!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχει τα κότσια ο πασόκος Χρυσοχοϊδης να καθαρίσει την μύκονο από τα ναρκωτικά;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Έχει τα κότσια ο πασόκος Χρυσοχοϊδης να καθαρίσει την μύκονο από τα ναρκωτικά;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Μπορεί να στέλνει ο πολιτικός προϊστάμενος της αστυνομίας τα ματ και άλλα πάνοπλα σώματα εναντίον άοπλων φοιτητριών και πρωτοστρατολογημένων αναρχικών όμως μπορεί να τα βάλει με πραγματικά οικονομικά κέντρα λευκού θανάτου; Τολμάει να καθαρίσει το νησί των ανέμων από μαφίες ναρκωτικών;
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Έχει τα κότσια ο πασόκος Χρυσοχοϊδης να καθαρίσει την μύκονο από τα ναρκωτικά;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Η δουλεία γίνεται ήδη: https://www.google.com/search?client=fi ... E%BA%CE%B1

Προτεραιότητα τώρα έχουν οι αναρχοάπλυτοι. :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Έχει τα κότσια ο πασόκος Χρυσοχοϊδης να καθαρίσει την μύκονο από τα ναρκωτικά;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Λαιμαι να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο όχι να γίνονται επικοινωνιακές βόμβες με 2-3 περιστατικά.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Fluffy έγραψε: 17 Δεκ 2019, 18:01 Λαιμαι να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο όχι να γίνονται επικοινωνιακές βόμβες με 2-3 περιστατικά.
Μάζεψε τα στοιχεία σου και στον εισαγγελέα!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Fluffy έγραψε: 17 Δεκ 2019, 17:28 Μπορεί να στέλνει ο πολιτικός προϊστάμενος της αστυνομίας τα ματ και άλλα πάνοπλα σώματα εναντίον άοπλων φοιτητριών και πρωτοστρατολογημένων αναρχικών όμως μπορεί να τα βάλει με πραγματικά οικονομικά κέντρα λευκού θανάτου; Τολμάει να καθαρίσει το νησί των ανέμων από μαφίες ναρκωτικών;
Των πλουσιων την διασκεδαση; πας καλα;
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

axilmar έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:08
Fluffy έγραψε: 17 Δεκ 2019, 17:28 Μπορεί να στέλνει ο πολιτικός προϊστάμενος της αστυνομίας τα ματ και άλλα πάνοπλα σώματα εναντίον άοπλων φοιτητριών και πρωτοστρατολογημένων αναρχικών όμως μπορεί να τα βάλει με πραγματικά οικονομικά κέντρα λευκού θανάτου; Τολμάει να καθαρίσει το νησί των ανέμων από μαφίες ναρκωτικών;
Των πλουσιων την διασκεδαση; πας καλα;
:+1:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Όχι δεν εχει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Τωρα σπαμε καταληψεις και μπουζουριαζουμε αναρχικους πρεζεμπορους.Με τη Μυκονο θα ασχοληθουμε το καλοκαιρι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
zteo

under έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:17 Τωρα σπαμε καταληψεις και μπουζουριαζουμε αναρχικους πρεζεμπορους.Με τη Μυκονο θα ασχοληθουμε το καλοκαιρι.
Όταν θα χορεύεις στο Super Paradido δίπλα στους κοκκακηδες διάσημους και στους μεγαλέμπορους χρηματοδότες σου. :003:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Η Μύκονος είναι προορισμός ΔΑΠιτών . Οι Αναρχομπάμπαλοι προτιμούν Φολέγανδρο.

Εχω πάει και στα δυο νησιά εντωμεταξύ.

Λέτε να πάνε και οι αναρχομπάμπαλοι στο Mykonos;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
zteo

Alien666 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:22 Η Μύκονος είναι προορισμός ΔΑΠιτών . Οι Αναρχομπάμπαλοι προτιμούν Φολέγανδρο.

Πηγαίνουν οι ιδεολογικοί υπεύθυνοι της σημερινής ΝΔ όπως ο Κωστόπουλος.Θα πήγαινε και ο Θέμος αλλά αυτός κάνει μόνιμες διακοπές σε υπόγειο σαλέ πλέον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
under

Alien666 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:22 Η Μύκονος είναι προορισμός ΔΑΠιτών . Οι Αναρχομπάμπαλοι προτιμούν Φολέγανδρο.

Ελαχιστοι οι αναρχομπαχαλοι στη Φολεγανδρο.Μιλαμε για νησι που παιρνει 60% η ΝΔ :003:
Άβαταρ μέλους
under

zteo έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:20
under έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:17 Τωρα σπαμε καταληψεις και μπουζουριαζουμε αναρχικους πρεζεμπορους.Με τη Μυκονο θα ασχοληθουμε το καλοκαιρι.
Όταν θα χορεύεις στο Super Paradido δίπλα στους κοκκακηδες διάσημους και στους μεγαλέμπορους χρηματοδότες σου. :003:
Μυκονο εχω να παω πανω απο δεκα χρονια.Συνηθως παω Φολεγανδρο οταν αποφασισω να παω σε νησι.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Θα τον καλέσουν σε πάρτυ που θα κυκλοφορεί η κόκα σε μπωλάκια και θα γελάνε όλοι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”