!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GNTM
- hellegennes
Re: GNTM
Η Κέισι το είπε δυο φορές. Μία όταν η Μαρία δεν ήταν μπροστά και μία στα μούτρα της, με τον πιο άσχημο τρόπο:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άρα είναι αυτό που υπέθεσα. Δεν της το είπαν στο άσχετο αλλά μετά από ερώτηση για την αποχώρηση, την οποία έκανε η Μαρία. Μάλλον πήγαινε γυρεύοντας ή κάνω λάθος;hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:18 Η Κέισι το είπε δυο φορές. Μία όταν η Μαρία δεν ήταν μπροστά και μία στα μούτρα της, με τον πιο άσχημο τρόπο:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Εγώ έχω πει και πιο πριν ότι την Μαρία την συμπαθώ γιατί είναι στ' αλήθεια ειλικρινής άνθρωπος, παραδέχεται τα λάθη της και έχει ευγένεια (και μόρφωση· κάνει μπαμ).
Αλλά συν τοις άλλοις έχει σώμα για σοβαρό μόντελινγκ, για υψηλή ραπτική, που σε καμμιά περίπτωση δεν έχουν η Κέισι και η Κάτια. Από πρόσωπο δεν λέει πολλά, αλλά σχεδόν κανένα μοντέλο δεν λέει (τουλάχιστον στο εξωτερικό).
Από 'κει και πέρα, άλλο να πεις την γνώμη σου και άλλο να προσβάλλεις τον άλλον με τέτοιον κατινίστικο τρόπο. Ρώτησε τις άλλες για το ποια θα αποχωρήσει με βάση φυσικά την τελευταία τους φωτογράφιση, όχι να τις πουν την γνώμη τους για εκείνη. Που και αυτό να ρωτούσε ο τρόπος της Κέισι ήταν για τα μπάζα.
Στην τελική, με βάση την συνολική τους πορεία, όπως είπε η Άννα Μαρία, καμμιά δεν τα πήγε καλύτερα από την Μαρία. Η Μαρία είχε περισσότερες φορές καλύτερη φωτογραφία και ήταν πολλές φορές στην καλύτερη τριάδα. Η Κέισι ήταν δυο ή τρεις φορές και άλλες τόσες η Άννα Μαρία. Γενικά τα πήγε πολύ καλύτερα από την τελική τριάδα.
Αλλά συν τοις άλλοις έχει σώμα για σοβαρό μόντελινγκ, για υψηλή ραπτική, που σε καμμιά περίπτωση δεν έχουν η Κέισι και η Κάτια. Από πρόσωπο δεν λέει πολλά, αλλά σχεδόν κανένα μοντέλο δεν λέει (τουλάχιστον στο εξωτερικό).
Από 'κει και πέρα, άλλο να πεις την γνώμη σου και άλλο να προσβάλλεις τον άλλον με τέτοιον κατινίστικο τρόπο. Ρώτησε τις άλλες για το ποια θα αποχωρήσει με βάση φυσικά την τελευταία τους φωτογράφιση, όχι να τις πουν την γνώμη τους για εκείνη. Που και αυτό να ρωτούσε ο τρόπος της Κέισι ήταν για τα μπάζα.
Στην τελική, με βάση την συνολική τους πορεία, όπως είπε η Άννα Μαρία, καμμιά δεν τα πήγε καλύτερα από την Μαρία. Η Μαρία είχε περισσότερες φορές καλύτερη φωτογραφία και ήταν πολλές φορές στην καλύτερη τριάδα. Η Κέισι ήταν δυο ή τρεις φορές και άλλες τόσες η Άννα Μαρία. Γενικά τα πήγε πολύ καλύτερα από την τελική τριάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κατά τη γνώμη μου, όλα αυτά που είπαν για την πορεία, τα είπαν για να μην της πουν ότι είναι η λιγότερο όμορφη από τις τέσσερις... και τίποτα άλλο. Εγώ το βλέπω, ως διπλωματική προσέγγιση και φαίνεται από το χαμόγελο όλων στο βίντεο.hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:26 Εγώ έχω πει και πιο πριν ότι την Μαρία την συμπαθώ γιατί είναι στ' αλήθεια ειλικρινής άνθρωπος, παραδέχεται τα λάθη της και έχει ευγένεια (και μόρφωση· κάνει μπαμ).
Και όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό, κατά τη γνώμη μου η Μαρία είχε καβαλήσει το καλάμι περισσότερο από όλες. Μόντελινγκ δεν είναι μόνον οι επιδείξεις πασαρέλας και η Μαρία είχε το πιο μικρό τάργκετ γκρουπ εταιριών που θα την επέλεγαν ως μοντέλο.
Για τη συγκεκριμένη τετράδα, η μόνη που μπορεί να παίξει σε όλα τα επίπεδα δηλαδή πασαρέλα για όλα τα στυλ ρούχων, διαφημίσεις καλλυντικών, αρωμάτων, εσωρούχων, μαγιώ και διαφημιστικά σποτ είναι η Άννα Μαρία. Η αμέσως επόμενη είναι η Κέισι ως περισσότερο μεσογειακή ομορφιά και μετά η Κάτια σε όλα πλην πασαρέλας λόγω ύψους. Η Μαρία παίζει μόνον στο πεδίο του ανδρόγυνου άφυλου στυλ. Κατά τα άλλα, είχε απήχηση ως το μαγκάκι που τα λέει τσεκουράτα αλλά δεν αντέχει να ακούει το ίδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγω εβλεπα φετος gntm απο τη μεση περιπου και μετα και πιο συστηματικα τωρα στα τελευταια και ενισχυω την αποψη του Χελη για την Μαρια. Η Μαρια ως πορεια ειχε την πιο θεαματικη προοδο εφοσον ηταν αγοροκοριτσο, του αγρου εργατρια κλπ και εμαθε να ειναι πιο θυληκο. Αν θα επρεπε να ειναι υπερηφανο το προγραμμα του GNTM ως εκπαιδευτικο, θα επρεπε να ηταν για την Μαρια, την αναβαθμισε πολυ. Επισης ηταν κουλ τυπακι, παντα παραδεχοταν τα λαθη της, δεν εκλαψε σχεδον ποτε και εδειχνε ανωτεροτητα σε πολλα θεματα, αυτο δειχνει οτι προερχεται απο καλη οικογενεια. Καταφερε να φτασει ψηλα παρα τα μειον της εμφανησιακα (εχει φλεβιτη). Αν εδειχνε επαρση ειναι γιατι ηταν ανταγωνιστικη και επιπλεον ειναι μικρη μολις 19 χρονων, δηλαδη παιδι, ποιο παιδι δεν ειναι αλαζονικο μεχρι να μεγαλωσει και να φαει τα αγγουρια της ζωης;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- omg kai 3 lol
η Μαρία εμένα για κάποιο λόγο με παραπέμπει στη Κ.Ζαριφη, ετυμολογη, ατακαδορισα, κουραστικη μεν αλλά θες και να την ακούς, γράφει στη κάμερα ενώ μπορεί να γεμίζει τηλεοπτικό χρόνο με τις ώρες, στις συνεντεύξεις στο πλατό έχει περισσότερο χρόνο από όσες όλες οι υπόλοιπες μαζί..
ο Σκουλος από την αρχή την είχε προσεξει και την είχε ρωτήσει αν πραγματικα πήγε εκεί για να κάνει μόντελινγκ ή για ..τηλεόραση, για πανελιστρια κανει άνετα σε σχεση με τα αοσμα χρεπια του survivor που κυκλοφορουν
ο Σκουλος από την αρχή την είχε προσεξει και την είχε ρωτήσει αν πραγματικα πήγε εκεί για να κάνει μόντελινγκ ή για ..τηλεόραση, για πανελιστρια κανει άνετα σε σχεση με τα αοσμα χρεπια του survivor που κυκλοφορουν
Οντως! Το εχω αναρωτηθει πολλες φορες και εγω, δεν μπορω να κατανοησω με τι τροπο κρινουν. Καποια στιγμη η Καγια ειπε οτι "στην επαγγελματικη σας πορεια θα κρινεστε απο ενα κλικ" και θεωρω πως ετσι κριναν και αυτοι απο το κλικ, Τουλαχιστον στην αρχη σιγουρα μονο με αυτο το κριτηριο στη πορεια μπορει να προστεθηκαν κι αλλα.hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2019, 12:12 Οι κανόνες του παιχνιδιού σε σχέση με τον στόχο του δεν βγάζουν κανένα νόημα. Δεν γίνεται ένα άτομο να βγάζει συνέχεια μέτριες ή κακές φωτογραφίες και να διώχνουν άλλη κοπέλα επειδή έτυχε -κατά την γνώμη τους- να τα πάει λίγο χειρότερα σε μία μόνο φωτογράφιση. Αν θέλουν να βγάλουν από το παιχνίδι ένα μοντέλο που τα έχει όλα, αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Η πλάκα είναι ότι αν το ευαισθητοποιημένο κοινό καταψηφίσει τις άλλες δύο για να εκδικηθούν για την κακή τους συμπεριφορά στη Μαρία, θα βγει νικήτρια η Κάτια που ήταν ο μόνιμος στόχος της Μαρίας.vantono έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:56 Δεν ξηγήθηκε σωστά η αλβανιδούλα. Αν ψηφίζει το κοινό στο τέλος, και ο τελικος ειναι λάιβ, ολο το χτεσινό σίγουρα θα επηρεάσει.
Lose lose φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, αν θεωρείς ότι υπάρχει παρουσιαστής ή παρουσιάστρια που θα άντεχε για περισσότερα από τρία επεισόδια την ακατάσχετη ατακολογία της Μαρίας, κάνεις λάθος.omg kai 3 lol έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:58 η Μαρία εμένα για κάποιο λόγο με παραπέμπει στη Κ.Ζαριφη, ετυμολογη, ατακαδορισα, κουραστικη μεν αλλά θες και να την ακούς, γράφει στη κάμερα ενώ μπορεί να γεμίζει τηλεοπτικό χρόνο με τις ώρες, στις συνεντεύξεις στο πλατό έχει περισσότερο χρόνο από όσες όλες οι υπόλοιπες μαζί..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι πουστιες πληρώνονταιΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2019, 14:17Η πλάκα είναι ότι αν το ευαισθητοποιημένο κοινό καταψηφίσει τις άλλες δύο για να εκδικηθούν για την κακή τους συμπεριφορά στη Μαρία, θα βγει νικήτρια η Κάτια που ήταν ο μόνιμος στόχος της Μαρίας.vantono έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:56 Δεν ξηγήθηκε σωστά η αλβανιδούλα. Αν ψηφίζει το κοινό στο τέλος, και ο τελικος ειναι λάιβ, ολο το χτεσινό σίγουρα θα επηρεάσει.
Lose lose φάση.![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Προφανως ο συνεχομενος χαβαλες που κανει η Μαρια ακομα και στις φωτογραφισεις τις κουρασε τις υπολοιπες, ειναι Μιλανο, εχουν στοχο την νικη, την αναγνωριση κλπ και η Μαρια ακομα και οταν κατεβαινε τα σκαλια της απογνωσης εκανε πλακα. Γι'αυτο και της ειπαν οτι της ειπαν, οχι αδικα θεωρω.
Δηλαδη και με ομορφο τροπο της ειπαν οτι της ειπαν, κοριτσακι, εδω παιζονται λεφτα, καριερα κλπ, μην το χεζεις το θεμα, δειξε την αναλογη σοβαροτητα και ας κερδισει η καλυτερη.
Ναι η Μαρια ειχε την καλυτερη πορεια απο τις υπολοιπες εαν σκεφτεις απο που ξεκινησε, αλλα μην ξεχναμε οτι και αυτη καβαλησε καλαμι, θα σε διωξω, θα σου κανω, θα σου ρανω, και ο χαβαλες χαβαλες.
Συμπαθητικη φυσιογνωμια, θυμιζει το αγοροκοριτσο που υπηρχε σε καθε γειτονια, που δεν επαιζε λαστιχο αλλα κυνηγουσε την μπαλα με τα υπολοιπα αγορια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και κριτηριο για να βγει νικητρια.
Οι αλλες τρεις ειναι πιο προσηλωμενες στον στοχο, το εχουν δει πιο σοβαρα το θεμα. Στηριζουμε Κεισι να λαμψει η Μεσογειακη ομορφια με το προστυχο βλεμα και την κωλαρα. Καλο το ελαφακι αλλα ειναι ακομα κοριτσι, η αλλη ειναι γυναικα....
Δηλαδη και με ομορφο τροπο της ειπαν οτι της ειπαν, κοριτσακι, εδω παιζονται λεφτα, καριερα κλπ, μην το χεζεις το θεμα, δειξε την αναλογη σοβαροτητα και ας κερδισει η καλυτερη.
Ναι η Μαρια ειχε την καλυτερη πορεια απο τις υπολοιπες εαν σκεφτεις απο που ξεκινησε, αλλα μην ξεχναμε οτι και αυτη καβαλησε καλαμι, θα σε διωξω, θα σου κανω, θα σου ρανω, και ο χαβαλες χαβαλες.
Συμπαθητικη φυσιογνωμια, θυμιζει το αγοροκοριτσο που υπηρχε σε καθε γειτονια, που δεν επαιζε λαστιχο αλλα κυνηγουσε την μπαλα με τα υπολοιπα αγορια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και κριτηριο για να βγει νικητρια.
Οι αλλες τρεις ειναι πιο προσηλωμενες στον στοχο, το εχουν δει πιο σοβαρα το θεμα. Στηριζουμε Κεισι να λαμψει η Μεσογειακη ομορφια με το προστυχο βλεμα και την κωλαρα. Καλο το ελαφακι αλλα ειναι ακομα κοριτσι, η αλλη ειναι γυναικα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."