Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Δεκ 2019, 16:09
Η συντριπτική πλειοψηφία των Αρβανιτών είναι και νιώθουν Έλληνες.
Εξαιρέσεις ψεκασμένων πάντοτε θα υπάρχουν. Και πως είναι δυνατόν, άλλωστε, να νιώθουν Αλβανοί αφού η αλβανική εθνική ταυτότητα είναι κάτι πολύ μεταγενέστερο;
Γιατί ακριβώς ψεκασμενοι; Τι συνδέει δύο λαούς; Η φυλή ή η κουλτούρα;
Η συνείδηση!
Αυτό που λέμε εδώ είναι ότι τώρα ξεκινάει η στροφή. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Υπήρχαν και Υπάρχουν Μορφωμένοι Αρβανίτες που υποστηρίζουν ότι είναι Αλβανοι. Ο Κόλλιας έχει τεραστιο έργο. Εδώ τον θεωρούν Ήρωα στην Αλβανία.
Δεν είναι αδύνατο το να επιρρεασουν τέτοιοι άνθρωποι μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Κοινά σημεία υπάρχουν και με το παραπάνω
Γιατί ακριβώς ψεκασμενοι; Τι συνδέει δύο λαούς; Η φυλή ή η κουλτούρα;
Η συνείδηση!
Αυτό που λέμε εδώ είναι ότι τώρα ξεκινάει η στροφή. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Υπήρχαν και Υπάρχουν Μορφωμένοι Αρβανίτες που υποστηρίζουν ότι είναι Αλβανοι. Ο Κόλλιας έχει τεραστιο έργο. Εδώ τον θεωρούν Ήρωα στην Αλβανία.
Δεν είναι αδύνατο το να επιρρεασουν τέτοιοι άνθρωποι μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Κοινά σημεία υπάρχουν και με το παραπάνω
Φίλε, ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας;
Εσύ γνωρίζεις τους Αρβανίτες μέσα από τα βιβλία. Εγώ είμαι Αρβανίτης!
Οπότε σου λέω ότι γράφεις ανοησίες.
Καλά Χριστούγεννα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Οθωμανέλλην έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:54Στην Ιταλία, όπου γενικά δεν υπάρχει αυτή η έχθρα προς τους Αλβανούς οι εκεί αρβανίτες είναι πιο δεκτικοί και ανοιχτοί στην αλβανική ταυτότητα
Fun fact: Οι λέξεις Αρβανιτης και Αλβανος μέχρι σχεδόν τα μέσα του 20ου αιώνα ήταν ταυτόσημες. Το 1821 η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Αρβανίτες ή Τουρκαρβανίτες έλεγε τους Τουρκαλβανούς.
Φίλε, ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας;
Εσύ γνωρίζεις τους Αρβανίτες μέσα από τα βιβλία. Εγώ είμαι Αρβανίτης!
Οπότε σου λέω ότι γράφεις ανοησίες.
Καλά Χριστούγεννα.
Καλά Χριστούγεννα επίσης.
Εγώ δεν είμαι Αρβανίτης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη από τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αρβανίτες γνωστούς μου. Πράγματα που μου έχουν πει προσωπικά.
Στην Ιταλία ΔΕΝ είναι ταμπού. Γιατί αποκλείετε να γίνει στην Ελλάδα;
Οθωμανέλλην έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:31
Να αναφέρω εδώ τον Περιανδρο της χρυσής αυγής ο οποίος για πολλά χρόνια υποστήριζε ότι οι Αλβανοί και οι Έλληνες είναι το ένα και το αυτό.
Έχω διαβασει ότι ο Στεφανος Πέτρου που έχει το σάιτ Έλληνες-Αλβανοί παλιά ήταν δεξί του χέρι.
Οθωμανέλλην έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:31
Να αναφέρω εδώ τον Περιανδρο της χρυσής αυγής ο οποίος για πολλά χρόνια υποστήριζε ότι οι Αλβανοί και οι Έλληνες είναι το ένα και το αυτό.
Έχω διαβασει ότι ο Στεφανος Πέτρου που έχει το σάιτ Έλληνες-Αλβανοί παλιά ήταν δεξί του χέρι.
Οθωμανέλλην έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:54
Στην Ιταλία, όπου γενικά δεν υπάρχει αυτή η έχθρα προς τους Αλβανούς οι εκεί αρβανίτες είναι πιο δεκτικοί και ανοιχτοί στην αλβανική ταυτότητα