!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ο, τι λεει ο τιτλος

Το δημοψήφισμα λήγει την 16 Οκτ 2018, 01:29

Ναι
28
41%
Οχι
30
44%
Δεν ξερω
5
7%
Θα μεταναστευσω
5
7%

Σύνολο ψήφων: 68

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

mec_ έγραψε: 07 Ιουν 2018, 18:53 Την προηγούμενη φορά που έλεγα για κάποιον που πετάγεται συνέχεια και μας τα κάνει τούμπανα, εσένα εννοούσα.
Νομίζεις ότι με ειρωνεύεσαι, κακομοίρη. Τη δική μου ζωή, ουτε στο όνειρό σου δεν την έχεις δει. Και τώρα το κουβαδάκι σου και σε άλλη αμμουδιά, μπούλη.
ναι αλλά ήσουνα ντροπαλός και δεν το είπες, τώρα τα κατάφερες. :003:
Πές όμως και άλλα, τί είναι αυτό που σε κάνει να θες να μου αποδείξεις κάτι; Καλά δεν περνάς που βαριέσαι που ζεις, κακό είναι;

όταν πηγαίνουμε διακοπές, καλό ειναι το μάτι μας να αλλάζει συνέχεια τοπίο, να μην μένει τίποτα σταθερό, να υπάρχει διαρκώς κίνηση, για να μην πάνε τα λεφτά πεταμένα.

Οπότε, καθόμαστε σε ένα ωραίο μέρος και κοιτάμε την θάλασσα, αρκεί, τα λεφτά πιάσανε τόπο.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

alekhine έγραψε: 07 Ιουν 2018, 18:56 σε κατι τετοια λαιβ ειχε τοσο κοσμο που επρεπε να παρκαρεις στην διακλαδωση της εθνικης με ολυμπιαδα και να πας με τα ποδια γιατι κοντα εκει δεν υπηρχε θεση ουτε για δειγμα :003:
παντως για βραδυ ειχε και ωραια μαγαζια και ωραιο κοσμο :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
ρε βρίσκεις παρκινκ. απλά δε πηγαινες στα κατάλληλα μέρη.
και πιο έξω απο Ασπροβαλτα μπορείς.εμ δε σε ηξερα τοτε!
εχει ομορφα μαγαζακια..νταξ οχι πολυτέλειες,αλλα ειναι απλά και χαλλλλαρά!
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιουν 2018, 18:58
alekhine έγραψε: 07 Ιουν 2018, 18:56 σε κατι τετοια λαιβ ειχε τοσο κοσμο που επρεπε να παρκαρεις στην διακλαδωση της εθνικης με ολυμπιαδα και να πας με τα ποδια γιατι κοντα εκει δεν υπηρχε θεση ουτε για δειγμα :003:
παντως για βραδυ ειχε και ωραια μαγαζια και ωραιο κοσμο :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
αν σου αρεσουν τα χαλλαρα μαγαζακια τοτε θα ηξερες και το μπιτσομπαρο στην Βινα(απο την αλλη μερια της ολυμπιαδας)
δεν ειχε το νταβαντουρι της ασπροβαλτας αλλα ειχε φαση για λιγους και καλους (και μερικα καλα λαιβ τον αυγουστο) :wink
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

alekhine έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:00
αν σου αρεσουν τα χαλλαρα μαγαζακια τοτε θα ηξερες και το μπιτσομπαρο στην Βινα(απο την αλλη μερια της ολυμπιαδας)
δεν ειχε το νταβαντουρι της ασπροβαλτας αλλα ειχε φαση για λιγους και καλους (και μερικα καλα λαιβ τον αυγουστο) :wink
Ολυμπιάδα έχω πάει μια φορά στο χωριό . τα κολπάκια με την πιο καλή θάλασσα ειναι πιο μετα και δεν έχω πάει.
δε το ξέρω.
άλλη φορά θα σε πώ στο τσατ για την Ολυμπιαδα τι παθαμε 4 κοπέλες!!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιουν 2018, 18:57
Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 18:50
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιουν 2018, 18:48

είναι αυτό που νομίζω;;;;
:lol:
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στην ποιότητα της ζωής σου και έλα κάτω μόνιμα.
επειδή μιλάμε σοβαρά και δε τρολάρουμε, να απαντήσω στο ίδιο μοτίβο κι εγώ.
ο μοναδικός λόγος για να ζήσω εκεί ,είναι να είμαι με κάποιον που είναι από εκεί και να αποφασίσει ότι δεν μπορεί αλλο να ζησει εδώ και θα πάει να ζήσει εκεί,οπότε είτε άμεσα είτε πιο αργά, θα πάω μαζί του.
αλλιώς μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αφήσω την Θεσ.
Σοβαρά το έγραψα .
Τα χρόνια μου στο Βορρά αυτό ηταν και το όνειρο των περισσοτέρων κοριτσιώνε.Να γνωρίσουν ένα από το νότο και να ξεφύγουν - κάτι σαν να περάσουν το τείχος του Βερολίνου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:04
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιουν 2018, 18:57
Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 18:50

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στην ποιότητα της ζωής σου και έλα κάτω μόνιμα.
επειδή μιλάμε σοβαρά και δε τρολάρουμε, να απαντήσω στο ίδιο μοτίβο κι εγώ.
ο μοναδικός λόγος για να ζήσω εκεί ,είναι να είμαι με κάποιον που είναι από εκεί και να αποφασίσει ότι δεν μπορεί αλλο να ζησει εδώ και θα πάει να ζήσει εκεί,οπότε είτε άμεσα είτε πιο αργά, θα πάω μαζί του.
αλλιώς μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αφήσω την Θεσ.
Σοβαρά το έγραψα .
Τα χρόνια μου στο Βορρά αυτό ηταν και το όνειρο των περισσοτέρων κοριτσιώνε.Να γνωρίσουν ένα από το νότο και να ξεφύγουν - κάτι σαν να περάσουν το τείχος του Βερολίνου .
όχι την αγαπώ την Θεσσαλονίκη.
και δεν έχω καημό να γνωρίσω κάποιον από κάτω.
ούτε φυσικά άρνηση.
θα ακολουθούσα μόνο αν ήταν ο άντρας μου και του έκανε καλό,αλλιώς μόνη μου γιατί;
δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες ποτέ δε ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:03
alekhine έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:00

Ολυμπιάδα έχω πάει μια φορά στο χωριό . τα κολπάκια με την πιο καλή θάλασσα ειναι πιο μετα και δεν έχω πάει.
δε το ξέρω.
άλλη φορά θα σε πώ στο τσατ για την Ολυμπιαδα τι παθαμε 4 κοπέλες!!
καλη ιστορια ακουγεται αναμενουμε :)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αφήστε τον Ιερό Βαθύ Νότο στην ησυχία του. Δεν απέχει να δούμε κανένα μποτιλιάρισμα από Γερολιμενα μέχρι Βαθεια, έτσι όπως αναπτύσσεται τουριστικά κάτω η περιοχή.

Παλιά έκανες μπάνιο στο Μεζαπο, στον Κυπαρισσο και στα Γυάλια, εσυ και η συναγρίδες. Πλέον πρέπει να πας αχαραγα για να σταθείς εκει που θες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:20 Αφήστε τον Ιερό Βαθύ Νότο στην ησυχία του. Δεν απέχει να δούμε κανένα μποτιλιάρισμα από Γερολιμενα μέχρι Βαθεια, έτσι όπως αναπτύσσεται τουριστικά κάτω η περιοχή.

Παλιά έκανες μπάνιο στο Μεζαπο, στον Κυπαρισσο και στα Γυάλια, εσυ και η συναγρίδες. Πλέον πρέπει να πας αχαραγα για να σταθείς εκει που θες
Eχω προτείνει ανεξαρτησία - τείχος στον Ισθμό και ναρκοθέτηση θαλασσίων περασμάτων - αποκοπή ολική - απο τους ''αλλους'' αλλά είσαστε λυπησιάρηδες και δεν θέλετε να κλείσετε την πόρτα του παραδείσου στους βαρβάρους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:20 Παλιά έκανες μπάνιο στο Μεζαπο, στον Κυπαρισσο και στα Γυάλια, εσυ και η συναγρίδες.
Συναγρίδες και ψάρια δεν είχε, τα είχαν εξαφανίσει με τους δυναμίτες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:39
Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:20 Αφήστε τον Ιερό Βαθύ Νότο στην ησυχία του. Δεν απέχει να δούμε κανένα μποτιλιάρισμα από Γερολιμενα μέχρι Βαθεια, έτσι όπως αναπτύσσεται τουριστικά κάτω η περιοχή.

Eχω προτείνει ανεξαρτησία - τείχος στον Ισθμό και ναρκοθέτηση θαλασσίων περασμάτων - αποκοπή ολική - απο τους ''αλλους'' αλλά είσαστε λυπησιάρηδες και δεν θέλετε να κλείσετε την πόρτα του παραδείσου στους βαρβάρους.
Διαφωνώ. Όλοι πρέπει να περάσουν να αποδώσουν φόρο τιμής στην Αδούλωτη Γη, να θαυμάσουν την άγρια ομορφιά και να βοηθησουν στη συνεχή ανάπτυξη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Μηχανικός έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:41
Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:20 Παλιά έκανες μπάνιο στο Μεζαπο, στον Κυπαρισσο και στα Γυάλια, εσυ και η συναγρίδες.
αληθες. και μαλιστα ριχνουν ακομη κι εκει που δνε υπαρχει πλεον τιποτα, απο συνηθεια, παρλο που τους λειπουν και μερικα δαχτυλα η και ολοκληρο χερι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 20:21
Μηχανικός έγραψε: 07 Ιουν 2018, 19:41
αληθες. και μαλιστα ριχνουν ακομη κι εκει που δνε υπαρχει πλεον τιποτα, απο συνηθεια, παρλο που τους λειπουν και μερικα δαχτυλα η και ολοκληρο χερι.
Ρίχνουν ακόμη και στις βαθιές ξέρες
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 04:07
Χουργιατς έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:20 Που χάθηκε αυτό το παιδί ο Ορ35 αλήθεια
Γιατί ρε, εμείς δε σε κάνουμε;

Στο 'πα βρε Sys3x, δεν θα είμαστε ευτυχισμένοι.
Εσύ θα μπουτάρεις τα mint και εγώ θα βρίσκω δικαιολογία να φεύγω από το σπίτι για να μη σε βλέπω.
Θα κάνεις τις δουλειές σου με βαρειά καρδιά ενώ εγώ θα κάθομαι στα παγκάκια με παγωμένο προσωπο καθώς φαντασιώνομαι ότι ανοίγεις ένα torrent μου και με κρυμμένο pyrasite στέλνω τα mp3 σου στο dev/null.
Άστο. Σκέψου τα mp3 σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 07 Ιουν 2018, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Γκαμησι ασαλιωτο το φετινο μου καλοκαιρι. Βασικα και τα 2 επομενα.
Ολα καλα ολα ανθηρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”