Ούτε καν. Ήμουν κνίτης τότε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νόμος και Τάξη ή νήμα πηξίματος αναρχομπάχαλων
Re: Νόμος και Τάξη ή νήμα πηξίματος αναρχομπάχαλων
Α, όλα κι όλα. Εγώ τα πήδηξα τα βρωμοκουμμούνια, όταν κουνηθήκανεwooded glade έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:37 Ήθελα να έβλεπα τα κουμούνια επί Μπέρια (του κανονικού) τι θα έκαναν αν βρισκόντουσαν αντιμέτωπα με μία κατάληψη.
Ρουθούνι μπολσεβίκικο δεν άφησα το '36
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Alien666 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:31 Εχω σταματήσει την ανάγνωσή μου στο σημείο που μια κυρία κατήγγειλε ότι δέχτηκε βία αυτή και η οικογένειά της επειδή ζήτησαν ένταλμα.
Και ρωτώ: Ποια η σχέση της κυρίας αυτής με αυτούς που ήταν πάνω στην ταράτσα;
Η ταρατσα ηταν η ταρατσα του σπιτιου της κυριας, οχι η ταρατσα του σπιτιου της καταληψης.
.
Το να καταγγέλεις γενικώς και αορίστως την αστυνομική βία είναι πανεύκολο.Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:27Ότι ΟΛΗ η Βουλή κατήγγειλε αυτες τις πρακτικες σου λεει κατι;
Δεν ηταν μονο ο κακος ΣΥΡΙΖΑ.
Και φυσικα βραζει και μεγαλο κομματι της ΝΔ που θεωρει οτι αυτα τα σωου τελικα κανουν ζημια και μπορει να καταληξουν και στο να εχουμε νεκρο.
.
Δεν θεωρώ κακούς τους ζαίους, άλλο πράγμα τους θεωρώ.
Τα των βρασμών, τα έχω βαρεθεί από χρόνια.
Σε κάθε περίπτωση, εγώ από τη στιγμή που είδα την "πόρτα ασφάλειας" έβαλα χ σε κάθε ενδοιασμό αναφορικά με την αξιοπρέπεια αυτών των... ευαισθητοποιημένων δίποδων.
Όταν είδα και τη λίστα διαμαρτυρίας των 30 ευρωβουλευτών, απλώς γέλασα.
https://www.documentonews.gr/article/ep ... nomikh-bia
Δέος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
26 είναι. Οι 4 είναι ζαίοι. Δύο υπογραφές οι ζαίοι ;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:49Το να καταγγέλεις γενικώς και αορίστως την αστυνομική βία είναι πανεύκολο.Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:27Ότι ΟΛΗ η Βουλή κατήγγειλε αυτες τις πρακτικες σου λεει κατι;
Και φυσικα βραζει και μεγαλο κομματι της ΝΔ που θεωρει οτι αυτα τα σωου τελικα κανουν ζημια και μπορει να καταληξουν και στο να εχουμε νεκρο.
.
Σε κάθε περίπτωση, εγώ από τη στιγμή που είδα την "πόρτα ασφάλειας" έβαλα χ σε κάθε ενδοιασμό αναφορικά με την αξιοπρέπεια αυτών των... ευαισθητοποιημένων δίποδων.
Δέος.![]()
Υπογράφει και ο Κούλογλου ο οποίος έχει πει το "λειώστε τους λεβέντες μου" για τους καστανάδες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Και το σπίτι της κατάληψης ήταν κάποιας κυρίας ή κυρίου αλλά κανείς από τα βλαμμένα και θιγμένα δεν θεώρησε απαραίτητη την εισαγγελική εντολή, όχι μόνον για να μπει αλλά και για να εγκατασταθεί.Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:48Alien666 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:31 Εχω σταματήσει την ανάγνωσή μου στο σημείο που μια κυρία κατήγγειλε ότι δέχτηκε βία αυτή και η οικογένειά της επειδή ζήτησαν ένταλμα.
Η ταρατσα ηταν η ταρατσα του σπιτιου της κυριας, οχι η ταρατσα του σπιτιου της καταληψης.
.
Το ότι κάποιοι έχασαν κάθε επαφή με τη λογική, δεν σημαίνει ότι τη χάσαμε όλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η απορία μου παραμένει.Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:48Alien666 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:31 Εχω σταματήσει την ανάγνωσή μου στο σημείο που μια κυρία κατήγγειλε ότι δέχτηκε βία αυτή και η οικογένειά της επειδή ζήτησαν ένταλμα.
.
Διερευνώ αν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση "ιδεολογικής ηγεμονίας" τύπου "αυτοί που βρίσκονται στην ταράτσα μου είναι πολιτικοί μου συγγενείς και θα τους προστατεύσω"
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και όχι μόνον.wooded glade έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:52 26 είναι. Οι 4 είναι ζαίοι. Δύο υπογραφές οι ζαίοι ;
Υπογράφει και ο Κούλογλου ο οποίος έχει πει το "λειώστε τους λεβέντες μου" για τους καστανάδες.
27. Dimitris Papadimoulis, MEP, GUE/NGL
28. Stelios Kouloglou, MEP, GUE/NGL
29. Petros Kokkalis, MEP, GUE/NGL
30. Kostas Arvanitis, MEP, GUE/NGL
Μιλάμε για αστέρια, όχι αστεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η χειρότερη αστυνομία που είδα στη ζωή μου ήταν της Τσεχοσλοβακίας, που θέλαν όλο μπαχτσίσι, και της Γαλλίας. Οι Γάλλοι μπάτσοι είναι μάτια μου, πολύ σκληροί. Οι έλληνες δίπλα τους είναι μοδίστρες.
Ordem e Progresso.
- Eθνικοκοινωνιστης
τελικα βρεθηκε ενας πιο αχρηστος με το μετρο καμινη,ο αχρηστος γονος,πραγματικο κατορθωμα (κοινος τοπος για το αχρηστοσογο) 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι, αλλά τα δικά μας φρούτα ακόμη και με καρφίτσες στο πέτο να οπλοφορούσαν οι δολοφόνοιCavaliere έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:58 Η χειρότερη αστυνομία που είδα στη ζωή μου ήταν της Τσεχοσλοβακίας, που θέλαν όλο μπαχτσίσι, και της Γαλλίας. Οι Γάλλοι μπάτσοι είναι μάτια μου, πολύ σκληροί. Οι έλληνες δίπλα τους είναι μοδίστρες.
Έχουν σαλτάρει τα παιδιά, τι να κάμομε. Μόνον ως κωμικές φιγούρες μπορείς να τους αντιμετωπίσεις γιατί αν το πάρεις αλλιώς, θα ξεφύγει το πράμα.
Σχετικό βίντεο για τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Ότι υπάρχει ένας "γουεμπλεϊσμός" πίσω από όλη αυτή την ιστορία του τερματισμού των καταλήψεων, υπάρχει.
Αλλά κι αυτοί δεν πάνε πίσω - έριξαν τη φωτοβολίδα-αγκίστρι στη δικιά τους.
Το παρακάτω ενσταντανέ μας δείχνει και ποιά είναι η συμπεριφορά των "κοινωνικών αγωνιστών", σε χώρο που έχουν την απόλυτη κυριαρχία:
Αλλά κι αυτοί δεν πάνε πίσω - έριξαν τη φωτοβολίδα-αγκίστρι στη δικιά τους.
Το παρακάτω ενσταντανέ μας δείχνει και ποιά είναι η συμπεριφορά των "κοινωνικών αγωνιστών", σε χώρο που έχουν την απόλυτη κυριαρχία:
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:49Το να καταγγέλεις γενικώς και αορίστως την αστυνομική βία είναι πανεύκολο.Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2019, 15:27Ότι ΟΛΗ η Βουλή κατήγγειλε αυτες τις πρακτικες σου λεει κατι;
.
Δέος.![]()
Να σου πω κι εγω τη γνωμη μου για τους νεοδημοκρατες ΑΥΤΗΣ της κυβερνησης εφοσον εθιξες το θεμα των Ζαιων. Επειδή η κυβέρνηση τον πίνει στα ελληνοτουρκικά, στο προσφυγικό, στις επενδύσεις και έχει γίνει ΡΟΜΠΑ με τις Πρέσπες και τις προσλήψεις συνταξιούχων ταβερνιάρηδων, προσπαθεί να συσπειρώσει τους συντηρητικούς της βάσης της με αστυνομικές επιχειρήσεις Σοκ και Δέος. Χεστήκανε ΚΑΙ για τα Εξάρχεια ΚΑΙ για τις καταλήψεις, απλά πουλάνε θέαμα Ράμπο γιατί στη βάση τους έχουν πολλούς που τους τρέχουν τα σάλια για τέτοια.
Εσυ κατσε και τσιμπα με τους Ραμπο στο Κουκακι οταν χανεται το μισο Αιγαιο, το Καστελοριζο και η Κυπρος.
.
Για το κάθε ξεχωριστό θέμα θα κριθούνε αναλόγως.Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2019, 16:22
Εσυ κατσε και τσιμπα με τους Ραμπο στο Κουκακι οταν χανεται το μισο Αιγαιο, το Καστελοριζο και η Κυπρος.
Δε σημαίνει ότι αν κάπου δεν πάνε καλά θα τους βρίζουμε για όλα...
Yippie Kay Yay
Ενδιαφερον επισης εχει οτι ο σκηνοθετης που σακατεψαν ηταν ΔΕΞΙΟΣ.
Και αρα ποια σχεση του με την καταληψη και παπαριες;
Ένωση Σκηνοθετών: Προκαλεί σοκ η κακοποίηση του σκηνοθέτη Ινδαρέ μέσα στο σπίτι του από αστυνομικούς
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... ikoys.html
.
Και αρα ποια σχεση του με την καταληψη και παπαριες;
Ένωση Σκηνοθετών: Προκαλεί σοκ η κακοποίηση του σκηνοθέτη Ινδαρέ μέσα στο σπίτι του από αστυνομικούς
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... ikoys.html
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης