!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομικοί εξευτελίζουν γυναίκα ΑΜΕΑ στο ΑΤ Ομονόιας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Αστυνομικοί εξευτελίζουν γυναίκα ΑΜΕΑ στο ΑΤ Ομονόιας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Από το βίντεο φαίνεται πως έχουμε χοντρό περιστατικό. Βέβαια ο βαξεβανης που το χρησιμοποιεί ως τρέιλερ να πουλήσει την εφήμεριδα του, είναι εμετικος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Kiki mat έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:30.......
Ο άντρας μου καθοδόν έπαθε αναίτια μία παρακρουση άφησε το τιμόνι και άρχισε να με γροθοκοπάει ανελέητα. .....
Συμβαίνει συχνά αυτό;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Bokolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bokolis »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:34 Από το βίντεο φαίνεται πως έχουμε χοντρό περιστατικό. Βέβαια ο βαξεβανης που το χρησιμοποιεί ως τρέιλερ να πουλήσει την εφήμεριδα του, είναι εμετικος.
Παίζαμε μπουγέλο στο σχολείο πρίν τις καλοκαιρινές διακοπές.Αθώο και ευχάριστο γεγονός.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Bokolis έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:43
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:34 Από το βίντεο φαίνεται πως έχουμε χοντρό περιστατικό. Βέβαια ο βαξεβανης που το χρησιμοποιεί ως τρέιλερ να πουλήσει την εφήμεριδα του, είναι εμετικος.
Παίζαμε μπουγέλο στο σχολείο πρίν τις καλοκαιρινές διακοπές.Αθώο και ευχάριστο γεγονός.
Μποκολη ακομα να...;
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:41
Ο άντρας μου καθοδόν έπαθε αναίτια μία παρακρουση άφησε το τιμόνι και άρχισε να με γροθοκοπάει ανελέητα. .....
Συμβαίνει συχνά αυτό;
Όχι ,καλέ πρώτη φορά. Με τον άντρα μου είμαστε είκοσι χρόνια μαζί . Έχουμε περάσει δυσκολίες και δυσκολίες,εχουμε δουλέψει μαζί ,έχουμε μία σχέση αλληλοσεβασμου. Και είμαστε σύντροφοι με την άλλη έννοια όχι όπως το χρησιμοποιεί το ΚΚΕ.Ο άντρας μου είναι λίγο κτητικος και ο μοναδικός σύντροφος στην ζωή μου .
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Kiki mat έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:49
Συμβαίνει συχνά αυτό;
Όχι ,καλέ πρώτη φορά. Με τον άντρα μου είμαστε είκοσι χρόνια μαζί . Έχουμε περάσει δυσκολίες και δυσκολίες,εχουμε δουλέψει μαζί ,έχουμε μία σχέση αλληλοσεβασμου. Και είμαστε σύντροφοι με την άλλη έννοια όχι όπως το χρησιμοποιεί το ΚΚΕ.Ο άντρας μου είναι λίγο κτητικος και ο μοναδικός σύντροφος στην ζωή μου .
Μπράβο σας αλλά εδώ μου λες πως σε πλάκωσε στις μπουνιές στη φάση που οδηγούσε. Μου φαίνονται λίγο παλαβά όλα αυτά. Και δεν έπεσε το αυτοκίνητο πουθενά; Δεν είχατε κανένα πρόβλημα; Το συζητήσατε μετά και σου είπε κάτι;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Bokolis έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:43
Αυτά έλεγαν και στον ραμπο, και είδες τι έγινε. Ρε τέτοια θέλετε, να γεμίσει η Πάρνηθα νεκρα μπατσονια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:54

Συμβαίνει συχνά αυτό;
Μπράβο σας αλλά εδώ μου λες πως σε πλάκωσε στις μπουνιές στη φάση που οδηγούσε. Μου φαίνονται λίγο παλαβά όλα αυτά. Και δεν έπεσε το αυτοκίνητο πουθενά; Δεν είχατε κανένα πρόβλημα; Το συζητήσατε μετά και σου είπε κάτι;
Χαμογέλασα καθώς πηγαίναμε προς τα δικαστήρια κοζανης. Αργότερα μου είπε παραμιλούσες . Δεν ανοιξα καν το στόμα του είπα . Εγώ δεν σε έχω χτυπήσει ποτέ μου είπε . Ή αλήθεια μετά τις μπουνιές είχα κάτι ελαφριές παραισθήσεις μου πήρε απέναντι από τα δικαστήρια ένα καφέ . Μου είπε ο καφές σου γιαβρι μου και εγώ τον έβλεπα να μου δίνει λουλούδια όπως συνηθίζει . Ήταν μαζί και ο δικηγόρος παύλα υποψήφιος βουλευτής. Και του είπα αυτός είναι ο άντρας μου.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:54 λίγο
:o
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:02 Έτσι όπως είναι το βιντεάκι φτιαγμένο δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα. Άντε να βγάλεις άκρη τώρα. Την μάνικα βλέπω. Μια γυναίκα που γίνεται λούτσα βλέπω κι έναν άλλον με χειροπέδες.
90% πιθανοτητα να ειναι δημοσιογραφικη υπερβολη, στα ορια του ξεκαθαρου ψεμματος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Kiki mat έγραψε: 20 Δεκ 2019, 10:03
Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:54

Χαμογέλασα καθώς πηγαίναμε προς τα δικαστήρια κοζανης. Αργότερα μου είπε παραμιλούσες . Δεν ανοιξα καν το στόμα του είπα . Εγώ δεν σε έχω χτυπήσει ποτέ μου είπε . Ή αλήθεια μετά τις μπουνιές είχα κάτι ελαφριές παραισθήσεις μου πήρε απέναντι από τα δικαστήρια ένα καφέ . Μου είπε ο καφές σου γιαβρι μου και εγώ τον έβλεπα να μου δίνει λουλούδια όπως συνηθίζει . Ήταν μαζί και ο δικηγόρος παύλα υποψήφιος βουλευτής. Και του είπα αυτός είναι ο άντρας μου.
Γνωρίστηκαν δλδ οι δυο τους;

Για τις μπουνιές τι σου είπε ο σύντροφός σου; Σου έδωσε κάποια εξήγηση ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Ασέβαστος έγραψε: 20 Δεκ 2019, 10:15
Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:02 Έτσι όπως είναι το βιντεάκι φτιαγμένο δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα. Άντε να βγάλεις άκρη τώρα. Την μάνικα βλέπω. Μια γυναίκα που γίνεται λούτσα βλέπω κι έναν άλλον με χειροπέδες.
90% πιθανοτητα να ειναι δημοσιογραφικη υπερβολη, στα ορια του ξεκαθαρου ψεμματος.
Κι εγώ αυτό φοβάμαι.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Kiki mat έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:30
Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:02
Kiki mat έγραψε: 20 Δεκ 2019, 09:01

Έχω πρόβλημα με το κυκλοφοριακό. Δεν με δειραν αυτοί (ή αστυνομία) . Με δειραν μετα στα γραφεία του ΚΚΕ κάποια μέλη του κόμματος. Αυτό είναι που λένε ΚΚΕ,Μπατσοι και Νάζι το ίδιο μαγάζι.
Εκεί γιατί σε δείρανε;
Με είχαν στείλει στο εκλογικό κέντρο από το ΚΚΕ. Έβαζε η μανα μου υποψηφιότητα,εαν και δεν ασχολούμαι εγώ με τα πολιτικά με χωσαν εκεί . Εγώ είχα μία διαφωνία για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων των εκλογών . Πηγα να πάρω το επίσημο έγγραφο καταγραφής αποτελεσμάτων από το αρμόδιο οργανο το τραβηξα- το τράβηξε και σκίστηκε . Μετά το αυτόφωρο πήγα μία στα γραφεία του ΚΚΕ και μου είπαν συνεχίζουμε από δω και πέρα. Ξαναπηγα δεύτερη και άρχισα να απαριθμω τα ταλέντα μου . Βγάζω ωραίες φωτογραφίες είπα και μου χιμηξε ο ένας . Μετά μίλησα στον πληθυντικό σε έναν άλλο και θίχτηκε και με είπε να πάω στο διάλο . Όταν είπα βγάζω ωραίες φωτογραφίες με πάτησε μία ελαφριά μπατσα στη ν αρχή , εγώ χαμογέλασα είπα καλά σας χαιρετω. Και όρμησε πάνω μου με έριξε κάτω .Έσκασα με το κεφάλι στο πάτωμα έπεσε πάνω μου με κοιτούσε και χαμογελούσε . Σηκώθηκα και του είπα νιώθω περήφανη για σένα . Με έδιωξε και μου είπε να μην ξαναπαω ,μετά ξαναπηγα με σύστησαν ένα υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ για δικηγόρο. Ο οποίος αρνιόταν να συζητησουμε περί του θέματος. Στην ημέρα της δικής μου θα συναντουσα τον δικηγόρο - υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ για να τον εξουσιοδοτησω να με εκπροσώπηση. Ο άντρας μου καθοδόν έπαθε αναίτια μία παρακρουση άφησε το τιμόνι και άρχισε να με γροθοκοπάει ανελέητα. Έφτασα στο γραφείο του υποψηφίου βουλευτή με σκισμενα χίλια . Ο ίδιος είχε στο πρόσωπο του το αίσθημα της ικανοποίησης. Αρνήθηκα να τον εξουσιοδοτησω να με εκπροσώπηση . Ήρθε μαζί μου στην αίθουσα οπου παραδέχτηκα ότι εσκισά το χαρτί. Δικαστηκα σε φυλακή με αναστολή για κακούργημα αρχικά χωρίς δικηγόρο με αίματα στο πρόσωπο. Δεν ξέρω εάν θέλαν να με βάλουν φυλακή. Νομίζω ότι θα με βγαζαν σχιζοφρενη...αυτό έχει μία δόση αλήθειας λόγω του συνδρόμου που έχω επηρεάζονται και τα νεύρα μου . Νομίζω ότι είχε και κάποιες ευθύνες το ΚΚΕ που τις αποποιηθηκε .... Γινόταν της πουτανας στο εκλογικό κέντρο αλλά δεν ήθελαν να μάθει κανείς .
WTF
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Χαϊνης
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαϊνης »

Αυτο που καποιοι παίρνουν στα σοβαρά διαφημιστικό τρέιλερ του στοκουμέντου, να το κοιτάξουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”