!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Αριστοκράτης.
Ο Αναστόπουλος.
Που είχε κάνει την αλήστου μνήμης δήλωση «Δεν ανέχομαι να χάσω από μια ομάδα που ονομάζεται Θρασύβουλος». Του κακόπεφτε ο Στρατηγός. :roll:
Όλα αυτά ενώ βρισκόταν στον πάγκο του Α.Ρ.Η. με σέντερφορ τον (Ξηντα)Βελώνη.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Στα γιαννενα παω σε ενα τσιπιυραδικο ,στην πολυκατοικια εμενε ο Αναστόπουλος και του εκοψε το καλοριφερ ο διαχειριστης γιατι δεν πληρωνε.

Και γαμιεται το ασπρόμαυρο τσουλακι του θρηνου ,ο ζμπαουγκ.
arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath »

perseus έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:35 Στα γιαννενα παω σε ενα τσιπιυραδικο ,στην πολυκατοικια εμενε ο Αναστόπουλος και του εκοψε το καλοριφερ ο διαχειριστης γιατι δεν πληρωνε.

Και γαμιεται το ασπρόμαυρο τσουλακι του θρηνου ,ο ζμπαουγκ.
φαίνεται δεν ήταν αριστοκράτης ο διαχειριστής..
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Ένας φίλος Παλαιοφαληριώτης που δεν έχει την παραμικρή σχέση με αθλητικά (για την ακρίβεια, δεν του είναι απλώς αδιάφορα αλλά θεωρεί πως ειδικά οι ποδοσφαιρόφιλοι ασχολούνται με μαλακίες/“get a life” και τα τοιαύτα) μου είχε πεί πως σαν πιτσιρικάς είχε λάβει γενναίο φιλοδώρημα από τον «Rexona».
Και είχε συμβεί τέτοια περίοδο, κατά την διάρκεια γύρας για Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Η ιστορία μάλιστα θέλει τη σύζυγο (;) του Αναστόπουλου να του «βάζει χέρι» θεωρώντας υπερβολικό το ποσό που έδωσε στα πιτσιρίκια. Μιλάμε για τα μέσα (προς το δεύτερο μισό) δεκαετίας του ’80.
Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να τον μπέρδεψε με άλλο παίκτη/αθλητή, δεν θα με εξέπληττε. Εγώ απλώς το καταθέτω ως μαρτυρία.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Gordian Knot έγραψε: 18 Δεκ 2019, 18:44 Ένας φίλος Παλαιοφαληριώτης που δεν έχει την παραμικρή σχέση με αθλητικά (για την ακρίβεια, δεν του είναι απλώς αδιάφορα αλλά θεωρεί πως ειδικά οι ποδοσφαιρόφιλοι ασχολούνται με μαλακίες/“get a life” και τα τοιαύτα) μου είχε πεί πως σαν πιτσιρικάς είχε λάβει γενναίο φιλοδώρημα από τον «Rexona».
Και είχε συμβεί τέτοια περίοδο, κατά την διάρκεια γύρας για Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Η ιστορία μάλιστα θέλει τη σύζυγο (;) του Αναστόπουλου να του «βάζει χέρι» θεωρώντας υπερβολικό το ποσό που έδωσε στα πιτσιρίκια. Μιλάμε για τα μέσα (προς το δεύτερο μισό) δεκαετίας του ’80.
Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να τον μπέρδεψε με άλλο παίκτη/αθλητή, δεν θα με εξέπληττε. Εγώ απλώς το καταθέτω ως μαρτυρία.
Τι σύζυγο διαβάζω ρε για Αναστοπουλο; Δουλευόμαστε τώρα;
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Το ερωτηματικό δεν το είδες;
Δεν γνωρίζω την οικογενειακή κατάσταση του Αναστόπουλου. Εδώ καλά-καλά δεν είμαι σίγουρος πως η ιστορία αφορά αυτόν.
Το βέβαιο είναι πως για να εντυπωθεί στη μνήμη ατόμου άσχετο με τον χώρο, επρόκειτο για αναγνωρίσιμο πρόσωπο.
Αναγνωρίσιμο από ευρύτερο κοινό. Μπορεί να ’ταν κάποιος άλλος. Ο Freddie Mercury ας πούμε. Κι αυτός μουστάκι είχε. Ε, τι να σου πω τώρα...
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Maspoli έγραψε: 18 Δεκ 2019, 18:50
Gordian Knot έγραψε: 18 Δεκ 2019, 18:44 Ένας φίλος Παλαιοφαληριώτης που δεν έχει την παραμικρή σχέση με αθλητικά (για την ακρίβεια, δεν του είναι απλώς αδιάφορα αλλά θεωρεί πως ειδικά οι ποδοσφαιρόφιλοι ασχολούνται με μαλακίες/“get a life” και τα τοιαύτα) μου είχε πεί πως σαν πιτσιρικάς είχε λάβει γενναίο φιλοδώρημα από τον «Rexona».
για γράψε τα διάφορα που κυκλοφορούν στην πόλη, τα ξες καλύτερα :lol:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Gordian Knot έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:02 Το ερωτηματικό δεν το είδες;
Δεν γνωρίζω την οικογενειακή κατάσταση του Αναστόπουλου. Εδώ καλά-καλά δεν είμαι σίγουρος πως η ιστορία αφορά αυτόν.
Το βέβαιο είναι πως για να εντυπωθεί στη μνήμη ατόμου άσχετο με τον χώρο, επρόκειτο για αναγνωρίσιμο πρόσωπο.
Αναγνωρίσιμο από ευρύτερο κοινό. Μπορεί να ’ταν κάποιος άλλος. Ο Freddie Mercury ας πούμε. Κι αυτός μουστάκι είχε. Ε, τι να σου πω τώρα...
Σίγουρα δεν αφορά αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Tarkovsky έγραψε: 19 Δεκ 2019, 00:59
:lol:
Καλή δενδρογαλια ομολογώ πως είστε κ. Tarkovsky.

Αν μ' εκνευρίσει ο Αναστό λίγο παραπάνω μπορεί...
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Καποτε βαζαμε σκέπαστρα πολυτελειας ,καποιοι ειχαν παει στον Λεμονη δεν ειχαν κανει καλη δουλεια και πηγαμε να το διορθωσουμε ,ειχε χιονια της πουτανας το κρυο ,ουτε καφε δεν μας εδωσε η καριολα.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

Maspoli έγραψε: 19 Δεκ 2019, 06:29
Tarkovsky έγραψε: 19 Δεκ 2019, 00:59
:lol:
Καλή δενδρογαλια ομολογώ πως είστε κ. Tarkovsky.

Αν μ' εκνευρίσει ο Αναστό λίγο παραπάνω μπορεί...
ξεκαθαρίζω τη θέση μου, γω ΔΕΝ έχω ακούσει για γκέικα, έτσι;

τώρα, εάν κι εφόσον ο Αλενατόρε το στρίβει το μουστάκι...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

perseus έγραψε: 19 Δεκ 2019, 10:29 Καποτε βαζαμε σκέπαστρα πολυτελειας ,καποιοι ειχαν παει στον Λεμονη δεν ειχαν κανει καλη δουλεια και πηγαμε να το διορθωσουμε ,ειχε χιονια της πουτανας το κρυο ,ουτε καφε δεν μας εδωσε η καριολα.
έκανε Γιάννενα ο Λεμονής; Δεν νομίζω...

btw, τον θυμάσαι τον εκπληκτικό Σινίστρα, 1+1 κλπ του σχωρεμένου; Ξαδέρφια ήντουσαν (είναι ακόμα δλδ)...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

αφηστε τα ομοφοβικα σας και δωστε συχαρικια στον ΟΑρης για το ματς για τα παιδια με συνδρομο Νταουν
καλος ο χουλιγκανισμος αλλα ειμαστε και αθρωπες
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ο αρης πρεπει να παρει τον γιαννη τατση
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

οταν λεγαμε για διδυμο ιντεγε με εναν γρηγορο μπροστα τι λεγατε ορισμενοι για ανθυποαλεφαντους? :102:

τρομπονακι και παλι :c020:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”