!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Δεκ 2019, 17:46
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Δεκ 2019, 17:42 ενώ
Whataboutism.
Αν πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποείς ΜΙΑ λέξη το 2020, ας μην είναι ούτε το πούστης, ούτε το πουτάνα, ούτε τίποτε τέτοια.
Ας είναι το "ενώ".
ας είναι το "μπούμερ" :p060:
Άβαταρ μέλους
Tell me I m pretty

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tell me I m pretty »

Juno έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:08
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Δεκ 2019, 17:02 Εγώ ανήκω στην ολιγαρχία των σις στρέιτ ανδρών και κάνω πόλεμο εκ των έσω
Μια τραβεστί, μία σισ τρανς στρέιτ, μας μπερδεύεις Μένιο.
:o :o :o :o
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:46
Λάλησε η γριά
Μιλάει μόνη της
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:09 Εγώ ανήκω στην ολιγαρχία των σις στρέιτ ανδρών
Ο βιαστής είσαι εσύ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Δημοκράτης έγραψε: 24 Δεκ 2019, 17:58 Να θυμηθούμε εδώ την αρχηγό του μεγάλου κινήματος me too που είχε πηδηξει ανηλικο
Και πόσες έβγαλαν τον σκασμό μόλις τσεπωσαν μερικά δολάρια
Η κόρη του Αρτζέντο είναι :003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:01
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Δεκ 2019, 17:52
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Δεκ 2019, 17:46
Whataboutism.
Αν πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποείς ΜΙΑ λέξη το 2020, ας μην είναι ούτε το πούστης, ούτε το πουτάνα, ούτε τίποτε τέτοια.
Ας είναι το "ενώ".
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Δεκ 2019, 17:42

"υπάρχει room for improvement for all men"
αι γυναίκαι είναι τέλειες, άσπιλες και αμόλυντες

αυτός ο διαχωρισμός κακών-θυτών αντρών/καλών-θυμάτων γυναικών είναι προφανώς εκ του πονηρού και καλλιεργεί την μίσανδρη κουλτούρα που υιοθετούν τα δυτικά απολειφάδια στο όνομα της δήθεν κοινωνικής δικαιοσύνης που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ένα επιτακτικό αίτημα από βολεμένα και αποκομμένα από τη κοινωνία άτομα για κοινωνική αδικία
εντάξει, φιξεδ
καλύτερα τώρα;
Ωραία λοιπόν. Αν κοιτάξεις τώρα πάλι το τσαρτ, δες τι λέει. Λεει ότι οι απόψεις δεν διαφέρουν τόσο ανά φύλο, όσο ανά ηλικία. Συμφωνώ λοιπόν μαζί σου ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες αγιες. Πολλές από αυτές είναι πρώτη μούρη σε κάθε τοξική μαλακία.
Μάντεψε όμως, αυτό δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις λάδι κάποιον άλλο, μόνο για να διορθώσεις ΚΑΙ αυτό, επιπρόσθετα με το άλλο.

Με άλλα λόγια δεν είναι καλή ιδέα να πας σε εκδήλωση για το ολοκαύτωμα και να λες "ναι αλλά το Ισραήλ". Είναι σαν να δικαιολογείς. Ότι θες να πεις για το Ισραήλ θα το πεις άλλη στιγμή. Τόσο απλά.
ρε συ νάνε δε λέω αυτό
αυτό που λέω είναι πως η στοχοποίηση ανθρώπων με βάση το φύλο είναι κάτι εντελώς παράλογο
και μη μου πεις πως δεν είναι στοχοποίηση όλων των ανδρών κάτι τέτοια γκάλοπ, ή κάτι μαλακίες όπως το "βιαστής είσαι εσύ"
δεν βγάζω λάδι κανέναν, τη κοινή λογική υποστηρίζω, ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και δεν ταυτίζεται με τις πράξεις κάποιου άλλου απλά επειδή τυχαίνει να "μοιράζεται" το ίδιο φύλο, την ίδια εθνικότητα/φυλή, την ίδια ηλικία ή ό,τι άλλο διάολο
δεν είμαστε όλοι οι άντρες βιαστές και όποια νομίζει πως μπορεί εμένα να με θεωρεί εν δυνάμει βιαστή απλά επειδή είμαι άντρας μπορεί να πάει να γαμηθεί
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:12
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:09 Εγώ ανήκω στην ολιγαρχία των σις στρέιτ ανδρών
Ο βιαστής είσαι εσύ
Όχι απλά είμαι στην προνομιούχα μειοψηφία των εν δυνάμει βιαστών
Αλλά είμαι συνειδητοποιημένος κατά του βιασμού και κινούμαι πια σε αυτό το επίπεδο
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό έγραψε: 24 Δεκ 2019, 16:42 Ο όρος βιαστής δεν υφίσταται στον γενετήσιο τομέα, όταν λέμε ότι κάποιος υπήρξε μέγας βιαστής εννοούμε μέγας αθλητής εις την αρένα των πνευματικών παλαισμάτων, περιφρονητής της σάρκας και του ιδίου θελήματός του.

Αν π.χ. ένα θηλυκό κυκλοφορεί ημίγυμνο προκαλώντας τον ερωτικό πόθο, σκανδαλίζοντας τους άνδρες κλπ. και κάποιος εξ αυτών της τον σφυρίξει καλόν είναι, λίαν καλόν είναι αυτό και όχι βέβαια βιασμός διότι σίγουρα δεν ήξερε ότι όταν πας έτσι γυρεύοντας περιφρονώντας τον άνδρα κάτι βρίσκεις, και σίγουρα έλαβε το μάθημά της. Είναι άκρως αντικοινωνικό και επονείδιστο να ζητά το θήλυ να κατακτά χωρίς να κατακτάται, θυμίζει ψυχικές επιχειρήσεις της επάρατης ΣΊΑ.
Θα το δεις και αυτό. Στη συνέχεια του σόου θα δούμε και slut parade. Ψάξε στο web να δεις τι έρχεται.
Θα είμαι και εγώ εκεί από την απέναντι πλευρά να τραβάω φωτογραφίες το Παρταλι και τη Γενιά της Αμαρτίας να παρελαύνουν καμαρωτές. :8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 24 Δεκ 2019, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:16
Ο βιαστής είσαι εσύ
Αλλά είμαι συνειδητοποιημένος κατά του βιασμού και κινούμαι πια σε αυτό το επίπεδο
μα είχες δηλώσει τρανς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:17
Ο βιαστής είσαι εσύ
μα είχες δηλώσει τρανς
Άλλαξε γνώμη.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Highlander έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:17
Δημοκράτης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:16 μετά τους βίγκαν ήρθε και αυτή η μαλακία στην Ελλάδα;
Επιτέλους εξευρωπαιζομαστε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:15 ρε συ νάνε δε λέω αυτό
αυτό που λέω είναι πως η στοχοποίηση ανθρώπων με βάση το φύλο είναι κάτι εντελώς παράλογο
και μη μου πεις πως δεν είναι στοχοποίηση όλων των ανδρών κάτι τέτοια γκάλοπ, ή κάτι μαλακίες όπως το "βιαστής είσαι εσύ"
δεν βγάζω λάδι κανέναν, τη κοινή λογική υποστηρίζω, ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και δεν ταυτίζεται με τις πράξεις κάποιου άλλου απλά επειδή τυχαίνει να "μοιράζεται" το ίδιο φύλο, την ίδια εθνικότητα/φυλή, την ίδια ηλικία ή ό,τι άλλο διάολο
δεν είμαστε όλοι οι άντρες βιαστές και όποια νομίζει πως μπορεί εμένα να με θεωρεί εν δυνάμει βιαστή απλά επειδή είμαι άντρας μπορεί να πάει να γαμηθεί
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, σαφώς.
Εγώ δεν νιώθω ότι κατηγορείται κανείς επειδή μοιράζεται το ίδιο φύλο. Η κατηγορία είναι επειδή μετέχουμε σε αυτή την κουλτούρα είτε ενεργά είτε με την ανοχή μας. Τουλάχιστον σε μένα είναι σαφές.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Ο βιαστής είσαι εσύ
ΑΝΟΙΞΕ λεξικό σις στρέιτ άνδρα ΒΙΑΣΤΗ! Ο βιασμός είναι συγκεκριμένο πράγμα και είναι και συγκεκριμένη η κουλτούρα που ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ!
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:09

Εντάξει, αυτό λύνεται με ένα αντισόου.
Φαντάσου 100 τύπους με κολλάν να τραγουδούν λικνιζόμενοι και να δείχνουν με το δάχτυλο τους κάθε περαστική φωνάζοντας "εσύ, εσύ κι εσύ είσαι μια τοξική μαλακισμένη".
σαν τα καραγκιοζιλικια του στρειτ πραιντ δηλαδη
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Ο βιαστής είσαι εσύ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

blackpaint έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:09

Εντάξει, αυτό λύνεται με ένα αντισόου.
Φαντάσου 100 τύπους με κολλάν να τραγουδούν λικνιζόμενοι και να δείχνουν με το δάχτυλο τους κάθε περαστική φωνάζοντας "εσύ, εσύ κι εσύ είσαι μια τοξική μαλακισμένη".
σαν τα καραγκιοζιλικια του στρειτ πραιντ δηλαδη
Όταν λες στρέιτ αναφέρεσαι σε ημερήσιες, εβδομαδιαίες ή μηνιαίες φάσεις;

Γιατί περισσότερο στρέιτ από κάποιον που την βλέπει άντρας ή γυναίκα ανάλογα με την πανσέληνο, δεν υπάρχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”