Σου ειπα οτι αυτό ειναι παρερμηνεία του Μπιρη δεν μα ακουγες
Και επειδή το είπες εσυ ισχύει;; Απέδειξα ήδη ότι οι δυο λέξεις παλιότερα ήταν 100% ταυτόσημες αυτό που έχεις ποστάρει εσυ με εκείνον τον καθηγητή είναι σημερινό δεν αποδυκνιει τιποτα. Συν τη νέα πηγή που παρατέθηκε:
Έλεος πια δεν είναι παρερμήνευση τα λόγια του Μπίρη μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος. Ο Σμερδαλεος έχεις δώσει τις απαντησεις του για το θέμα δε μπορώ να λέω τα ίδια ξανα και ξανα
Αρναουτ έλεγαν οι αλβανόφωνοι χριστιανοί τους μουσουλμανους έχω φέρει και πηγή.
ΑΚΡΙΒΩΣ
Ε αφού αρναούτ εννοεί το μουσουλμάνο τι μπούρδες μου λες ξανά και ξανά;
Αρναούτ έλεγαν τους μουσουλμανους όλοι οι αλβανόφωνοι χριστιανοί ακόμη και αυτοί που ήταν Σκιπετάροι. Δε γίνεται κανένας διαχωρισμός των όρων Αρβανιτης-Σκιπεταρος-Αλβανος οι οποίοι ήταν ταυτόσημοι για ολους. Ακόμη και να τους ονόμαζε κανεις Αρβανίτες το θεωρούσαν τεράστια προσβολή.
Πάει και αυτό το παραμύθι ότι να ναι έλεγες. Το θέμα έκλεισε ολόκληρο Μπίρη και Βλαχογιάννη περεθεσα.
Giorgos 574 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 17:00
Έλεος πια δεν είναι παρερμήνευση τα λόγια του Μπίρη μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος. Ο Σμερδαλεος έχεις δώσει τις απαντησεις του για το θέμα δε μπορώ να λέω τα ίδια ξανα και ξανα
Αρναουτ έλεγαν οι αλβανόφωνοι χριστιανοί τους μουσουλμανους έχω φέρει και πηγή.
ΑΚΡΙΒΩΣ
Αρναούτ έλεγαν τους μουσουλμανους όλοι οι αλβανόφωνοι χριστιανοί ακόμη και αυτοί που ήταν Σκιπετάροι.
Πάει και αυτό το παραμύθι ότι να ναι έλεγες. Το θέμα έκλεισε ολόκληρο Μπίρη και Βλαχογιάννη περεθεσα.
ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ
ΝΑ Η ΠΗΓΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟς ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ.. [ρε λαλακα μονο σημερα εχεις πει κοντα μια ντουζινα ψεματα-μισες αληθιες-παραποιησεις πηγων
Αρναούτ έλεγαν τους μουσουλμανους όλοι οι αλβανόφωνοι χριστιανοί ακόμη και αυτοί που ήταν Σκιπετάροι.
ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ
ΝΑ Η ΠΗΓΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟς ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ.. [ρε λαλακα μονο σημερα εχεις πει κοντα μια ντουζινα ψεματα-μισες αληθιες-παραποιησεις πηγων
Ελευθέριου Απ. Καρακίτσιου, ο Ελληνισμος στην μητροπολιτική περιφέρεια Κορυτσάς σελ.3
ΣΥΝΕΙΘΗΤΗ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΨΕΥΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΚΙΟΡΓΙ
ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ
Οι ορθόδοξοι (αλβανόφωνοι ή μη) λέγανε τους Αλβανους μουσουλμανους Αρναουτ=αρνηθρησκος. Δε γίνεται κανένας διαχωρισμός των λέξεων Αρβανιτης και Αλβανος.
ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΑΡΜΠΑΝΑΣΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΡΟΥΜΗ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos 574 την 27 Δεκ 2019, 23:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Giorgos 574 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 18:14
Πάντως το Αρναβουτ που είναι η τουρκική λέξη για το Αλβανος από το ελληνικό Αρβανιτης βγαίνει όχι από το Αλβανος.
Αρναουτ θα είναι μεταγενέστερο με άλλο νόημα από την ίδια λέξη όμως
Πρωτον δεν μας λες κατι καινουριο...
Δευτερον αλλη μια κολοτουμπα στο ενεργητικό σου...
Πηγε στη θεσπρωτια αυτο μιλησε με τους ντοπιους και του ειπαν ειμαστε Σκιπεταροι;;;
Θες δε θες δεν ισχυει
Πως το ξερεις; Για να το λέει φαντάζομαι πως ναι γιατί έχει ζήσει στην Ελλάδα δε λέει ότι να ναι. Εσυ δε τους έχεις μιλήσει φαίνεται από τα γραφόμενα σου.
Μπααα..ετσι τα γραφω απ΄το μυαλό μου..
Δεν εχεις δει ;;
Πρωτα υποστηριζα οτι ολοι λεγανε Σκιπεταρ
Μετα μαζευτικα και ειπα οτι εξαιρουντε οι Σουλιωτες γιατι ειναι ειδικη περιπτωση
Μετα επεμενα για τους Φαναριωτες αλλα επειτα ειπα οτι και αυτοι ειναι ειδικη περιπτωση
Μετα το γυρισα και ειπα οτι κανεις δεν ελεγε Σκιπεταρ κλπ κλπ κλπ
Πηγε στη θεσπρωτια αυτο μιλησε με τους ντοπιους και του ειπαν ειμαστε Σκιπεταροι;;;
Θες δε θες δεν ισχυει
Πως το ξερεις; Για να το λέει φαντάζομαι πως ναι γιατί έχει ζήσει στην Ελλάδα δε λέει ότι να ναι. Εσυ δε τους έχεις μιλήσει φαίνεται από τα γραφόμενα σου.
Μπααα..ετσι τα γραφω απ΄το μυαλό μου..
Δεν εχεις δει ;;
Παρέπεμψέ με τότε να μιλήσω με κάποιον να μου πει ότι είναι Αρβανιτης και να δω πως θα το πει στα αρβανίτικα αν θες να πιστέψω αυτα που λες.