!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παιχνιδια και ασχολίες που αρεσουν στις γυναικες
Re: Παιχνιδια και ασχολίες που αρεσουν στις γυναικες
Απ' όλα αυτά που είπατε μ άρεσε το escape room
Και το μπιλιάρδο είναι ωραιο αλλά δε νομίζω να αρέσει σε πολλές
Με μια φίλη διαλέγαμε κάποιον στο λεωφορείο και του φτιαχναμε ιστορία, πόσα παιδιά έχει, ποια ήταν η μεγάλη του αγάπη, γιατί χώρισαν, τι δουλειά κάνει, πως πίνει τον καφέ κι τετοια
Και το μπιλιάρδο είναι ωραιο αλλά δε νομίζω να αρέσει σε πολλές
Με μια φίλη διαλέγαμε κάποιον στο λεωφορείο και του φτιαχναμε ιστορία, πόσα παιδιά έχει, ποια ήταν η μεγάλη του αγάπη, γιατί χώρισαν, τι δουλειά κάνει, πως πίνει τον καφέ κι τετοια
Αν καταλαβα καλα, ρωταει ενας ανδρας για Παιχνιδια και ασχολίες που αρεσουν στις γυναικες?
...και απαντουν ανδρες επι το πλειστον?
Θα περιμενω με αγωνια να δω τι θα γραφτει χωρις να μετεχουν οι γυναικες
Ειναι σαν αυτο που λενε ποσο καλα ξερουν οι ανδρες τις γυναικες και ποσο καλα ξερουν οι γυναικες τους ανδρες?
ΜΕΓΑ ΑΒΥΣΣΟΣ
...και απαντουν ανδρες επι το πλειστον?
Θα περιμενω με αγωνια να δω τι θα γραφτει χωρις να μετεχουν οι γυναικες
Ειναι σαν αυτο που λενε ποσο καλα ξερουν οι ανδρες τις γυναικες και ποσο καλα ξερουν οι γυναικες τους ανδρες?
ΜΕΓΑ ΑΒΥΣΣΟΣ
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
Τύπε, τις αρέσουν να ασχολούνται με τύπους που προσπαθούν να αναλύσουν τις γυναίκες και είναι άεργοι, τις αρέσουν η Ίος και να τριγυρίζουν τα βράδια έξω από κλαμπ και σε λόφους με ζευγαράκια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό
Παιχνίδια με τον που... και τ' αρχ...
Πίστες, μπουζούκια το λέγαμε οι πιό παλιοί
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Ορέστης 35
Αεργος ειναι ;υτος που δεν παραγει εργο. Εγω ειμαι ανεπαγγελτος, αλλα οχι αεργος. Αντιθετα πολλοι που επαγγελονται, ειναι αεργοι.Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2019, 17:44 Τύπε, τις αρέσουν να ασχολούνται με τύπους που προσπαθούν να αναλύσουν τις γυναίκες και είναι άεργοι, τις αρέσουν η Ίος και να τριγυρίζουν τα βράδια έξω από κλαμπ και σε λόφους με ζευγαράκια.
Δεν αναφερόμουν σε σένα, τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Δεκ 2019, 17:59Αεργος ειναι ;υτος που δεν παραγει εργο. Εγω ειμαι ανεπαγγελτος, αλλα οχι αεργος. Αντιθετα πολλοι που επαγγελονται, ειναι αεργοι.Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2019, 17:44 Τύπε, τις αρέσουν να ασχολούνται με τύπους που προσπαθούν να αναλύσουν τις γυναίκες και είναι άεργοι, τις αρέσουν η Ίος και να τριγυρίζουν τα βράδια έξω από κλαμπ και σε λόφους με ζευγαράκια.
Εσύ είσαι ίνδαλμα!
Dein Herz, meine Gier
-
Georg Von Balkanen
Μαγείρεμα, πλύσιμο πιάτων, σιδέρωμα. Υπάρχουν και πολλές που λένε ότι τα συγκεκριμένα χόμπι δεν τις εκφράζουν αλλά καλό είναι να το ενθαρρύνεις. Πολλές δεν ξέρουν
-
Ορέστης 35
Ενταξει, ειπες τη μαλακια σου για αλλη μια φορα, αντε αλλου να παιξεις τωρα.Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2019, 18:07Δεν αναφερόμουν σε σένα, τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Δεκ 2019, 17:59Αεργος ειναι ;υτος που δεν παραγει εργο. Εγω ειμαι ανεπαγγελτος, αλλα οχι αεργος. Αντιθετα πολλοι που επαγγελονται, ειναι αεργοι.Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2019, 17:44 Τύπε, τις αρέσουν να ασχολούνται με τύπους που προσπαθούν να αναλύσουν τις γυναίκες και είναι άεργοι, τις αρέσουν η Ίος και να τριγυρίζουν τα βράδια έξω από κλαμπ και σε λόφους με ζευγαράκια.
Εσύ είσαι ίνδαλμα!
- Eθνικοκοινωνιστης
η πρωτη
να βασανιζουν ανδρες
να βασανιζουν ανδρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 25 Δεκ 2019, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οπως λέει και μια παλιά παροιμία: Της γυναίκας ο καημός, λουσα, πουτσα και χορός.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αχ ναι, τέλειο
- Eθνικοκοινωνιστης
μονο στος αιδοιοειλωτες που σας περιστοιχιζουν βεβαια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Δεκ 2019, 20:34μονο στος αιδοιοειλωτες που σας περιστοιχιζουν βεβαια![]()

Εγώ θα πω για μένα. Σχεδόν όλα τα επιτραπέζια με έμφαση στο ταμπού,χαρτιά, τάβλι, παντομίμα, pro και uncharted στο ps, βελακια και το κορόιδο στη θάλασσα.
και τυφλόμυγα και τα μήλα
και τυφλόμυγα και τα μήλα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση