Δεν έπαιζα.Δεν μου άρεσε.GoBack έγραψε: 22 Δεκ 2019, 01:51Aπο το μορταλ κομπατ ποσα φαταλιτυ θυμασαι;Μου ηρθε ετσι ξεκαρφωτα,εγω μονο 2 πλεον![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγαπημένο retro game
Re: Αγαπημένο retro game
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αγαπημενο στα παιδικατα μου, απειρες ωρες, μεγαλωσαμε ρε ξαδερφε......

«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
μπαράκα που τους περνούσα σουβλάκι και της κιτανα ήξερα και τα 2, και τον αποκεφαλισμό και το άλλο που έβγαζα τη μάσκα και τους ρουφούσα το μεδούλιGoBack έγραψε: 22 Δεκ 2019, 01:51Aπο το μορταλ κομπατ ποσα φαταλιτυ θυμασαι;Μου ηρθε ετσι ξεκαρφωτα,εγω μονο 2 πλεον![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αυτο το βαλατε;
Σκατα! Δεν μπορω να βρω εικονα που να βγαινει, για το Cadillacs and Dinosaurs λεω.
Σκατα! Δεν μπορω να βρω εικονα που να βγαινει, για το Cadillacs and Dinosaurs λεω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 22 Δεκ 2019, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Ρε μλκ το θεμα ειναι ποσα θυμασαι τωραjason έγραψε: 22 Δεκ 2019, 01:58μπαράκα που τους περνούσα σουβλάκι και της κιτανα ήξερα και τα 2, και τον αποκεφαλισμό και το άλλο που έβγαζα τη μάσκα και τους ρουφούσα το μεδούλι
Λιου κανγκ= δεξια χ2 κατω χ2 kick button
Σαμπ ζιρο=πανω,κατω,πανω,πανω,run+block
ηξερα καμια 15αρια ακομα αλλα τα διεγραψε ο εγκεφαλος,μαλλον αντικατασταθηκαν απο ποδοσφαιρικες σοφιες του εθνι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πολυ δυνατό longplay ( το ειχα βρει μερικες βδομαδες πριν χαζευοντας )
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Προς το τέλος, είναι κάπου 1994 και βάλε; Κλείνουν όλα τα arcade , γιατί ένας βουλευτής τζογαρε
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σε αυτό το ηλεκτρονικό, το κουμπί που πατούσες για να τρέχει, ήταν διαλυμένο από τα κέρματα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση