!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μάγκες μόνο στους Έλληνες οι νουδούκοι: Χαμός στη Σάμο από τους λαθρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Δημοκράτης

Re: Μάγκες μόνο στους Έλληνες οι νουδούκοι: Χαμός στη Σάμο από τους λαθρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Kauldron έγραψε: 22 Δεκ 2019, 21:00
Δημοκράτης έγραψε: 22 Δεκ 2019, 13:30 Βλάκα νεοναζί τα επεισόδια του 2008 έγιναν από Έλληνες και το κράτος δεν αντέδρασε από επιλογη
Στο άδειο σου κεφάλι υπάρχει μόνο χαος

Μια και είσαι Μπουμπουκιστήρι, σου φέρνω τα πρακτικά της Βουλής απ' το τί είπε ο Μπουμπούκος σου τότε:
ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Βεβαίως.
Εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, κύριε συνάδελφε, και καλά που το λέτε. Δεν ήμουν δημόσιος υπάλληλος, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, δεν θέλω ποτέ να γίνω δημόσιος υπάλληλος και καλώ και τη νεολαία να μη θέλει να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Όμως, κάποιοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Σιγά το προνόμιο! Να μετράει ο χρόνος της Βουλής στην προϋπηρεσία τους. Τι θέλουν, δηλαδή, το Βουλευτή να είναι; Κατσαρίδα;
Κύριε Υπουργέ, έχετε μεγάλη ευθύνη, σας το ξαναλέω. Δείχνετε τρομακτική δουλοπρέπεια στα μέσα.
Πάμε τώρα στο κεφάλαιο 4, στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής.
Εμείς σας το είπαμε από την επιτροπή, αλλά δυστυχώς δεν μας ακούτε. Σας το λέμε και δεν μας ακούτε: Το θέμα των μεταναστών, το θέμα το μεταναστευτικό, είναι κεντρικό, κοινωνικό, πολιτικό και εθνικό ζήτημα και δεν λύνεται με μερεμέτια. Είναι το πρώτο θέμα σε προτεραιότητα σ’ όλη την Ευρώπη. Το έλεγα στην επιτροπή. Και μια και ο κ. Κεδίκογλου, που δεν είναι εδώ τώρα, λέει ότι τον δικαίωσαν οι εξελίξεις –είπε προχθές αυτό το αμίμητο- για να δούμε ποιοι δικαιώθηκαν.
Προχθές που είχαμε αυτήν την κόντρα με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τους αλλοδαπούς και το πλιάτσικο, όταν είπα εγώ ότι άκουσα στα μέσα ότι η πλειοψηφία όσων έκαναν πλιάτσικο ήταν αλλοδαποί, έπεσαν να με φάνε, κύριε Υπουργέ. Ο κ. Σγουρίδης ωρυόταν: «Όχι, είστε ψεύτες!». Τους λέω: «Αυτό άκουσα». «Όχι!».
Θα αποφασίσουμε, κύριοι συνάδελφοι, να δούμε την αλήθεια κατάματα ή θα ερχόμαστε εδώ να λέμε μεταξύ μας ανοησίες; Καταθέτω στα Πρακτικά δύο δημοσιεύματα με δύο διαφορετικές ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Η πρώτη είναι από τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ, Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008: ενενήντα δύο συνολικά νεαροί συνελήφθησαν για πλιάτσικο, εκ των οποίων οι εξήντα είναι αλλοδαποί. Εγώ φταίω που οι εξήντα είναι αλλοδαποί; Άντε, φταίω εγώ. Θεσσαλονίκη: δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν για πλιάτσικο, εκ των οποίων οι μισοί ήταν Αλβανοί. Μεταξύ αυτών –αυτό είναι και λίγο αστείο, ακούστε- συνελήφθησαν ανδρόγυνο Αλβανών με το γιο και τη νύφη τους.
https://www.hellenicparliament.gr/Prakt ... 9ad0c46106

Δηλαδή εσύ τώρα πλέον έχεις έρθει 100% στις θέσεις του σύριζα του 2008. Μπράβο, να βλέπουμε ποιά είναι η νουδου.

Υ.Γ.
Καλοχώνευτη. :c020:
σταμάτα να γράφεις πίπες
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Δημοκράτης έγραψε: 22 Δεκ 2019, 21:29
Kauldron έγραψε: 22 Δεκ 2019, 21:00
Δημοκράτης έγραψε: 22 Δεκ 2019, 13:30 Βλάκα νεοναζί τα επεισόδια του 2008 έγιναν από Έλληνες και το κράτος δεν αντέδρασε από επιλογη
Στο άδειο σου κεφάλι υπάρχει μόνο χαος

Μια και είσαι Μπουμπουκιστήρι, σου φέρνω τα πρακτικά της Βουλής απ' το τί είπε ο Μπουμπούκος σου τότε:
ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Βεβαίως.
Εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, κύριε συνάδελφε, και καλά που το λέτε. Δεν ήμουν δημόσιος υπάλληλος, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, δεν θέλω ποτέ να γίνω δημόσιος υπάλληλος και καλώ και τη νεολαία να μη θέλει να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Όμως, κάποιοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Σιγά το προνόμιο! Να μετράει ο χρόνος της Βουλής στην προϋπηρεσία τους. Τι θέλουν, δηλαδή, το Βουλευτή να είναι; Κατσαρίδα;
Κύριε Υπουργέ, έχετε μεγάλη ευθύνη, σας το ξαναλέω. Δείχνετε τρομακτική δουλοπρέπεια στα μέσα.
Πάμε τώρα στο κεφάλαιο 4, στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής.
Εμείς σας το είπαμε από την επιτροπή, αλλά δυστυχώς δεν μας ακούτε. Σας το λέμε και δεν μας ακούτε: Το θέμα των μεταναστών, το θέμα το μεταναστευτικό, είναι κεντρικό, κοινωνικό, πολιτικό και εθνικό ζήτημα και δεν λύνεται με μερεμέτια. Είναι το πρώτο θέμα σε προτεραιότητα σ’ όλη την Ευρώπη. Το έλεγα στην επιτροπή. Και μια και ο κ. Κεδίκογλου, που δεν είναι εδώ τώρα, λέει ότι τον δικαίωσαν οι εξελίξεις –είπε προχθές αυτό το αμίμητο- για να δούμε ποιοι δικαιώθηκαν.
Προχθές που είχαμε αυτήν την κόντρα με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τους αλλοδαπούς και το πλιάτσικο, όταν είπα εγώ ότι άκουσα στα μέσα ότι η πλειοψηφία όσων έκαναν πλιάτσικο ήταν αλλοδαποί, έπεσαν να με φάνε, κύριε Υπουργέ. Ο κ. Σγουρίδης ωρυόταν: «Όχι, είστε ψεύτες!». Τους λέω: «Αυτό άκουσα». «Όχι!».
Θα αποφασίσουμε, κύριοι συνάδελφοι, να δούμε την αλήθεια κατάματα ή θα ερχόμαστε εδώ να λέμε μεταξύ μας ανοησίες; Καταθέτω στα Πρακτικά δύο δημοσιεύματα με δύο διαφορετικές ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Η πρώτη είναι από τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ, Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008: ενενήντα δύο συνολικά νεαροί συνελήφθησαν για πλιάτσικο, εκ των οποίων οι εξήντα είναι αλλοδαποί. Εγώ φταίω που οι εξήντα είναι αλλοδαποί; Άντε, φταίω εγώ. Θεσσαλονίκη: δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν για πλιάτσικο, εκ των οποίων οι μισοί ήταν Αλβανοί. Μεταξύ αυτών –αυτό είναι και λίγο αστείο, ακούστε- συνελήφθησαν ανδρόγυνο Αλβανών με το γιο και τη νύφη τους.
https://www.hellenicparliament.gr/Prakt ... 9ad0c46106

Δηλαδή εσύ τώρα πλέον έχεις έρθει 100% στις θέσεις του σύριζα του 2008. Μπράβο, να βλέπουμε ποιά είναι η νουδου.

Υ.Γ.
Καλοχώνευτη. :c020:
σταμάτα να γράφεις μου δίνεις πίπες
φίξντ. :003:

Η μισή ντροπή δική μου, η μισή ντροπή δική σου που τις παίρνεις.
Έρχεσαι, σου δίνω μια.
Ξανάρχεσαι, σου δίνω κι άλλη.
Ξανάρχεσαι, σου δίνω και τρίτη.
Ε, φτάνει πια, με στέγνωσες. Κάνε και λίγο κράτει. :c020:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
NKVD_SMERSH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NKVD_SMERSH »

Με κομμουνισμό θα ήταν κλειστά τα σύνορα!
“He who controls the spice controls the universe.”
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Δημοκράτης έγραψε: 22 Δεκ 2019, 21:30
Γάταρος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 21:12 Περίεργο να κάνει λόγο για νεοναζί κάποιος που ψηφίζει το κόμμα που ίδρυσε ο Καραμανλής. Ο ιδρυτής της νδ κατονομάστηκε από τον Μαξ Μέρτεν ως συνεργάτης τους κι έδωσε ασυλία σε όλους τους ναζί εγκληματίες πολέμου.
φίλε νεοναζί καλό είναι να σταματήσεις να παίζεις την κασέτα σε έχουν γραμμένο όλοι
Ρε νεοκεμαλικέ δεν είναι περίεργο να γράφεις για νεοναζί εσύ που ψηφίζεις το κόμμα που ίδρυσε ο Καραμανλής; Ο θείος έδινε ασυλία στους εγκληματίες πολέμου της κατοχής και ο ανιψιός έστηνε το κωλαράκι του στο μαυσωλείο του Κεμάλ. Αυτοί είστε. Μαζέψου.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Νεοκεμαλικέ όποτε σηκώνεις κεφάλι θα τα τρως στη μάπα.
Δημοκράτης

κι άλλος νεοναζί με ομοφιλοφιλικές φαντασιώσεις
το ξέρουμε ότι είστε το κλουβί με τις τρελές
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Εγώ τα στοιχεία εννοούσα, αλλά ως νεοκεμαλικός βλέπεις παντού αυτό που αναζητάς.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Γάταρος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:39 Εγώ τα στοιχεία εννοούσα, αλλά ως νεοκεμαλικός βλέπεις παντού αυτό που αναζητάς.
H πλάκα είναι οτι εκείνος άρχισε να μιλάει για πίπες.
:003:

Αλλά εντάξει νεοκεμαλικός νεοκεμαλικός, αλλά δε μπορεί να ξεπεράσει το οθωμανικό δίκαιο. :P

Για να επανέλθουμε στο θέμα.
Ας μας εξηγήσει πώς είναι πίπες αυτά που έλεγε ο Μπουμπούκος το 2008, με βάση δημοσιεύματα από την ΕΛΑΣ, οτι δηλαδή μεγάλος αριθμός των πλιατσικολόγων ήταν αλλοδαποί "μετανάστες".
Αν μπορεί βέβαια, γιατί μέχρι τώρα έχει αποδείξει οτι εκτός απ' το να βρίζει δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Δημοκράτης έγραψε: 21 Δεκ 2019, 00:11 Βίαια επεισόδια με αίμα κτλ που φαντάζεστε δεν έγιναν ποτέ και πουθενά. Είπαμε οι λαθρομετανάστες είναι πρόβλημα, υπάρχει εγκληγματικότητας κτλ αλλά εσείς το έχετε ξεφτυλισει εντελως
Μην τους το χαλάς.
Άσε τα παιδιά να χαρούν.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γάταρος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 21:12 Περίεργο να κάνει λόγο για νεοναζί κάποιος που ψηφίζει το κόμμα που ίδρυσε ο Καραμανλής. Ο ιδρυτής της νδ κατονομάστηκε από τον Μαξ Μέρτεν ως συνεργάτης τους κι έδωσε ασυλία σε όλους τους ναζί εγκληματίες πολέμου.
Έλεος με αυτή τη μούφα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Otto Weininger έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:19
Έλεος με αυτή τη μούφα.
Ποιο από τα δύο είναι ψέματα;

1. Ο ιδρυτής της νδ κατονομάστηκε από τον Μαξ Μέρτεν ως συνεργάτης τους.
2. Ο ιδρυτής της νδ έδωσε ασυλία σε όλους τους ναζί εγκληματίες πολέμου της κατοχής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 23 Δεκ 2019, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Έλεος με αυτή τη μούφα.
Μια που μπήκες στο νήμα, πιστεύεις οτι τα βίαια μαζικά επεισόδια που προκαλούν η μπορεί να προκαλέσουν οι λαθρομετανάστες στ' ακριτικά νησιά, μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα σταθερότητας, πχ να προκαλέσουν παρέμβαση του τουρκικού στρατού για να παύσει η "καταπίεση" των μουσουλμάνων?
Σκοτώνεται σ' επεισόδια ένας απ' τους λαθρο, και βρίσκουν αφορμή οι Τούρκοι να παρέμβουν. Είναι πιθανό ένα τέτοιο σενάριο?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δημοκράτης

Kauldron έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:26 πχ να προκαλέσουν παρέμβαση του τουρκικού στρατού για να παύσει η "καταπίεση" των μουσουλμάνων?
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Γάταρος έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:23
Έλεος με αυτή τη μούφα.
Ποιο από τα δύο είναι ψέματα;

1. Ο ιδρυτής της νδ κατονομάστηκε από τον Μαξ Μέρτεν ως συνεργάτης τους.
2. Ο ιδρυτής της νδ έδωσε ασυλία πολέμου σε όλους τους ναζί εγκληματίες πολέμου της κατοχής.
1. Μούφα ήταν οι παρλαπιπες που θυμήθηκε να πει ο Μερτεν 2 χρόνια μετά αφότου αφέθηκε από την Ελλάδα. Παρλαπιπες που ουδέποτε απέδειξε.

2. Ο ιδρυτής της ΝΔ (και όχι μόνο) συμφώνησε να δώσει άσυλο (για την ακρίβεια να δώσει στην Γερμανία κάποιους και να μην ασχοληθεί με άλλους) στα πλαίσια τεράστιας οικονομικής συμφωνίας με την Δυτική Γερμανία. Συμφωνία που έβαλε βασεις για την επερχόμενη οικονομική ανάπτυξη.

Απλά εσύ κάποια στιγμή ανακάλυψες την μαλακια αυτή που την λένε πλέον κάτι τελειωμένες πασοκοαριστεράτζες και αποφάσισες να μας την αμολάς εδώ σαν θέσφατο.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Kauldron έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:26
Έλεος με αυτή τη μούφα.
Μια που μπήκες στο νήμα, πιστεύεις οτι τα βίαια μαζικά επεισόδια που προκαλούν η μπορεί να προκαλέσουν οι λαθρομετανάστες στ' ακριτικά νησιά, μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα σταθερότητας, πχ να προκαλέσουν παρέμβαση του τουρκικού στρατού για να παύσει η "καταπίεση" των μουσουλμάνων?
Σκοτώνεται σ' επεισόδια ένας απ' τους λαθρο, και βρίσκουν αφορμή οι Τούρκοι να παρέμβουν. Είναι πιθανό ένα τέτοιο σενάριο?
Το θεωρώ εξωφρενικά απίθανο σαν σενάριο.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”