Θέλει χρονο και κοινά βιώματα το να καταλαβαίνεις τον αλλο κ όχι μόνο στη δύσκολη στιγμή αλλα κ στον χαβαλέΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:23 Σιγα ποσο δυσκολα να πεις σε καποιον τα σωψυχα σου και να υπαρχει αλληλοκατανοηση; χρειαζεστε 7 χρονια για να το επιτυχετε αυτο; ΤΟΣΟ συναισθηματικα αναπηροι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:28Αυτο το κανει ο οποιοσδηποτε συναισθηματικα ωριμος ανθρωποςCustom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:26Ο καλός φίλος στα χώνει κιόλας όταν βλέπει ότι πας να φας τα μούτρα σου. Είναι κοντα σου κ στα δύσκολα. Δε σε ζηλεύει κ χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:23 Σιγα ποσο δυσκολα να πεις σε καποιον τα σωψυχα σου και να υπαρχει αλληλοκατανοηση; χρειαζεστε 7 χρονια για να το επιτυχετε αυτο; ΤΟΣΟ συναισθηματικα αναπηροι;
Το ότι είπες σε κάποιον τα σωψυχα σου δε σημαίνει ότι έγινε κολλητός σου, ούτε βέβαια ότι δε μπορεί να γίνει.
Grow up και φτιαξε ρανταρ σωστων ανθρωπων Υπάρχουν!
Θα σε στενοχωρήσω. Κατέβα απτά σύννεφα.
Εγώ πάντως βρε παιδιά, κάποιον που έχουν μονίμως μεγάλη απόκλιση τα σώψυχα από τα ξώψυχα του, δεν θα τον ήθελα για φίλο.Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:26Ο καλός φίλος στα χώνει κιόλας όταν βλέπει ότι πας να φας τα μούτρα σου. Είναι κοντα σου κ στα δύσκολα. Δε σε ζηλεύει κ χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:23 Σιγα ποσο δυσκολα να πεις σε καποιον τα σωψυχα σου και να υπαρχει αλληλοκατανοηση; χρειαζεστε 7 χρονια για να το επιτυχετε αυτο; ΤΟΣΟ συναισθηματικα αναπηροι;
Το ότι είπες σε κάποιον τα σωψυχα σου δε σημαίνει ότι έγινε κολλητός σου, ούτε βέβαια ότι δε μπορεί να γίνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τέτοιες φιλιες ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο κ ειναι καλυτερες οι ανδρωνε γυναικωνε γτ μπορει κατι να προκυψει κ να το απογειωσει
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Ορέστης 35
Τοτε γιατι η φυση δημιουργησε το ενστικτο της φιλιας;blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:10Δεν κανω φιλιες με αυτο το κριτηριο. Υπερβολικα ωφελιμιστικο για μενα.Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:12Ναι αλλα ποιος θα σου σταθει στη δυσκολη στιγμη;blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:24 Καλα, μαλακιες: οι φιλιες ειναι σαν τις σχεσεις, εχουν ημερομηνια ληξης και ενα μεσο ορο διαρκειας τα 7-8 χρονια. Τα περι αιωνιας φιλιας ειναι παραμυθια για τηνειτζερς και συναισθηματικα ανωριμους ανθρωπους. Αλλα και ενδειξη στασιμοτητας και προσκολησης: τι πιο βαρετο απο το να κανεις παρεα με τα ιδια ατομα μια ζωη.
Επισης γιατι να ειναι ωφελιμιστικο αυτο και οχι αχαριστο το αντιστροφο; Απορριπτεις προκαταβολικα οσους θα σου στεκονταν και αναλωνεσαι σε αυτους που οταν δε θα μπορεις να βγαινεις μαζι τους θα σε κλασουν.
-
Ορέστης 35
Ενας διασημος συγγραφεας εχει πει οτι ολοι ψιλοχαιρομαστε με τις αποτυχιες των φιλων μας. Πιστευεις εχει καποιο ψηγμα αληθειας αυτο;Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:26Ο καλός φίλος στα χώνει κιόλας όταν βλέπει ότι πας να φας τα μούτρα σου. Είναι κοντα σου κ στα δύσκολα. Δε σε ζηλεύει κ χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:23 Σιγα ποσο δυσκολα να πεις σε καποιον τα σωψυχα σου και να υπαρχει αλληλοκατανοηση; χρειαζεστε 7 χρονια για να το επιτυχετε αυτο; ΤΟΣΟ συναισθηματικα αναπηροι;
-
Ορέστης 35
Ολοι φοραμε μια μασκα. Εγω εχω πει τα σωψυχα μου σε εσας, αυτο που δεν εχετε δει ειναι η μασκα που δειχνω στην κοινωνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:30Εγώ πάντως βρε παιδιά, κάποιον που έχουν μονίμως μεγάλη απόκλιση τα σώψυχα από τα ξώψυχα του, δεν θα τον ήθελα για φίλο.Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:26Ο καλός φίλος στα χώνει κιόλας όταν βλέπει ότι πας να φας τα μούτρα σου. Είναι κοντα σου κ στα δύσκολα. Δε σε ζηλεύει κ χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:23 Σιγα ποσο δυσκολα να πεις σε καποιον τα σωψυχα σου και να υπαρχει αλληλοκατανοηση; χρειαζεστε 7 χρονια για να το επιτυχετε αυτο; ΤΟΣΟ συναισθηματικα αναπηροι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:30Εγώ πάντως βρε παιδιά, κάποιον που έχουν μονίμως μεγάλη απόκλιση τα σώψυχα από τα ξώψυχα του, δεν θα τον ήθελα για φίλο.Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:26Ο καλός φίλος στα χώνει κιόλας όταν βλέπει ότι πας να φας τα μούτρα σου. Είναι κοντα σου κ στα δύσκολα. Δε σε ζηλεύει κ χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:23 Σιγα ποσο δυσκολα να πεις σε καποιον τα σωψυχα σου και να υπαρχει αλληλοκατανοηση; χρειαζεστε 7 χρονια για να το επιτυχετε αυτο; ΤΟΣΟ συναισθηματικα αναπηροι;
Ποιος θα τον ήθελε;
Αυτό που έχω δει εγώ είναι ότι ελέγχεις απόλυτα την έκθεση των... σώψυχων σου, Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:46Ολοι φοραμε μια μασκα. Εγω εχω πει τα σωψυχα μου σε εσας, αυτο που δεν εχετε δει ειναι η μασκα που δειχνω στην κοινωνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:30Εγώ πάντως βρε παιδιά, κάποιον που έχουν μονίμως μεγάλη απόκλιση τα σώψυχα από τα ξώψυχα του, δεν θα τον ήθελα για φίλο.Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:26
Ο καλός φίλος στα χώνει κιόλας όταν βλέπει ότι πας να φας τα μούτρα σου. Είναι κοντα σου κ στα δύσκολα. Δε σε ζηλεύει κ χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο διάσημος συγγραφέας μιλούσε μάλλον για τον εαυτό του κ τους γύρω του.Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:44Ενας διασημος συγγραφεας εχει πει οτι ολοι ψιλοχαιρομαστε με τις αποτυχιες των φιλων μας. Πιστευεις εχει καποιο ψηγμα αληθειας αυτο;Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:26Ο καλός φίλος στα χώνει κιόλας όταν βλέπει ότι πας να φας τα μούτρα σου. Είναι κοντα σου κ στα δύσκολα. Δε σε ζηλεύει κ χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:23 Σιγα ποσο δυσκολα να πεις σε καποιον τα σωψυχα σου και να υπαρχει αλληλοκατανοηση; χρειαζεστε 7 χρονια για να το επιτυχετε αυτο; ΤΟΣΟ συναισθηματικα αναπηροι;
Αυτό ήξερε, αυτό είπε.
Για λυπηση είναι...
Θεωρητικά κανείς, πρακτικά αρκετοί. Είναι πολύ σύνθετο το συγκεκριμένο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
Ή ετσι νομιζω...ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:50Αυτό που έχω δει εγώ είναι ότι ελέγχεις απόλυτα την έκθεση των... σώψυχων σου, Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:46Ολοι φοραμε μια μασκα. Εγω εχω πει τα σωψυχα μου σε εσας, αυτο που δεν εχετε δει ειναι η μασκα που δειχνω στην κοινωνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:30
Εγώ πάντως βρε παιδιά, κάποιον που έχουν μονίμως μεγάλη απόκλιση τα σώψυχα από τα ξώψυχα του, δεν θα τον ήθελα για φίλο.![]()
ο ανθρωπος ομως εχει εντονο το αισθημα της ισοτητας. Οποιος ανεβαινει πολυ τον φθονουμε. Ειναι κατι που εχουμε μεσα μας.Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:53Ο διάσημος συγγραφέας μιλούσε μάλλον για τον εαυτό του κ τους γύρω του.Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:44Ενας διασημος συγγραφεας εχει πει οτι ολοι ψιλοχαιρομαστε με τις αποτυχιες των φιλων μας. Πιστευεις εχει καποιο ψηγμα αληθειας αυτο;Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:26
Ο καλός φίλος στα χώνει κιόλας όταν βλέπει ότι πας να φας τα μούτρα σου. Είναι κοντα σου κ στα δύσκολα. Δε σε ζηλεύει κ χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο!
Αυτό ήξερε, αυτό είπε.
Για λυπηση είναι...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ένστικτο της φιλίας!!!!Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:40Τοτε γιατι η φυση δημιουργησε το ενστικτο της φιλιας;blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:10Δεν κανω φιλιες με αυτο το κριτηριο. Υπερβολικα ωφελιμιστικο για μενα.
Επισης γιατι να ειναι ωφελιμιστικο αυτο και οχι αχαριστο το αντιστροφο; Απορριπτεις προκαταβολικα οσους θα σου στεκονταν και αναλωνεσαι σε αυτους που οταν δε θα μπορεις να βγαινεις μαζι τους θα σε κλασουν.
Μόνο ένστικτο του σεξ υπάρχει
Η φιλία είναι αποκλίνουσα ερωτική συμπεριφορά τίποτα άλλο
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Πάντως αυτό προσπαθώ να αποτρέψω τον νηματοθετη από το να κάνει...ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:55Θεωρητικά κανείς, πρακτικά αρκετοί. Είναι πολύ σύνθετο το συγκεκριμένο θέμα.
Άνοιξε ένα θέμα, φαίνεται ενδιαφέρον. Θαθελα να διαβάσω τι θα πείτε! Γιατί κάτι τέτοιο μπορώ να σκεφτώ να γίνεται μόνο με "εξαπάτηση" από την πλευρά του ενός... Διαφορετικά, δε θες φίλο...
-
Ορέστης 35
Δηλαδη το ζωακι που ερχεται να το χαιδεψω αποκλινει ερωτικα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:59Ένστικτο της φιλίας!!!!Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:40Τοτε γιατι η φυση δημιουργησε το ενστικτο της φιλιας;blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:10
Δεν κανω φιλιες με αυτο το κριτηριο. Υπερβολικα ωφελιμιστικο για μενα.
Επισης γιατι να ειναι ωφελιμιστικο αυτο και οχι αχαριστο το αντιστροφο; Απορριπτεις προκαταβολικα οσους θα σου στεκονταν και αναλωνεσαι σε αυτους που οταν δε θα μπορεις να βγαινεις μαζι τους θα σε κλασουν.![]()
![]()
Μόνο ένστικτο του σεξ υπάρχει
Η φιλία είναι αποκλίνουσα ερωτική συμπεριφορά τίποτα άλλο