Κανένα πρόβλημα. Από τη στιγμή που έχεις εσύ σαφή αντίληψη της πραγματικότητας, όλα καλά.Kiki mat έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:57Δεν μπορώ να στο εξηγήσω είναι ψιλά γράμματα δεν θα το καταλαβεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστυνομικοί εξευτελίζουν γυναίκα ΑΜΕΑ στο ΑΤ Ομονόιας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικοί εξευτελίζουν γυναίκα ΑΜΕΑ στο ΑΤ Ομονόιας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το έχω καταλάβει σαφέστατα εδώ και πολύ καιρό.
Πρόκειται για εμφύλιο μεταξύ παιδιών κατώτερων θεών, που κανείς δεν τους διευκρίνησε ποτέ με σαφήνεια ποιες είναι οι υποχρεώσεις και ποια τα δικαιώματα τους.
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο απλά και κατανοητά για όλους αλλά κατά τα φαινόμενα, ουδείς έχει τη διάθεση να τα ξεκαθαρίσει. Ο οποιοσδήποτε διάλογος σε πάνελ μεταξύ ...έγκυρων δημοσιογράφων και δημόσιων φορέων και η ανταλλαγή αστείων κλισέ, που έχουν εμπεδωθεί ως δογματικές αλήθειες, θα προκαλούσε γέλια σε οποιοδήποτε στοιχειωδώς σοβαρό κράτος. Το να περιμένω από τους περιφερειακούς κάτι περισσότερο, θα ήταν υπερβολικό, δεν νομίζεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Λίνο Βεντούρα
Πότε έγινε αυτό;Kiki mat έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:30 Σάλια να πούμε ,όχι ρε δεν βγαζεις άκρη με τους αστυνομικούς. Εδώ Πτολεμαιδα συλλαβαν εναν αναρχικό τον βαλαν στο κελί πισθάγκωνα δεμένο με χειροπέδες πήρε φωτιά μέσα στο κελί και δεν μπορούσε να την σβήσει την φωτιά και κάηκε ζωντανός μέσα στο κελί και ξεψύχησε
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Το 2006.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:23Πότε έγινε αυτό;Kiki mat έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:30 Σάλια να πούμε ,όχι ρε δεν βγαζεις άκρη με τους αστυνομικούς. Εδώ Πτολεμαιδα συλλαβαν εναν αναρχικό τον βαλαν στο κελί πισθάγκωνα δεμένο με χειροπέδες πήρε φωτιά μέσα στο κελί και δεν μπορούσε να την σβήσει την φωτιά και κάηκε ζωντανός μέσα στο κελί και ξεψύχησε
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσε κατώτεροι θεοί ,ντεμεκ αγωγή θα σου μιλήσω την γλώσσα των κωφαλάλων θες ; Προτασω το δεξί μου χέρι μμμ προς τα δεξιά μετά το αριστερό προς τα αριστερά και τα συγκλινω χαμηλά στο μουνί μου και λεώ δυνατά ΝΑ.... έμαθα τρόπους το μουνί μου
- Λίνο Βεντούρα
Δεν βρήκα κάτι στο διαδίκτυο με μια πρόχειρη αναζήτησή. Έχεις περαιτέρω πληροφορίες;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:24Το 2006.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:23Πότε έγινε αυτό;Kiki mat έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:30 Σάλια να πούμε ,όχι ρε δεν βγαζεις άκρη με τους αστυνομικούς. Εδώ Πτολεμαιδα συλλαβαν εναν αναρχικό τον βαλαν στο κελί πισθάγκωνα δεμένο με χειροπέδες πήρε φωτιά μέσα στο κελί και δεν μπορούσε να την σβήσει την φωτιά και κάηκε ζωντανός μέσα στο κελί και ξεψύχησε
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:32Δεν βρήκα κάτι στο διαδίκτυο με μια πρόχειρη αναζήτησή. Έχεις περαιτέρω πληροφορίες;
Η πορεία ξεκίνησε με μια εκατοστή άτομα, κράτησε πολύ ώρα και ο κόσμος ίσως και να διπλασιάστηκε προς το τέλος. Οι μπάτσοι άφαντοι. Ήταν μαζεμένοι όλοι στο τμήμα και πάλι εξωτερικά ήταν λίγοι. Μαζεύτηκαν και αρκετοί περίεργοι ντόπιοι να πάρουν μάτι μπας και πέσει ξύλο. Πετάχτηκαν λίγες μπογιές και αναπτήρες στο τμήμα. Επίσης στη διαδρομή γέμισαν με σπρέι όλες οι τράπεζες, βάφτηκαν οι κάμερες στις τράπεζες, τα ΑTΜ, αρκετά συνθήματα κλπ, ενώ έγιναν και στενσιλς με ένα λογοπαίγνιο για τα ΟΠΚΕ (ομάδα πυρπόλησης κρατουμένων ΕΛΑΣ) και ένα ακόμα που δε θυμάμαι. Αρκετοί σύντροφοι/ισσες από Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και άλλες πόλεις. Φωνάχτηκαν αρκετά συνθήματα μεταξύ των οποίων :
Ο εισαγγελέας κάνει πως δε ξέρει, Οι μπάτσοι κάψαν τον Καραλευθέρη
Όταν οι μπάτσοι κάψουν τα παιδία σας, τότε ίσως να βγείτε απ τα κλουβιά σας
Οι θάνατοι στα τμήματα δεν είναι αυτοκτονίες, είναι κρατικές δολοφονίες
SS SS μπάτσοι εμπρηστές
To κράτος σκοτώνει κι ο κόσμος το βουλώνει
Oλες οι άξιες αυτής της κοινωνίας βρίσκονται στις κάνες της αστυνομίας
Κλούβες κλουβιά και κλούβια ιδανικά
Μπάτσοι SS πυρπολητές
αλλά και...
M’ εργατικά ατυχήματα και σφαίρες στο ψαχνό τον πόλεμο το ζούμε κάθε μέρα εδώ
Αν δεν αντισταθούμε σ’ όλες τις γειτονιές θα γίνουνε οι πόλεις μοντέρνες φυλακές
Για πάντα τιμή στον Χρήστο Τσουτσουβή
(στο τμήμα)
Κάτω απ τα καπέλα σας έχετε σκατά, τι να καταλάβετε από λευτεριά
(στους μπάτσους)
Λύσσα και συνείδηση και άρνηση δια βίου, λευτεριά στον σύντροφο Στεργίου
και
Καμένο το κωλάδικο δεν κάνει ιου ιου, λευτεριά στον σύντροφο Στεργίου
(στο άκουσμα σειρήνας περιπολικού)
Ενάντια στο κράτος και κάθε του τσιράκι, λευτεριά στον Γιάννη Δημητράκη
Λευτεριά σ’ όσους είναι στα κελιά
Ούτε φασισμός, ούτε δημοκρατία, κάτω ο κρατισμός, ζήτω η αναρχία
Η εθνική ενότητα κοροΐδα δεν μας πιάνει, σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη
Τα κράτη είναι οι μόνοι τρομοκράτες, αλληλεγγύη στους ένοπλους αντάρτες
Το δίκιο μας εμπρός να βγάλουμε στους δρόμους, μπουρλότο και φωτιά σε κράτος κι αστυνόμους
και φυσικά οι ll time classic παραλλαγές του μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι-ζαρντινιέρες...
Ονομάζεται Καραλευθερης κάηκε ζωντανός στα κρατητήρια Πτολεμαιδας
...Αφου εβαλε ο ιδιος φωτια στα στρωματα για να την πει στους μπατσουςKiki mat έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:45
http://www.iospress.gr/mikro2006/mikro20060218.htm
- Λίνο Βεντούρα
Αυτό είναι παράθεση τώρα;Kiki mat έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:45Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:32Δεν βρήκα κάτι στο διαδίκτυο με μια πρόχειρη αναζήτησή. Έχεις περαιτέρω πληροφορίες;
Η πορεία ξεκίνησε με μια εκατοστή άτομα, κράτησε πολύ ώρα και ο κόσμος ίσως και να διπλασιάστηκε προς το τέλος. Οι μπάτσοι άφαντοι. Ήταν μαζεμένοι όλοι στο τμήμα και πάλι εξωτερικά ήταν λίγοι. Μαζεύτηκαν και αρκετοί περίεργοι ντόπιοι να πάρουν μάτι μπας και πέσει ξύλο. Πετάχτηκαν λίγες μπογιές και αναπτήρες στο τμήμα. Επίσης στη διαδρομή γέμισαν με σπρέι όλες οι τράπεζες, βάφτηκαν οι κάμερες στις τράπεζες, τα ΑTΜ, αρκετά συνθήματα κλπ, ενώ έγιναν και στενσιλς με ένα λογοπαίγνιο για τα ΟΠΚΕ (ομάδα πυρπόλησης κρατουμένων ΕΛΑΣ) και ένα ακόμα που δε θυμάμαι. Αρκετοί σύντροφοι/ισσες από Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και άλλες πόλεις. Φωνάχτηκαν αρκετά συνθήματα μεταξύ των οποίων :
Ο εισαγγελέας κάνει πως δε ξέρει, Οι μπάτσοι κάψαν τον Καραλευθέρη
Όταν οι μπάτσοι κάψουν τα παιδία σας, τότε ίσως να βγείτε απ τα κλουβιά σας
Οι θάνατοι στα τμήματα δεν είναι αυτοκτονίες, είναι κρατικές δολοφονίες
SS SS μπάτσοι εμπρηστές
To κράτος σκοτώνει κι ο κόσμος το βουλώνει
Oλες οι άξιες αυτής της κοινωνίας βρίσκονται στις κάνες της αστυνομίας
Κλούβες κλουβιά και κλούβια ιδανικά
Μπάτσοι SS πυρπολητές
αλλά και...
M’ εργατικά ατυχήματα και σφαίρες στο ψαχνό τον πόλεμο το ζούμε κάθε μέρα εδώ
Αν δεν αντισταθούμε σ’ όλες τις γειτονιές θα γίνουνε οι πόλεις μοντέρνες φυλακές
Για πάντα τιμή στον Χρήστο Τσουτσουβή
(στο τμήμα)
Κάτω απ τα καπέλα σας έχετε σκατά, τι να καταλάβετε από λευτεριά
(στους μπάτσους)
Λύσσα και συνείδηση και άρνηση δια βίου, λευτεριά στον σύντροφο Στεργίου
και
Καμένο το κωλάδικο δεν κάνει ιου ιου, λευτεριά στον σύντροφο Στεργίου
(στο άκουσμα σειρήνας περιπολικού)
Ενάντια στο κράτος και κάθε του τσιράκι, λευτεριά στον Γιάννη Δημητράκη
Λευτεριά σ’ όσους είναι στα κελιά
Ούτε φασισμός, ούτε δημοκρατία, κάτω ο κρατισμός, ζήτω η αναρχία
Η εθνική ενότητα κοροΐδα δεν μας πιάνει, σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη
Τα κράτη είναι οι μόνοι τρομοκράτες, αλληλεγγύη στους ένοπλους αντάρτες
Το δίκιο μας εμπρός να βγάλουμε στους δρόμους, μπουρλότο και φωτιά σε κράτος κι αστυνόμους
και φυσικά οι ll time classic παραλλαγές του μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι-ζαρντινιέρες...
τεσπα, κάτι βρήκα:
https://www.tanea.gr/2005/06/28/greece/ ... -zwntanos/
Πως βρέθηκε ο αναπτήρας πάνω του ; Και εγώ άμα χάσω το λογικό μου εγώ θα φταιώ ,έτσι πάει ...stargazer έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:55...Αφου εβαλε ο ιδιος φωτια στα στρωματα για να την πει στους μπατσουςKiki mat έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:45
http://www.iospress.gr/mikro2006/mikro20060218.htm
Στο αναψυκτήριο -σαλονι με κρατούσαν με πήγαιναν μία στα γραφεία μία στο σαλόνι. Γλέντι κάναν . Καλά την κάναν την πουτάνα να πούμε ... Φαγαν μπροστά μου ,καπνισαν να το ψοφισουν το θρασυ πορνιδιο . Είμαι σουργελο να πούμε ... Να μην φοβάσαι μωρή πουτάνα.... Σαν και πρώτα αντρειωμενη με τα αρχίδια μου φορτωμένη ....
Εχω την ψυχολογία της πουτανας ,γαμηθηκα μωρέ δεν έγινε τίποτα.
.Έλα Γαλη να μου την πεις για την οικογένεια μου ....
Eσύ έδωσες αναφορά για τις ενδοοικογενειακές και ενδοκομματικές σας ιδιαιτερότητες, όχι εγώ.Kiki mat έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:44 Εχω την ψυχολογία της πουτανας ,γαμηθηκα μωρέ δεν έγινε τίποτα.
Αλλά εντάξει σ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι σαφές ότι αλλού είναι η σκηνή κι αλλού τ' άστρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ τους αδικησα τους μπάτσους μονο σε ένα πράγμα . Εκεί που έπαιρναν δαχτυλικα αποτυπώματα με μετραν και με βγάζουν 1,62 εγώ ξέρω με παπούτσια πάνινα είμαι 1,70 . Τελικά έχω ένα πρόβλημα υγείας και έχω απώλεια 8 πόντων από το ύψος μου . Τώρα βρίσκομαι με γιατρούς για την ανεύρεση της αιτίας και μία θεραπεία να πάψω να συρικνονομαι . Εγώ ελπίζω ότι θα ψηλωσω.
Εγώ βρε Κiki mat δεν ελπίζω πια σε τίποτα γιατί είμαι μονίμως στο δίλημμα απ' την Κiki κι από τα mat ποιον να διαλέξω.
Σαιξπηρική φάση λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger