!!! DEVELOPMENT MODE !!!

GNTM

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: GNTM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:18 Η Κέισι το είπε δυο φορές. Μία όταν η Μαρία δεν ήταν μπροστά και μία στα μούτρα της, με τον πιο άσχημο τρόπο:

Το iq και των τεσσάρων μαζί, δεν παίζει να ξεπερνάει το 100.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

σε περίπτωση που νικήσει η Άννα Μαρία, θα είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα, αφού το είχα προβλέψει ότι πάει για τίτλο απο τις οντισιόν, απο την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο γυαλί, αλλά δεν το έπαιξα στο στοίχημα ο μαλάκας :a040:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Υπέρτατη ανωτερότητα απο τη Μαριώ, τις ξεφτίλισε. Αρπαξε τα 40ποντα αγγούρια απο τον πάγκο της στη λαική και τους τα κέρασε στον πάτο με βαζελίνη και προδερμ.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 18 Δεκ 2019, 17:27 Υπέρτατη ανωτερότητα απο τη Μαριώ, τις ξεφτίλισε. Αρπαξε τα 40ποντα αγγούρια απο τον πάγκο της στη λαική και τους τα κέρασε στον πάτο με βαζελίνη και προδερμ.
:smt023
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

vantono έγραψε: 18 Δεκ 2019, 17:27 Υπέρτατη ανωτερότητα απο τη Μαριώ, τις ξεφτίλισε. Αρπαξε τα 40ποντα αγγούρια απο τον πάγκο της στη λαική και τους τα κέρασε στον πάτο με βαζελίνη και προδερμ.
Το πρόβλημα με τη Μαρία είναι ότι επιμένει να τις αποκαλεί φίλες της ενώ καμία από εκεί μέσα δεν θεωρεί τη Μαρία φίλη της.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Απεκτησε και κοινο; :giggle:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nostalgia έγραψε: 18 Δεκ 2019, 17:54 Απεκτησε και κοινο; :giggle:
Ναι.

Οι άντρες του φόρουμ δίνουν προτεραιότητα στον καλό χαρακτήρα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Θεωρώ πολύ πιθανό το βίντεο της Μαρίας να μην είναι δική της πρωτοβουλία. Χθες έγινε χαμός στο twitter και σίγουρα οι άλλες δύο πανικοβλήθηκαν γιατί παίζει ψηφοφορία κοινού και λεφτά. Μπορεί να της είπαν να κάνει αυτό το βίντεο για να προσπαθήσει να γυρίσει το κλίμα ώστε να μη βγει νικήτρια η Κάτια η οποία γι' αυτές είναι κοινός εχθρός.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ναι, από ανωτερότητα άλλο τίποτα. Ένα κορίτσι με χίλιες ανασφάλειες που προσπαθούσε να καλύψει με μάγκικες αντιδράσεις καβάλησε το καλάμι και όταν επανήλθε στη γη φρόντισε να το παίξει υπεράνω θύμα. Δεν θέλω να γράψω την παροιμία που ταιριάζει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Αυτό το κορίτσι μοιράστηκε το δώρο με το ελαφάκι
και έβαζε τις πιο δύσκολες δοκιμασίες στην δύσκολη αντίπαλο της κέισι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:45 Κατά τη γνώμη μου, όλα αυτά που είπαν για την πορεία, τα είπαν για να μην της πουν ότι είναι η λιγότερο όμορφη από τις τέσσερις... και τίποτα άλλο. Εγώ το βλέπω, ως διπλωματική προσέγγιση και φαίνεται από το χαμόγελο όλων στο βίντεο.
Μα πού κολλάει να της πουν τέτοιο πράγμα στην ερώτηση «ποια πιστεύετε ότι θα φύγει σήμερα;». Οι κανόνες δεν είναι ότι φεύγει η λιγότερο όμορφη. Είναι τελείως άκυρο αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:45 Και όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό, κατά τη γνώμη μου η Μαρία είχε καβαλήσει το καλάμι περισσότερο από όλες. Μόντελινγκ δεν είναι μόνον οι επιδείξεις πασαρέλας και η Μαρία είχε το πιο μικρό τάργκετ γκρουπ εταιριών που θα την επέλεγαν ως μοντέλο.
Κάνεις λάθος. Πιο μικρό τάργκετ γκρουπ απ' τις τέσσερις έχει η Κέισι. Το σώμα της είναι απαγορευτικό για υψηλή μόδα και για οτιδήποτε έχει να κάνει με πρόσωπο, αυτό που λένε beauty. Η Μαρία επίσης δεν κάνει γι' αυτό αλλά κάνει για όλα τα υπόλοιπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2019, 14:26 Καλά, αν θεωρείς ότι υπάρχει παρουσιαστής ή παρουσιάστρια που θα άντεχε για περισσότερα από τρία επεισόδια την ακατάσχετη ατακολογία της Μαρίας, κάνεις λάθος. :lol:
Εδώ αντέξαμε εμείς τον Σκουλό για ακόμη μια σεζόν, που νομίζει ότι λέει έξυπνες ατάκες και είναι ό,τι πιο κρίντζι έχουμε δει τα τελευταία 5 χρόνια.
Albrecht έγραψε: 18 Δεκ 2019, 14:06 Υπάρχει κανένας αρκετά ξύπνιος ώστε να καταλάβει ότι οι δήθεν κόντρες είναι καραστημενες;
Ούτε για αστείο. Δεν βγάζει νόημα να είναι στημένες.
paul25 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 14:41 Γενικα ισχυει:

Κατια=Καρεν
Κεηση=Τσοντα
Αννα-Μαρια=Mazoo and the Zoo
:smt023
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2019, 17:59 Οι άντρες του φόρουμ δίνουν προτεραιότητα στον καλό χαρακτήρα. :lol:
Όλοι οι άντρες δίνουν προτεραιότητα στον καλό χαρακτήρα εκτός κι αν είναι απλά να γαμήσουν, οπότε δίνουν προτεραιότητα σε άλλα πράγματα.

Σε αντίθεση με τις γυναίκες -όχι όλες- που συχνά δεν τις ενδιαφέρει αν ο άντρας που έχουν δίπλα τους είναι μαλάκας, αρκεί να πληροί τις προδιαγραφές -όχι σωματικές- που έχουν στο μυαλό τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ξαναβλέπω το σημείο που λέει η Κέισι ότι αυτές είναι εκεί γιατί αγαπάνε το μόντελινγκ ενώ η Μαρία πήγε για να δει αν της πάει.

Εγώ αγαπάω την ποίηση και την αστρονομία. Μπορώ να απαριθμήσω όλους τους σημαντικούς αστρονόμους της ιστορίας. Μπορώ να πω τι έκανε ο καθένας, τι ανακάλυψε, τι δυσκολίες αντιμετώπισε, πού και πώς έζησε. Μπορώ να απαριθμήσω 100 Έλληνες και 100 βικτωριανούς* ποιητές. Μπορώ να απαγγείλω στίχους τους, να αναγνωρίσω έναν ποιητή από τους στίχους του, γνωρίζω τους ρυθμούς και τα μέτρα που δούλεψαν, τι εξέφραζαν σαν καλλιτέχνες, ποια ρεύματα ακολουθούσαν.

Αυτές τις ρωτάνε να πούνε έναν σχεδιαστή μόδας και λένε αυτούς που ξέρει και η τελευταία πέτρα. Δεν ξέρουν να μιλήσουν για στυλ, για ρεύματα, για φωτογράφους, για μοντέλα. Έτσι αγαπάνε το μόντελινγκ; Το ότι ονειρεύονται την μούρη τους στο εξώφυλλο της Vogue είναι απόδειξη της αγάπης τους για αυτόν τον χώρο;

Βρε, ουστ!

* είναι η αγαπημένη μου περίοδος στην ποίηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Γάταρος έγραψε: 17 Δεκ 2019, 23:24 Εγώ μετά τις δημοσιεύσεις του vantono στηρίζω Κάτια.
:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”