H μάνα της είναι Witch.Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 20:45 Και όλα αυτά για ένα κοριτσάκι που λόγω άσπρεγκερ έπαθε εμμονή με το να μισεί τους μεγάλους και οι ακτιβιστές γονείς του, του έδωσαν έναν λόγο προκειμένου να έχει νόημα το μίσος του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
- Dwarven Blacksmith
Peak boomer humour, μαζί με το "σΥζΗγΟς οΧι σΕξ".Papa John έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:14OK puster.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:13 Αυτή θα σας δικάσει μπουμερς.
Γκιλοτίνα διαφωτιστική και οικολογική, από τεχνητές δασοκαλλιεργειες και ανακυκλωμένο ατσάλι.
EYE OF HORUS

EYE OF HORUS No2

Ναι και ο πατέρας της...εεε,συγγνώμη,η μάνα της

Δεν με ενδιαφέρει τι είναι η μάνα της. Εγώ βλέπω από τη μία ένα δριμύτατο κατηγορώ προς τους μεγάλους, το οποίο είναι πολύ σωστό όσον αφορά το καυτό ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Από την άλλη όμως, βλέπω ότι στις προτάσεις της, για την επίλυση του προβλήματος, η μικρή έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Και εκεί είναι που έρχονται οι οπαδοί της και λένε "ε, μικρό παιδί είναι, τι περιμένεις να προτείνει". Ναι, αλλά όταν κάποιος εκτοξεύει κατηγορίες προς τους "μεγάλους" οφείλει να τεκμηριώσει στοιχειωδώς και τις αντιπροτάσεις του.
Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα αυτά, είναι ότι λόγω Ασπρεγκερ η μικρή έχει φάει κόλλημα με την άσκηση κριτικής προς τους μεγάλους και ότι οι γονείς της, την μύησαν στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, προκειμένου το κόλλημά της να έχει κάποια αντικειμενική βάση και να επωφεληθούν οικονομικά από αυτό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ποιοι γονείς της ρε φίλε,αυτοί νομίζεις κανονίζουν ; Εντολές δέχονται και αυτοί,σιγά να μην μπορούν να πάρουν μόνοι τους τέτοιες πρωτοβουλίες !Alien666 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:26Δεν με ενδιαφέρει τι είναι η μάνα της. Εγώ βλέπω από τη μία ένα δριμύτατο κατηγορώ προς τους μεγάλους, το οποίο είναι πολύ σωστό όσον αφορά το καυτό ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Από την άλλη όμως, βλέπω ότι στις προτάσεις της, για την επίλυση του προβλήματος, η μικρή έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Και εκεί είναι που έρχονται οι οπαδοί της και λένε "ε, μικρό παιδί είναι, τι περιμένεις να προτείνει". Ναι, αλλά όταν κάποιος εκτοξεύει κατηγορίες προς τους "μεγάλους" οφείλει να τεκμηριώσει στοιχειωδώς και τις αντιπροτάσεις του.
Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα αυτά, είναι ότι λόγω Ασπρεγκερ η μικρή έχει φάει κόλλημα με την άσκηση κριτικής προς τους μεγάλους και ότι οι γονείς της την πρότειναν την κλιματική αλλαγή, προκειμένου το κόλλημά της να έχει κάποια αντικειμενική βάση και να επωφεληθούν οικονομικά από αυτό.
EYE OF HORUS No 3

- Philip Mortimer
Από τους ιλουμινατους που τους έχουν κάνει υποχείρια τους;Papa John έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:27Ποιοι γονείς της ρε φίλε,αυτοί νομίζεις κανονίζουν ; Εντολές δέχονται και αυτοί,σιγά να μην μπορούν να πάρουν μόνοι τους τέτοιες πρωτοβουλίες !Alien666 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:26Δεν με ενδιαφέρει τι είναι η μάνα της. Εγώ βλέπω από τη μία ένα δριμύτατο κατηγορώ προς τους μεγάλους, το οποίο είναι πολύ σωστό όσον αφορά το καυτό ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Από την άλλη όμως, βλέπω ότι στις προτάσεις της, για την επίλυση του προβλήματος, η μικρή έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα αυτά, είναι ότι λόγω Ασπρεγκερ η μικρή έχει φάει κόλλημα με την άσκηση κριτικής προς τους μεγάλους και ότι οι γονείς της την πρότειναν την κλιματική αλλαγή, προκειμένου το κόλλημά της να έχει κάποια αντικειμενική βάση και να επωφεληθούν οικονομικά από αυτό.
Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Οι γονείς είναι διαχρονικά, οι νούμερο ένα μάνατζερς σε μπίζνες με παιδιά.Papa John έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:27Ποιοι γονείς της ρε φίλε,αυτοί νομίζεις κανονίζουν ; Εντολές δέχονται και αυτοί,σιγά να μην μπορούν να πάρουν μόνοι τους τέτοιες πρωτοβουλίες !Alien666 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:26Δεν με ενδιαφέρει τι είναι η μάνα της. Εγώ βλέπω από τη μία ένα δριμύτατο κατηγορώ προς τους μεγάλους, το οποίο είναι πολύ σωστό όσον αφορά το καυτό ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Από την άλλη όμως, βλέπω ότι στις προτάσεις της, για την επίλυση του προβλήματος, η μικρή έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Για πες μας πρώτα εσύ τη γνώμη σουPhilip Mortimer έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:28Από τους ιλουμινατους που τους έχουν κάνει υποχείρια τους;Papa John έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:27Ποιοι γονείς της ρε φίλε,αυτοί νομίζεις κανονίζουν ; Εντολές δέχονται και αυτοί,σιγά να μην μπορούν να πάρουν μόνοι τους τέτοιες πρωτοβουλίες !Alien666 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:26
Δεν με ενδιαφέρει τι είναι η μάνα της. Εγώ βλέπω από τη μία ένα δριμύτατο κατηγορώ προς τους μεγάλους, το οποίο είναι πολύ σωστό όσον αφορά το καυτό ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Από την άλλη όμως, βλέπω ότι στις προτάσεις της, για την επίλυση του προβλήματος, η μικρή έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα αυτά, είναι ότι λόγω Ασπρεγκερ η μικρή έχει φάει κόλλημα με την άσκηση κριτικής προς τους μεγάλους και ότι οι γονείς της την πρότειναν την κλιματική αλλαγή, προκειμένου το κόλλημά της να έχει κάποια αντικειμενική βάση και να επωφεληθούν οικονομικά από αυτό.![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Έχει επιχειρήματα άψογα
Δηλαδή τι επιχειρήματα θέλετε ότι η γη είναι στρογγυλή;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- hellegennes
Ακριβώς. Μέχρι τελείας σωστό.Alien666 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:26Δεν με ενδιαφέρει τι είναι η μάνα της. Εγώ βλέπω από τη μία ένα δριμύτατο κατηγορώ προς τους μεγάλους, το οποίο είναι πολύ σωστό όσον αφορά το καυτό ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Από την άλλη όμως, βλέπω ότι στις προτάσεις της, για την επίλυση του προβλήματος, η μικρή έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα αυτά, είναι ότι λόγω Ασπρεγκερ η μικρή έχει φάει κόλλημα με την άσκηση κριτικής προς τους μεγάλους και ότι οι γονείς της, την μύησαν στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, προκειμένου το κόλλημά της να έχει κάποια αντικειμενική βάση και να επωφεληθούν οικονομικά από αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στην επιστήμη δεν αποδεικνύεις μια αλήθεια με επιχειρήματα, αν και θα ήθελα να ακούσω τα επιχειρήματά σου για το ότι η Γη είναι... στρόγγυλη.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:31 Έχει επιχειρήματα άψογα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:19Peak boomer humour, μαζί με το "σΥζΗγΟς οΧι σΕξ".Papa John έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:14OK puster.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:13 Αυτή θα σας δικάσει μπουμερς.
Γκιλοτίνα διαφωτιστική και οικολογική, από τεχνητές δασοκαλλιεργειες και ανακυκλωμένο ατσάλι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 0 Απαντήσεις