!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο αρχιεπίσκοπος του Καντερμπούρυ υπέρ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Ο αρχιεπίσκοπος του Καντερμπούρυ υπέρ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

relativer777 έγραψε: 07 Ιουν 2018, 12:40 Φίλε μου σου είπα ότι στην πολιτική όσες μου είναι αρκετά περιορισμένες οπότε δεν σε καταλαβαίνω όπως σου είπα σου έγραψα τη γνώμη μου για να μην σε κοροϊδεύουν οι υπόλοιποι συζητητές σου δεν σου είπα ότι είμαι ο γνώστης αυτό που σου είπα είναι να είσαι λίγο πιο προσεκτικός για να μην σε κοροϊδεύουν
Mόνο με λογοτεχνικό στυλ μπορεί να το κάνει ο Γούντυ.
και μόνο γιά το στοίχημα τον κοροιδεύουμε που μπορεί να μας στέλνει στην Κούβα αλλά αυτός έχει βγάλει λεφτά.

Αν θες κάτι πιό σαφές σου προτείνω το νήμα με τις περσόνες (υπάρχει και γιά περόνες) που μας λείπουν.
Εκεί θρηνούν ακόμα και γιά τον Λέπο !!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Ποιόν τον Λέπο ?
Άσε ευχαριστώ με υποχρέωσες δέν θα πάρω !
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Μπίστης έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:34
relativer777 έγραψε: 07 Ιουν 2018, 12:40 Φίλε μου σου είπα ότι στην πολιτική όσες μου είναι αρκετά περιορισμένες οπότε δεν σε καταλαβαίνω όπως σου είπα σου έγραψα τη γνώμη μου για να μην σε κοροϊδεύουν οι υπόλοιποι συζητητές σου δεν σου είπα ότι είμαι ο γνώστης αυτό που σου είπα είναι να είσαι λίγο πιο προσεκτικός για να μην σε κοροϊδεύουν
Mόνο με λογοτεχνικό στυλ μπορεί να το κάνει ο Γούντυ.
και μόνο γιά το στοίχημα τον κοροιδεύουμε που μπορεί να μας στέλνει στην Κούβα αλλά αυτός έχει βγάλει λεφτά.

Αν θες κάτι πιό σαφές σου προτείνω το νήμα με τις περσόνες (υπάρχει και γιά περόνες) που μας λείπουν.
Εκεί θρηνούν ακόμα και γιά τον Λέπο !!

Εγώ δέχομαι άτυπο διαγωνισμό στοιχήματος, να δούμε ποιός δεν θα πάει κουβά.
Μόνο ένας έχει δεχτεί μαζί μου κάποτε.
Με κορόϊδευε αυτός και μου έλεγε "εδώ τρέχουν τα εκατομμύρια και εσύ δεν έχεις ούτε παπάκι".
Του λέω "δεν έχω ούτε παπάκι ε ; ας συναγωνιστούμε οι δυό μας να δούμε πως θα τα πάρεις εσύ τα εκατομμύρια".
Το κάναμε αυτό για τέσσερεις εβδομάδες, έχασε, πλήρωσε ένα δεκαρικάκι (30 ευρώ σημερινά).
Άλλοι πονηροί δεν δέχονται.
Ένας που μου έκανε τον πονηρό όταν του είπα για διαγωνισμό, έπιασε και μου έκανε reboot το computer (!) και μου είπε "α στα διάλα ρε". Τόσο πονηροί είναι οι πονηροί ...
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Γούντυ εδώ μέσα υπάρχει στοιχηματισμός με αβατάρ ; Ενδιαφέρεσαι ;
Να σε έχω ένα μήνα με Γ,Π

Το παραδέχομαι πως τα πας καλά στο στοίχημα.
Οι προβλέψεις σου σε μας είναι παραπλανητικές.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μπίστης έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:48 Γούντυ εδώ μέσα υπάρχει στοιχηματισμός με αβατάρ ; Ενδιαφέρεσαι ;

Θα κάναμε για άλογα αν δεχόντουσαν οι mods να βάλουν ενότητα ιππόδρομο.
Τους έχω τάξει μέχρι υπουργείο αλλά δεν δέχονται.
Στο footie αυτή την εποχή είναι όποτε βρίσκω χρόνο. Αλλά κάτι Ισλανδίες-Ρεϋκιάβικ-Γη του πυρός που βλέπω και στοιχηματίζουν μερικοί εγώ δεν τα ακουμπάω.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

H Βρετανια ως πληρες μελος της ΕΕ ειχε συνεχη αναπτυξη απο το 1992 μεχρι το 2008...16 συνεχη χρονια απεφυγε την υφεση..Εκτοτε προεκυψε η χρηματοπιστωτικη κριση για την οποια δεν εφταιγε η ΕΕ αλλα οι ΗΠΑ που ξεσηκωσε τα κατωτερα λαικα στρωματα εναντιον της...ΕΕ κατοπιν μαζικης πλυσης εγκεφαλου απο τα πληντυρια του Μερντοχ..

Τωρα "απολαμβανουνε" χαμηλους ρυθμους αναπτυξης και ονειρευονται εμποριο οχι με τους διπλανους γειτονες αλλα με την Αφρικη και την Ασια που βρισκονται οι περισσοτερες χωρες της κοινοπολιτειας..

Μαζικη παρακρουση λεγεται αυτο...Ευτυχως υπαρχουνε λογικες φωνες σαν τον αρχιεπισκοπο που λενε μερικες αληθειες και που προσπαθουνε να ξυπνησουνε τους υπαναπτυκτους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Northern Spirit έγραψε: 07 Ιουν 2018, 14:08 H Βρετανια ως πληρες μελος της ΕΕ ειχε συνεχη αναπτυξη απο το 1992 μεχρι το 2008...16 συνεχη χρονια απεφυγε την υφεση..Εκτοτε προεκυψε η χρηματοπιστωτικη κριση για την οποια δεν εφταιγε η ΕΕ αλλα οι ΗΠΑ που ξεσηκωσε τα κατωτερα λαικα στρωματα εναντιον της...ΕΕ κατοπιν μαζικης πλυσης εγκεφαλου απο τα πληντυρια του Μερντοχ..

Τωρα "απολαμβανουνε" χαμηλους ρυθμους αναπτυξης και ονειρευονται εμποριο οχι με τους διπλανους γειτονες αλλα με την Αφρικη και την Ασια που βρισκονται οι περισσοτερες χωρες της κοινοπολιτειας..

Μαζικη παρακρουση λεγεται αυτο...Ευτυχως υπαρχουνε λογικες φωνες σαν τον αρχιεπισκοπο που λενε μερικες αληθειες και που προσπαθουνε να ξυπνησουνε τους υπαναπτυκτους..
Έπαιξε ρόλο και ότι οι αντι-μπρεξιτάκηδες δεν ήθελαν ποτέ να αντιμετωπίσουν head-on τους μπρεξιτάκηδες.
Ο Μπλέρ π.χ. έλεγε "άστους, παιδιά είναι θα παίξουν, θα γελάσουν".
Ο άλλος ο Κάμερον νόμιζε ότι θα ήταν για τα μάτια το δημοψήφισμα, θα έλεγε "να το έκανα και νίκησαν οι Ευρωπαίοι" και θα σταμάταγε η διαρροή ψήφων προς τον Φάρατζ.
Έτσι ο Μέρντοχ επετύγχανε τέρματα προ κενής εστίας.
Τώρα φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να τα βλέπουν τα καταγκιοζιλίκια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μπίστης έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:48 Γούντυ εδώ μέσα υπάρχει στοιχηματισμός με αβατάρ ; Ενδιαφέρεσαι ;

Παραπλανητικές ; Περκέ ;
Ένα άλλο που ισχύει στο στοίχημα είναι το εξής:
Πέστε ότι είναι μία μεγάλη αίθουσα του ΟΠΑΠ με δύο γραφεία μέσα. Το ένα γραφείο είναι του πανεπιστημίου MIT της Μασαχουσέτης και κάθεται σ' αυτό ένας προφέσσορας που σε βοηθάει που να τοποθετήσεις τα χρήματα σου. Ο άνθρωπος καταναλίσκει φαιά ουσία, επιστημονικά δεδομένα και ότι καταφέρνει - καταφέρνει. Το άλλο γραφείο είναι ένα λερωμένο τραπέζι από καφέδες και κάθεται σ' αυτό ένας μάγκας από του Ψυρρή που έχει να κάνει μπάνιο ίσαμε πέντε αιώνες. Αυτός υποτίθεται ξέρει τα "στημένα" όλα και ποιός έχει πουλήσει σε ποιόν και δήθεν. Συνήθως δε τρώει κουβά. Ποιό από τα δύο γραφεία λέτε θα σχηματίζει τη μεγαλύτερη ουρά ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”