τα καλύτερα κορίτσια είναι. θα πάω στα μουλωχτά και θα τις κάνω αντικαπιταλίστριες. έχουν το ποτένσιαλ.sys3x έγραψε: 27 Δεκ 2019, 11:55Όλες οι χαζογκόμενες που έχει τύχει να γνωρίσω σε αυτή τη φάση άπασες όμως έχουν ντάντη ίσιους, στην χειρότερη περίπτωση ο μπαμπάκας τους δεν ασχολιόταν 200% με το κοριτσάκι τους ή/και η μαμά τους ήταν ΑΥΤΗ που ανηπαρήγαγε ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ στερεότυπα (τι θα πει ο κόσμος, πως ντύθηκες έτσι κτρ), αυτό το πάτερν παρατήρησα, αυτό το ονομάζουν βία - βιαζμό - κακό γκαμπιταλιζμό κτλ.the comet the course the tail έγραψε: 27 Δεκ 2019, 11:41δε νομίζω πως το θέμα του βιασμού και της βίας να περιορίζεται σε αυτές τις light περιπτώσεις.foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2019, 11:05
Δε νομίζω ότι χάνεται η ουσία. Νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία. Είναι όντως όλα στο ίντερνετ και όντως όλα αποπροσανατολιστικες προσωπικές εμπειρίες. Και τους έχει δώσει υπερβολική σημασία η αληθινή κοινωνία.
και δε νομίζω σοβαρές περιπτώσεις να τις βρεις να εξιστορούνται από το ίδιο το θύμα στο ιντερνετ.
η αληθινή κοινωνία, πέρα από την χαλαρότητα που φαίνεται να απολαμβάνεις στη ζωή σου, χαζολογώντας στο πχορουμ, είναι ΠΟΛΥ βίαιη.
Δεν αξίζει να μπλεχτείς, τόση υστερία και τρέλα (με την πολύ κακή έννοια) μαζεμένη δύσκολα βρίσκεις αλλού, μέχρι και τα παραδοσιακά κοθμούνια ομοιάζουν με οάσεις λογικής, τα υπόλοιπα κοθμούνια είστε το ένα και το αυτό.
εσένα τι θα σε κάνουμε;