!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλά Χριστούγεννα
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Re: Καλά Χριστούγεννα
Και μόνο που μπορεί να προφέρει το Weihnachtsmann. πρέπει να του πάρετε δώρο του παιδιούCavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 20:28 Σε μας πάντως υπάρχει ο Nikolaus, που φέρνει δώρα, 6 Δεκεμβρίου, και εξήγησα στον γιο μου πως έχει πεθάνει εδώ κι αιώνες, και πως επειδή ήταν ένας καλός άνθρωπος, τον θυμόμαστε κάνοντας δώρα στα παιδιά. Και πως ο Weihnachtsmann, ο γερμανικός Άι Βασίλης με τα κόκκινα, δεν είναι πραγματικός, είναι κάποιοι που τους ντύνουμε έτσι για να χαίρονται τα παιδιά. Σήμερα μου είπε, μπαμπά, θέλω κι εγώ να με ντύσετε Weihnachtsmann.
(ναι, δεν έχω καμμιά σχέση με τα γερμανικά)
Eiναι η μητρική του γλώσσα.Belladonna έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:28Και μόνο που μπορεί να προφέρει το Weihnachtsmann. πρέπει να του πάρετε δώρο του παιδιού![]()
(ναι, δεν έχω καμμιά σχέση με τα γερμανικά)
Ordem e Progresso.
Re: Καλές γιορτές
Μη ξεχνάμε και τα αγαπημένα μας παγάνια με τα ηλιούγεννα!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και την μέγιστη ξεκούραση από τον εργασιακό φόρτο, στους συντελεστές και στα μέλη του φόρουμ.
Καλα Χριστουγεννα να εχουμε.
Χρονια πολλα σε ολους !

Χρονια πολλα σε ολους !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Καλά Σατουρνάλια!!!Κόκκορας έγραψε: 14 Δεκ 2019, 23:44 Καλα χριστουγεννα με Χριστο...
αλλιως ξερω γω τι να ευχηθω; καλος εκκαθαριστικος ; μια κοντρολαρισμενη χοληστερινη μερες που ρχονται;
ανευ νοηματος.

Χρονια πολλα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
χρονια πολλα σε ολους
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Καλά Χριστούγεννα!
Να θυμάστε...
Η σοδα, κ λοιπά υγρά, καθυστερούν τη χώνεψη.
Να θυμάστε...
Η σοδα, κ λοιπά υγρά, καθυστερούν τη χώνεψη.

Τι Χριστούγεννα; Αφού γεννήθηκε σε απογραφή πληθυσμού και όλες οι απογραφές πληθυσμού στην αρχαία Ρώμη γίνονταν το καλοκαίρι. Έχουν σωθεί αρχεία σχετικά.
Καλές γιορτές!

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
-
- 5 Απαντήσεις