Γινε φωτογραφος μοδας, σκηνοθετης βιδεο κλιπ, και δινε δωρεαν φωτογραφισεις για μπουκ.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:41
Θα σου ημουν ευγνωμων φιλε μπλακ αν μου εδειχνες το δρομο για να το καταφερω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδροκρατουμενα περιβαλλοντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- blackpaint
Re: Ανδροκρατουμενα περιβαλλοντα
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Α, δεν δουλεψαν αυτοί;
Μάλιστα.
Τότε κατσε να σου προσθέσω κι εγώ. Αριστοτέλης, Σωκράτης κτλ.
Και τον Όμηρο να σου πω δηλαδή αλλά αυτός έγραψε και 2 έπη. Βέβαια με την ίδια λογική και ο Νίτσε, Σοπεναουερ, Μαρξ γράψανε και αυτοί, άρα τελικά και ο μηρος δεν δούλεψε μάλλον.
Ε;;;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δλδ τώρα εσύ που γράφεις δουλεύεις
Α ρε κρίμας
Α ρε κρίμας
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Eθνικοκοινωνιστης
ευχαριστουμε για την επιβεβαιωσηBelladonna έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:20Α, δεν δουλεψαν αυτοί;
Μάλιστα.
Και τον Όμηρο να σου πω δηλαδή αλλά αυτός έγραψε και 2 έπη. Βέβαια με την ίδια λογική και ο Νίτσε, Σοπεναουερ, Μαρξ γράψανε και αυτοί, άρα τελικά και ο μηρος δεν δούλεψε μάλλον.
Ε;;;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Τίποτα, ο νοών νοείτω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:31ευχαριστουμε για την επιβεβαιωσηBelladonna έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:20Α, δεν δουλεψαν αυτοί;
Μάλιστα.
Ε;;;![]()
- Dwarven Blacksmith
Αυτό απλά αποδεικνύει ότι οι δεν χρειάζεται να δουλέψεις για να αφήσεις έργο.Belladonna έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:20Α, δεν δουλεψαν αυτοί;
Μάλιστα.
Ε;;;
-
Ορέστης 35
Οχι ασχημη ιδεα. Σκεφτομουν να γινω καθηγητης φιλοσοφιας ή φιλολογιας ή ψυχολογιας αλλα δεν ειμαι καλος στα αρχαια, ουτε πολυκαταλαβαινω τη φιλοσοφια.blackpaint έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:16Γινε φωτογραφος μοδας, σκηνοθετης βιδεο κλιπ, και δινε δωρεαν φωτογραφισεις για μπουκ.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:41
- Eθνικοκοινωνιστης
να προσεχεις να μην διασταυρωνεται το βλεμμα σου με ανθρωπους μεσα σε ταξιΟρέστης 35 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 02:34Οχι ασχημη ιδεα. Σκεφτομουν να γινω καθηγητης φιλοσοφιας ή φιλολογιας ή ψυχολογιας αλλα δεν ειμαι καλος στα αρχαια, ουτε πολυκαταλαβαινω τη φιλοσοφια.blackpaint έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:16Γινε φωτογραφος μοδας, σκηνοθετης βιδεο κλιπ, και δινε δωρεαν φωτογραφισεις για μπουκ.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:41
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
εγω στο γραφειο μου βλεπω οτι η δουλεια γινεται απο τους αντρες, ενω οι γυναικες ειναι οργανωνουν τιποτα καφεδες, κεικ για γενεθλια και τετοιες υποχρεωσεις γραφειου. Αντε να στολιζουν και κανα δεντρο χριστουγεννιατικα. Αμα θες δουλεια, καλυτερα να απευθυνθεις σε αντρα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
το πετρωμενο φαγειν αδυνατον.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:58 το πετρωμενο σου ειναι να κανεις παιδια σε υποτακτικη σχιστοματισσα στην αιγειακη συνομοσπονδια που ετοιμαζεται![]()
οταν λεμε ετοιμαζεται, τι χρονοδιαγραμμα εχουμε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.