Κολλητός του τραμπ αλλά μετά ο τραμπ με τους ουρανοξύστες στην ιστηνπολη θα νίψει τας χείρας του.stavmanr έγραψε: 13 Δεκ 2019, 07:57Η Τουρκία θα υποστήριζε ότι αυξάνεις απότομα τα στρατιωτικά κονδύλια για να της επιτεθείς, και θα επέβαλε αντίστοιχη αύξηση στα δικά της κονδύλια.ST48410 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 23:34Μην κολλάτε στο 10% και δεν έγραψα για αύξηση στην φορολογία τους. Είπα για παραχώρηση 10% όλων των περιουσιακών τους στοιχείων άπαξ.stavmanr έγραψε: 11 Δεκ 2019, 22:02 Δηλαδή, για να καταλάβω, ρωτάτε τους πολίτες (του φόρουμ) αν θέλουν να τους επιβληθεί αύξηση 10% στη φορολογία τους;
Και, για να καταλάβω καλύτερα, σε περίπτωση που κάνει το ίδιο η Τουρκία, θα ξαναρωτήσετε αν πρέπει να αυξηθεί άλλο 10% μετά;
Το διευκρίνισα 2-3 φορές. Με ενδιαφέρει να μάθω τι είναι διατεθειμένος να θυσιάσει ο συνομιλητής μου για να ενισχυθεί η άμυνα της χώρας. Έτσι έβαλα αυτό το 10% του συνολικού πλούτου του καθενός που είναι κατά τη γνώμη μου ένα σοβαρό ποσό για να μη μπορεί θεωρεί κάποιος ότι δεν τρέχει τίποτα και μπορεί να το προσφέρει χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αν η Τουρκία θέλει να πάει σε πόλεμο μπορεί και τώρα. Απλώς με ένα γενναίο εξοπλιστικό πρόγραμμα θα αγόραζες ειρήνη κάποιων ετών. Αν έκανε η Τουρκία τέτοια κίνηση θα ήταν ξεκάθαρη προετοιμασία για επιθετική ενέργεια και θα αντιμετωπιζόταν έτσι από όλους. Εμείς που είμαστε οι σχετικά αδύνατοι και δεχόμαστε προκλήσεις για γεωτρήσεις στα χωρικά μας ύδατα δεν μπορεί να κατηγορηθούμε για κάτι τέτοιο. Θα μου πεις και λοιπόν; Ίσως να έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις κάποια στήριξη σε Ευρωπαϊκό κυρίως επίπεδο την οποία θα έχεις ανάγκη σε περίπτωση παρατεταμένου πολέμου.
Μετά θα ζητούσαμε ξανά αύξηση των κονδυλίων μας με νέα φορολόγηση;
Η χαρά του Αμερικάνου!
Με τέτοια πρόταση γίνεσαι κατευθείαν κολλητός του Τράμπ!
Η επιχειρηματικότητα στην πολιτική.