!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΛ ή ανθΕΛ;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: ΕΛ ή ανθΕΛ;
Το συγκεκριμένο κόμπλεξ ονομάζεται ρατσισμός.Χαοτικός έγραψε: 16 Μαρ 2019, 14:51 Άλλο είμαι Ανθέλληνας όπου είναι τιτάνια κομπλεξιά κι άλλο σιχαίνομαι τους υποκριτές βρωμιάρηδες δεξιούς που δεκαετίες αναφέρονται στην πατρίδα και το έθνος ενώ τα προδίδουν προς όφελος της διατήρησης των σάπιων αξιών τους.
Καλά ο νηματοθέτης από το παλιό όλο τέτοιες μαλακίες έγραφε. Το να τσιμπάνε αριστερά παιδιά και να δικαιώνουν τη κάθε μαλακία δείχνει πόσο σοβαρά η αριστερή διανόηση αντιμετωπίζει την πολιτική και την ιδεολογία.
Παρακαλώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Α τόσο γιούχου φάση.Giorgos 574 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 13:44Δε χρησιμοποιεί και τους 2. Τον κωδικό από το Βινοσαυρο τον έχασε πριν μήνες.sys3x έγραψε: 22 Δεκ 2019, 13:36 Μιά ερώτηση για τον Spiros252.
Μόλις τώρα παρατήρησα ότι ο ίδιος χρήστης ( Βινόσαυρος ακα Fluffy) χρησιμοποιεί δύο διαφορετικούς ενεργούς λογαριασμούς όχι κρυφά ας ούμε αλλά φανερά, τι φάση; Μπορούμε όλοι μας να έχουμε πάνω από έναν λογαριασμό;
Επίσης αναγκαστικά πρέπει να υποθέσω από το παρόν νήμα ότι η υποκίνηση φυλετικού μίσους και η προτροπή σε βία ή οποιονδήποτε άλλων ενεργειών θεωρούνται απαραίτητες από έναν ρατσιστή ή/και φασίστα (σύμφωνα με τον τρόπο που νοηματοδοτείται από μεγάλη μερίδα χρηστών του παρόντος χώρου - ο όρος ρατσιστής χρησιμοποιείται περισσότερο κοντά στην αυθεντική του έννοια ακόμη και εδώ) είναι πλήρως αποδέκτες στο πχώρουμ. Αν κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ πολύ διόρθωσε με Σπύρο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου.
Ωραία. Πριν μας απαντήσει ο Σπύρος λοιπόν, εσύ Γιώργη μου τι έχεις να πεις για τα υπόλοιπα, γουστάρεις ρατσισμό;
.
.
-
Giorgos 574
Ε όχι αλλά κατά βάθος ολοι είμαστε λίγο ρατσιστέςsys3x έγραψε: 22 Δεκ 2019, 13:47Α τόσο γιούχου φάση.Giorgos 574 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 13:44Δε χρησιμοποιεί και τους 2. Τον κωδικό από το Βινοσαυρο τον έχασε πριν μήνες.sys3x έγραψε: 22 Δεκ 2019, 13:36 Μιά ερώτηση για τον Spiros252.
Μόλις τώρα παρατήρησα ότι ο ίδιος χρήστης ( Βινόσαυρος ακα Fluffy) χρησιμοποιεί δύο διαφορετικούς ενεργούς λογαριασμούς όχι κρυφά ας ούμε αλλά φανερά, τι φάση; Μπορούμε όλοι μας να έχουμε πάνω από έναν λογαριασμό;
Επίσης αναγκαστικά πρέπει να υποθέσω από το παρόν νήμα ότι η υποκίνηση φυλετικού μίσους και η προτροπή σε βία ή οποιονδήποτε άλλων ενεργειών θεωρούνται απαραίτητες από έναν ρατσιστή ή/και φασίστα (σύμφωνα με τον τρόπο που νοηματοδοτείται από μεγάλη μερίδα χρηστών του παρόντος χώρου - ο όρος ρατσιστής χρησιμοποιείται περισσότερο κοντά στην αυθεντική του έννοια ακόμη και εδώ) είναι πλήρως αποδέκτες στο πχώρουμ. Αν κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ πολύ διόρθωσε με Σπύρο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου.
Ωραία. Πριν μας απαντήσει ο Σπύρος λοιπόν, εσύ Γιώργη μου τι έχεις να πεις για τα υπόλοιπα, γουστάρεις ρατσισμό;
Πολύ ωραίο ερώτημα.
Προσωπικά δεν είμαι ούτε ΕΛ, ούτε ΑΝΘΕΛ, με τα πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στα οποία έχουν κατασταλάξει αυτές οι έννοιες.
Ο ΕΛ για παράδειγμα οφείλει να είναι στη πιο ήπια περίπτωση μακεδονομάχος και στη πιο ακραία αβγό. Αν θεωρήσουμε ότι έτσι ορίζεται ο ΕΛ στις μέρες μας, πολλοί από εμάς, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ΕΛ.
Οσον αφορά την ταμπέλα ΑΝΘΕΛ, αυτή δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα το να επιστρατεύει κανείς ανθελληνικά τσιτάτα και ανθελληνικές ψεκασμένες -έως ανύπαρκτες- ιστορικές πηγές για λόγους ανθελληνικής προπαγάνδας. Όφελος δεν υπάρχει.
Αλλά και πάλι: Τα νεοελ χαρακτηριστικά όπως έχουν διαμορφωθεί, δεν κολακεύουν καθόλου τον λαό μας. Μεγάλο ρόλο παίζει κατά τη γνώμη μου η προσκόλληση σε "ήθη" που θεωρούνται παραδοσιακά (μπαξίσι, ρουσφέτι κλπ) αλλά και η ελληναράδικη μαγκιά που λέει "έτσι είμαστε εμείς και δεν αλλάζουμε, όλοι οι άλλοι βγάλτε το σκασμό".
Αμα το καλοσκεφτούμε όμως, τα κακά χαρακτηριστικά αυτά, έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους και όχι με την χώρα στην οποία κατοικούν. Υπό αυτή την έννοια, ο ανθέλ που ασκεί καυστική κριτική αποκλειστικά και μόνο στις νοοτροπίες αυτού του λαού, έχει απόλυτο δίκιο.
Ομως αυτό δεν έχει να κάνει με τη φιλοσοφία των Ανθελ, όπως εμφανίζεται στις μέρες μας. Αυτοί δεν χτυπούν τον λαό και τις λανθασμένες νοοτροπίες του, αλλά τη χώρα και την ιστορία της.
Προσωπικά δεν είμαι ούτε ΕΛ, ούτε ΑΝΘΕΛ, με τα πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στα οποία έχουν κατασταλάξει αυτές οι έννοιες.
Ο ΕΛ για παράδειγμα οφείλει να είναι στη πιο ήπια περίπτωση μακεδονομάχος και στη πιο ακραία αβγό. Αν θεωρήσουμε ότι έτσι ορίζεται ο ΕΛ στις μέρες μας, πολλοί από εμάς, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ΕΛ.
Οσον αφορά την ταμπέλα ΑΝΘΕΛ, αυτή δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα το να επιστρατεύει κανείς ανθελληνικά τσιτάτα και ανθελληνικές ψεκασμένες -έως ανύπαρκτες- ιστορικές πηγές για λόγους ανθελληνικής προπαγάνδας. Όφελος δεν υπάρχει.
Αλλά και πάλι: Τα νεοελ χαρακτηριστικά όπως έχουν διαμορφωθεί, δεν κολακεύουν καθόλου τον λαό μας. Μεγάλο ρόλο παίζει κατά τη γνώμη μου η προσκόλληση σε "ήθη" που θεωρούνται παραδοσιακά (μπαξίσι, ρουσφέτι κλπ) αλλά και η ελληναράδικη μαγκιά που λέει "έτσι είμαστε εμείς και δεν αλλάζουμε, όλοι οι άλλοι βγάλτε το σκασμό".
Αμα το καλοσκεφτούμε όμως, τα κακά χαρακτηριστικά αυτά, έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους και όχι με την χώρα στην οποία κατοικούν. Υπό αυτή την έννοια, ο ανθέλ που ασκεί καυστική κριτική αποκλειστικά και μόνο στις νοοτροπίες αυτού του λαού, έχει απόλυτο δίκιο.
Ομως αυτό δεν έχει να κάνει με τη φιλοσοφία των Ανθελ, όπως εμφανίζεται στις μέρες μας. Αυτοί δεν χτυπούν τον λαό και τις λανθασμένες νοοτροπίες του, αλλά τη χώρα και την ιστορία της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Γιατί; επειδή είμαι πολέμιος του μικροαστικού εθνικισμού;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Γιατί μισείς και επιθυμείς την εξόντωση μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας βάσει της ράτσας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:25Γιατί; επειδή είμαι πολέμιος του μικροαστικού εθνικισμού;
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσεις, βοηθάω όσο μπορώ.
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Το καραγκιόζης είναι αυτός πάλι;Fluffy έγραψε: 09 Οκτ 2019, 18:49
"Είναι ολοφάνερο ότι μας έχουν για φτύσιμο. Και μετά βγαίνει το υπουργείο Πολιτισμού και δίνει συγχαρητήριο μήνυμα στα media. Το γράφω στ' αρχ@@μου! Δεν χρειάζομαι την περηφάνια του υπουργείου όταν παίρνω τον Χρυσό Φοίνικα, γιατί αυτό το βραβείο το πήραμε εγώ και η παρέα μου. Δύο ηθοποιούς είχα στην ταινία. Στον έναν έδωσα 100 ευρώ και στο άλλον ένα μπουφάν, απλώς και μόνο για να τους δώσω κάτι. Οπότε, ας μη νιώθουν εθνικά υπερήφανοι, δεν έχουν το δικαίωμα".
-Βασίλης Κεκάτος: Κεφαλονίτης σκηνοθέτης, που κατέκτησε στο Φεστιβάλ των Καννών με τον Χρυσό Φοίνικα, χάρη στο φιλμ μικρού μήκους: «Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς».
Πηγή: www.lifo.gr
«κατέκτησε τις Κάννες με μια ταινία μικρού μήκους»
Δεν μπορείς να πεις ούτε ότι καβάλησε το καλάμι, αφού δεν υπάρχει καλάμι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 22 Δεκ 2019, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Γενιά της Αμαρτίας
sys3x έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:31Γιατί μισείς και επιθυμείς την εξόντωση μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας βάσει της ράτσας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:25Γιατί; επειδή είμαι πολέμιος του μικροαστικού εθνικισμού;
Δεν είναι ρατσα έίναι έθνος-κατασκευή του 19ου
Όπως οι Μακεδόνες
Συνήθως οι περισσότεροι ρατσιστές-φασίστες είναι και λίγο αργοί στην σκέψη αυτό εμένανε δε με πειράζει δεν είμαι και κάνα γλήγορος, άντε τώρα πίσω στην τρύπα σου φασιστάκι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:33sys3x έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:31Γιατί μισείς και επιθυμείς την εξόντωση μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας βάσει της ράτσας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:25
Γιατί; επειδή είμαι πολέμιος του μικροαστικού εθνικισμού;
Όπως οι Μακεδόνες
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
Τουρκόσπορεsys3x έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:44Συνήθως οι περισσότεροι ρατσιστές-φασίστες είναι και λίγο αργοί στην σκέψη αυτό εμένανε δε με πειράζει δεν είμαι και κάνα γλήγορος, άντε τώρα πίσω στην τρύπα σου φασιστάκι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:33sys3x έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:31
Γιατί μισείς και επιθυμείς την εξόντωση μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας βάσει της ράτσας.
Όπως οι Μακεδόνες