!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:09

Μα μέναμε μαζί. Άπειρες φορές έχω κοιμηθεί μαζί του και στο κρεββάτι και στον καναπέ που βλέπαμε ταινία και μας έπαιρνε ο ύπνος. Εννοείται πως δεν έγινε ποτέ το παραμικρό . Αυτό θα τερματίζε την φιλιά μας.
Αυτό φοβάται και αυτός για αυτό δεν κάνει τίποτα. Γιατί σε θέλει στη ζωή του με κάθε όρο, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνει ποτέ τίποτα ερωτικό μαζί σου. Έχει συμβιβαστεί με αυτό.

Ειδικά τόσο στενά κολλητηλικια όσο αυτά που περιγράφεις, είναι σταντε, μπετόν αρμέ ότι κρύβουν καταπιεσμένα συναισθήματα εκ μέρους του άντρα. Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτός βρίσκεται εκεί για σένα περισσότερο από ότι βρίσκεσαι εσύ για αυτόν. Είναι πλέον κλασικές και τυπικές περιπτώσεις.

Νιώστε το. Κολλητούς δεν μπορούμε να έχουμε πολλούς στη ζωή, υπάρχει χώρος και χρόνος για 2-3 άντε λίγους παραπάνω για τους πιο ενεργητικους τύπους ανθρώπου.

Για έναν άντρα υπάρχει αδιανόητα μεγαλύτερη συμβατότητα στο να βρει για κολλητό έναν άλλο άντρα παρά γυναίκα.

Όταν αφιερώνει τόσο χρόνο και κόπο για να βρίσκεται στον κύκλο κάποιας γυναίκας, σημαίνει ότι θέλει να πηδήξει. Μερικές φορές δεν μπορεί να το καταφέρει για διάφορους λόγους, οπότε προκειμένου να μη χάσει την επαφή μαζί τηςζ μένει οικειοθελώς στο friendzone.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:13
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:10 ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΒΛΩΝΕΙ ΜΟΥ ΛΕΣ;;;
ΌΧΙ ΜΕ ΜΕΝΑ είπα. Δεν είπα γενικά.
Κάνε ένα πολύ απλό πείραμα. Άρχισε να του στέλνεις σήματα ότι σου αρέσει ερωτικά και όχι φιλικά. Όχι με επιθετικό τρόπο, ανεπαίσθητα.

Αν μέσα σε λίγο καιρό δεν ανταποκριθεί και δεν αρχίζει να σου στέλνει πίσω ίδια μηνύματα, να μη με λένε namrail. :lol:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 22 Δεκ 2019, 21:26 Λοιπόν , μπορώ να γράψω τρεις ώρες , αλλά θα είμαι συνοπτικός :
Παρέα εφτά χρόνια .
Ξέρουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον .
Πάντα κάτι με έκαιγε αλλά το καταπίεζα .
Ε εδώ και ένα χρόνο δεν γίνεται .
Κλαίω , πίνω , την σκέφτομαι 24/7 .
Αν το μάθει το πιθανότερο είναι να μην μου ξαναμιλήσει .
Αλλά δεν μπορώ πλέον να ακούω τα ερωτικά της και να την βλέπω με άλλους άνδρες . Εδώ όταν ξέρω ότι κοιμάται με κάποιον , μέχρι το πρωί ακούω Ρέμο και καπνίζω .
Δεν μου έχει δώσε ποτέ κανένα δικαίωμα , ούτε πεταχτό .
Δεν θέλω να την χάσω , επειδή μου έχει φερθεί πιο ξηγημένα από πολλούς άνδρες φίλους .
Αλλά μου φτάνει να την βλέπω , να την ακούω , να την καμαρώνω .
Παράλληλα δύσκολα μπορώ να κάνω κάτι με γυναίκα χωρίς να την σκέφτομαι . Την έχω εξιδανικεύσει και συγκρίνω τις γνωριμίες μου με την φίλη μου .
Τι να κάνω ;
Φίλε Ταντρίδη ξέχνα το. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να γίνει κάτι μαζί της. Απομακρύνσου σιγά σιγά και γλείψε τις πληγές σου. Αν σου τηλεφωνεί λέγε της, δεν μπορώ έχω κανονίσει ή είμαι άρρωστος. Δέξου όποια στήριξη θα δείξει (δεν θα δείξει) αλλά σιωπηλά. Χωρίς δράση. Με τον καιρό θα την ξεχάσεις. Θα κάνεις υπομονή γύρω στους δύο με τρεις μήνες.
Επίσης, δεν είσαι ο ίδιος ταντρίδης που έγραφε στο παλιό πριν καμιά 10ετία; Αν είσαι τώρα 25 πόσο ήσουν όταν έγραφες στο παλιό ρε μπαγάσα; Μήπως μας δουλεύεις;
Όπως και να χει. Φαίνεσαι έξυπνο παιδί και θα την βρεις την άκρη.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 01:08
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 01:02
Ναι το τρολινγκ
Ο αντρας γκαβλωνει οποτε νιωθει κοντα τελος
Ο κολλητος σου που μοιραζεστε το ιδιο κρεβατι εχει εκσπερματισει για σενα :wink
Ρε απαράταμε βραδιάτικα. Επειδή συμβαίνει σε σένα δεν σημαίνει ότι ειναι όλοι το ίδιο.
:lol:

Θυμάμαι μια εκπομπή του mikeius από την εποχή του μπραφ.

Εκεί συνέκρινε τον αυνανισμό ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες. Έλεγε ότι οι γυναίκες για να αυνανιστουν θέλουν την άνεση τους, τη ζεστουλα τους κλπ.

Ενώ οι άντρες θα μπορούσαν και να τον παίξουν στο μπάνιο με εικόνες περιοδικού που δείχνει νεκρά παιδιά από κάποιο πόλεμο στην Αφρική.

Το μετέφερε προκλητικά φυσικά, έτσι ήταν τη φύση του μπραφ, να προκαλεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένας υγιής άντρας κάτω από τα 40 μπορεί να καυλώσει σχεδόν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Και φυσικά με την "φίλη" του. Πρέπει να βρίσκεσαι σε βαθιά αυταπάτη για να νομίζεις κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 08:46
Σε ποια σελίδα είσαι;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Namrail

Custom_F έγραψε: 26 Δεκ 2019, 08:48
Σε ποια σελίδα είσαι;
Ο καφές έχει μείνει μισός και εγώ είμαι στη σελίδα 15. Γιατί;
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 08:48
Custom_F έγραψε: 26 Δεκ 2019, 08:48
Σε ποια σελίδα είσαι;
Ο καφές έχει μείνει μισός και εγώ είμαι στη σελίδα 15. Γιατί;
Πωωωω.... :o :011:
Για να ξέρω να μη διαβάζω μια μια δημοσίευση, να περιμένω να γράψεις όλα τα σχόλια που θες κ να τα διαβάσω μια κ καλή. :g030:
Κάνε δουλειά σου!
Περιμένω, έχω υπομονή. :D
Θα φτιάξω άλλον.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ορέστης 35 έγραψε: 25 Δεκ 2019, 15:28
fagano3 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:01 Αλλο πραγμα να κανεις παρεα με γυναικες οταν ειναι σε κοινη παρεα ή ακομα και να βγαινετε μια στο τοσο μονοι σας

και αλλο τα κολλητηλικια.

Κολλητηλικια αν η γκομενα βλεπεται σημαινει μονο δυο πραγματα αν δεν εισαι αδερφη

1. Φοβασαι χυλοπιτα

2. Τουλαχιστον ενας απο τους δυο ειναι σε σχεση και το σεβεστε.
Εμενα θα μου αρεσε να βγαινω με γυναικες φιλες και να συζηταμε.
Κι εμενα.
Να συζηταμε για το πως θα γινει να γαμησω καμια φιλη τους ΜΟΥΝΑΡΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 08:34
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:09

Μα μέναμε μαζί. Άπειρες φορές έχω κοιμηθεί μαζί του και στο κρεββάτι και στον καναπέ που βλέπαμε ταινία και μας έπαιρνε ο ύπνος. Εννοείται πως δεν έγινε ποτέ το παραμικρό . Αυτό θα τερματίζε την φιλιά μας.
Αυτό φοβάται και αυτός για αυτό δεν κάνει τίποτα. Γιατί σε θέλει στη ζωή του με κάθε όρο, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνει ποτέ τίποτα ερωτικό μαζί σου. Έχει συμβιβαστεί με αυτό.

Ειδικά τόσο στενά κολλητηλικια όσο αυτά που περιγράφεις, είναι σταντε, μπετόν αρμέ ότι κρύβουν καταπιεσμένα συναισθήματα εκ μέρους του άντρα. Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτός βρίσκεται εκεί για σένα περισσότερο από ότι βρίσκεσαι εσύ για αυτόν. Είναι πλέον κλασικές και τυπικές περιπτώσεις.

Νιώστε το. Κολλητούς δεν μπορούμε να έχουμε πολλούς στη ζωή, υπάρχει χώρος και χρόνος για 2-3 άντε λίγους παραπάνω για τους πιο ενεργητικους τύπους ανθρώπου.

Για έναν άντρα υπάρχει αδιανόητα μεγαλύτερη συμβατότητα στο να βρει για κολλητό έναν άλλο άντρα παρά γυναίκα.

Όταν αφιερώνει τόσο χρόνο και κόπο για να βρίσκεται στον κύκλο κάποιας γυναίκας, σημαίνει ότι θέλει να πηδήξει. Μερικές φορές δεν μπορεί να το καταφέρει για διάφορους λόγους, οπότε προκειμένου να μη χάσει την επαφή μαζί τηςζ μένει οικειοθελώς στο friendzone.
Καταλαβαίνω τι εννοείς και το έχω δει και εγώ να γίνεται αλλού. Αλλά πραγματικά στο λέω δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση. Έχει και άντρα κολλητό. Και μεταξύ μας το κολλητηλίκι προέκυψε από την συγκατοικησή μας, πάντα είμασταν φίλοι από παιδιά, αφού φαντάσου τον διάβαζα μωρέ το καμάρι μου(προκόψαμε κι οι δυο :lol: )
Είμαστε πολύ κοντά ψυχικά, δένουμε απίστευτα σαν χημεία,χιούμορ, πειράγματα. Χθες του έστειλα μνμ χρονια πολλα. Και μου απάντησε "σατανά χρόνια πολλά." Γιατί ξέρει είμαι μόνη μου και σκιάζομαι. Γενικά είναι ανήσυχο πνεύμα. Έρχεται ,φεύγει, πάει σεζόν, λέει θα μείνω Αθήνα για δουλειά και μέσα σε δυο μέρες φεύγει εξωτερικό και δεν με αποχαιρετά καν. Ξέρει όμως ότι δεν μουτρώνω,ότι τον καταλαβαίνω κι ας μην μου ανοίγεται πλέον. Και ότι ανησυχώ και ότι χαίρομαι όταν παει καλά στη ζωή του. Με βλέπει σαν να είμαι η μεγάλη αδερφή του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 01:26
Α μπα; Γιατί; Αφού δουλεύει μηχανικά λες με την επαφή. Τώρα δε δουλεύει; Άσε ρε. Ή θα δουλεύει και με άντρες κολλητούς ή δε θα δουλεύει καθόλου ούτε με κολλητούς ούτε με κολλητές.
Για τους στρέιτ άντρες δουλεύει με όσες έχουν νιμού και βυζγια, δεν ανήκουν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον (αν και οι πρωτιές που σημειώνουν οι κατηγορίες incest στα διάφορα πορνοσαιτ ίσως βάζουν και αυτό το κριτήριο υπό αίρεση αφού μοιάζει να υπάρχουν πολλά διαστραμμενα μυαλά εκεί έξω)και έχουν και ένα κάποιο παρουσιαστικό (όχι μοντέλου, αρκεί να βλέπονται, σε αυτές δηλαδή που ο σοφός λαός αποκαλεί πηδήσιμες ή πιο επιστημονικά, ιππευσιμες).

Αυτό δε σημαίνει ότι κάθε μία από τις εμφανίσιμες κοπέλες ο άντρας θέλει να τις πηδήξει και να κάνει σχέση μαζί τους (αφού το σωστό male βάζει κριτήρια στις επιλογές του). Απλά σημαίνει ότι κάτω από κάποιες συνθήκες (αν του τριφτει η άλλη στο κλαμπ ή αν τον αρχίσει στις θωπειες κλπ), είναι πολύ πιθανό ως σίγουρο ότι θα ερεθιστεί.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 01:02
Ναι το τρολινγκ
Ο αντρας γκαβλωνει οποτε νιωθει κοντα τελος
Ο κολλητος σου που μοιραζεστε το ιδιο κρεβατι εχει εκσπερματισει για σενα :wink
Ρε απαράταμε βραδιάτικα. Επειδή συμβαίνει σε σένα δεν σημαίνει ότι ειναι όλοι το ίδιο.

Εκεί συνέκρινε τον αυνανισμό ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες. Έλεγε ότι οι γυναίκες για να αυνανιστουν θέλουν την άνεση τους, τη ζεστουλα τους κλπ.

Ενώ οι άντρες θα μπορούσαν και να τον παίξουν στο μπάνιο με εικόνες περιοδικού που δείχνει νεκρά παιδιά από κάποιο πόλεμο στην Αφρική.

Το μετέφερε προκλητικά φυσικά, έτσι ήταν τη φύση του μπραφ, να προκαλεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένας υγιής άντρας κάτω από τα 40 μπορεί να καυλώσει σχεδόν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Και φυσικά με την "φίλη" του. Πρέπει να βρίσκεσαι σε βαθιά αυταπάτη για να νομίζεις κάτι διαφορετικό.
Όχι ρε ναμ δεν πάει έτσι. Θα καβλώσεις όταν μπορείς να δεις ερωτικά κάποιον. Είναι σαν να μου λες ότι θα κάβλωνες με έναν κολλητό σου. Γινονται αυτά ανάμεσα σε στρέιτ; όχι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 08:40
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:13
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:10 ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΒΛΩΝΕΙ ΜΟΥ ΛΕΣ;;;
ΌΧΙ ΜΕ ΜΕΝΑ είπα. Δεν είπα γενικά.
Κάνε ένα πολύ απλό πείραμα. Άρχισε να του στέλνεις σήματα ότι σου αρέσει ερωτικά και όχι φιλικά. Όχι με επιθετικό τρόπο, ανεπαίσθητα.

Αν μέσα σε λίγο καιρό δεν ανταποκριθεί και δεν αρχίζει να σου στέλνει πίσω ίδια μηνύματα, να μη με λένε namrail. :lol:
Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα κάτι τέτοιο. Ούτε καν να το σκεφτώ μπορώ. Θα ήταν σαν προδοσία εκ μέρους μου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:08

Όχι ρε ναμ δεν πάει έτσι. Θα καβλώσεις όταν μπορείς να δεις ερωτικά κάποιον. Είναι σαν να μου λες ότι θα κάβλωνες με έναν κολλητό σου. Γινονται αυτά ανάμεσα σε στρέιτ; όχι.

Ας βγούμε μαζί φιλικά να δεις αν γίνονται :D
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

LEONAS έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:12

Ας βγούμε μαζί φιλικά να δεις αν γίνονται :D
Ε δεν θα βγαίναμε φιλικά τότε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:05

Καταλαβαίνω τι εννοείς και το έχω δει και εγώ να γίνεται αλλού. Αλλά πραγματικά στο λέω δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση.
Φυσικά και δεν ισχύει στην περίπτωση σου. Μόνο σε κάποιους άλλους το έχεις δει. Στη δική σου περίπτωση πρόκειται για αγνή ανυστεροβουλη φιλία. Εξάλλου γιατί να μην επενδύσει κάποιος απεριόριστο χρόνο πάνω σου χωρίς μάλιστα να θέλει να σε μαμησει, παρόλο που έχει με τον χ Μπάμπη 50 φορές πιο πολλά κοινά από σενα και καλύτερη γλώσσα επικοινωνίας;

Denial λέγεται αυτό που νιώθεις. Αν όμως το σκεφτείς καλά μέσα σου και κάνεις τα μαθηματικά,θα δεις ότι αυτός ανταποκρίθηκε 50 φορές όταν τον χρειάστηκες για κάτι και εσύ αντίστοιχα ανταποκρίθηκες 10 φορές στα δικά του καλέσματα.

Αυτό μέσα σου το έχεις εκλογικεύσει και μεταφράσει ως εξής :Ανταποκρίθηκα λιγότερες φορές γιατί απλά δεν με χρειάστηκε περισσότερες. Αν με χρειαζόταν περισσότερες, πάλι θα ανταποκρινόμουν.

Ή ακόμη πιο απλοϊκά ως εξής : Δε μετράω και δεν ξέρω πόσες φορές ήταν εκεί ο ένας για τον άλλον. Η φιλία δεν είναι δούναι και λαβείν, είναι κάτι ευγενέστερο.

Και στις δύο περιπτώσεις λες ψέματα στον εαυτό σου.

Αυτός μένει στη "φιλική" σχέση γιατί δίνει μεγάλη αξία σε σένα και σε θέλει πάση θυσία στον κύκλο του έστω και αν δεν μπορεί να σε μαμησει και εσύ του επιτρέπεις να καταχράται τον χρόνο σου επειδή επωφελείσαι τα περισσοτερα από αυτή τη σχέση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”