Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2019, 22:57
Airman68 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 22:44
Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2019, 22:42
Πόσα κιλά καραβανάς είσαι;
(Ρητορική η ερώτηση.)
Πόσα κιλά κόμπλεξ κουβαλας;
(Καθόλου ρητορική η ερώτηση)
Αφού δεν είναι ρητορική θα απαντήσω: όσα το βάρος του G3.
Αν το 68 είναι έτος γέννησης, είσαι 51. Έχεις πει πολλάκις πως είσαι στη Βρετανία. Θέλεις να μας πεις πότε βγήκες στη σύνταξη;
Αν αισθάνεσαι ένοχος και ανασφαλής, μπορείς να το παραδεχτείς, θα είναι καθαρτική εμπειρία και θα νιώσεις επιτέλους καλύτερα. Το να λέτε ‘ε, να γινόσασταν και εσείς καραβανάδες ναούμ’ ως σπασμωδική και μηχανική απάντηση όταν ο πολίτης σας λέει πως δεν παράγετε τίποτα και λουφάζετε, δεν είναι απάντηση, αντιθέτως δείχνει βαθιά ενόχληση και ντροπή για το επάγγελμα στο οποίο χωθήκατε.
Τέλος πάντων, επιδόματα σε ΔΥ δεν θα έπρεπε να δίνονται. Κράτος κύριοι, είστε εργαζόμενοι του μετά από επιλογή σας, τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα. Αν δεν σας φτάνει ο μισθός, παραιτηθείτε να γίνετε entrepreneurs, αφού ήσασταν πολύ έξυπνοι και χωθήκατε.
Από ότι φαίνεται, μάλλον πολλά G3, αλλά εντάξει, ότι πεις.
Αν βγεις από τον κομπλεξικό σου μικρόκοσμο ίσως να αντιληφθείς ότι κανένας Ιπτάμενος δεν αισθάνεται ένοχος και ανασφαλής.
Η πλειοψηφία των πολιτών έχει άλλη άποψη από σένα για τις Ένοπλες Δυνάμεις (
https://www.publicissue.gr/559/thesmoi-analysis/ )
Αν θεωρείς ότι οι καραβανάδες δεν παράγουν τίποτα, τότε να θεωρήσουμε ότι η ευθύνη της ασφάλειας του κράτους μπορεί να επαφίεται στους δικούς σου ώμους όταν θα κάνεις μια στάση από το προφανώς θεάρεστο έργο σου. Αλήθεια, εγώ δεν φοβάμαι να πω ότι σταδιοδρόμησα στην Αεροπορία, εσύ για πες μας τι δουλειά κάνεις που κρατάει τον κόσμο στη θέση του.
Σωστά τα λες ότι είναι επιλογή μας, τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα. Μόνο που για τα καλά βγάζεις αφρούς ενώ για τα άσχημα χαίρεται η ψυχούλα σου. Έλα όμως που είναι πακέτο. Και όταν περνούσα δέκα εννέα (19) βράδυα το μήνα στη Μονάδα (ενώ εσύ απολάμβανες το 8ωρο και το πενθήμερο) δεν παραπονέθηκα γιατί ήξερα ότι μπορεί να μην πληρωνόμουνα για αυτές τις ώρες απασχόλησης αλλά θα έχω το δικαίωμα να βγω νωρίς στη σύνταξη. Όπως και έκανα και βγήκα στα 44 μου. Μόνο που εσένα σε τσούζει αυτό. Ενώ για τις απλήρωτες ώρες τσιμουδιά. Αλήθεια, αν τις πληρωνόμασταν σαν υπερωρίες θα σου άρεσε καλύτερα (κάνε τους υπολογισμούς και θα δεις);
Ορίστε λοιπόν. Δεν έχω τίποτα να κρύψω γιατί είμαι περήφανος για τις επιλογές μου.
Εσύ;
Έχεις τα @ρχίδια να κάνεις το ίδιο;