!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΣΛΑΒΙΚΗ
-
Giorgos 574
Re: ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΣΛΑΒΙΚΗ
Για τρίτη φορά σήμερα δεν απαντάς στο ερώτημα που θέτω 
dont worry be happy.... ενα χρονο τωρα δεν νομιζω να εχω πει κανενα ψεμα [ σε αντιθεση με αλλους χμ,χμ] .... οποτε για αυτο μην ανησυχειςGiorgos 574 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:48Γράψε ότι θέλεις χρυσαυγοτρολ, αν πεις πάλι ψέματα θα κάνω αναφορά δε θα απαντήσω για δεύτερη φοράΡουμ έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:47Giorgos 574 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:46 Γιατί σε κάθε σάιτ γράφεις τα ίδια και τα ίδια ψέμματα με περισπούδαστο ύφος;; Έχεις βαθύ κόμπλεξ μέσα σου; Το αναρωτιέμαι εδώ και καιρό αυτό![]()
![]()
Φασιστα προτιμας κειμενακι η ξεχωριστο νημα για παρτι σου;;;
besa per besa
-
Giorgos 574
Αστα αυτα του κόσμου τα ψέμματα έχεις πει και εδώ και στο διαδύκτιοΡουμ έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:51dont worry be happy.... ενα χρονο τωρα δεν νομιζω να εχω πει κανενα ψεμα [ σε αντιθεση με αλλους χμ,χμ] .... οποτε για αυτο μην ανησυχειςGiorgos 574 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:48Γράψε ότι θέλεις χρυσαυγοτρολ, αν πεις πάλι ψέματα θα κάνω αναφορά δε θα απαντήσω για δεύτερη φορά
besa per besa![]()
![]()
Ψέμματα τώρα εννοουσα για εμένα όπως εκανες και την άλλη φορά
Τα γραπτα μενουν ... ο καθε ενας βλεπει ποιος ειναι τι..αααα ξεχασαGiorgos 574 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:53
Θα μου παραθεσεις κανενα ψεμα η θα περιμενω για πολλους μηνες ακόμα...;;Giorgos 574 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:53
Αστα αυτα του κόσμου τα ψέμματα έχεις πει και εδώ και στο διαδύκτιο![]()
![]()
-
Giorgos 574
Α ναι μάζεψα αρκετά αυτές τις μέρες θα παρατεθούν στο νημα για τους ΑρβανίτεςΡουμ έγραψε: 27 Δεκ 2019, 14:49Θα μου παραθεσεις κανενα ψεμα η θα περιμενω για πολλους μηνες ακόμα...;;Giorgos 574 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:53
Αστα αυτα του κόσμου τα ψέμματα έχεις πει και εδώ και στο διαδύκτιο![]()
![]()
Giorgos 574 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 14:50
Α ναι μάζεψα αρκετά αυτές τις μέρες θα παρατεθούν στο νημα για τους Αρβανίτες![]()
Μπρααααβο....Θα παραθεσεις πρωτος;;;
γιατι εχω κανει κι εγω μια σουμα;;
Απ ολα τα νηματα ομως για αυτο με πηρε πολλες μερες
-
Giorgos 574
Ναι. Παρέθεσε ελεύθερα ότι θέλεις κανεις δε νοιάζεται αλλά αν είναι πάλι ψέμματα θα κάνω αναφορά για συκοφαντία και κατά 99% θα το σβήσουν δε θα ξαναπαντησω.Ρουμ έγραψε: 27 Δεκ 2019, 14:52Giorgos 574 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 14:50
Α ναι μάζεψα αρκετά αυτές τις μέρες θα παρατεθούν στο νημα για τους Αρβανίτες![]()
![]()
![]()
![]()
Μπρααααβο....Θα παραθεσεις πρωτος;;;
γιατι εχω καει κι εγω μια σουμα;;
Πρωτον δεν θα σε προσβαλω απλα θα παραθέσω δικά σου γραφομενα και δικα μου συμπεράσματα...Giorgos 574 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 14:55
Ναι. Παρέθεσε ελεύθερα ότι θέλεις κανεις δε νοιάζεται αλλά αν είναι πάλι ψέμματα θα κάνω αναφορά για συκοφαντία και κατά 99% θα το σβήσουν δε θα ξαναπαντησω.
Δευτερον φαντασου τωρα εγω να ειχα κανει καμιά 30 αρια αναφορές σε εσενα ...
-
Giorgos 574
Δε σε εμπόδισε κανειςΡουμ έγραψε: 27 Δεκ 2019, 14:57Πρωτον δεν θα σε προσβαλω απλα θα παραθέσω δικά σου γραφομενα και δικα μου συμπεράσματα...Giorgos 574 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 14:55
Ναι. Παρέθεσε ελεύθερα ότι θέλεις κανεις δε νοιάζεται αλλά αν είναι πάλι ψέμματα θα κάνω αναφορά για συκοφαντία και κατά 99% θα το σβήσουν δε θα ξαναπαντησω.![]()
![]()
Δευτερον φαντασου τωρα εγω να ειχα κανει καμιά 30 αρια αναφορές σε εσενα ...![]()
![]()
![]()
Το ξερω αλλά δεν ειχα να φοβηθω τιποτα...αλλωστε οποιος προσβαλει και βριζει αυτος εκτιθετε..
Μην μιλας στο τριτο πλυθηντικο γιατι..... καρφωνεσαι οτι δεν εισαι Αιτολοακαρνάνας [για αλλη μια φορά]Giorgos 574 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:47
Όταν ήρθαν στην Ελλάδα τους λέγατε Αλβανους και τώρα όποτε φωνάζουν για εθνοτική δίωξη ηδονίζεστε
Οταν λες΄'''' τους λέγατε Αλβανούς''' δυο τινά υπάρχουν
α]Η εσυ ο Αιτολοακαρνάνας
β]Η Απλά δεν ανηκες στους Ελληνες [ αυτους δηλαδή τους καλουσανε ολους... Αλβανους]
Διαλεξε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 27 Δεκ 2019, 16:18, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Η παραποιηση των γραφομένων σας ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ ειναι χαρακτηριστικο σας γνωρισμα ...Giorgos 574 έγραψε: 17 Δεκ 2019, 23:36
"Καθαρή" μπορεί να το εννουσε με γλωσσικά κριτήρια όχι φυλετικα.
Για αίματα μιλαγε και αυτος οπως και συ οπως και καθε μεταμφιεσμενο εθνικι...
-
Giorgos 574
Ρουμ έγραψε: 27 Δεκ 2019, 16:12Μην μιλας στο τριτο πλυθηντικο γιατι..... καρφωνεσαι οτι δεν εισαι Αιτολοακαρνάνας [για αλλη μια φορά]Giorgos 574 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:47
Δεν είπα ότι είναι Αλβανος...![]()
Για την αρχαία ηπειρωτική καταγωγή μιλάω μόνο![]()
![]()
Και το αστείο είναι οι εσείς οι εθνικιστές αυτούς τους ανθρώπους τους θεωρείτε καθαρούς Έλληνες
Όταν ήρθαν στην Ελλάδα τους λέγατε Αλβανους και τώρα όποτε φωνάζουν για εθνοτική δίωξη ηδονίζεστε![]()
![]()
Οταν λες΄'''' τους λέγατε Αλβανούς''' δυο τινά υπάρχουν
α] ηξ εσυ τους ελεγες βορειηπειρωτες [ πραγμα... αδυνατοαφου Σκατοφατσες αλβανικες τους αποκαλεις ως σημερα ]
β]Η Απλά δεν ανηκες στους Ελληνες [ αυτους δηλαδή τους καλουσανε ολους... Αλβανους]
Διαλεξε![]()
![]()
Ο εθνικιστές και οι ακροδεξιοί γενικά εννοούσα όχι ολοι οι Έλληνες για αυτό μίλησα σε τρίτο πρόσωπο.
Giorgos 574 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 16:20
![]()
![]()
Ο εθνικιστές και οι ακροδεξιοί γενικά εννοούσα όχι ολοι οι Έλληνες για αυτό μίλησα σε τρίτο πρόσωπο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση