!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιεξουσιαστής κυνηγάει ηλικιωμένο, τρώει γεμάτη στα μούτρα από αστυνομικό και τρέχει σα γατί.
Re: Αντιεξουσιαστής κυνηγάει ηλικιωμένο, τρώει γεμάτη στα μούτρα από αστυνομικό και τρέχει σα γατί.
O τίτλος είναι τουλάχιστον καραμπαμπιά.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Re: Αντιεξουσιαστής κυνηγάει ηλικιωμένο, τρώει γεμάτη στα μούτρα από αστυνομικό και τρέχει σα γατί.
Εμείς βλέπουμε ηλικιωμένο και χαιρόμαστε που το καραπουσταριό έτρεξε σαν κοτούλα να σωθεί. Τόσο χέστικο τρέξιμο δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Κο κο κο κο κο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
Σιγα τη μπουφλα που δινει ο μπατσος, εχει το αβανταζ της εκπληξης, χτυπαει απο τυφλη γωνια και παλι δεν καταφερνει να τον ξαπλωσει και του ξεγλυστραει μεσα απο τα χερια.
- hellegennes
Εγώ πιστεύω ότι του το μάτωσε το μαπίδι. Απλά τα κοτίσια αντανακλαστικά του τού έδωσαν φτερά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
the comet the course the tail
kiting κάνει για να τον κουράσει. ο άλλος φοράει χέβι άρμορ. 
Γελασααα!
Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς... Ηλικιωμένο; Μεσήλικα; Αστυνομικό; Πολίτη; Κλάιν...
Εγώ βλέπω κάποιον που τρέχει να σωθεί επειδή τον κυνηγά κουκουλοφόρος, κ κει που πάει να την αρπάξει για τα καλά, τον παίρνει ξωφαλτσα επειδή απαπέναντι χυμαει ματατζης!
Αυτό έχω, αυτό βλέπω, μαυτο γελάω.
Αν φέρετε βίντεο που να δείχνει ότι νωρίτερα ο ηλικιωμένος, μεσήλικας, αστυνομικός, πολίτης είχε κάνει κάτι άξιο για να τις φάει, το ξανασυζηταμε.
Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς... Ηλικιωμένο; Μεσήλικα; Αστυνομικό; Πολίτη; Κλάιν...
Εγώ βλέπω κάποιον που τρέχει να σωθεί επειδή τον κυνηγά κουκουλοφόρος, κ κει που πάει να την αρπάξει για τα καλά, τον παίρνει ξωφαλτσα επειδή απαπέναντι χυμαει ματατζης!
Αυτό έχω, αυτό βλέπω, μαυτο γελάω.
Αν φέρετε βίντεο που να δείχνει ότι νωρίτερα ο ηλικιωμένος, μεσήλικας, αστυνομικός, πολίτης είχε κάνει κάτι άξιο για να τις φάει, το ξανασυζηταμε.
-
Von Mackensen
Κάπου διάβασα ότι μπάρμπας είναι 59χρονος οδηγός ταξί του οποίου το όχημα βάρεσαν οι αναρχες ενώ μάλιστα είχε μέσα 2 πελάτες. Αυτός φόρτωσε άρχισε να τους τραβάει φώτο και να τους βρίζει και τον πήραν στο κυνήγι. Φυσικά που να ξέρεις τώρα τι έγινε...Athos έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:47 εντάξει κάτι άλλο παίζει σίγουρα
γιατί σε απλό παππού δε νομίζω ο μπάτσος να είχε γίνει Μπόλτ για να προλάβει
Πάντως όπως και ναχει είναι κάβλα να βλέπεις τον ανάρχα να την τρώει στα μούτρα
Και είναι "αντιεξουσιαστής" επειδή ...
αν και στηριζω καταμουτσουνιες σε μπαχαλους, πρεπει να συμφωνησω με το παραπανω.blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 06:31 Σιγα τη μπουφλα που δινει ο μπατσος, εχει το αβανταζ της εκπληξης, χτυπαει απο τυφλη γωνια και παλι δεν καταφερνει να τον ξαπλωσει και του ξεγλυστραει μεσα απο τα χερια.
εφοσον μπορεσε να τρεξει, και δεν εμεινε ξαπλωμενο στο πατωμα να σφαδαζει, δεν εκανε σωστη δουλεια ο τσιου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νομίζω πως στην προκειμένη περίπτωση ο ματατζής έκανε τη δουλειά του και την έκανε σωστά.
Τι βλέπω στο βίντεο: έναν άντρα να κυνηγάει έναν άλλον άντρα και να γίνεται μπουχός με το που τον μπουκετιάζει ο ματατζής. Αυτό βλέπω, αυτό σχολιάζω, τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω, δεν τα ψάχνω.
Τι βλέπω στο βίντεο: έναν άντρα να κυνηγάει έναν άλλον άντρα και να γίνεται μπουχός με το που τον μπουκετιάζει ο ματατζής. Αυτό βλέπω, αυτό σχολιάζω, τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω, δεν τα ψάχνω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το "γεμάτα" απορώ κι εγώ που το είδανε. Η γροθιά του έγλειψε το σβέρκο. Ο μπλάκης καλά τα λέει, αν σε πιάσει γροθιά γεμάτη απο τέτοια γωνία το πιθανότερο να σωριαστείς ξερός κάτω. Παρ'όλα αυτά κι εγώ θα στηρίξω τσαίο, παρά την αμπαλοσύνη του.Ασέβαστος έγραψε: 23 Δεκ 2019, 08:47αν και στηριζω καταμουτσουνιες σε μπαχαλους, πρεπει να συμφωνησω με το παραπανω.blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 06:31 Σιγα τη μπουφλα που δινει ο μπατσος, εχει το αβανταζ της εκπληξης, χτυπαει απο τυφλη γωνια και παλι δεν καταφερνει να τον ξαπλωσει και του ξεγλυστραει μεσα απο τα χερια.
εφοσον μπορεσε να τρεξει, και δεν εμεινε ξαπλωμενο στο πατωμα να σφαδαζει, δεν εκανε σωστη δουλεια ο τσιου.
Ταχύτατος ο μικρός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ λογικό που άρχισε να τρέχει, τι να κάνει δηλαδή;
Είναι όπως στο GTA, μπορεί να φας μερικούς αστυνομικούς, αλλά όταν έχεις 5 αστέρια πρέπει είτε να κάνεις reload είτε να πας για paintjob.
Είναι όπως στο GTA, μπορεί να φας μερικούς αστυνομικούς, αλλά όταν έχεις 5 αστέρια πρέπει είτε να κάνεις reload είτε να πας για paintjob.
Ε ναι, ο μπάτσος που τρέχει προς τον δρομέα χρησιμοποιεί το αβαντάζ έκπληξης ενώ ο παλίκαρος που βάρεσε από πίσω από τον μεσήλικα παίζει στα ίσα τη φάση.Ασέβαστος έγραψε: 23 Δεκ 2019, 08:47αν και στηριζω καταμουτσουνιες σε μπαχαλους, πρεπει να συμφωνησω με το παραπανω.blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 06:31 Σιγα τη μπουφλα που δινει ο μπατσος, εχει το αβανταζ της εκπληξης, χτυπαει απο τυφλη γωνια και παλι δεν καταφερνει να τον ξαπλωσει και του ξεγλυστραει μεσα απο τα χερια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
Αμα ασπρισει η κεφαλη...Highlander έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:56Ο αστυνομικός σε ώρα υπηρεσίας δεν είναι απλός "πολίτης".Δημοκράτης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:55το παρόν νήμα δεν λέει κάτι για απλό πολίτη αν και ο αστυνομικός είναι πολίτηςHighlander έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:53
Έτσι κι αλλιώς δε συμφωνώ με τη βία. Είναι όμως γελοία τα fake news που διαδίδετε στα οποία ονομάζετε τον πρωταγωνιστή στο περιστατικό αντί για αστυνομικό με ασύρματο, προσπαθεί να βγάλει φωτογραφίες τους αναρχικούς και δρα σε πλαίσιο επιχείρησης εναντίον τους, γέροντα πολίτη.
Κι επίσης και το "ηλικιωμένος" είναι παραπλανητικό. Πενηνταπεντε τον κόβω, όχι εβδομηνταπλας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
-
- 54 Απαντήσεις