Συμφωνεί σ' αυτό και ο γιατρός (ο διευθυντής του νοσοκομείου). Μεταφέρω τι μου είπε ακριβώς.Στύγιος έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:44Το 40-50% των περιστατικών ΧΑΠ οφείλεται στο κάπνισμα,και στο λέω εγώ που είμαι σχεδόν 30 χρόνια καπνιστής.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:39Σύμφωνοι, οι γιατροί είπαν το θεωρούν κακό, αλλά μου είπαν ότι δεν επηρεάζει άμεσα αυτό το πράγμα.Στύγιος έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:33
Περαστικά, πρόσεχε και να κάνεις τακτικά σπειρομέτρηση από τούδε και στο εξής. Αν είσαι καπνιστής , κόψτο.
Περίμενα αυστηρές συστάσεις αλλά μου λέει αυτός "ψέμματα θα μας πεις" και του λέω εγώ "όχι, δήλωσα καπνιστής που με ρωτήσατε και δεν θα πω ψέμματα". Μου είπε καλά τώρα, δε βαριέσαι - είναι κάτι που δεν κάνει καλό στα πνευμόνια πάντως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
5 μέρες στη Σωτηρία με ΧΑΠ !
- wooded glade
Re: 5 μέρες στη Σωτηρία με ΧΑΠ !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Παρταλι
περαστικα κι απο μενα....
σε τετοια θεματα δεν χωραν χουλιγκανισμοι
σε τετοια θεματα δεν χωραν χουλιγκανισμοι
Spoiler
εχω κι εγω ΧΑΠ σε βαρυτατο βαθιμο, κατεχω
Τι να σου πω ρε φίλε , υποσχέθηκα στον εαυτό μου 1η Ιουνίου του 2020 να το κόψω τελείως, να έχω και 3 μήνες μπροστά μου για αποτοξίνωση.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2019, 15:00Συμφωνεί σ' αυτό και ο γιατρός (ο διευθυντής του νοσοκομείου). Μεταφέρω τι μου είπε ακριβώς.Στύγιος έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:44Το 40-50% των περιστατικών ΧΑΠ οφείλεται στο κάπνισμα,και στο λέω εγώ που είμαι σχεδόν 30 χρόνια καπνιστής.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:39
Σύμφωνοι, οι γιατροί είπαν το θεωρούν κακό, αλλά μου είπαν ότι δεν επηρεάζει άμεσα αυτό το πράγμα.
Περίμενα αυστηρές συστάσεις αλλά μου λέει αυτός "ψέμματα θα μας πεις" και του λέω εγώ "όχι, δήλωσα καπνιστής που με ρωτήσατε και δεν θα πω ψέμματα". Μου είπε καλά τώρα, δε βαριέσαι - είναι κάτι που δεν κάνει καλό στα πνευμόνια πάντως.
Και δεν πονάει η ταβανοπροκα?
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
σε ζαιϊκο νοσοκομείο πήγε ο wooded
κανονικά στο Ντυνάν έπρεπε
κανονικά στο Ντυνάν έπρεπε
- Σαρακατσανος
Από οσα περιγράφεις, προφανως ήταν πνευμοθώρακας λόγω ρήξης bulla στο πλαίσιο εμφυσηματος. Πολύ επώδυνη κατάσταση. Καλη ανάρρωση και καλά Χριστούγεννα!
ΥΓ Να τον ακούς το γιατρό σου.
ΥΓ Να τον ακούς το γιατρό σου.
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Με τέτοια πλήρη αναφορά για δρώμενα, είναι σαφές ότι ήταν σίγουρα κάτι περαστικό.
Χρόνια πολλά γούντι.
Χρόνια πολλά γούντι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενίοτε, κάποια ξαφνικά γεγονότα χωρίς δυστυχή κατάληξη είναι η καλύτερη θεραπεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Tell me I m pretty
οι υποψίες ότι είσαι βαμπίρ κυκλοφορούνε εδώ και χρόνια, πύτεwooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2019, 13:51
Η θεραπεία του ΧΑΠ είναι μια ταβανόπροκα που σου καρφώνουν στον πνεύμονα - πάνω από τα ρούχα.
-
Παρταλι
ενιοτε, δεν υπαρχει θεραπεια
νετα σκετα
υπαρχει ανακουφισμος [σικ] αλλα οχι θεραπεια
και ασε με να γνωριζω καλυτερα, αν βγαλω σκαν απο σπιρομετρησεις και και και θα λαλησεις
Περαστικα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Κόψε το κάπνισμα, Νίκο! Αυτά είναι μαλακίες, που οι καινούριες γενιές ξεπερνάνε.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 1620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-