+1Otto Weininger έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:31 Είμαστε σε φόρουμ. Ανώνυμο. Δεν μιλάμε για επαγγελματικά, με όποιον δεν λέει και αυτός τι δουλειά κάνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nα και τα επιδόματα στους καραβανάδες
Re: Nα και τα επιδόματα στους καραβανάδες
-
Εμπεδοκλής
Otto Weininger έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:31 Είμαστε σε φόρουμ. Ανώνυμο. Δεν μιλάμε για επαγγελματικά, με όποιον δεν λέει και αυτός τι δουλειά κάνει. κλαψομουνιάζουμε για τα επαγγελματικά μας. Δεν μιλάμε για κομματικά, με όποιον δε λέει και αυτός τι ψηφίζεικλαψομουνιάζουμε για τα ρουσφέτια που ψηφίζουμε.
Μηδενική ανοχή στον κάθε κομπλεξικό που την έχει δει ανώτερος όλων πίσω από την οθόνη του.
Ξέρεις , το επιχείρημα σου είναι έωλο ,διότι η δικιά μου η απεργία παρακρατείται και με ποινή +10% επί του ημερομισθίου!! Ούτε το πτητικό ούτε τα οδοιπορικά δε σας κόπηκαν ,ούτε παρακράτηση μισθού 30% με το Ενιαίο Μισθολόγιο είχατε ποτέ.Airman68 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:08Δεν έχουν δικαίωμα απεργίας οι γιατροί, εκπαιδευτικοι, κλπ;Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 13:59 Εγώ θυμάμαι πάντως ότι μια ωραία πρωία στην 110 Π.Μ σχεδόν όλοι οι ιπτάμενοι έκαναν "λευκή απεργία" . Πολύ απλά βγήκαν απ' τον γιατρό Ε.Υ... εν υπηρεσία , πράγμα που δεν μπορούν να διανοηθούν γιατροί,εκπαιδευτικοί κλπ .![]()
Γιατι οι στρατιωτικοί, αν δεν το ξέρεις, δεν...
Ειλικρινά, δε θέλω να ασχοληθώ άλλο , δε θέλω να μπω σε ατέρμονους διαξιφισμούς, έχω περισσότερα προσωπικά προβλήματα..
Ασχολείσαι όμως, παρά τα προσωπικά σου προβλήματα (εύχομαι να πάνε όλα καλά).Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:31Ξέρεις , το επιχείρημα σου είναι έωλο ,διότι η δικιά μου η απεργία παρακρατείται και με ποινή +10% επί του ημερομισθίου!! Ούτε το πτητικό ούτε τα οδοιπορικά δε σας κόπηκαν ,ούτε παρακράτηση μισθού 30% με το Ενιαίο Μισθολόγιο είχατε ποτέ.Airman68 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:08Δεν έχουν δικαίωμα απεργίας οι γιατροί, εκπαιδευτικοι, κλπ;Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 13:59 Εγώ θυμάμαι πάντως ότι μια ωραία πρωία στην 110 Π.Μ σχεδόν όλοι οι ιπτάμενοι έκαναν "λευκή απεργία" . Πολύ απλά βγήκαν απ' τον γιατρό Ε.Υ... εν υπηρεσία , πράγμα που δεν μπορούν να διανοηθούν γιατροί,εκπαιδευτικοί κλπ .![]()
Ειλικρινά, δε θέλω να ασχοληθώ άλλο , δε θέλω να μπω σε ατέρμονους διαξιφισμούς, έχω περισσότερα προσωπικά προβλήματα..
Και μόνο το ότι συζητάμε για μία ή δύο ημέρες "λευκής απεργίας" σε διάστημα δεκαετιών, κάτι λέει...
Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν έχουν νόημα οι ατέρμονοι διαξιφισμοί, γιατί απλώς ο ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου.
Αντίθετα, θα έπρεπε να χαιρόμαστε για τα καλά των άλλων και να προσπαθούμε να διεκδικούμε και τα καλά για το δικό μας τομέα.
(Όχι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα)
Yippie Kay Yay
Έχω 24 χρόνια υπηρεσίας , υπήρξα διευθυντής σχολείου, έχω 4 παιδιά ,γυναίκα φιλόλογο άνεργη και χωρίς προοπτική διορισμού, οικονομικά "μπαίνω" μέσα κάθε μήνα κι έπονται κι άλλα ..Airman68 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:38Ασχολείσαι όμως, παρά τα προσωπικά σου προβλήματα (εύχομαι να πάνε όλα καλά).Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:31Ξέρεις , το επιχείρημα σου είναι έωλο ,διότι η δικιά μου η απεργία παρακρατείται και με ποινή +10% επί του ημερομισθίου!! Ούτε το πτητικό ούτε τα οδοιπορικά δε σας κόπηκαν ,ούτε παρακράτηση μισθού 30% με το Ενιαίο Μισθολόγιο είχατε ποτέ.Airman68 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:08
Δεν έχουν δικαίωμα απεργίας οι γιατροί, εκπαιδευτικοι, κλπ;![]()
Και μόνο το ότι συζητάμε για μία ή δύο ημέρες "λευκής απεργίας" σε διάστημα δεκαετιών, κάτι λέει...
Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν έχουν νόημα οι ατέρμονοι διαξιφισμοί, γιατί απλώς ο ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου.
Αντίθετα, θα έπρεπε να χαιρόμαστε για τα καλά των άλλων και να προσπαθούμε να διεκδικούμε και τα καλά για το δικό μας τομέα.
οχι, μη σταματας. συνεχιστε λιγο να τσακωνεστε, στρατιωτικος με εκπαιδευτικο, για το ποιος καταφερνει να φαει περισσοτερα απο τον κρατικο κορβανα, χωρις να τα δουλευει.Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:31Ξέρεις , το επιχείρημα σου είναι έωλο ,διότι η δικιά μου η απεργία παρακρατείται και με ποινή +10% επί του ημερομισθίου!! Ούτε το πτητικό ούτε τα οδοιπορικά δε σας κόπηκαν ,ούτε παρακράτηση μισθού 30% με το Ενιαίο Μισθολόγιο είχατε ποτέ.Airman68 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:08Δεν έχουν δικαίωμα απεργίας οι γιατροί, εκπαιδευτικοι, κλπ;Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 13:59 Εγώ θυμάμαι πάντως ότι μια ωραία πρωία στην 110 Π.Μ σχεδόν όλοι οι ιπτάμενοι έκαναν "λευκή απεργία" . Πολύ απλά βγήκαν απ' τον γιατρό Ε.Υ... εν υπηρεσία , πράγμα που δεν μπορούν να διανοηθούν γιατροί,εκπαιδευτικοί κλπ .![]()
μας δινετε κινητρο να βρουμε νεους τροπους φοροδιαφυγης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στα 4 παιδιά θυμάμαι ότι η εκπαιδευτικός παιρνει σύνταξη. Κάτι τέτοιο. Δε θυμάμαι ακριβώς...Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:50Έχω 24 χρόνια υπηρεσίας , υπήρξα διευθυντής σχολείου, έχω 4 παιδιά ,γυναίκα φιλόλογο άνεργη και χωρίς προοπτική διορισμού, οικονομικά "μπαίνω" μέσα κάθε μήνα κι έπονται κι άλλα ..Airman68 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:38Ασχολείσαι όμως, παρά τα προσωπικά σου προβλήματα (εύχομαι να πάνε όλα καλά).Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:31
Ξέρεις , το επιχείρημα σου είναι έωλο ,διότι η δικιά μου η απεργία παρακρατείται και με ποινή +10% επί του ημερομισθίου!! Ούτε το πτητικό ούτε τα οδοιπορικά δε σας κόπηκαν ,ούτε παρακράτηση μισθού 30% με το Ενιαίο Μισθολόγιο είχατε ποτέ.
Είχα μια γνωστή, την οποία γνώρισα όταν ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί, και μου είχε πει οτι μπήκε σαυτη τη διαδικασία, γι'αυτόν το λόγο.
Αν θυμάμαι καλά, είχε δουλέψει πολύ λίγο. Μετά αρχισαν οι εγκυμοσύνες κ οι γέννες, πληρωνόταν κανονικά, κ με το τέταρτο παιδάκι δε θα χρειαζόταν να ξαναδουλέψει.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
στο θεμα των γυναικων εκπαιδευτικων με καλυπτει απολυτα μια παλια δημοσιευση του foscilisCustom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:44Στα 4 παιδιά θυμάμαι ότι η εκπαιδευτικός παιρνει σύνταξη. Κάτι τέτοιο. Δε θυμάμαι ακριβώς...Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:50Έχω 24 χρόνια υπηρεσίας , υπήρξα διευθυντής σχολείου, έχω 4 παιδιά ,γυναίκα φιλόλογο άνεργη και χωρίς προοπτική διορισμού, οικονομικά "μπαίνω" μέσα κάθε μήνα κι έπονται κι άλλα ..Airman68 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:38
Ασχολείσαι όμως, παρά τα προσωπικά σου προβλήματα (εύχομαι να πάνε όλα καλά).
Είχα μια γνωστή, την οποία γνώρισα όταν ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί, και μου είχε πει οτι μπήκε σαυτη τη διαδικασία, γι'αυτόν το λόγο.
Αν θυμάμαι καλά, είχε δουλέψει πολύ λίγο. Μετά αρχισαν οι εγκυμοσύνες κ οι γέννες, πληρωνόταν κανονικά, κ με το τέταρτο παιδάκι δε θα χρειαζόταν να ξαναδουλέψει.
foscilis έγραψε: 15 Φεβ 2019, 13:28 οι πρωτοδιόριστες εκπαιδευτικοί έχουν από τα μεγαλύτερα ποσοστά σύλληψης και επαπειλούμενης κύησης στο ζωικό βασίλειο.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Με τρομάζεις!alekhine έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:02στο θεμα των γυναικων εκπαιδευτικων με καλυπτει απολυτα μια παλια δημοσιευση του foscilisCustom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:44Στα 4 παιδιά θυμάμαι ότι η εκπαιδευτικός παιρνει σύνταξη. Κάτι τέτοιο. Δε θυμάμαι ακριβώς...Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:50
Έχω 24 χρόνια υπηρεσίας , υπήρξα διευθυντής σχολείου, έχω 4 παιδιά ,γυναίκα φιλόλογο άνεργη και χωρίς προοπτική διορισμού, οικονομικά "μπαίνω" μέσα κάθε μήνα κι έπονται κι άλλα ..
foscilis έγραψε: 15 Φεβ 2019, 13:28 οι πρωτοδιόριστες εκπαιδευτικοί έχουν από τα μεγαλύτερα ποσοστά σύλληψης και επαπειλούμενης κύησης στο ζωικό βασίλειο.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τα ειχα παλια με εκπαιδευτικο και ξερω (η συγκεκριμενη ηταν αναπληρωτρια και εβρισκε καθε χρονο θεση για να μαζευει μορια λογω του φαινομενου)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ναι ειναι αυτονοητο.
Ξερεις οτι δε θα απολυθεις ποτε και οτι μπορεις να μαζεψεις ολα τα μορια της αγονης γραμμης απο το σπιτι σου, κανοντας ενα μωρο που ουτως ή αλλως ηθελες να κανεις μολις σιγουρευες ισοβια δουλεια κοντα στο σπιτι σου. 1+1=2.
Παιζει ολη η μειωση στη γεννητικοτητα να εξηγειται απο τη δεκαετη πρακτικα καταργηση των προσληψεων και μεταθεσεων στο ΥΠΕΠΘ.
Ξερεις οτι δε θα απολυθεις ποτε και οτι μπορεις να μαζεψεις ολα τα μορια της αγονης γραμμης απο το σπιτι σου, κανοντας ενα μωρο που ουτως ή αλλως ηθελες να κανεις μολις σιγουρευες ισοβια δουλεια κοντα στο σπιτι σου. 1+1=2.
Παιζει ολη η μειωση στη γεννητικοτητα να εξηγειται απο τη δεκαετη πρακτικα καταργηση των προσληψεων και μεταθεσεων στο ΥΠΕΠΘ.
- Eθνικοκοινωνιστης
μπαfoscilis έγραψε: 24 Δεκ 2019, 01:54 Ναι ειναι αυτονοητο.
σημαντικη αιτια ηταν η επαφη γυναικων με το κρατικο χρημα ειτε με την προσληψη μονιμης προσληψης ειτε ειδικης συνεργατιας τυπου γκομενας κεδικογλου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1071 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο