!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομικοί εξευτελίζουν γυναίκα ΑΜΕΑ στο ΑΤ Ομονόιας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Re: Αστυνομικοί εξευτελίζουν γυναίκα ΑΜΕΑ στο ΑΤ Ομονόιας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:59
Kiki mat έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:52 Εγώ ελπίζω ότι θα ψηλωσω.
Εγώ βρε Κiki mat δεν ελπίζω πια σε τίποτα γιατί είμαι μονίμως στο δίλημμα απ' την Κiki κι από τα mat ποιον να διαλέξω.

Σαιξπηρική φάση λέμε.
Λεγομαι Κική Ματέρη ....ματ συντομογραφία ερη η κατάληξη . Τέλος πάντων τρώω κόλλημα για τους αθώους αστυνομικούς ότι με κοντυναν επίτηδες στο ποινικό μητρώο και ότι δήθεν μου χρησιμοποίησαν παραψυχολογία,καλεσαν τρεις ή ώρα την νύχτα την μάνα μου , και δεν μου είπαν καν ότι δικαιουμαι να τηλεφωνησω σε δικηγόρο. Την εδιωξα την μάνα μου ,πάνε σπίτι.( την είχα αφήσει τα παιδιά,ο πατέρας μου με εγκεφαλικό τότε ) Από την Κικη και την κοκο τι να διαλεξω λέει το τραγούδι.... εγώ μένω 20 χρόνια χωριά από την μάνα μου . - Τι έγινε παιδί μου; - Τράβα σπίτι έτσι όπως είσαι ,τι ήρθες για τζερτελε ; Άμα ξυπνήσουν τα παιδιά τι θα γίνει ; Ήμουν λίγο σκληρή μαζί της . Ήμουν 36 χρόνων παντρεμένη και περνουν τηλέφωνο τους αρρώστους γονείς μου. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν νόμιμες ενέργειες αυτές τις αστυνομίας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Οκ, αν δεν έχεις τα παιδιά μαζί σου, όλα καλά.

Το εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Kiki mat έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:30
Με είχαν στείλει στο εκλογικό κέντρο από το ΚΚΕ. Έβαζε η μανα μου υποψηφιότητα,εαν και δεν ασχολούμαι εγώ με τα πολιτικά με χωσαν εκεί . Εγώ είχα μία διαφωνία για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων των εκλογών . Πηγα να πάρω το επίσημο έγγραφο καταγραφής αποτελεσμάτων από το αρμόδιο οργανο το τραβηξα- το τράβηξε και σκίστηκε . Μετά το αυτόφωρο πήγα μία στα γραφεία του ΚΚΕ και μου είπαν συνεχίζουμε από δω και πέρα. Ξαναπηγα δεύτερη και άρχισα να απαριθμω τα ταλέντα μου . Βγάζω ωραίες φωτογραφίες είπα και μου χιμηξε ο ένας . Μετά μίλησα στον πληθυντικό σε έναν άλλο και θίχτηκε και με είπε να πάω στο διάλο . Όταν είπα βγάζω ωραίες φωτογραφίες με πάτησε μία ελαφριά μπατσα στη ν αρχή , εγώ χαμογέλασα είπα καλά σας χαιρετω. Και όρμησε πάνω μου με έριξε κάτω .Έσκασα με το κεφάλι στο πάτωμα έπεσε πάνω μου με κοιτούσε και χαμογελούσε . Σηκώθηκα και του είπα νιώθω περήφανη για σένα . Με έδιωξε και μου είπε να μην ξαναπαω ,μετά ξαναπηγα με σύστησαν ένα υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ για δικηγόρο. Ο οποίος αρνιόταν να συζητησουμε περί του θέματος. Στην ημέρα της δικής μου θα συναντουσα τον δικηγόρο - υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ για να τον εξουσιοδοτησω να με εκπροσώπηση. Ο άντρας μου καθοδόν έπαθε αναίτια μία παρακρουση άφησε το τιμόνι και άρχισε να με γροθοκοπάει ανελέητα. Έφτασα στο γραφείο του υποψηφίου βουλευτή με σκισμενα χίλια . Ο ίδιος είχε στο πρόσωπο του το αίσθημα της ικανοποίησης. Αρνήθηκα να τον εξουσιοδοτησω να με εκπροσώπηση . Ήρθε μαζί μου στην αίθουσα οπου παραδέχτηκα ότι εσκισά το χαρτί. Δικαστηκα σε φυλακή με αναστολή για κακούργημα αρχικά χωρίς δικηγόρο με αίματα στο πρόσωπο. Δεν ξέρω εάν θέλαν να με βάλουν φυλακή. Νομίζω ότι θα με βγαζαν σχιζοφρενη...αυτό έχει μία δόση αλήθειας λόγω του συνδρόμου που έχω επηρεάζονται και τα νεύρα μου . Νομίζω ότι είχε και κάποιες ευθύνες το ΚΚΕ που τις αποποιηθηκε .... Γινόταν της πουτανας στο εκλογικό κέντρο αλλά δεν ήθελαν να μάθει κανείς .
Τιστομπουτσοδιαβασαμολιςτωρα :ne5:
Kiki mat

EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:34
Kiki mat έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:30
Με είχαν στείλει στο εκλογικό κέντρο από το ΚΚΕ. Έβαζε η μανα μου υποψηφιότητα,εαν και δεν ασχολούμαι εγώ με τα πολιτικά με χωσαν εκεί . Εγώ είχα μία διαφωνία για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων των εκλογών . Πηγα να πάρω το επίσημο έγγραφο καταγραφής αποτελεσμάτων από το αρμόδιο οργανο το τραβηξα- το τράβηξε και σκίστηκε . Μετά το αυτόφωρο πήγα μία στα γραφεία του ΚΚΕ και μου είπαν συνεχίζουμε από δω και πέρα. Ξαναπηγα δεύτερη και άρχισα να απαριθμω τα ταλέντα μου . Βγάζω ωραίες φωτογραφίες είπα και μου χιμηξε ο ένας . Μετά μίλησα στον πληθυντικό σε έναν άλλο και θίχτηκε και με είπε να πάω στο διάλο . Όταν είπα βγάζω ωραίες φωτογραφίες με πάτησε μία ελαφριά μπατσα στη ν αρχή , εγώ χαμογέλασα είπα καλά σας χαιρετω. Και όρμησε πάνω μου με έριξε κάτω .Έσκασα με το κεφάλι στο πάτωμα έπεσε πάνω μου με κοιτούσε και χαμογελούσε . Σηκώθηκα και του είπα νιώθω περήφανη για σένα . Με έδιωξε και μου είπε να μην ξαναπαω ,μετά ξαναπηγα με σύστησαν ένα υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ για δικηγόρο. Ο οποίος αρνιόταν να συζητησουμε περί του θέματος. Στην ημέρα της δικής μου θα συναντουσα τον δικηγόρο - υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ για να τον εξουσιοδοτησω να με εκπροσώπηση. Ο άντρας μου καθοδόν έπαθε αναίτια μία παρακρουση άφησε το τιμόνι και άρχισε να με γροθοκοπάει ανελέητα. Έφτασα στο γραφείο του υποψηφίου βουλευτή με σκισμενα χίλια . Ο ίδιος είχε στο πρόσωπο του το αίσθημα της ικανοποίησης. Αρνήθηκα να τον εξουσιοδοτησω να με εκπροσώπηση . Ήρθε μαζί μου στην αίθουσα οπου παραδέχτηκα ότι εσκισά το χαρτί. Δικαστηκα σε φυλακή με αναστολή για κακούργημα αρχικά χωρίς δικηγόρο με αίματα στο πρόσωπο. Δεν ξέρω εάν θέλαν να με βάλουν φυλακή. Νομίζω ότι θα με βγαζαν σχιζοφρενη...αυτό έχει μία δόση αλήθειας λόγω του συνδρόμου που έχω επηρεάζονται και τα νεύρα μου . Νομίζω ότι είχε και κάποιες ευθύνες το ΚΚΕ που τις αποποιηθηκε .... Γινόταν της πουτανας στο εκλογικό κέντρο αλλά δεν ήθελαν να μάθει κανείς .
Τιστομπουτσοδιαβασαμολιςτωρα :ne5:
Γεγονότα διαβασες του έτους 2015 νομίζω ,τέλος πάντων στις προηγούμενες εκλογές. ΕΠΟΣ.
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Ψυχικά άρρωστος μπάτσος καταβρέχει ΑΜΕΑ ! Η ντροπή δεν είναι δουλειά ! αλλά όταν δεν υπάρχει εγκέφαλος τι άλλη δουλειά θα έβρισκε αυτό το διανοητικά ανάπηρο πλάσμα ; σίγουρα κάποια που δεν χρειάζεται καθόλου εγκέφαλο ! Φυσικά ούτε για αυτή κάνει γιατί χρειάζεται να είσαι ψυχικά υγιείς ούτως ή άλλως ! Άραγε που θα του δώσουν μετάθεση ; ποιο ανυπεράσπιστο ναυάγιο της ζωής θα γίνει το επόμενο θύμα της ψυχοπάθειας του ; Ποιος ξέρει ; Άρρωστοι είσαστε όλοι .... Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι !!!
Hang on sloopy :smt023
Kiki mat

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:24 Οκ, αν δεν έχεις τα παιδιά μαζί σου, όλα καλά.

Το εννοώ.
Όχι καλέ δεν είμαι καλή μητέρα . Είμαι η χαρά της κάθε κομπλεξικιας να πούμε . Πάλι προσφορά θα κάνω στο κοινωνικό σύνολο. Γαλη είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σεξ κάνεις ποτέ ;
Kiki mat

Kiki mat έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:24 Οκ, αν δεν έχεις τα παιδιά μαζί σου, όλα καλά.

Το εννοώ.
Όχι καλέ δεν είμαι καλή μητέρα . Είμαι η χαρά της κάθε κομπλεξικιας να πούμε . Πάλι προσφορά θα κάνω στο κοινωνικό σύνολο. Γαλη είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σεξ κάνεις ποτέ ;
Οι κοινωνικοί λειτουργοί με έχουν κρίνει κατάλληλη μητέρα με προβλήματα σωματικά αλλά κατάλληλη μητέρα.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Bokolis έγραψε: 21 Δεκ 2019, 22:18
.

Ωραίο τό βιντεάκι....διαφήμιση τού Ανώτερου Πολιτισμού μας....

Μού θύμισε πρίν 100-150 χρόνια στό Λονδίνο πού τά σαδιστικά-ρομπότ....

στίς βραδυνές περιπολίες τους έριχναν μέ τά γκλόμπ στούς άστεγους τής πόλης

γιά νά μήν κοιμούνται στίς εσοχές τών κτιρίων.....γιά νά τούς εκπολιτίσουν τούς βρωμιάρηδες..... .. :e040:

Τύλιξε μας καί 10 κιλά Πολιτισμό.....από τόν Ανώτερο.....νά φάμε καί σήμερα.....νά χορτάσουμε....

Πεινάμε γιά Πολιτισμό.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Kiki mat

Εικόνα
Έχω φυσιογνωμικο ρατσισμό ,ένα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ξαναρωτω : δηλαδή αυτή πήγε, έχεσε και κατουρησε εκεί μπροστά, και μετά όταν ξαναπήγε της έριξε με.το λάστιχο νερό;
Οκ. Μαλακία ναι, βασανισμός και βια όχι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Kiki mat

Εμένα πάντως στο αστυνομικό τμήμα όταν με συνόδευσαν στην τουαλέτα για την ανάγκη μου ,που δεν είχαν κωλοχαρτο,επρεπε να με πλύνουν με καμιά μανικα.... . Λερωσα το βρακί μου δεν έγινε και τίποτα. Είναι η ψυχοθεραπεία τέτοια δεν μπορούσα να πάω κανονικά τουαλέτα πόσον καιρό... Οκ ,μαλακία να μην μου χουν κωλοχαρτο όχι βία. Άλλη ψιλομαλακια ότι με συνόδευε άντρας αστυνομικός. Και μία ακόμη μαλακία ενώ Δικαστηκα με φυλακή και αναστολή τριών ετών πήγα να πάω στα γραφεία για κάτι χαρτιά και με βούτηξε με δύναμη από το μπράτσο μία μπατσινα για να μου δείξει τον δρόμο,μαλακιτσες βρε.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 15:19
Bokolis έγραψε: 21 Δεκ 2019, 22:18
.

Ωραίο τό βιντεάκι....διαφήμιση τού Ανώτερου Πολιτισμού μας....

Μού θύμισε πρίν 100-150 χρόνια στό Λονδίνο πού τά σαδιστικά-ρομπότ....

στίς βραδυνές περιπολίες τους έριχναν μέ τά γκλόμπ στούς άστεγους τής πόλης

γιά νά μήν κοιμούνται στίς εσοχές τών κτιρίων.....γιά νά τούς εκπολιτίσουν τούς βρωμιάρηδες..... .. :e040:

Τύλιξε μας καί 10 κιλά Πολιτισμό.....από τόν Ανώτερο.....νά φάμε καί σήμερα.....νά χορτάσουμε....

Πεινάμε γιά Πολιτισμό.....

.
Το θέμα είναι οτι αν για κάποιο λόγο σου έχουνε πει πως αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να κοιμάται εκεί και είναι ευθύνη σου να μην τον ξαναδούν και αυτός πηγαίνει συνέχεια τι θα κάνεις; Τι θα θεωρούσες στη προκειμένη περίπτωση ιδανική λύση; Να σταματήσει αυτός ο τύπος να έρχεται και να κοιμάται εκεί συνέχεια;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
geospun
Phorum.gr user: geospun

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από geospun »

paul25 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 22:29 Το θέμα είναι οτι αν για κάποιο λόγο σου έχουνε πει πως αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να κοιμάται εκεί και είναι ευθύνη σου να μην τον ξαναδούν και αυτός πηγαίνει συνέχεια τι θα κάνεις; Τι θα θεωρούσες στη προκειμένη περίπτωση ιδανική λύση; Να σταματήσει αυτός ο τύπος να έρχεται και να κοιμάται εκεί συνέχεια;
Μπορεί να κάνει ότι δεν τον βλέπει. Πολύ απλό. Και στην ακραία περίπτωση που είναι μπροστά ο ανώτερός του και τον διατάζει να κάνει την δουλειά του και να διώξει τον άστεγο από κει, να πάει να τον πάρει με καλό τρόπο από το μπράτσο, να του ψιθυρίσει "έλα φίλε 2 λεπτά πήγαινε παραπέρα μέχρι να ξεφορτωθώ τον μαλάκα γαλονά, και μετά ξαναγύρνα".
Οτιδήποτε άλλο, το θεωρώ υπερβολικό και πιθανό να εκθέσει τον ίδιο τον αστυνομικό αν τραβά κανείς βίντεο.

Και δεν είμαι κανάς μαλάκας αριστερός "ανθρωπιστής" για να δήθεν λυπηθώ κάποιον άστεγο ή ναρκομανή που γίνεται ενοχλητικός και τρώει μπουγέλο/κλωτσιές από την αστυνομία για να ξεκουβαληθεί από κάποιο σημείο. Όχι, δεν τον λυπάμαι και σκασίλα μου για το κάθε βίντεο που βγαίνει στην φόρα και κλαίνε οι ψευτοανθρωπιστές. Το λέω ξεκάθαρα από άποψη να μάθουν να καλύπτονται οι αστυνομικοί για να μην χάνουν την δουλειά τους από μια λάθος στιγμή που καταγράφηκε κάτι. Είναι μαλακία να μπλέκουν από τέτοιες καταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

geospun έγραψε: 23 Δεκ 2019, 22:43 Μπορεί να κάνει ότι δεν τον βλέπει. Πολύ απλό. Και στην ακραία περίπτωση που είναι μπροστά ο ανώτερός του και τον διατάζει να κάνει την δουλειά του και να διώξει τον άστεγο από κει, να πάει να τον πάρει με καλό τρόπο από το μπράτσο, να του ψιθυρίσει "έλα φίλε 2 λεπτά πήγαινε παραπέρα μέχρι να ξεφορτωθώ τον μαλάκα γαλονά, και μετά ξαναγύρνα".
Οτιδήποτε άλλο, το θεωρώ υπερβολικό και πιθανό να εκθέσει τον ίδιο τον αστυνομικό αν τραβά κανείς βίντεο.

Και δεν είμαι κανάς μαλάκας αριστερός "ανθρωπιστής" για να δήθεν λυπηθώ κάποιον άστεγο ή ναρκομανή που γίνεται ενοχλητικός και τρώει μπουγέλο/κλωτσιές από την αστυνομία για να ξεκουβαληθεί από κάποιο σημείο. Όχι, δεν τον λυπάμαι και σκασίλα μου για το κάθε βίντεο που βγαίνει στην φόρα και κλαίνε οι ψευτοανθρωπιστές. Το λέω ξεκάθαρα από άποψη να μάθουν να καλύπτονται οι αστυνομικοί για να μην χάνουν την δουλειά τους από μια λάθος στιγμή που καταγράφηκε κάτι. Είναι μαλακία να μπλέκουν από τέτοιες καταστάσεις.
Αυτό είναι μια προσωρινή λύση και όχι μόνιμη, θα τον δει πολλές φορές ο ανώτερος να κάθεται εκεί και θα πει "Γεωργίου, εγώ γιατί τον ξαναβλέπω εκεί; Ένα πράγμα σου ζήτησα, ένα πράγμα" (τέτοιες μλκες ζούσα στο στρατό, το ίδιο πνεύμα θα είναι και στην αστυνομία). Επίσης προυποθέτει ότι ο άστεγος καταλαβαίνει την δύσκολη θέση του αστυνομικού ως προς τον ανώτερό του και χωρίς να σκεφτεί τον εαυτό του υπακούει, θεωρείς a priori ότι είναι ένας ευγενής άστεγος και όχι δύστροπος και μη υπάκουος. Άλλωστε για να του λέει στο είπα δεκα φορές και βάλε σημαίνει πως κάποιος του πρήζει τους όρχεις να φύγει αυτός από εκεί, ειδάλλως (αν είναι φυσιολογικός άνθρωπος) θα τον έγραφε, δεν θα ήθελε με τόσο ζήλο να τον διώξει και να χαλάει τη μέρα του.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

geospun έγραψε: 23 Δεκ 2019, 22:43 Το λέω ξεκάθαρα από άποψη να μάθουν να καλύπτονται οι αστυνομικοί για να μην χάνουν την δουλειά τους από μια λάθος στιγμή που καταγράφηκε κάτι. Είναι μαλακία να μπλέκουν από τέτοιες καταστάσεις.
Τελειωσαν οι εποχες που οι μπατσοι εκανα ο,τι ηθελαν χωρις να τους λεει κανεις τιποτα. Τωρα ευτυχως υπαρχουν καμερες παντου. Ο καθενας μας κουβαλαει και μια καμερα. Οποιος μπατσος κανει μαλακια, τον πουλο. Να παει να κανει τιποτα αλλο με τη ζωη του αν ειναι ικανος αλλιως ας μεινει στον δρομο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”