Δημοκράτης έγραψε: 18 Δεκ 2019, 19:10 Και σε πολλούς εγκρηθικε, καιρός να μάθετε να τρώτε τα δικά σας λεφτα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαμός με το κοινωνικό μέρισμα: Το 85% των αιτήσεων έχει απορριφθεί
Re: Χαμός με το κοινωνικό μέρισμα: Το 85% των αιτήσεων έχει απορριφθεί
- Northern Spirit
Επαμε, αναπτυξιακο μετρο κανενα...Κοινωνικη ασφαλιση σε ολους τους εταιρους ΙΚΕ, αυξηση κατωτερων ασφαλιστικων εισφορων..Κατα τα αλλα βγειτε να βρειτε δουλειες..
Αυτοι εχουνε καβατζαρει τις μονιμες θεσεις στο δημοσιο που ετοιμαζουνε..
Αθανατη μπανανια. Συγκρινεσαι μενο με Αφρικη και Λατινικη Αμερικη.
Αυτοι εχουνε καβατζαρει τις μονιμες θεσεις στο δημοσιο που ετοιμαζουνε..
Αθανατη μπανανια. Συγκρινεσαι μενο με Αφρικη και Λατινικη Αμερικη.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Μαυροβασίλης
πού οι παλιές καλές μέρες του πίκου που μπαίναν τα μποτάκια και κομπάζαν πως τσίμπησαν μέρισμα και ζητούσαν συμβουλές πως να το μασουλήσουν 
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Τώρα μπαίνουν τα αντίθετα μποτάκια και γράφουν ειρωνικά βρες δουλεια.Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 13:42 πού οι παλιές καλές μέρες του πίκου που μπαίναν τα μποτάκια και κομπάζαν πως τσίμπησαν μέρισμα και ζητούσαν συμβουλές πως να το μασουλήσουν![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Μαυροβασίλης
δε νομίζω ότι μόνο μποτάκια πήραν στο μεζέ τον ΟΡzteo έγραψε: 19 Δεκ 2019, 13:47Τώρα μπαίνουν τα αντίθετα μποτάκια και γράφουν ειρωνικά βρες δουλεια.Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 13:42 πού οι παλιές καλές μέρες του πίκου που μπαίναν τα μποτάκια και κομπάζαν πως τσίμπησαν μέρισμα και ζητούσαν συμβουλές πως να το μασουλήσουν![]()
![]()
![]()
Αν αναφέρεσαι σε εμένα πεινασμένος είμαι και δεν έχω πάρει κανέναν μεζέ.Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 13:56δε νομίζω ότι μόνο μποτάκια πήραν στο μεζέ τον ΟΡzteo έγραψε: 19 Δεκ 2019, 13:47Τώρα μπαίνουν τα αντίθετα μποτάκια και γράφουν ειρωνικά βρες δουλεια.Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 13:42 πού οι παλιές καλές μέρες του πίκου που μπαίναν τα μποτάκια και κομπάζαν πως τσίμπησαν μέρισμα και ζητούσαν συμβουλές πως να το μασουλήσουν![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά γουστάρω να κάνω spanking στους βολεμενους που κουναν το δάκτυλο.
Αλήθεια όσοι Κούνου το δάκτυλο ειρωνικά θα μας πουν τι δουλειά κάνουν η θε συνεχίσουν το cosplay της κότας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
Ήρθε η απάνθρωπη δεξιά και δεν μπορούμε να πάρουμε το νέο αιφον με το μερισμα να πουμεΜαυροβασίλης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 13:42 πού οι παλιές καλές μέρες του πίκου που μπαίναν τα μποτάκια και κομπάζαν πως τσίμπησαν μέρισμα και ζητούσαν συμβουλές πως να το μασουλήσουν![]()
- Μαυροβασίλης
το φατούρο στον ποστερ από χρήστες καθόλου μποτάκια εννοώ, δε (σου) ρίχνω μπηχτέςzteo έγραψε: 19 Δεκ 2019, 14:08Αν αναφέρεσαι σε εμένα πεινασμένος είμαι και δεν έχω πάρει κανέναν μεζέ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Μπράβο στη ΝΔBokolis έγραψε: 19 Δεκ 2019, 13:02 Όσοι ψήφισαν Μητσοτάκη γιατί μπαίνουν να κάνουν αίτηση;
Προεκλογικά είχε πεί ότι θα κοπούν τα φιλοδωρήματα.
Από ιδεολογία και μόνο δεν πρέπει να το πάρουν και ας τα δικαιούνται.
αφήστε τους λαϊκισμούς και βγείτε να δουλέψετε αν θέλετε χρήματα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό
Η Δεξιά ν' αφήσει τις φανφάρες και τον εκφοβισμό ετοιμοθάνατων γερόντων και άλλων απόμαχων της ζωής και να ξοφλήσει τα χρέη της δανείων εκατομμυρίων €.
Δεν ντρέπονται λίγο, φροντίζουν τις κρουαζιέρες και τις θερινές και χειμερινές διακοπές αμερικάνων, γερμανών και ισραηλινών ηλικιωμένων και δολοφονούν ύπουλα την γ' ηλικία της Ελλάδας... που αν δεν υπήρχε η ελληνορθόδοξη αλληλοβοήθεια θα είχε εξολοθρευτεί ολωσδιόλου.
Δεν ντρέπονται λίγο, φροντίζουν τις κρουαζιέρες και τις θερινές και χειμερινές διακοπές αμερικάνων, γερμανών και ισραηλινών ηλικιωμένων και δολοφονούν ύπουλα την γ' ηλικία της Ελλάδας... που αν δεν υπήρχε η ελληνορθόδοξη αλληλοβοήθεια θα είχε εξολοθρευτεί ολωσδιόλου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
οι απόμαχοι της ζωής που παίρνουν σύνταξη από τα 50 και η σύνταξή τους είναι όσο δύο μισθούς σημερινών νέωνξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό έγραψε: 19 Δεκ 2019, 14:28 Η Δεξιά ν' αφήσει τις φανφάρες και τον εκφοβισμό ετοιμοθάνατων γερόντων και άλλων απόμαχων της ζωής και να ξοφλήσει τα χρέη της των δανείων εκατομμυρίων €.
ok boomer
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Νομίζω ότι τα οπτικά είναι ένα ακόμη από τα επαγγελματικά πεδία για επιχειρηματίες και εργαζόμενους που είχαν κατακόρυφη πτώση, με μικρές πιθανότητες ανάκαμψης ώστε να υπάρχει επαρκής προσφορά εργασίας.zteo έγραψε: 19 Δεκ 2019, 14:14Ευχαριστώ που ρωτάς θα σου απαντήσω.Δημοκράτης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 14:10Θα μας τρελαίνετε, βρίσκουν δουλειά Αλβανοί, Πακιστανοί κτλ δεν μπορεί να βρει ο Έλληνας; οκ αν έχεις σπουδάσει κοινωνικό λόγια καλά περιμένεις να βρεις δουλειά καλά κρασιάzteo έγραψε: 19 Δεκ 2019, 13:26
Ναι γιατί είναι εύκολο να βρεις πρώτη δουλειά και θα ψάξουμε και για δεύτερη.
Μετά φταίω εγώ που σας λέω Μαρία Αντουανέτα.
Τελείωσα το ΤΕΙ Αθηνών το τμήμα οπτικής και αναζητώ εργασία σαν οπτομετρης-οπτικος.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κοινώς με την ((απελευθέρωση)) του επαγγέλματος γαμηθηκε ο Δίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2019, 14:37Νομίζω ότι τα οπτικά είναι ένα ακόμη από τα επαγγελματικά πεδία για επιχειρηματίες και εργαζόμενους που είχαν κατακόρυφη πτώση, με μικρές πιθανότητες ανάκαμψης ώστε να υπάρχει επαρκής προσφορά εργασίας.zteo έγραψε: 19 Δεκ 2019, 14:14Ευχαριστώ που ρωτάς θα σου απαντήσω.Δημοκράτης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 14:10
Θα μας τρελαίνετε, βρίσκουν δουλειά Αλβανοί, Πακιστανοί κτλ δεν μπορεί να βρει ο Έλληνας; οκ αν έχεις σπουδάσει κοινωνικό λόγια καλά περιμένεις να βρεις δουλειά καλά κρασιά
Τελείωσα το ΤΕΙ Αθηνών το τμήμα οπτικής και αναζητώ εργασία σαν οπτομετρης-οπτικος.![]()
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν κωλώνω να το πω.zteo έγραψε: 19 Δεκ 2019, 13:41Τότε κυβερνάτε μια χώρα όπου θεωρείται το 35-40% ανίκανο.Για πες το η κάνε την κοτα.
-
Παρταλι
το εχω λαβει και εχω ηδη παραγγειλει δισκους και σουτζουκακια
εχω 81% αναπηρια και δεν προκειτε να χαρισω τιποτα στο πουστοκρατος
πουτσα & βια
εχω 81% αναπηρια και δεν προκειτε να χαρισω τιποτα στο πουστοκρατος
πουτσα & βια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές