αλλά μου έλεγε "Δικαιολογίες. Δεν με νοιάζει." και κάτι τέτοια. Ήταν πολύ θυμωμένη.
Και μετά το πράγμα χειροτέρεψε. Από αυτό το μαγαζί που είχα πάει, μας είχε ακολουθήσει ένας τύπος (πολύ τρομακτικός) στο σπίτι και εισέβαλε στο σπίτι μας με σκοπό να κλέψει πάλι τα παιδιά και να μας κάνει κακό. Προσπάθησα να τα προστατέψω.
Τράβηξα τα παιδιά μέσα στο σπίτι, κλείδωσα γρήγορα την πόρτα (η αδερφή μου δεν πρόλαβε να μπει μέσα) αλλά ο τύπος βαρούσε την πόρτα να μπει μέσα.
Εγώ έτρεξα γρήγορα προς το μέρος που ήταν το τηλέφωνο να πάρω την αστυνομία αλλά το τηλέφωνο δεν ήταν εκεί.
Ο τύπος είχε σχεδόν σπάσει την πόρτα, εγώ έψαχνα μήπως βρω κάπου το κινητό μου αλλά μέσα στον πανικό μου δεν μπορούσα να σκεφτώ πού το είχα αφήσει και λέω "Αυτό ήταν. Τελειώσαμε."
Και μετά για κάποιον λόγο ξύπνησα πριν μας αποτελειώσει ο μακελάρης.

Όταν ξύπνησα ήθελα να μπω να βρίσω τον γιοχάναν που με έβαλε σε αυτές τις περιπέτειες και γνώρισα όλον τον υπόκοσμο της νύχτας. Τον είχα για καλό παιδί. :011:
Δεν πειραζει γιοχι next time.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Δεν βλέπω όνειρα, κάποιος μου έχει κόψει τη σύνδεση.
the end
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Πάνας έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:41 Δεν βλέπω όνειρα, κάποιος μου έχει κόψει τη σύνδεση.
κι όταν βλέπεις είναι τόσο υπερπαραγωγή;;;;;
γιατί εγώ ούτε κι αυτό!
Άβαταρ μέλους
Πάνας

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:43
Πάνας έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:41 Δεν βλέπω όνειρα, κάποιος μου έχει κόψει τη σύνδεση.
γιατί εγώ ούτε κι αυτό!
Ναι όταν βλέπω...είναι υπερπαραγωγή, θα μπορούσα να γίνω σεναριογράφος "ελεύθερης" φαντασίας!
the end
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Πάνας έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:49
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:43
γιατί εγώ ούτε κι αυτό!
Ναι όταν βλέπω...είναι υπερπαραγωγή, θα μπορούσα να γίνω σεναριογράφος "ελεύθερης" φαντασίας!
έχουμε τον Νάνο για σεναριογράφο σε άρλεκιν, έχουμε και σένα για φρι φάντασι!
είμαστε τρε μπιεν!!
:+1:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”