!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Nα και τα επιδόματα στους καραβανάδες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: Nα και τα επιδόματα στους καραβανάδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Beria έγραψε: 20 Δεκ 2019, 23:54
Athos έγραψε: 20 Δεκ 2019, 20:07
Beria έγραψε: 20 Δεκ 2019, 17:03 είναι Βυζαντινή λέξη και στην αριστερά αρέσουν οι βυζαντινισμοί :003:
εξυπνάκια από τα Λίντλ,
η λέξη είναι βενετσιάνικη και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από βυζαντινούς

δωρικός χαιρετισμός που σου χρειάζεται ..
φαντάρος: πρόκειται για γλωσσικό δάνειο, προέρχεται από τη μεσαιωνική λέξη φανταρία, που προήλθε από τη βενετική fantaria και αυτή από την ιταλική λέξη fanteria. Η τελευταία προήλθε από την ισπανική infanteria (= φρουρά των ανήλικων πριγκίπων), που ανάγεται στη λατινική λέξη infans, γενική infantis (= παιδί).
βλέπω δε βρήκες τίποτα για βυζάντιο στη wiki ...

για πε τώρα μιά που ξέρεις τι αρέσει στην αριστερά

χρησιμοποιήσατε ποτέ τη λέξη φαντάρος για τους στρατιώτες του δημοκρατικού στρατού ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:01
Bandit59 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 02:13
Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Δεκ 2019, 01:44

Ναι. Όπως τα λες είναι. Όποιος δεν έγινε στρατιωτικός δεν έγινε λόγω πανελληνίων. Σου έχει περάσει από το νου ότι μπορεί να υπάρχουν άλλες προτιμήσεις πέραν από μία καθιστική ζωή από τα σαράντα και το δημοσιοϋπαλληλίκι;

Αφού μόνος τα γράφεις ότι υπηρετείς σε πόλεις γιατί γράφεις μεγάλα λόγια για λάσπες και κρύο;
ΑΑ εσύ είσαι μπιτ για μπιτ βλαμμένος. Εγραψα ποτέ ρε ΟΥΦΟ ότι το δικό μου επάγγελμα είναι πιο χρήσιμο από άλλα; Κατάλαβες ότι υπηρετώ σε κάποια πόλη; :lol: Και κάτι άλλο. Την εποχή που εγώ έδωσα εξετάσεις στη ΣΣΕ, έπρεπε να ήσουν ΠΟΛΥ καλός για να περάσεις! Γκεγκε; Εσύ απλά είσαι ένας άνεργος παπάρας που το παίζει κάποιος στο πχόρουμ. Οταν μεγαλώσεις και πήξει το λιγοστό μυαλουδάκι σου έλα να μου ξαναμιλήσεις. :wave:
Και την εποχή που έγραψα εγώ επίσης. Απλά είσαι λίγο χαζός για να καταλάβεις ότι ήμουν καλύτερος. Και είχα λίγα περισσότερα όνειρα από το να κλαίγομαι για επιδόματα και να περιμένω πότε θα πάρω σύνταξη. Γκέγκε;
Το δικό μου το μυαλό έχει ανοιχτούς ορίζοντες. Έχει εκπαιδευτεί πολύ περισσότερο από το να βαρά προσοχή, να πηγαίνει σημειωτόν και να περιμένει πότε θα πάει στις λάσπες των γραφείων όντας τόσο τεμπέλης ώστε να βαριέται να πάει ακόμη και για καφέ, παρακαλώντας να του τοποθετήσουν δύο τρεις κληρωτούς για να το παίζει λοχαγός κομμάντο με 5 κληρωτούς...
Αν θα πήξει το δικό σου μυαλό αμφιβάλω. Συνήθως αν έχει σκατά, μυαλό με σκατά θα παραμείνει. Για αυτό κάνε μας τη χάρη και χτύπα καμία προσοχή κρατικοδίαιτε τεμπέλη...
Είσαι τόσο χαζός και κοπλεξικός που ''συζητώντας'' μαζί σου, προσβάλω τον εαυτό μου.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

SuperRogue έγραψε: 21 Δεκ 2019, 02:00
Athos έγραψε: 20 Δεκ 2019, 08:50 έχεις εξήγηση γιατί απ αυτές η αριστερά είναι κολλημένη με την λέξη φαντάρος ;
Γιατί το φαντάρος είναι κάπως υποτιμητικό. Επίσης δεν μας ενδιαφέρουν τα λεξικά. Ο ΕΣ έχει αποφασίσει πως οι οπλίτες του λέγονται στρατιώτες.

Θέση για κάμψεις άπαντες. Μη μετρήσιμες προπονήσημες.
είναι υποτιμητικό και γι αυτό οι αριστεροί το χρησιμοποιούν για τους στρατιώτες του αντιπάλου (του κράτους δηλαδή)

Όπως είπα και στον ινστρούχτορα παραπάνω, ποτέ δεν έχουν χρησιμοιποιήσει τη λέξη φαντάρος για ΕΛΑΣίτες ΔΣέδες Σοβιετικούς Κινεζους κλπ κλπ
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Bandit59

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:37
Στύγιος έγραψε: 21 Δεκ 2019, 09:24 Ιt gets better and better :003:

Πέρα από την προκήρυξη για 1200 Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης στην οποία αναφέρθηκε πρόσφατα ο Υπουργός απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή ,η οποία “τρέχει” ήδη, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει και η εξαγγελία για ΕΠΟΠ, που θα αφορά 2000 άτομα

ΕΠΟΠ :smt005: :smt005:
μλκα οι τύποι είναι τραγικοί
Αύξηση θητείας δεν θέτε, ΕΠΟΠ δεν θέτε, τι στον πούτσο θέτε τελικά; :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Bandit59 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:20
Στύγιος έγραψε: 21 Δεκ 2019, 09:24 Ιt gets better and better :003:

Πέρα από την προκήρυξη για 1200 Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης στην οποία αναφέρθηκε πρόσφατα ο Υπουργός απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή ,η οποία “τρέχει” ήδη, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει και η εξαγγελία για ΕΠΟΠ, που θα αφορά 2000 άτομα

ΕΠΟΠ :smt005: :smt005:
αύξηση θητείας έχω πει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Athos έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:12
Beria έγραψε: 20 Δεκ 2019, 23:54
Athos έγραψε: 20 Δεκ 2019, 20:07
εξυπνάκια από τα Λίντλ,
η λέξη είναι βενετσιάνικη και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από βυζαντινούς

δωρικός χαιρετισμός που σου χρειάζεται ..
φαντάρος: πρόκειται για γλωσσικό δάνειο, προέρχεται από τη μεσαιωνική λέξη φανταρία, που προήλθε από τη βενετική fantaria και αυτή από την ιταλική λέξη fanteria. Η τελευταία προήλθε από την ισπανική infanteria (= φρουρά των ανήλικων πριγκίπων), που ανάγεται στη λατινική λέξη infans, γενική infantis (= παιδί).
βλέπω δε βρήκες τίποτα για βυζάντιο στη wiki ...

για πε τώρα μιά που ξέρεις τι αρέσει στην αριστερά

χρησιμοποιήσατε ποτέ τη λέξη φαντάρος για τους στρατιώτες του δημοκρατικού στρατού ;
Εμείς οι Τροτσκισται στέλναμε ευχετήρια τηλεγραφήματα στον Παπάγο για την εξόντωση των στασιαστών.

Εξυπνακια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό »

Οι έρωτες του παϊτεροκόμματος της γυφτοδεξιάς είναι δύο: α. οι ανά την επικράτεια αθίγγανοι, λόγω του ότι οι νουδούλοι νιώθουν φυλετική συγγένεια μαζί τους, και β. τα πιλάφια και οι δυνάμεις καταστολής, διότι πιστεύουν ότι όταν ο ελληνορθόδοξος λαός μας εξεγερθεί, αυτοί θα τους προφυλάξουν από το μένος του.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:22
Bandit59 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:20

αύξηση θητείας έχω πει
Οκ, πάσο τότε.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Bandit59 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:16
Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:01
Bandit59 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 02:13

ΑΑ εσύ είσαι μπιτ για μπιτ βλαμμένος. Εγραψα ποτέ ρε ΟΥΦΟ ότι το δικό μου επάγγελμα είναι πιο χρήσιμο από άλλα; Κατάλαβες ότι υπηρετώ σε κάποια πόλη; :lol: Και κάτι άλλο. Την εποχή που εγώ έδωσα εξετάσεις στη ΣΣΕ, έπρεπε να ήσουν ΠΟΛΥ καλός για να περάσεις! Γκεγκε; Εσύ απλά είσαι ένας άνεργος παπάρας που το παίζει κάποιος στο πχόρουμ. Οταν μεγαλώσεις και πήξει το λιγοστό μυαλουδάκι σου έλα να μου ξαναμιλήσεις. :wave:
Και την εποχή που έγραψα εγώ επίσης. Απλά είσαι λίγο χαζός για να καταλάβεις ότι ήμουν καλύτερος. Και είχα λίγα περισσότερα όνειρα από το να κλαίγομαι για επιδόματα και να περιμένω πότε θα πάρω σύνταξη. Γκέγκε;
Το δικό μου το μυαλό έχει ανοιχτούς ορίζοντες. Έχει εκπαιδευτεί πολύ περισσότερο από το να βαρά προσοχή, να πηγαίνει σημειωτόν και να περιμένει πότε θα πάει στις λάσπες των γραφείων όντας τόσο τεμπέλης ώστε να βαριέται να πάει ακόμη και για καφέ, παρακαλώντας να του τοποθετήσουν δύο τρεις κληρωτούς για να το παίζει λοχαγός κομμάντο με 5 κληρωτούς...
Αν θα πήξει το δικό σου μυαλό αμφιβάλω. Συνήθως αν έχει σκατά, μυαλό με σκατά θα παραμείνει. Για αυτό κάνε μας τη χάρη και χτύπα καμία προσοχή κρατικοδίαιτε τεμπέλη...
Είσαι τόσο χαζός και κοπλεξικός που ''συζητώντας'' μαζί σου, προσβάλω τον εαυτό μου.
Εγώ από την άλλη έχω υπομονή. Συζητάω μαζί σου και παρότι είσαι περιπτωσάρα.
Αλήθεια τώρα, με αυτά που γράφεις πιστεύεις ότι ανάμεσα στους δύο μας ο κομπλεξικός είμαι εγώ; Σοβαρά; :blm:
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 21 Δεκ 2019, 11:44
Δεν μου έχεις απαντήσει, όμως, ακόμη. Γιατί θα πρέπει να συνταξιοδοτείστε στα 45 και να μην παραμένετε στην υπηρεσία από άλλο πόστο;

Φυσικά, αναγνωρίζω ότι οι ιπτάμενοι είστε παραγωγικοί και προσφέρεται σοβαρότατες υπηρεσίες. Γι' αυτό και θα έπρεπε να αμοίβεστε καλύτερα, αλλά θα πρέπει να παραμένετε στην υπηρεσία από άλλη θέση.
Μα ακριβώς επειδή δεν ισχύει το ένα ισχύει το άλλο...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:04
Airman68 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 10:47
Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Δεκ 2019, 01:53
Προτίμησα να γίνω παραγωγικός. Δεν θα άντεχα να κάθομαι. Και με 18.800 μόρια, άριστη σωματική διάπλαση και καλή οικονομική κατάσταση είχα την ευχέρια να επιλέξω κάτι καλύτερο και παραγωγικότερο. Θα γνωρίζεις άλλωστε ότι στις δυτικές κοινωνίες μόνιμοι στρατιωτικοί γίνονται τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα που δεν δύνανται να επιλέξουν κάτι άλλο ως τρόπο διαφυγής από την μιζέρια τους.
Έτσι, πέστο λοιπόν.
Βγάλε το κόμπλεξ σου σε εμάς που δεν βγήκαμε από πλούσια @ρχιδια...
Έγινες κι εσύ παραγωγικός με τα λεφτά του μπαμπά;
Δεν υπάρχει κανένα κόμπλεξ. Είναι η πραγματικότητα αιώνες τώρα. Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά; Που να τα μάθεις; Στις 19 νύχτες το μήνα στην καρέκλα; Ή στο παπατζιλίκι που σου πωλούν οι ανωτέροι σου ότι είστε η ελίτ πιλότων παγκοσμίως ενώ ταυτόχρονα παίζει να είστε οι πιο άκαπνοι στο ΝΑΤΟ...
Ενώ εσύ τα έμαθες όλα χρησιμοποιώντας (παραγωγικά πάντα) τα λεφτά του μπαμπά στο εξωτερικό...
Άσε, μη μας πεις με τι ασχολείσαι και πάθουμε κανένα εγκεφαλικό από το δέος...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Αυτά τα "επιδόματα" είναι κοροϊδία, την επόμενη φορά ας δόσουν και ένα ελαφρύ κτυπημα συμπαράστασης στην πλάτη. Αλήτες!
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Fluffy έγραψε: 22 Δεκ 2019, 09:18 Αυτά τα "επιδόματα" είναι κοροϊδία, την επόμενη φορά ας δόσουν και ένα ελαφρύ κτυπημα συμπαράστασης στην πλάτη. Αλήτες!
Πέστα ρε φούφλη! Αντε γιατί μας τα έπρηξαν οι αριστεράτζες! ΚΚΕ ρε μονιά! :lol:
Εμπεδοκλής

Airman68 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:16
Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:04
Airman68 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 10:47
Έτσι, πέστο λοιπόν.
Βγάλε το κόμπλεξ σου σε εμάς που δεν βγήκαμε από πλούσια @ρχιδια...
Έγινες κι εσύ παραγωγικός με τα λεφτά του μπαμπά;
Δεν υπάρχει κανένα κόμπλεξ. Είναι η πραγματικότητα αιώνες τώρα. Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά; Που να τα μάθεις; Στις 19 νύχτες το μήνα στην καρέκλα; Ή στο παπατζιλίκι που σου πωλούν οι ανωτέροι σου ότι είστε η ελίτ πιλότων παγκοσμίως ενώ ταυτόχρονα παίζει να είστε οι πιο άκαπνοι στο ΝΑΤΟ...
Ενώ εσύ τα έμαθες όλα χρησιμοποιώντας (παραγωγικά πάντα) τα λεφτά του μπαμπά στο εξωτερικό...
Άσε, μη μας πεις με τι ασχολείσαι και πάθουμε κανένα εγκεφαλικό από το δέος...
Φυσικά τα αβγάτισα. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά χάρις αυτά τα λεφτά έχεις εσύ μισθό. Για αυτό σκασμό και βάρα προσοχή ανάγωγε...
Εμπεδοκλής

Airman68 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:13
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 21 Δεκ 2019, 11:44
Δεν μου έχεις απαντήσει, όμως, ακόμη. Γιατί θα πρέπει να συνταξιοδοτείστε στα 45 και να μην παραμένετε στην υπηρεσία από άλλο πόστο;

Φυσικά, αναγνωρίζω ότι οι ιπτάμενοι είστε παραγωγικοί και προσφέρεται σοβαρότατες υπηρεσίες. Γι' αυτό και θα έπρεπε να αμοίβεστε καλύτερα, αλλά θα πρέπει να παραμένετε στην υπηρεσία από άλλη θέση.
Μα ακριβώς επειδή δεν ισχύει το ένα ισχύει το άλλο...
Δηλαδή με τη λογική σου οι γιατροί θα έπρεπε να συνταξιοδοτούνται στα 35 τους...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”