!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:14
Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:45
Μισό...

Naida πόσα χρόνια σε περνάει ο κολλητός σου;
Είναι μικράκι μωρέ Μια χαρά μωράκι είναι το καμάρι μου, εγώ τον περνάω 8 χρόνια.
Fixed :003:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

don't speak έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:33
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:14
Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:45
Μισό...

Naida πόσα χρόνια σε περνάει ο κολλητός σου;
Είναι μικράκι μωρέ Μια χαρά μωράκι είναι το καμάρι μου, εγώ τον περνάω 8 χρόνια.
Fixed :003:
Είναι απ' όλες τις απόψεις :g030:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

GoBack έγραψε: 23 Δεκ 2019, 01:44 Πριν πολλα χρονια ειχε προσφερθει να με φιλοξενησει μια πρωην για μια νυχτα,να μην πληρωνω ξενοδοχεια λεει,καπου μακρια απο δω.Δεν ειχαμε κανενα μηνα που ειχαμε χωρισει,μιλαγαμε που και που,ηταν και πρωτοετης,ηθελε χρονο προσαρμογης(μεχρι να βρει κανενα γκομενο δηλαδη).Της λεω οκ θα ερθω αλλα φιλικα.Ναι ρε μου λεει μη μασας ετσι και αλλιως εχω περιοδο.Αυτο δεν λεει κατι της απανταω αλλα οκ μη σε προσβαλλω κιολας.Τελειωνω τις δουλειες που ειχα παω απο εκει,ηταν καπως προκλητικα ντυμενη,το προσπερασα.Παω να ξαπλωσω στον καναπε μου λεει τι κανεις εκει σιγα,ελα να κοιμηθουμε μαζι μεσα στο κρεβατι αφου ειπαμε δεν υπαρχει θεμα.Παω δειλα δειλα και ξαπλωνω,σβηνει το φως γυρναει στα πλαγια και κολαει πανω μου με την οπισθεν.Ζυγισα τις επιλογες και αποφασισα να το συνεχισω μη μπορωντας να παω κοντρα στη φυση.Περασε κανενα δεκαλεπτο με προκαταρκτικα,και πανω που παω να κανω κινηση για να μπουμε στο κυριως πιατο,μου λεει "ελα ρε σταματα αφου ειπαμε",απομακρυνεται και με καληνυχτιζει.Πηγα στον καναπε,δεν με επιανε υπνος για καμια ωρα,περναει σε μια φαση να παει στο μπανιο και λεει,ελα ρε γιατι εφυγες μεσα ηταν πιο ανετα.

Σκεψεις;Περα απο το οτι ηταν δυνατο τρολινγκ.
τώρα το είδα αυτο το ποστ, απο την παραθεση του αλιεχιν στις τελευταιες σελιδες (δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω την όρεξη να πάρω εργολαβία το διαβασμα του νήματος απ την αρχη,με 25 σελιδες πχορουμικης εμπυρίας).
Το μεγεθυμένο εν τω μεταξύ, θα έπρεπε να σε υποψιάσει/προβληματίσει. Ειναι ξεκάθαρο υπονοούμενο πως δεν ειχε τελειωσει τίποτα απο πλευράς της. Ανοιχτό παραθυράκι πως αν δεν είχε περίοδο,όλο και κατι θα ψηνόταν να κάνετε. Οκ,ουσιαστικά μπορεί να μη σήμαινε και τίποτα,οπως και συνέβη, που σε άναψε και σε αφησε υπ'ατμόν, αλλά τουλάχιστον θα πήγαινες εκεί πολύ πιο υποψιασμένος και συνεπώς προετοιμασμένος, ό,τι κι αν σήμαινε αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 23 Δεκ 2019, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μλκα μου goback σου σωσαμε κυριολεκτικα την ζωη :lol: :o
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας φυσικά και γίνεται αλλά κολλητιλικη είναι αδύνατον.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Sid Vicious έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:46 Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας φυσικά και γίνεται αλλά κολλητιλικη είναι αδύνατον.
το κολλητιλικι δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια ντροπαλη κατασταση μη παραδοχης απο τον ανδρα της ανεπαρκειας του να ανταποκριθει στον ρολο του :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:48
Sid Vicious έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:46 Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας φυσικά και γίνεται αλλά κολλητιλικη είναι αδύνατον.
το κολλητιλικι δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια ντροπαλη κατασταση μη παραδοχης απο τον ανδρα της ανεπαρκειας του να ανταποκριθει στον ρολο του :g030:
Ή της γυναίκας να ενδώσει στην Κάβλα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:53
δεν ισχυει αυτο

οι γυναικες ειναι επιλεκτικες

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:54

δεν ισχυει αυτο

Δεν καταλαβες τπτ
Ορισμενες το θελουν αλλα δεν μπορουν
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Το ίδιο αληθινή με το υπερπλεόνασμα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ον τοπικ τώρα, δεν καταλαβαίνω τη λέξη "κολλητή/ος", ποτέ μου δεν ειχα "κολλητούς" οποιουδήποτε φύλου. Είχα και έχω απλά καλούς φίλους. Αν νηματοθέτη, η τύπισσα σου εχει παρουσιάσει δείγματα οτι μπορει να σε βλέπει και εκεινη αλλιώς, δεν θα ηταν ασχημο να κανεις μια κινηση, να το ξεκαθαρισετε. Ετσι κι αλλιως φιλία δεν υπαρχει πια μεταξύ σας, απο τη στιγμή που εσυ αρχισες να τη βλεπεις ετσι. Τουλαχιστον αμα τα βρείτε σε φακμπαντικό επιπεδο, ίσως να ειστε μια καλή διέξοδος ο ένας για τον άλλο να αδειάζετε που και που τα χοντράδια σας. Διαφορετικά, ξέκοψε τελείως επαφες, γιατι αν υποβόσκει κατι τοσο εντονα ερωτικό μεσα σου, δεν θα σου κανει καλό αυτη η συναναστροφή.
Εγώ πάντως ειχα κανει κατι με τύπισσα απο την παρέα παλιότερα,αλλά ήταν μια ειδικη περισταση. Ηταν κυριως φίλη μιας αλλης φίλης, και ειχε μπει στην παρέα ενα χρονο περίπου, και μαζί ηρθαμε πιο κοντά σε φιλικο επιπεδο το τελευταιο 4μηνο περιπου. Μας ελεγε και για τον γκομενό της. :lol:

Σχεδόν 9άρι/10 και σχετικά φρεσκοχωρισμένη, περιπου ενα μηνα. Με φώναξε μια μέρα σπιτι της και μου ειπε οτι θα μαζευτούν και οι υπόλοιποι. Πήγα σπιτι της και με υποδέχτηκε σε φάση πρώην γκομπάκη κι αυτη περίπου, μολις ειχε κανει μπανιο κτλ, μιλήσαμε και λίγο,αρχισε να βρίζει για πολλοστή φορά τον πρώην της κτλ, ωσπου το 'φερε η φαση καποια στιγμη και αρχισε να χουφτώνει αρκετά χυδαία. Ε, δεν θελω και πολύ εγώ, ήμουν και πιτσιρικάς τότε, εσκελεητάρισε γοργώς το πράγμα. Εν τέλει της τον κέρασα πολύ άγρια. Εως τότε δεν ειχαμε παρουσιάσει κανενα δείγμα ερωτικης ελξης ο ενας προς τον αλλον (εγώ δε, θεωρούσα οτι δεν ειχα την παραμικρή ελπίδα να χτυπήσω τη συγκεκριμένη γκόμενα,και δεν ηταν και ο τύπος μου). Οταν τελειωσε το ολο σκηνικο, η αμηχανία ηταν τεράστια, και συμφωνήσαμε ότι δεν θα το πουμε στην υπόλοιπη παρέα. Τελικά συνεβη άλλη μια φορά αυτο, λιγο καιρο μετά, και λιγο καιρο αργότερα κόψαμε επαφές (αυτη εκοψε απ'ολη την παρέα, βασικά). Πηγε σεζόν σε νησί για δουλειά, και μετά χάθηκε.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

+1
ίσως επειδή είχα μόνο αδερφές μου είναι εντελώς φυσιολογικό να μιλάω παρέα με γυναίκες σε συναναστροφές χωρίς ερωτικό στοιχείο.
Ειδικά από τη δουλειά που είναι γυναικοκρατούμενη. Άσε που έτσι και αλλιώς ένα όχι ασήμαντο ποσοστό από τις γυναίκες λόγο κιλών, εμφάνισης, ηλικίας, τις απορρίπτεις ουσιαστικά ως πιθανές περιπτώσεις άμεσα, γιατί να μην έχετε φιλικές σχέσεις; Τώρα να τις καλείς να αράζετε σπίτι οι δύο σας, σαν κολλητοί δεν παίζει. /Είναι το αντίστοιχο της γυναικείας χυλόπιτας, οι άνδρες απορρίπτουν σχεδόν άμεσα με την εμφάνιση ίσως τελικά και περισσότερες. Τώρα αφού για τον λόρδο προέκυψε έρωτας δεν βλέπω το λόγο να το καταπιέζει. Ο μόνος λόγος είναι να βρίσκεται κανείς σε φάση κοινωνικής απομόνωσης και δύσκολα να βρίσκει νέες επαφές φιλίες γνωριμίες και δεν αξίζει το ρίσκο να χάσει μία πολύ καλή φιλία που δίνει στήριγμα σε κάποιον σε δύσκολη περίοδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dorian την 23 Δεκ 2019, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:54

δεν ισχυει αυτο

Δηλαδή εσύ δεν είσαι ; δεν έχεις προαπορρίψει γυναίκες που είναι πολύ μακρυά από το δικό σου SMV sexual market value; Μόνο οι παχύσαρκες πρέπει να είναι 30% του πληθυσμού, δεν λέμε καν για υπέρβαρες κάνεις στραβά μάτια.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

η κανονικοτητα ειναι να ισχυει το ακριβως αντιστροφο απο αυτο που ισχυει σε εξελισσεται σημερα :g030:

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”