!!! DEVELOPMENT MODE !!!

20 εκατομμύρια δέντρα θα φυτευτούν χάρη στο youtube

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Noor1

20 εκατομμύρια δέντρα θα φυτευτούν χάρη στο youtube

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noor1 »

Εξαιρετική πρωτοβουλία. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Αφρική με τη δημιουργία "πράσινου τείχους" :bravo:

Ο MrBeast καταφέρνει να φυτέψει 20 εκατομμύρια δέντρα
Η Team Trees έγινε γρήγορα ένα περιβαλλοντικό κίνημα

Ήταν Οκτώβριος όταν ο δημοφιλής YouTuber MrBeast ξεκίνησε την καμπάνια #TeamTrees με σκοπό να δωρίσει $20 εκατομμύρια στο Arbor Day Foundation για τη φύτευση 20 εκατομμυρίων δέντρων σε διάφορα σημεία του κόσμου. Δύο μήνες και 500.000 υποστηρικτές μετά, έφτασε το στόχο του!

https://twitter.com/MrBeastYT/status/12 ... ria-dentra

Το σκοπό του βοήθησαν και μερικά πολύ πλούσια στελέχη εταιριών, καθώς και διάσημοι influencers και YouTubers. Οι CEO των Shopify και SpaceX, Tobi Lutke και Elon Musk έκαναν τις μεγαλύτερες δωρεές με 1 εκατομμύριο δολάρια ο καθένας, ο CEO του Twitter πρόσφερε σε δύο δόσεις συνολικά $350.000 και η CEO του YouTube Susan Wojcicki πρόσφερε $200.000.

Τα δέντρα που θα φυτευτούν θα απορροφήσουν 1.6 εκατομμύρια τόνους άνθρακα και θα βοηθήσουν στην αφαίρεση 115.000 τόνων χημικής ρύπανσης του αέρα. Η φύτευση θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2020 και θα ολοκληρωθεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2022.

Εικόνα
https://unboxholics.com/news/tech/70819 ... 8iFXPZqX0M
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: 20 εκατομμύρια δέντρα θα φυτευτούν χάρη στο youtube

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Το είχα διαφημίσει κι εγώ στο πχορουμ και είχα βάλει κι εγώ ένα ποσό. Δεν ξέρω πόσο δέντρα ήρθαν από πχορουμιτες αλλά καλή δουλειά παίδες, ξέρετε ποιοι είστε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Noor1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noor1 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2019, 16:24 Το είχα διαφημίσει κι εγώ στο πχορουμ και είχα βάλει κι εγώ ένα ποσό. Δεν ξέρω πόσο δέντρα ήρθαν από πχορουμιτες αλλά καλή δουλειά παίδες, ξέρετε ποιοι είστε.
Μπράβο σου!
Χαϊνης
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαϊνης »

Και γιατί δεν τα αφήνουν να φυτρώσουν μόνα τους όπως κάνουν εκατομμύρια χρόνια τώρα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”