Ρε συ, δεν θέλω ούτε καλές κουβέντες, ούτε κακές. Όπως έχω ξαναπεί, ξέρω πως με αγαπάτε και με εκτιμάτε, κι εγώ σας αγαπώ και σας προσέχω και σας διασκεδάζω, και σας νουθετώ.Kauldron έγραψε: 21 Δεκ 2019, 16:34Πάνω που πάω να σου πώ μια καλή κουβέντα, πετάς κάτι τέτοια.
Εσένα αν σου μίλαγαν έτσι, πώς θα σου φαινόταν ρε?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαστε ο ανθός του phorum
Re: Είμαστε ο ανθός του phorum
Ordem e Progresso.
Μη βρίζεις ρε μαν. Δε με ξέρεις προσωπικά, δε σε ξέρω κι εγώ. Μου δίνεις την αίσθηση οτι δεν είσαι σαν κάτι τύπους που κυκλοφορούν εδώ μέσα, που προσπαθούν να το παίξουν αντράκια εκ του ασφαλούς (απ' το πληκτρολόγιο). Ας μιλήσουμε πολιτισμένα.Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2019, 16:37Ρε συ, δεν θέλω ούτε καλές κουβέντες, ούτε κακές. Όπως έχω ξαναπεί, ξέρω πως με αγαπάτε και με εκτιμάτε, κι εγώ σας αγαπώ και σας προσέχω και σας διασκεδάζω, και σας νουθετώ.Kauldron έγραψε: 21 Δεκ 2019, 16:34Πάνω που πάω να σου πώ μια καλή κουβέντα, πετάς κάτι τέτοια.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- blackpaint
και τους συνασπισμένους, ψιλοτσιγαρισμένους*
*νεoτερη προσθηκη, circa 2008- 2018
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackpaint την 21 Δεκ 2019, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν σε βρίζω προσωπικά, σε αντίθεση με την κάθε μαϊμού εδώ, που μόλις θιγεί, προσωποποιεί τις συζητήσεις. Εγώ έβρισα τους εθνικιστές ως κίνημα, ως είδος. Προσωπικά δεν βρίζω κανέναν, αν δεν με βρίσει.Kauldron έγραψε: 21 Δεκ 2019, 16:41Μη βρίζεις ρε μαν. Δε με ξέρεις προσωπικά, δε σε ξέρω κι εγώ. Μου δίνεις την αίσθηση οτι δεν είσαι σαν κάτι τύπους που κυκλοφορούν εδώ μέσα, που προσπαθούν να το παίξουν αντράκια εκ του ασφαλούς (απ' το πληκτρολόγιο). Ας μιλήσουμε πολιτισμένα.
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2019, 16:37Ρε συ, δεν θέλω ούτε καλές κουβέντες, ούτε κακές. Όπως έχω ξαναπεί, ξέρω πως με αγαπάτε και με εκτιμάτε, κι εγώ σας αγαπώ και σας προσέχω και σας διασκεδάζω, και σας νουθετώ.Kauldron έγραψε: 21 Δεκ 2019, 16:34Πάνω που πάω να σου πώ μια καλή κουβέντα, πετάς κάτι τέτοια.
![]()
νταξ, θέλεις πολύ δουλειά ακόμη αλλά ναι όντως σε αγαπάμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
εναο είσαι ψαχτήρι
έτσι είσαι και στη σχέση σου;
έτσι είσαι και στη σχέση σου;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Εγώ τους αγαπώ όλους εδώ, κι ας προσπαθούν να με στεναχωράνε. Δεν μισώ κανέναν. Τους έχω σαν παιδιά μου.
Ordem e Progresso.
Αυτή η μάστιγα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν σου είπα, ψες στην πόλη μπήκαμε οικογενειακώς σε μια προτεστάντικη εκκλησία να ξεκουραστούμε, -με τα ψώνια είναι ωραία να μπαίνεις και να κάθεσαι, ηρεμείς- κι είχαν πρόβα για κάτι σαν ορατόριο, ή ξέρω γω. Μεγαλειώδης γαλήνη κι αρμονία.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 901 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-