Πάντως μόνο από την ομάδα σου πήρα παίχτη δανεικό ( η με συνιδιοκτησία) έναν Βίτορ πέρυσι που δεν έπαιξε καθόλου. Δεν νομίζω να ήμουν τότε παράρτημα σου.GoBack έγραψε: 25 Δεκ 2019, 20:19 Σε 2-3 χρονια θα εχουν κατεβαζουν εντεκαδα με Μεγιερι,Κουτρη,Αβραμ,Μποτια,Ρετσο,Μπουχαλακη,Γκερερο και θα λενε "ναι αλλα ηρθαν ελευθεροι".Τι το παιζετε το θεατρο ρε μλκες;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ατυχες παραδειγμα η συγκεκριμενη μανατζεροδουλεια,ο παικτης δεν ανηκε ποτε στην ΑΕΚ.Δεν ηρθε να κανει τον ποδοσφαιριστη ο συγκεκριμενος,πλυντηριο κανονικο μπηκε,τωρα βρισκεται καπου στην Ουκρανια μαζι με κατι αλλους βραζιλιανους ετοιμος για την επομενη "μεταγραφη".Arisvilla έγραψε: 25 Δεκ 2019, 23:38Πάντως μόνο από την ομάδα σου πήρα παίχτη δανεικό ( η με συνιδιοκτησία) έναν Βίτορ πέρυσι που δεν έπαιξε καθόλου. Δεν νομίζω να ήμουν τότε παράρτημα σου.GoBack έγραψε: 25 Δεκ 2019, 20:19 Σε 2-3 χρονια θα εχουν κατεβαζουν εντεκαδα με Μεγιερι,Κουτρη,Αβραμ,Μποτια,Ρετσο,Μπουχαλακη,Γκερερο και θα λενε "ναι αλλα ηρθαν ελευθεροι".Τι το παιζετε το θεατρο ρε μλκες;![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν ξέρω τι δουλειά ήταν του Βίτορ αλλά ο πρώην τεχνικός μας διευθυντής ήταν οπαδός της ομάδας σου. Σκέψου να ήταν δηλωμένος οπαδός του γαύρου του νότου τι θα ακούγαμε από τους γαύρους του βορρά. Όταν βέβαια οι ίδιοι δίνουν δανεικούς με τον όρο να μην παίξουν και εναντίον τους κιόλας στις μισές ομάδες της κατηγορίας είναι όλα μια χαρά. Όταν προπερσι έδωσαν στο Βάζελο 3 δανεικούς όλα καλά ήταν. Όταν έπαιρναν αυτοί δανεικούς από τον Βάζελο, όταν "πωλούσαν" στον γαύρο παίχτες και προπονητές ήταν όλα καλά. Οπότε τουμπεκί οι οπαδοί της ομάδας με τον τσετσένο ιδιοκτήτη. Οποιον θέλουμε θα πάρουμε και δεν θα τους ρωτήσουμε κιόλας.GoBack έγραψε: 25 Δεκ 2019, 23:43Ατυχες παραδειγμα η συγκεκριμενη μανατζεροδουλεια,ο παικτης δεν ανηκε ποτε στην ΑΕΚ.Δεν ηρθε να κανει τον ποδοσφαιριστη ο συγκεκριμενος,πλυντηριο κανονικο μπηκε,τωρα βρισκεται καπου στην Ουκρανια μαζι με κατι αλλους βραζιλιανους ετοιμος για την επομενη "μεταγραφη".Arisvilla έγραψε: 25 Δεκ 2019, 23:38Πάντως μόνο από την ομάδα σου πήρα παίχτη δανεικό ( η με συνιδιοκτησία) έναν Βίτορ πέρυσι που δεν έπαιξε καθόλου. Δεν νομίζω να ήμουν τότε παράρτημα σου.GoBack έγραψε: 25 Δεκ 2019, 20:19 Σε 2-3 χρονια θα εχουν κατεβαζουν εντεκαδα με Μεγιερι,Κουτρη,Αβραμ,Μποτια,Ρετσο,Μπουχαλακη,Γκερερο και θα λενε "ναι αλλα ηρθαν ελευθεροι".Τι το παιζετε το θεατρο ρε μλκες;![]()
Ναι καλα ολα αυτα,το θεατρο της ανεξαρτησιας δεν καταλαβαινω που χετε παρει επ ωμου εδω μεσα αντι να τους πειτε "σας γαμαει καλα ο βαγγελας"
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κοίταξε η ομάδα μου πάντα ήταν ανεξάρτητη και αυτό το πλήρωσε ακριβά στο παρελθόν. Τώρα αν έχει μεταγραφικά πάρε δώσε με τον Βαγγέλα δεν με πειράζει αρκεί να ενισχύεται η ομάδα μου. Ούτως ή άλλως εμείς δανεικό δεν πήραμε ούτε με τον όρο να μην παίξει εναντίον του γαύρου, όπως έκανε ο Βάζελος με Κάτσε και Μυστακίδη και ξεφτιλίστηκε. Και τον Ανάκογλου και τον Τζιμπούρ πήραμε πριν 3 χρόνια ελεύθερους από την ΑΕΚ και είχαμε και τον Κωστένογλου προπονητή δεν σημαίνει κάτι αυτό. Τώρα για τις δηλώσεις του Καρυπίδη στο One και εγώ και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος πήραν θέση και του άσκησαν κριτική.
Θα τις συνεχισουμε για πολυ ακομα τις παπαριες;Tζεμπουρ και Ανακογλου τους πηρες ελευθερους γιατι ηταν για τον πουτσο τελειως και οι δυο,δεν την παλευαν αλλο για Α'.Κανονικα ελευθερους.Ο Φετφατζιδης δεν ειχε κανενα λογο να ερθει σε σας,ουτε εσεις ειχατε την πολυτελεια να του καλυψετε το συμβολαιο.Επισης ουτε ο Σιωπης ειχε καποιο λογο να ερθει σε σας,τον αγορασατε 100 χιλιαρικα,ε ο Βαγγελας δεν πουλαει με 100 χιλιαρικα ουτε το 1/4 του Καραπαπα.Μερικα πραγματα ειναι προφανη,εχετε χορηγο με ανταλαγματα.Στη σουπερ λιγκα θα ψηφιζετε οτι θελει ο Βαγγελας,και δηλωσεις υπερ του θα κανετε και θα ξεκουραζετε και την ομαδα στα μεταξυ σας.Δεν ειναι κακο απλα μην το παιζετε τρελιτσα.
Arisvilla έγραψε: 26 Δεκ 2019, 00:13 Κοίταξε η ομάδα μου πάντα ήταν ανεξάρτητη και αυτό το πλήρωσε ακριβά στο παρελθόν. Τώρα αν έχει μεταγραφικά πάρε δώσε με τον Βαγγέλα δεν με πειράζει αρκεί να ενισχύεται η ομάδα μου. Ούτως ή άλλως εμείς δανεικό δεν πήραμε ούτε με τον όρο να μην παίξει εναντίον του γαύρου, όπως έκανε ο Βάζελος με Κάτσε και Μυστακίδη και ξεφτιλίστηκε. Και τον Ανάκογλου και τον Τζιμπούρ πήραμε πριν 3 χρόνια ελεύθερους από την ΑΕΚ και είχαμε και τον Κωστένογλου προπονητή δεν σημαίνει κάτι αυτό. Τώρα για τις δηλώσεις του Καρυπίδη στο One και εγώ και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος πήραν θέση και του άσκησαν κριτική.

O Φέτφα ήρθε για έξι μήνες και μετά έμεινε ελεύθερος. Σε 2 μήνες δεν βρήκε ομάδα και έτσι ξαναήρθε σε εμάς με διετές συμβόλαιο. Ο Σιώπης ήρθε με ποσοστό μεταπώλησης και ρήτρα. Από τα 500 χιλιάρικα που έδωσαν οι Τούρκοι για να τον πάρουν το καλοκαίρι τα μισά τα πήρε ο γαύρος. Το ότι ο Βαγγέλας δεν έχει πρόβλημα να έχει μεταγραφικά πάρε δώσε με εμάς δεν σημαίνει ότι είμαστε παράρτημα του. Τώρα για αυτό που λες για τα ματς αν εσύ νομίζεις ότι χάσαμε φέτος από το γαύρο γιατί ήταν μιλημένο το ματς ενώ μια εβδομάδα πριν είχαμε χάσει από τον κούγια με τον ίδιο τρόπο οκ ακούστηκες. Άλλο έχω καλές σχέσεις με κάποια ομάδα (που αυτό μπορεί να ισχύει) άλλο έχω κοινές θέσεις στις συνεδριάσεις της σούπερ λιγκο άλλο είμαι "παράρτημα" όπως κάνει ο ταμτάκος με ξάνθες, Παναιτωλικούς, ατρόμητους κτλ η έκανε ο γαύρος στο παρελθόν.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2019, 00:24 Θα τις συνεχισουμε για πολυ ακομα τις παπαριες;Tζεμπουρ και Ανακογλου τους πηρες ελευθερους γιατι ηταν για τον πουτσο τελειως και οι δυο,δεν την παλευαν αλλο για Α'.Κανονικα ελευθερους.Ο Φετφατζιδης δεν ειχε κανενα λογο να ερθει σε σας,ουτε εσεις ειχατε την πολυτελεια να του καλυψετε το συμβολαιο.Επισης ουτε ο Σιωπης ειχε καποιο λογο να ερθει σε σας,τον αγορασατε 100 χιλιαρικα,ε ο Βαγγελας δεν πουλαει με 100 χιλιαρικα ουτε το 1/4 του Καραπαπα.Μερικα πραγματα ειναι προφανη,εχετε χορηγο με ανταλαγματα.Στη σουπερ λιγκα θα ψηφιζετε οτι θελει ο Βαγγελας,και δηλωσεις υπερ του θα κανετε και θα ξεκουραζετε και την ομαδα στα μεταξυ σας.Δεν ειναι κακο απλα μην το παιζετε τρελιτσα.
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Μπράβο ρε γκομπακ, καλός δικηγόρος του Ιβάν είσαι, το ότι εσείς με τους γαβρους του βορρά κάνατε συμμαχία για να ξαποστειλετε το γαβρο του νότου και τώρα σας λένε και χάρτινους για το πρωτάθλημα που πήρατε και τα κοράκια τους σας μαμανε κάθε αγωνιστική δεν σου λέει τίποτα, το κόμπλεξ για τον Άρη πάνω απ' όλα, τα γνωστά...GoBack έγραψε: 25 Δεκ 2019, 23:43Ατυχες παραδειγμα η συγκεκριμενη μανατζεροδουλεια,ο παικτης δεν ανηκε ποτε στην ΑΕΚ.Δεν ηρθε να κανει τον ποδοσφαιριστη ο συγκεκριμενος,πλυντηριο κανονικο μπηκε,τωρα βρισκεται καπου στην Ουκρανια μαζι με κατι αλλους βραζιλιανους ετοιμος για την επομενη "μεταγραφη".Arisvilla έγραψε: 25 Δεκ 2019, 23:38Πάντως μόνο από την ομάδα σου πήρα παίχτη δανεικό ( η με συνιδιοκτησία) έναν Βίτορ πέρυσι που δεν έπαιξε καθόλου. Δεν νομίζω να ήμουν τότε παράρτημα σου.GoBack έγραψε: 25 Δεκ 2019, 20:19 Σε 2-3 χρονια θα εχουν κατεβαζουν εντεκαδα με Μεγιερι,Κουτρη,Αβραμ,Μποτια,Ρετσο,Μπουχαλακη,Γκερερο και θα λενε "ναι αλλα ηρθαν ελευθεροι".Τι το παιζετε το θεατρο ρε μλκες;![]()
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
the_black_planet
Ρε μπρο κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και μην απαντάς στον κολαουζο του Ιβάν, δεν πουλάει λέει με 100 χιλ ο χοντρός, λες και ο κάθε Σιωπής και Φετφα δεν θα διεκδικήσουν ποτέ να παίξουν μπάλα και θα δέχονται όσο είναι το συμβόλαιο τους να τρώνε πάγκο και εξέδρα στον γαβρο. Για την λογική των πασοκων όντως μόνο αυτό βγάζει νόημα, αλλά μάθετε ότι υπάρχουν και παίχτες που έχουν φιλοδοξίες.Arisvilla έγραψε: 26 Δεκ 2019, 00:38O Φέτφα ήρθε για έξι μήνες και μετά έμεινε ελεύθερος. Σε 2 μήνες δεν βρήκε ομάδα και έτσι ξαναήρθε σε εμάς με διετές συμβόλαιο. Ο Σιώπης ήρθε με ποσοστό μεταπώλησης και ρήτρα. Από τα 500 χιλιάρικα που έδωσαν οι Τούρκοι για να τον πάρουν το καλοκαίρι τα μισά τα πήρε ο γαύρος. Το ότι ο Βαγγέλας δεν έχει πρόβλημα να έχει μεταγραφικά πάρε δώσε με εμάς δεν σημαίνει ότι είμαστε παράρτημα του. Τώρα για αυτό που λες για τα ματς αν εσύ νομίζεις ότι χάσαμε φέτος από το γαύρο γιατί ήταν μιλημένο το ματς ενώ μια εβδομάδα πριν είχαμε χάσει από τον κούγια με τον ίδιο τρόπο οκ ακούστηκες. Άλλο έχω καλές σχέσεις με κάποια ομάδα (που αυτό μπορεί να ισχύει) άλλο έχω κοινές θέσεις στις συνεδριάσεις της σούπερ λιγκο άλλο είμαι "παράρτημα" όπως κάνει ο ταμτάκος με ξάνθες, Παναιτωλικούς, ατρόμητους κτλ η έκανε ο γαύρος στο παρελθόν.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2019, 00:24 Θα τις συνεχισουμε για πολυ ακομα τις παπαριες;Tζεμπουρ και Ανακογλου τους πηρες ελευθερους γιατι ηταν για τον πουτσο τελειως και οι δυο,δεν την παλευαν αλλο για Α'.Κανονικα ελευθερους.Ο Φετφατζιδης δεν ειχε κανενα λογο να ερθει σε σας,ουτε εσεις ειχατε την πολυτελεια να του καλυψετε το συμβολαιο.Επισης ουτε ο Σιωπης ειχε καποιο λογο να ερθει σε σας,τον αγορασατε 100 χιλιαρικα,ε ο Βαγγελας δεν πουλαει με 100 χιλιαρικα ουτε το 1/4 του Καραπαπα.Μερικα πραγματα ειναι προφανη,εχετε χορηγο με ανταλαγματα.Στη σουπερ λιγκα θα ψηφιζετε οτι θελει ο Βαγγελας,και δηλωσεις υπερ του θα κανετε και θα ξεκουραζετε και την ομαδα στα μεταξυ σας.Δεν ειναι κακο απλα μην το παιζετε τρελιτσα.
Θα πείτε γιατί δεν έπαιξε ο Φειτφατζιδης με τον γαυρο φέτος αφού είναι μεταγραφή;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
the_black_planet
Αν είσαι καλό παιδί θα σου πούμεLEONAS έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:10 Θα πείτε γιατί δεν έπαιξε ο Φειτφατζιδης με τον γαυρο φέτος αφού είναι μεταγραφή;
Βασικός ήταν ρε γιατί λες ότι δεν έπαιξε θα μας χαζεψεις; Και περισυ επίσης επαιξεLEONAS έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:10 Θα πείτε γιατί δεν έπαιξε ο Φειτφατζιδης με τον γαυρο φέτος αφού είναι μεταγραφή;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 17453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις